Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν καταδικαζω τιποτα
οταν εγω μιλαω για αυτα εδω και 40 χρονια ειμαι :
γραφικος
κομπλεξικος
μακεδονομαχος
και άλλα πολλα
κανονιστε μονοι σας τωρα και αφηστε εμας τους κομπλεξικους βουλγαρους στην ησυχια μας
Τωρα μιλας εντελος οπαδικα... απλα ο Τεο και η παρεα του ειναι βολεμενοι με την 3η θεση και δεν τους ενδιαφερει.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα μιλας εντελος οπαδικα... απλα ο Τεο και η παρεα του ειναι βολεμενοι με την 3η θεση και δεν τους ενδιαφερει.

ναι βολευτηκε με την 3η θεση για αυτο εφεραν τον σπαναθα περσι

μονο οπαδικα μιλαω για το ποδοσφαιρο
δεν θα κρυφτω απο τον μανδυα του δηθεν φιλαθλου που  νοιαζεται για το καλο του ποδοσφαιρου
επαψα να το κανω απο μικρος αυτο με οσα ειχα δει
αν νοιαζεσαι τοσο για το καλο του ποδοσφαιρου επέστρεψε και τα πρωταθληματα με την διακοπη ρευματος και την φωτοβολιδα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

δεν θα κρυφτω απο τον μανδυα του δηθεν φιλαθλου που  νοιαζεται για το καλο του ποδοσφαιρου
αν νοιαζεσαι τοσο για το καλο του ποδοσφαιρου επιστρεψτε και το πρωταθλημα με την διακοπη ρευματος και την φωτοβολιδα
Ρε φιλαρακι και εμενα μου αρεσει να πηγαινο γηπεδο,να φωναζω να βριζω,να χτυπιεμε... και οι παραγοντες τις αεκ παλιοτερα ειχαν κανει μαιμουδιες... εγω απο μερους μου το επιστρεφω το πρωταθλημα που λες. Εμενα ποσα πρωταθληματα και κυπελα πρεπει να μου επιστρεψουν??? Τα τελευταια 20 χρονια μου εχουν ψυρισει 3 πρωταθληματα (2 ο γαυρος και ενα ο βαζελος),μια εξοδο τσ.λ. και ενα κυπελο (τελικος αεκ-παο διαιτητης μπακας), η κανω λαθος??? απλα εσεις δεν μιλατε γιατι ολα αυτα τα χρονια δεν σας εχουν κλεψει τιποτα. Γιυτο σου λεω οτι ο τεο με την παρεα του ειναι συμβιβασμενοι με την 3η θεση και τελος.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλαρακι και εμενα μου αρεσει να πηγαινο γηπεδο,να φωναζω να βριζω,να χτυπιεμε... και οι παραγοντες τις αεκ παλιοτερα ειχαν κανει μαιμουδιες... εγω απο μερους μου το επιστρεφω το πρωταθλημα που λες. Εμενα ποσα πρωταθληματα και κυπελα πρεπει να μου επιστρεψουν??? Τα τελευταια 20 χρονια μου εχουν ψυρισει 3 πρωταθληματα (2 ο γαυρος και ενα ο βαζελος),μια εξοδο τσ.λ. και ενα κυπελο (τελικος αεκ-παο διαιτητης μπακας), η κανω λαθος??? απλα εσεις δεν μιλατε γιατι ολα αυτα τα χρονια δεν σας εχουν κλεψει τιποτα. Γιυτο σου λεω οτι ο τεο με την παρεα του ειναι συμβιβασμενοι με την 3η θεση και τελος.

ναι τιποτα, ελα παιξε 15 τελικους κυπελλου στην θεσσαλονικη και πανηγυριζε μετα

τεσπα καντε οτι θελέτε για την υποτιθεμενη εξυγιανση του ποδοσφαιρου

εγω προσωπικα μονο τσαμπουκαδες ξερω γιατι μονο αυτο τους αξιζει και το γουσταρω γιατι ετσι με εμαθαν

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

δεν θα κρυφτω απο τον μανδυα του δηθεν φιλαθλου που  νοιαζεται για το καλο του ποδοσφαιρου
αν νοιαζεσαι τοσο για το καλο του ποδοσφαιρου επέστρεψε και τα πρωταθληματα με την διακοπη ρευματος και την φωτοβολιδα
Και για να μην ξεχνιομαστε στο τελος του πρωταθληματος με την φωτοβολιδα οι παοκτζηδες δεν ηταν αυτοι που χειροκροτουσαν την πρωταθλητρια αεκ μεσα στην τουμπα??? Η διακοπη ρευματος που λες φιλε μου επειδη ειμουν παρων εγινε σε αγωνα αεκ-ολυμπιακου στο 80' περιπου κ ενω το ματς ηταν 1-1 και η αεκ ειχε την υπεροχη και εχανε ευκαιριες,οταν ξαναγινε ο αγωνας χασαμε 1-2 οποτε που βλεπεις οτι ευνοηθηκε η αεκ?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Επισης στο πρωταθλημα με την διακοπη ρευματος η αεκ κερδισε 2 φορες (εντος και εκτος) τον 2ο παναθηναικο πεντακαθαρα 1-2 στο οακα και 2-0 στη φιλαδελφια και ενω ο παναθηναικος ειχε περασει απο διαφορες εδρες με μουφα πεναλτακια (πχ Ν.Σμυρνη) και φυσικα ειχε και το μεγαλυτερο παραρτημα της ιστοριας με το μερος του (οφη). Αυτα.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και για να μην ξεχνιομαστε στο τελος του πρωταθληματος με την φωτοβολιδα οι παοκτζηδες δεν ηταν αυτοι που χειροκροτουσαν την πρωταθλητρια αεκ μεσα στην τουμπα??? Η διακοπη ρευματος που λες φιλε μου επειδη ειμουν παρων εγινε σε αγωνα αεκ-ολυμπιακου στο 80' περιπου κ ενω το ματς ηταν 1-1 και η αεκ ειχε την υπεροχη και εχανε ευκαιριες,οταν ξαναγινε ο αγωνας χασαμε 1-2 οποτε που βλεπεις οτι ευνοηθηκε η αεκ?

τα εκλεισε τα φωτα ο τιγρης ασχετα αν δε του εκατσε στο τελος, προβλημα σας

Επισης στο πρωταθλημα με την διακοπη ρευματος η αεκ κερδισε 2 φορες (εντος και εκτος) τον 2ο παναθηναικο πεντακαθαρα 1-2 στο οακα και 2-0 στη φιλαδελφια και ενω ο παναθηναικος ειχε περασει απο διαφορες εδρες με μουφα πεναλτακια (πχ Ν.Σμυρνη) και φυσικα ειχε και το μεγαλυτερο παραρτημα της ιστοριας με το μερος του (οφη). Αυτα.

ναι ρε ειστε και εσεις καθαροι το ξερουμε αυτο
για αυτο εχασε τον δρομο ο εκπροσωπος του κρατους για το 44

φιλε σου ξαναλεω σε λαθος ατομο μιλας για ποσφαιρικη λογικη

εγω μονο να σας βαραω με καδρονια ξερω
και δεν φταιτε εσεις για αυτο
οποτε κατεβενουμε αθηνα οι μπατσοι το πρωτο πραγμα που μας λενε ειναι "καλως τους βουλγαρους"
και την πληρωνετε και εσεις μαζι με τους μπατσους

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

οποτε κατεβενουμε αθηνα οι μπατσοι το πρωτο πραγμα που μας λενε ειναι "καλως τους βουλγαρους"
και επειδη οι περισοτεροι μπατσοι ειναι κομπλεξικοι εσυ οπου δεις αθηναικες πινακιδες βαρας στο ψαχνο ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Παντως δεν νομιζω ποτε οι μπατσοι στην Αθηνα να εχουν στριμωξει 2000 οπαδους σε θεσεις 1000 ατομων? στη θεσσαλονικη το εκαναν ομως αν θυμασε. Δεν λυνοντε ετσι τα πραγματα μεγαλε...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
και επειδη οι περισοτεροι μπατσοι ειναι κομπλεξικοι εσυ οπου δεις αθηναικες πινακιδες βαρας στο ψαχνο ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

καπως ετσι

που να δεις τι εγινε οταν πηρε ο γαυρος το ευρωπαικο στο μπασκετ

κατεβηκαμε στο λευκο πυργο με 2-3 κλεμενα πανο και κασκολ και κααμε πως πανηγυριζαμε
ξεμυτιζουν 2 αυτοκινητα και αρχισαν να κορναρουν και ναφωναζουν ολυμπιακαρα
για ποτε αναποδογυρισαμε τα αυτοκινητα και αυτοι κατεληξαν στο νοσοκομειο το φανταζεσε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καπως ετσι

που να δεις τι εγινε οταν πηρε ο γαυρος το ευρωπαικο στο μπασκετ

κατεβηκαμε στο λευκο πυργο με 2-3 κλεμενα πανο και κασκολ και κααμε πως πανηγυριζαμε
ξεμυτιζουν 2 αυτοκινητα και αρχισαν να κορναρουν και ναφωναζουν ολυμπιακαρα
για ποτε αναποδογυρισαμε τα αυτοκινητα και αυτοι κατεληξαν στο νοσοκομειο το φανταζεσε
Με κατι τετοια γελουσα οταν ειμουν 16... τοτε ερχομουν και εγω τουμπες,χαριλαου,καυτατζογλεια... τωρα πλεον που εχω περασει τα 30 οταν τα βλεπω στεναχωριεμαι. Και πραγματικα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν εκτος τον 90' λεπτων.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτά είναι τα σοβαρά.
-ολα τα άλλα είναι παπάρια μάντολες και να είχαμε να λέγαμε
-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ
Θρήνος στην Ηλεία! Έχασε τη μάχη ο 27χρονος τερματοφύλακας
Συγκλονισμένη η Ηλεία από το χαμό του ταλαντούχου τερματοφύλακα, Κώστα Ανδριόπουλου
Ο 27χρονος τερματοφύλακας στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του έχασε δυστυχώς τη μάχη με τη λευχαιμία, σήμερα το πρωί.
Ο άτυχος τερματοφύλακας έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού Βόλου, Βέροιας, Παναχαϊκής, Ναυπακτιακού και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον Αίαντα Γαστούνης.
Ο Κώστας Ανδριόπουλος κατέληξε, όπως αναφέρει το iliatora, σήμερα τα ξημερώματα, στο νοσοκομείο "Μεταξά" όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γαστούνη.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66486&catid=6]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66486&catid=6[/url]

Συνημμένα

• termatofylakas2.jpg
    termatofylakas2.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 41

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Αποδοκιμασίες στην αποστολή της ΑΕΚ
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν περίπου 50 οπαδοί της ομάδας την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου βρίσκεται η Ενωση για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/2) με τον Εργοτέλη
www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88192]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88192[/url]
Συγκεκριμένα, περίπου 80 οπαδοί της Ενωσης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και έκραξαν αγρίως τους ποδοσφαιριστές χωρίς να λείπει η ένταση, αλλά και οι απειλές πως αν δεν κατακτηθεί το Κύπελλο θα... πέσει ξύλο.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/311821.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/311821.html[/url]
Περίπου 70 οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη με αποδοκιμασίες. "Αν δεν κερδίσετε, δεν φεύγετε". Συνθήματα κατά της διοίκησης και... αποθέωση για Χιμένεθ, Μπλάνκο, Γεωργέα.
www.sport24.gr/football/omades/Aek/ypodoxh_me_apodokimasies.790337.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/ypodoxh_me_apodokimasies.790337.html[/url]
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλάκες δημοσιογράφοι αποφασίστε τελικά πόσοι ήταν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σε αυτα τα παιδια πρεπει να ειμαστε διπλα,που παιζουν για τη φανελα και την ιδρωνουν.Ναι στον ερασιτεχνικο αθλητισμο [video]javascript:void(null)[/video]

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σε αυτα τα παιδια πρεπει να ειμαστε διπλα,που παιζουν για τη φανελα και την ιδρωνουν.Ναι στον ερασιτεχνικο αθλητισμο [video]javascript:void(null)[/video]
να σε διορθωσω λιγο φιλε μου
για τη φανελα δεν ειναι απαραιτητα οταν κερδιζουν η οταν διακρινονται καποιες ομαδες
για τη φανελα ειναι πολλα πραματα
δεν κανω τον εξυπνο και δεν παρακολουθω χαντμπολ απλα το διαβαζω συνεχως αυτο για ομαδες οταν κερδιζουν ΜΟΝΟ.
αυτα και σορρυ για το οφ τοπικ

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
να σε διορθωσω λιγο φιλε μου
για τη φανελα δεν ειναι απαραιτητα οταν κερδιζουν η οταν διακρινονται καποιες ομαδες
για τη φανελα ειναι πολλα πραματα
δεν κανω τον εξυπνο και δεν παρακολουθω χαντμπολ απλα το διαβαζω συνεχως αυτο για ομαδες οταν κερδιζουν ΜΟΝΟ.
αυτα και σορρυ για το οφ τοπικ
Ξερεις με πιο σκεπτικο το λεω,οτι αν πρεπει να στηριζουμε μπασκετ-ποδοσφαιρο 100 φορες,αυτα τα παιδια (που μετα τη προπονηση πανε στη δουλεια τους τη κανονικη),πρεπει να τους στηριξουμε 1000 φορες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom