Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking:

Για το ντου στον Μπάγεβιτς στην Καλλιθέα, πόσες αγωνιστικές έφαγες;
ρε φιλε συγκρινεις ενα συγκεκριμενο ντου στο οποιο πρωταγωνιστες ηταν 20-30 ατομα σε ενα φιλικο αγωνα χωρις καμια σημασια με ενα ντερμπυ στο οποιο κρινετε ο τιτλος και μπουκαραν πανω απο 300 ατομα μεσα? αν η αεκ εφαγε 1 αγωνιστικη για 40-50 ατομα που μπηκαν στο κυπελο με βαζελο και απλα πανυγηρισαν χωρις να κανουν ντου σε κανεναν τοτε με την απλη λογικη απαντησε μου ποια πρεπει να ειναι η τιμωρια του γαυρου?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking:

Για το ντου στον Μπάγεβιτς στην Καλλιθέα, πόσες αγωνιστικές έφαγες;

Όπως δόθηκε στο Λέτσο για την Καραγκουνιά στον Τοροσίδη.
Που αμέσως πριν του την "πέσει" ο Τόρο, παραλίγο να του σπάσει το πόδι...
Φιλε αντικειμενικοτατα μιλαμε οτι χαιδεψαν τον ολυμπιακο οχι γιατι αν του εριχναν 3 αγωνιστικες θα εχανε το πρωταθλημα αλλα γιατι ακολουθει ντερμπυ με αεκ και φυσικα ο γαυρος δεν θελει να χασει τα εσοδα απο τα εισητηρια κτλ... απλη λογικη του εριξαν ενα προστιμο και τα εσοδα απο τα ματς θα τα δωσει εκει (θα περισεψουν κ κατι ψιλα για τα πριμ των παιχτων). Αυτη ομως δεν ειναι δικαιη αποφαση απο οποια πλευρα και να το δουμε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε συγκρινεις ενα συγκεκριμενο ντου στο οποιο πρωταγωνιστες ηταν 20-30 ατομα σε ενα φιλικο αγωνα χωρις καμια σημασια με ενα ντερμπυ στο οποιο κρινετε ο τιτλος και μπουκαραν πανω απο 300 ατομα μεσα? αν η αεκ εφαγε 1 αγωνιστικη για 40-50 ατομα που μπηκαν στο κυπελο με βαζελο και απλα πανυγηρισαν χωρις να κανουν ντου σε κανεναν τοτε με την απλη λογικη απαντησε μου ποια πρεπει να ειναι η τιμωρια του γαυρου?
Δεν τα συγκρίνω. Σε εσάς παραλίγο να μείνει στον τόπο ο Ντούσαν, στα δικά μας "επεισόδια"
δεν τραυματίστηκε κανένας. Ίσως εκείνος που έφαγε πισώπλατα την σκαριά από τον Γκοβού.

Ο τίτλος είχε κριθεί. Γι'αυτό και μπήκαν για να πανηγυρίσουν.

Στο παιχνίδι σας με το βάζελο δεν είδα τι έγινε. Ανέβασε βίντεο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν τα συγκρίνω. Σε εσάς παραλίγο να μείνει στον τόπο ο Ντούσαν, στα δικά μας "επεισόδια"
δεν τραυματίστηκε κανένας. Ίσως εκείνος που έφαγε πισώπλατα την σκαριά από τον Γκοβού.

Ο τίτλος είχε κριθεί. Γι'αυτό και μπήκαν για να πανηγυρίσουν.

Στο παιχνίδι σας με το βάζελο δεν είδα τι έγινε. Ανέβασε βίντεο.
φιλε αυτοι που εκαναν ντου μπουζουριαστηκαν οι περισοτεροι απλα ο μπαγεβιτς δεν θελησε να κανει μηνυσεις...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Φτωχογειτονιά το Τσέλσι...πωπωπω.... :idiot: :idiot: :idiot:

Ιν άδερ νιουζ, Μάντσεστερ Σίτυ-Γουόρμς 3-0. Εύκολα...a walk in the park  :grin:

ΥΓ. Με το "τετραπέρατη γκαρσονιέρα" υποθέτω ότι ήθελες να γράψεις κάτι σε "διαμπερής". Αλλά, εσείς οι μετα-γλωσσολόγοι του Gottingen, θα έχετε, βέβαια, πολύ πιο πλούσιο λεξιλόγιο από εμάς τους φτωχούς υπαλλήλους  :2funny: :2funny: στα shambles του SWX.

:grin: :grin:

swx...?  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
φιλε αυτοι που εκαναν ντου μπουζουριαστηκαν οι περισοτεροι απλα ο μπαγεβιτς δεν θελησε να κανει μηνυσεις...
Προχώρα και στο παρασύνθημα. Πόσες αγωνιστικές φάγατε που θα μπορούσε να καταλήξει στο ΚΑΤ ο Μπάγεβιτς;
Σε εμάς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Σισσέ-Γκοβού κλώτσησαν χωρίς να τους αγγίξει κανείς.
Ο Τζόρβας δε φαίνεται να δέχεται επίθεση. Πιθανότατα να τους έβρισαν, αλλά τόσες γαμωμάνες ακούνε (κάκιστα)σε κάθε παίνχιδι όλοι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Προχώρα και στο παρασύνθημα. Πόσες αγωνιστικές φάγατε που θα μπορούσε να καταλήξει στο ΚΑΤ ο Μπάγεβιτς;
Σε εμάς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Σισσέ-Γκοβού κλώτσησαν χωρίς να τους αγγίξει κανείς.
Ο Τζόρβας δε φαίνεται να δέχεται επίθεση. Πιθανότατα να τους έβρισαν, αλλά τόσες γαμωμάνες ακούνε (κάκιστα)σε κάθε παίνχιδι όλοι.
μην συγκρινεις τα 2 γεγονοτα ειναι εντελος διαφορετικα,και αφου οι ποινες ειναι εντελος για τα μπαζα γιατι να μην μπουν και με την αεκ οι επιστημονες της 7 να ριξουν τα μπινελικια τους στο σκοκο και να χωσουν και καμια κλωτσια στον μανωλα? δηλαδη τωρα ρε παιδια μην τρελαθουμε εντελος... για τετοια γεγονοτα οι τιμωριες πρεπει να ειναι πολυ αυστηρες για να πονεσουν τους ανεγκεφαλους να μην το ξανακανουν... αν και στο ελλαντα θα δουμε και αλλα επεισοδια προσεχως... τωρα ας μπουνε και οι βαζελοι με τον ατρομητο σαν ενδειξη διαμαρτυριας,ας μπουν και οι αεκτζηδες στον ημιτελικο αν δεν τους αρεσει το αποτελεσμα να δειρουν τον χιμενεθ και αντι για μπαλα να βλεπουμε καφριλικια...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μην συγκρινεις τα 2 γεγονοτα ειναι εντελος διαφορετικα,και αφου οι ποινες ειναι εντελος για τα μπαζα γιατι να μην μπουν και με την αεκ οι επιστημονες της 7 να ριξουν τα μπινελικια τους στο σκοκο και να χωσουν και καμια κλωτσια στον μανωλα? δηλαδη τωρα ρε παιδια μην τρελαθουμε εντελος... για τετοια γεγονοτα οι τιμωριες πρεπει να ειναι πολυ αυστηρες για να πονεσουν τους ανεγκεφαλους να μην το ξανακανουν... αν και στο ελλαντα θα δουμε και αλλα επεισοδια προσεχως... τωρα ας μπουνε και οι βαζελοι με τον ατρομητο σαν ενδειξη διαμαρτυριας,ας μπουν και οι αεκτζηδες στον ημιτελικο αν δεν τους αρεσει το αποτελεσμα να δειρουν τον χιμενεθ και αντι για μπαλα να βλεπουμε καφριλικια...

Πόση ποινή να μας ρίξουν για απλή είσοδο οπαδών που πανηγύριζαν στον αγωνιστικό χώρο;
Αφού ξύλο δεν έπεσε, απ'την πλευρά μας τουλάχιστον. Μόνο ο ΓΚοβού χτύπησε κάποιον.

Και μας έριξαν και 140.000 ευρώ πρόστιμο.
Αν σας ρίξουν εσάς τόσα, δεν έχετε να τα δώσετε, πάλι φέσι θα βάλετε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πόση ποινή να μας ρίξουν για απλή είσοδο οπαδών που πανηγύριζαν στον αγωνιστικό χώρο;
Αφού ξύλο δεν έπεσε, απ'την πλευρά μας τουλάχιστον. Μόνο ο ΓΚοβού χτύπησε κάποιον.
ε τοτε ρε φιλε να μπαινουμε να παρακολουθουμε τα ματς διπλα στο σημαιακι του κορνερ  :2funny: δεν θα πειραζουμε κανεναν  :P
Δεν με βρισκει συμφωνο ουτε η μη τιμωρια των γελοιων που εκαναν ντου στον μπαγεβιτς αλλα φυσικα δεν με βρισκουν συμφωνο ουτε οι τιμωριες μιας αγωνιστικης οταν μπουκαρουν 300 και ανω ατομα με τη ληξη του αγωνα σε ενα ντερμπυ κορυφης... Ο μαρινακης με τα οσα δηλωσε (φουστες,μπλουζες κτλ) αλλα και οσα ειπε στον σισε κτλ για τα οποια υπαρχουν βιντεο και μαρτυριες θα συνεχισει να ειναι και του χρονου στο ποδοσφαιρο? φυσικα και θα ειναι... εδω ακομα εχουμε τον μπεο και τον ψωμιαδη οι οποιοι θα επρεπε να ειναι φυλακη. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οσο θα εχουμε για παραγοντες ομαδων λαμογια,απατεωνες,μπραβους κτλ αυτα θα βλεπουμε. Για τα μπαζα διαιτησιες,εξευτελιστικες τιμωριες,ξυλο απο οπαδους,ξυλο και απο παιχτες κτλ 20 χρονια σχεδον παρακολουθω το ελληνικο πρωταθλημα και ειμαι στο ιδιο εργο θεατης. Οποιος χωσει το περισοτερο χρημα πριν την εναρξη του πρωταθληματος θα κανει οτι θελει με τον τσαμπουκα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ε τοτε ρε φιλε να μπαινουμε να παρακολουθουμε τα ματς διπλα στο σημαιακι του κορνερ  :2funny: δεν θα πειραζουμε κανεναν  :P
Δεν με βρισκει συμφωνο ουτε η μη τιμωρια των γελοιων που εκαναν ντου στον μπαγεβιτς αλλα φυσικα δεν με βρισκουν συμφωνο ουτε η τιμωριες μιας αγωνιστικης οταν μπουκαρουν 300 και ανω ατομα με τη ληξη του αγωνα σε ενα ντερμπυ κορυφης... Ο μαρινακης με τα οσα δηλωσε (φουστες,μπλουζες κτλ) αλλα και οσα ειπε στον σισε κτλ για τα οποια υπαρχουν βιντεο και μαρτυριες θα συνεχισει να ειναι και του χρονου στο ποδοσφαιρο? φυσικα και θα ειναι... εδω ακομα εχουμε τον μπεο και τον ψωμιαδη οι οποιοι θα επρεπε να ειναι φυλακη. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οσο θα εχουμε για παραγοντες ομαδων λαμογια,απατεωνες,μπραβους κτλ αυτα θα βλεπουμε. Για τα μπαζα διαιτησιες,εξευτελιστικες τιμωριες,ξυλο απο οπαδους,ξυλο και απο παιχτες κτλ 20 χρονια σχεδον παρακολουθω το ελληνικο πρωταθλημα και ειμι στο ιδιο εργο θεατης. Οποιος χωσει το περισοτερο χρημα πριν την εναρξη του πρωταθληματος θα κανει οτι θελει με τον τσαμπουκα...

Εσύ έβαλες και όριο τους 300 οπαδούς για το αν έχουμε επεισόδια...
Και για τη φούστα του Σισσέ ο Μαρινάκης φταίει;;; :headbang: :headbang:
Και αν σου πέσει σάλτσα όπως τρως, πάλι ο Μαρινάκης θα φταίει!

Ο Σισσέ να πάρει πούλο, δε θα μας λείψει. :birdman:
Μας αποκάλεσε βάρβαρους και απ'τη στιγμή που δε λέει κάτι για τα επεισόδια στο
ΟΑΚΑ αποδεικνύει ότι τους συμπαίκτες του τους γράφει εδώ και καιρό στ'αρχίδια του.

Η πρωτοφανής βαρβαρότητα κατά τον Σισσέ. :jerking: :jerking:
Αφού κ'ο Ρίντλεϋ Σκοτ μας ζήτησε για κομπάρσους στη νέα του ταινία "Τζέκινς Χαν". :2funny: :2funny: :2funny:

cisse__2_gauroi.jpg

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ έβαλες και όριο τους 300 οπαδούς για το αν έχουμε επεισόδια...
Και για τη φούστα του Σισσέ ο Μαρινάκης φταίει;;; :headbang: :headbang:
Και αν σου πέσει σάλτσα όπως τρως, πάλι ο Μαρινάκης θα φταίει!

Ο Σισσέ να πάρει πούλο, δε θα μας λείψει. :birdman:
Μας αποκάλεσε βάρβαρους και απ'τη στιγμή που δε λέει κάτι για τα επεισόδια στο
ΟΑΚΑ αποδεικνύει ότι τους συμπαίκτες του τους γράφει εδώ και καιρό στ'αρχίδια του.

Η πρωτοφανής βαρβαρότητα κατά τον Σισσέ. :jerking: :jerking:
Αφού κ'ο Ρίντλεϋ Σκοτ μας ζήτησε για κομπάρσους στη νέα του ταινία "Τζέκινς Χαν". :2funny: :2funny: :2funny:

cisse__2_gauroi.jpg
ο μαρινακης εκανε ειρωνικο σχολιο εις βαρος αθλητη (δεν με ενδιαφερι αν ηταν ο σισε η καποιος αλλος). Ο μαρινακης δεν μου φταιει σε κατι απλα ο ανθρωπος ειναι καραγκιοζης και το απεδειξε. Οταν μετα απο ενα παιχνιδι στο οποιο ακυρωθηκε γκολ ως οφσαιντ με το οποιο γελαει καθε αντικειμενικος φιλαθλος ο κυριος μαρινακης βγαινει και δηλωνει οτι νικησε το ποδοσφαιρο και μετα απο εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο ο κυριος Μαρινακης δηλωνει οτι διδαξε ηθος τοτε φιλε μου η δικη μου λογικη λεει οτι ο ανθρωπος ειναι ενας επικυνδινος παραγοντας απο τον οποιο εχουμε να δουμε και να ακουσουμε περισοτερα. Οσον αφορα τον σισε ειμαι σιγουρος οτι και πριν το παιχνιδι ειχε αποφασισει να φυγει,λιβερπουλ,γιουβεντους και μαρσειγ ενδιαφεροντε λες να καθοταν να ασχοληθει με τον μαρινακη? απλα του δωθηκε μια πολυ καλη ευκαιρια να φυγει σαν ηρωας. Και για να τελειωσουμε το θεμα οπως και εχω ξαναπει ολα οσα εγιναν στο παιχνιδι αλλα και τωρα με τις αποφασεις τον δικαστων πρωτα ζημιωνουν τον ολυμπιακο και τους φιλαθλους του (οχι τους οπαδους αλλα φιλαθλους) και μετα τους υπολοιπους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο μαρινακης εκανε ειρωνικο σχολιο εις βαρος αθλητη (δεν με ενδιαφερι αν ηταν ο σισε η καποιος αλλος). Ο μαρινακης δεν μου φταιει σε κατι απλα ο ανθρωπος ειναι καραγκιοζης και το απεδειξε. Οταν μετα απο ενα παιχνιδι στο οποιο ακυρωθηκε γκολ ως οφσαιντ με το οποιο γελαει καθε αντικειμενικος φιλαθλος ο κυριος μαρινακης βγαινει και δηλωνει οτι νικησε το ποδοσφαιρο και μετα απο εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο ο κυριος Μαρινακης δηλωνει οτι διδαξε ηθος τοτε φιλε μου η δικη μου λογικη λεει οτι ο ανθρωπος ειναι ενας επικυνδινος παραγοντας απο τον οποιο εχουμε να δουμε και να ακουσουμε περισοτερα. Οσον αφορα τον σισε ειμαι σιγουρος οτι και πριν το παιχνιδι ειχε αποφασισει να φυγει,λιβερπουλ,γιουβεντους και μαρσειγ ενδιαφεροντε λες να καθοταν να ασχοληθει με τον μαρινακη? απλα του δωθηκε μια πολυ καλη ευκαιρια να φυγει σαν ηρωας. Και για να τελειωσουμε το θεμα οπως και εχω ξαναπει ολα οσα εγιναν στο παιχνιδι αλλα και τωρα με τις αποφασεις τον δικαστων πρωτα ζημιωνουν τον ολυμπιακο και τους φιλαθλους του (οχι τους οπαδους αλλα φιλαθλους) και μετα τους υπολοιπους.
Εκτός κ'αν βγει την άλλη βδομάδα κανένας μηδενισμός του γαύρου,
δε θα φύγει σαν ήρωας, θα φύγει ηττημένος. Στον αγύριστο να πάει ο καραγκιόζης!
Αν είναι μάγκας, να μείνει να διεκδικήσει ρεβάνς του χρόνου για το "κλεμμένο" (κατά τον ίδιο).
Μπορεί και να μείνει βέβαια, αν δεν έρθει σοβαρή πρόταση 7+.
Λίβερπουλ και Γιουβέντους; Δε νομίζω. Εκεί είναι δυνατές οι άμυνες. Καμιά Γαλλία λογικά.

Το Σισσέ δεν τον χάλασε τότε το λάθος του επόπτη... :jerking: :jerking:
Καλώς τα κατέβασε ο Μητρογκόλ και τον προκάλεσε να τις μετρήσουν! :2funny:

prasiniparagka_nionios_2.jpg

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εκτός κ'αν βγει την άλλη βδομάδα κανένας μηδενισμός του γαύρου,
δε θα φύγει σαν ήρωας, θα φύγει ηττημένος. Στον αγύριστο να πάει ο καραγκιόζης!
Αν είναι μάγκας, να μείνει να διεκδικήσει ρεβάνς του χρόνου για το "κλεμμένο" (κατά τον ίδιο).
Μπορεί και να μείνει βέβαια, αν δεν έρθει σοβαρή πρόταση 7+.
Λίβερπουλ και Γιουβέντους; Δε νομίζω. Εκεί είναι δυνατές οι άμυνες. Καμιά Γαλλία λογικά.

Το Σισσέ δεν τον χάλασε τότε το λάθος του επόπτη... :jerking: :jerking:
Καλώς τα κατέβασε ο Μητρογκόλ και τον προκάλεσε να τις μετρήσουν! :2funny:

prasiniparagka_nionios_2.jpg
Καλα ρε σεις γαυροι προσπαθειτε να συμαζεψετε τα ασυμαζευτα... οκ σας καταλαβαινω οτι θελετε να δειξετε στον κοσμο οτι η ομαδα σας αξιζει το πρωταθλημα,εγω ομως μιλαω για οσα εγιναν το περασμενο σαββατο και αυτα ειναι τα εξης: απαραδεκτη και προκλητικη διαιτησια με αποφασεις οι οποιες εκριναν το παιχνιδι εις βαρος της φιλοξενουμενης ομαδας,απαραδεκτη συμπεριφορα οπαδων,απαραδεκτη συμπεριφορα παικτων και των δυο ομαδων και τελος απαραδεκτη συμπεριφορα παραγοντων της γηπεδουχου ομαδας. Αυτα σας τα λεω ως ενας ουδετερος αντικειμενικος φιλαθλος που παρακολουθησε τα γεγονοτα απο την ωρα που ξεκινισε ο αγωνας μεχρι τωρα. Δεν συμφωνω με μηδενισμο του γαυρου αλλα η ποιο δικαιη τιμωρια μετα τα συγκεκριμενα γεγονοτα θα ηταν 3 αγωνιστικες κεκλεισμενων,βαρυ χρηματικο προστιμο, παραδειγματικη καθαιρεση του μαρινακη απο το αξιωμα προεδρου της σουπερλιγκας και αποκλεισμος του Μητροπουλου απο τα γηπεδα για την σεζον 2010-2011. Αυτα.
(Το οτι διαιτητης και εποπτες δεν πρεπει να ξαναεμφανιστουν παλι ουτε εξω απο γηπεδο δεν χρειαζεται να το αναφερω,οποιος ξερει λιγο μπαλα πιστευω οτι θα συμφωνισει).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταρχάς να πω ότι το πόσοι θα μπούνε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει σημασία. Στο ματς Ηρακλή Άρη ένας μπήκε και το έπαιξε τσαμπουκάς στον Σιφάκη. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ είναι και αυτό. Στο ματς με τον ΟΣΦΠ -ΠΑΟ μπήκαν 500 (δε τους μέτρησα έναν έναν) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ και αυτό. Τώρα για αν τραυματιστικε κάποιος για μένα ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. Σε φωτογραφίες που είδα (δεν είδα βίντεο) βλέπω έναν παίκτη του ΠΑΟ να προσπαθεί κάποιος να τον προστατέψει και στο τέλος να τρώι αυτός κλωτσιά, με τον Σισσέ το ίδιο και στο τέλος τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ να προσπαθεί να προστατέψει παίκτες του ΠΑΟ από το μένος των φιλάθλων. Επίσης για το ότι έγινε ΕΚΑΝΕ λόγο και ο ΒΑΛΔΕΡΒΕ λίγα λεπτά μετά το ματς. Τώρα βέβαια κάποιες φυλλάδες του ΟΣΦΠ τα δείχνουν αλλιώς τα πράγματα, και φυσικά κάποιοι τα κατάπιαν αμάσητα. Δηλαδή θα πρέπει να πιστέψουμε ότι 18 άνθρωποι είδαν 500 και αποφάσισαν να παίξουν ξύλο μαζί τους!!! Εάν δεν είχαν πάρει Λ.Σ.ΝΤ τότε δε ξέρω τι άλλο να πω.
Φυσικά η όλη υπόθεση πρέπει να κοιταχτεί προσεκτικά. Αν δηλαδή ΟΝΤΩΣ οι παίκτες του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΟΣΦΠ έτσι χωρίς δηλαδή να προστατεύουν τους εαυτούς τους, τότε πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Αλλά και από την άλλη 1 (!!!!!) αγωνιστική στον ΟΣΦΠ για ότι έγινε είναι γελοία απόφαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την είσοδο των φιλάθλων για "πανυγηρισμούς". Με τέτοιες αποφάσεις η βία συντηρείται και όποιος φορώντας οπαδικά γυαλία βλέπει κάτι άλλο ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ (συγγνώμη αλλά έτσι το βλέπω).
Όταν μπήκαν οπαδοί της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟ (αλλά και μετά την λήξη με το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ) η ομάδα ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρηθεί. Και οι τιμωρλιες πρέπει να είναι όσο πιο βαριές γίνονται, για να ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΕ ΜΕΤΡΑ.

Υ.Γ Αν και ΚΑΚΩΣ, νομίζω πως, σε φιλικά παιχνίδια αν γίνουν επεισόδια δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας για το λόγο ότι είναι φιλικά. ΔΕΝ είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καταρχάς να πω ότι το πόσοι θα μπούνε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει σημασία. Στο ματς Ηρακλή Άρη ένας μπήκε και το έπαιξε τσαμπουκάς στον Σιφάκη. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ είναι και αυτό. Στο ματς με τον ΟΣΦΠ -ΠΑΟ μπήκαν 500 (δε τους μέτρησα έναν έναν) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ και αυτό. Τώρα για αν τραυματιστικε κάποιος για μένα ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. Σε φωτογραφίες που είδα (δεν είδα βίντεο) βλέπω έναν παίκτη του ΠΑΟ να προσπαθεί κάποιος να τον προστατέψει και στο τέλος να τρώι αυτός κλωτσιά, με τον Σισσέ το ίδιο και στο τέλος τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ να προσπαθεί να προστατέψει παίκτες του ΠΑΟ από το μένος των φιλάθλων. Επίσης για το ότι έγινε ΕΚΑΝΕ λόγο και ο ΒΑΛΔΕΡΒΕ λίγα λεπτά μετά το ματς. Τώρα βέβαια κάποιες φυλλάδες του ΟΣΦΠ τα δείχνουν αλλιώς τα πράγματα, και φυσικά κάποιοι τα κατάπιαν αμάσητα. Δηλαδή θα πρέπει να πιστέψουμε ότι 18 άνθρωποι είδαν 500 και αποφάσισαν να παίξουν ξύλο μαζί τους!!! Εάν δεν είχαν πάρει Λ.Σ.ΝΤ τότε δε ξέρω τι άλλο να πω.
Φυσικά η όλη υπόθεση πρέπει να κοιταχτεί προσεκτικά. Αν δηλαδή ΟΝΤΩΣ οι παίκτες του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΟΣΦΠ έτσι χωρίς δηλαδή να προστατεύουν τους εαυτούς τους, τότε πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Αλλά και από την άλλη 1 (!!!!!) αγωνιστική στον ΟΣΦΠ για ότι έγινε είναι γελοία απόφαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την είσοδο των φιλάθλων για "πανυγηρισμούς". Με τέτοιες αποφάσεις η βία συντηρείται και όποιος φορώντας οπαδικά γυαλία βλέπει κάτι άλλο ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ (συγγνώμη αλλά έτσι το βλέπω).
Όταν μπήκαν οπαδοί της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟ (αλλά και μετά την λήξη με το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ) η ομάδα ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρηθεί. Και οι τιμωρλιες πρέπει να είναι όσο πιο βαριές γίνονται, για να ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΕ ΜΕΤΡΑ.

Υ.Γ Αν και ΚΑΚΩΣ, νομίζω πως, σε φιλικά παιχνίδια αν γίνουν επεισόδια δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας για το λόγο ότι είναι φιλικά. ΔΕΝ είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει

Μια χαρα τα λες... το θεμα ειναι οτι μερικοι φιλοι γαυροι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Ολα οσα εγιναν ειναι ντροπη για το αθλημα,περισοτερο απο τους ολυμπιακους αλλα και απο παιχτες του παναθηναικου που αντεδρασαν λαθος οταν μπουκαραν οι οπαδοι. Η τιμωρια φυσικα και νομιμοποιει αυτο που λες γιαυτο και ειμαστε ετοιμοι να δουμε τα χειροτερα. Οσο για τα φιλικα δεν γνωριζω αν υπαρχουν τιμωριες αλλα θυμαμαι αρκετα παλια (οταν και πηγαινα συχνα στο γηπεδο) σε ενα απο τα καθιερομενα τοτε φιλικα του καλοκαιριου μεταξυ αεκ και ολυμπιακου ειχε γινει ο χαμος και δεν τιμωρηθηκε καμια απο τις δυο ομαδες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και εγώ αν θυμάμαι καλά πριν από κανένα δύο χρόνια είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια σε φιλικό ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσεραικού (εάν δε κάνω λάθος) και είχε βγει σε κάποια εκπομπή στο Μακεδονία κάποιος και είχε πει ότι δεν προβλέπονται τιμωρίες εάν γίνουν επεισόδια σε φιλικά παιχνίδια γιατί δεν είναι επίσημα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και εγώ αν θυμάμαι καλά πριν από κανένα δύο χρόνια είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια σε φιλικό ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσεραικού (εάν δε κάνω λάθος) και είχε βγει σε κάποια εκπομπή στο Μακεδονία κάποιος και είχε πει ότι δεν προβλέπονται τιμωρίες εάν γίνουν επεισόδια σε φιλικά παιχνίδια γιατί δεν είναι επίσημα.
Καλα επεισοδια εγω θυμαμαι ενα σωρο... Πατρα κυριακη του καρναβαλιου σε ματς παναχαικης-αεκ ειχε γινει το ελα να δεις (και εκει ειμουν παρων),εδεσσαικος-αεκ στο 0-1 το 1993 ολοκληρη η πολη εγινε μπουρδελο (και εκει παρων) και αλλα τοσα... δεν θελω να αναφερθω σε επεισοδια που εχουν γινει σε αλλες ομαδες γιατι πρωτα κοιταμε το σπιτι μας οσοι ειμαστε αντικειμενικοι αλλα το θεμα ειναι οτι η κατασταση ποτε δεν θα αλλαξει οσο κανουν κουμαντο λαμογια και απατεωνες στο ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα και στην χωρα γενικοτερα.

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Μήπως για να βάλουν μυαλό κάποιοι ανεγκέφαλοι από πρόεδροι ομάδων μέχρι και τον τελευταίο λακαμα που πάει στο γήπεδο μόνο και μόνο για να κάνει επεισόδια πρέπει να βάλει το χέρι του ο Πλατινή

Συνημμένα

• 727.jpg
    727.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 16

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως για να βάλουν μυαλό κάποιοι ανεγκέφαλοι από πρόεδροι ομάδων μέχρι και τον τελευταίο λακαμα που πάει στο γήπεδο μόνο και μόνο για να κάνει επεισόδια πρέπει να βάλει το χέρι του ο Πλατινή

πιο πολυ τους νοιαζει το στησιμο των παιχνιδιων
στειλανε στοιχεια για στημενους αγωνες στην επο και ο πιλαφιος δεν εκανε τιποτα
ψιλιαστηκαν οτι τα παιρνουν απο 10 μεριες και ερχεται για να επιληφθει του θεματος

περσι αν ο πιλαφιος ηταν προεδρος της φιφα ο βαζελος θα επαιρνε και το μουντιαλ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βασικά δεν ΞΕΡΩ κατά πόσο ο Πλατινί μπορεί να αποκλείσει Ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη για τη βία στην Ελλάδα. Αυτή την απόφαση μπορεί να την πάρει ΜΟΝΟ Η ΕΠΟ  Ή Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Μόνο εάν Έλληνες φίλαθλοι τα κάνουν ΠΟΥΤΑΝΑ σε ευρωπαικό μάτς ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. Α επίσης μπορεί να το κάνει με το θέμα με τα στημένα παιχνίδια, αλλά ΜΟΝΟ τις ομάδες που είναι μπλεγμένες με αυτά.
Η πρόταση Αδαμίδη (αντεγραμένη από την απόφαση της Αγγλίας στα μέσα του 80) για αποκλεισμό των Ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της βίας μπορεί να είναι καλή (κατ εμέ) αν και αρκετά συζητήσιμη, από την άλλη ας είμαστε και ρεαλιστές. Κάτι τέτοιο θα σημάνει ουσιαστικά το ΤΕΛΟΣ των ομάδων όπως τις ξέρουμε. Πολλές από αυτές θα χρεωκοπήσουν ή θα φτάσουν στα πρόθυρα χρεωκοπίας, παίκτες επιπέδου από το εξωτερικό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ και ουσιαστικά θα μειωθεί και άλλο η (ήδη χαμηλή) ποιότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι μόνες ομάδες που θα μπορέσουν να σταθούν θα είναι αυτές που ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ. Πόσες τέτοιες ξέρετε εσείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom