studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σωπα ρε συ δεν ειμαστε και σε αυτη τη κατασταση...
εχεις δικιο, βρηκα κατι ψιλα
Σωπα ρε συ δεν ειμαστε και σε αυτη τη κατασταση...
εχεις δικιο, βρηκα κατι ψιλα
με τι λεφτα θα αγορασει ο βαζελος τον σκοκκο;Απλό είναι, θα πουλήσουν το Στόκο στο βάζελο, ο οποίος χρειάζεται οπωσδήποτε μεσοεπιθετικό.
Αυτόν πρόλαβαν να τον σώσουν αντίθετα από Τζιμπούρ-Μπλάνκο.
Εμεις εχουμε χρημα... με τοσα στημενα που παιξαμε φετος... θα φανουν το καλοκαιρι,μεχρι και κανουτε θα μας φερει [size=30pt]ο παπας[/size]!!!
εσεις εχετε παπα χουλιγκανο εμεις μεγαλομετοχοιδανικο ονομα για παραγοντας
Μεγαλη μορφη ο πατερ... δε μου λες τεκνο μου εσυ πηγαινεις στην εκλησια του??? ε???
Μεγαλη μορφη ο πατερ... δε μου λες τεκνο μου εσυ πηγαινεις στην εκλησια του??? ε???
τριγυρο μες την εκλησια το θυμιατο να καιει???ειναι σε αλλη ενορια
εγω τις κυριακες μικρος πηγαινα με τον μακη τον μαναβη σε διαφορες εκκλησιες
τριγυρο μες την εκλησια το θυμιατο να καιει???
να γυριζει
Ασε εχω ζησει τετοιες περιπετιες ενα σωρο...να δεις σταση στην εθνικη οδο να τρεχουμε με τα παστιτσια και τους μουσακαδες στα χερια και ο οδηγος απο την μαστουρα οταν μπηκε στο πουλμαν πηγε και εκατσε στην γαλαρια
Πολλοι απο τους οδηγους που μεταφερουν οπαδους ειναι και γαμω τα παρταλιανα δεις σταση στην εθνικη οδο να τρεχουμε με τα παστιτσια και τους μουσακαδες στα χερια και ο οδηγος απο την μαστουρα οταν μπηκε στο πουλμαν πηγε και εκατσε στην γαλαρια
Πολλοι απο τους οδηγους που μεταφερουν οπαδους ειναι και γαμω τα παρταλια
δεν θα αντεχαν αλλιως με ολα αυτα τα σκηνικα
αφιερωμενο στον γιωργο τον οδηγο
Στην Πειραιως, στην Πειραιως ητανε μια κολώνα,
ο Γιώργος δεν την πρόσεξε και επεσε σε κώμα.
Πουτανα κολώνα ο Γιωργος ζει ακόμα!!
Στις εκδρομες ετσι γινετε παντα... αραζουν γαλαρια οι ποιητες και διμιουργουνεχουμε γραψει ιστορια στα συνθηματα, ειδικα στα αυθορμητα της στιγμης
Στις εκδρομες ετσι γινετε παντα... αραζουν γαλαρια οι ποιητες και διμιουργουν