alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φιλαδελφεια ειχες ερθει ψηλε?ο καλος ο χαβας στο γηπεδο ετσι γινεται
σαν εκεινο με το πορτοφολι που χαθηκε στο καραισκακη
Φιλαδελφεια ειχες ερθει ψηλε?ο καλος ο χαβας στο γηπεδο ετσι γινεται
σαν εκεινο με το πορτοφολι που χαθηκε στο καραισκακη
Θα σε απογοητευσει ο καιρος... το παιχνιδι παει για ανβολη,το γηπεδο ειναι βουρκος απο βροχη...καλημερα επαιξα το διπλο της αεκ ελπιζω να μην με απογοητευσεται
Ευτηχως δηλαδη γιατι αν το εχεις παιξει εσυ διπλο τοτε το ματσακι θα γινοταν ασσος απο ημιχρονοΘα σε απογοητευσει ο καιρος... το παιχνιδι παει για ανβολη,το γηπεδο ειναι βουρκος απο βροχη...
Ποσα θες για να παιξεις διπλο το αεκ-παοκ την τεταρτη??? αντε πες να αρχισω ερανοκαλημερα επαιξα το διπλο της αεκ ελπιζω να μην με απογοητευσεται
πλακα κανεις και θα μου χαλασει το συστημα με παοκ και μαρσειγΕυτηχως δηλαδη γιατι αν το εχεις παιξει εσυ διπλο τοτε το ματσακι θα γινοταν ασσος απο ημιχρονο
100 ευρωΠοσα θες για να παιξεις διπλο το αεκ-παοκ την τεταρτη??? αντε πες να αρχισω ερανο
Αν κατσει Χ θα τα δωσεις πισω ομως... εκτος αν το παιξεις Χ2πλακα κανεις και θα μου χαλασει το συστημα με παοκ και μαρσειγ 100 ευρω
δωστε μου 100 και το παιζω 1χ2 να αναβληθειΑν κατσει Χ θα τα δωσεις πισω ομως... εκτος αν το παιξεις Χ2
Εχεις καμια συγκενια με Μητσοτακεικο?δωστε μου 100 και το παιζω 1χ2 να αναβληθει
εγω λεω να πονταρω στον δευτερο αγωνα 1 και 2
και να παιξεται ολοι οτι θα παει παραταση το ματς εκει ειναι τα λεφτα
συνονοιμια οποιαδηποτε ομοιοτης με ονοματα και καταστασες ειναι εντελως τυχαιαΕχεις καμια συγκενια με Μητσοτακεικο?
συνονοιμια οποιαδηποτε ομοιοτης με ονοματα και καταστασες ειναι εντελως τυχαια
Φιλαδελφεια ειχες ερθει ψηλε?
Για ποιες σεζον μιλας?τα καλυτερα κυνηγητα καναμε στο δασακι
Για ποιες σεζον μιλας?
Παππουλης εισαι και εσυ ε?πρωτη φορα ηρθα το 81
Παππουλης εισαι και εσυ ε?
Τουμπα εγω δυο φορες εχω σκασει μυτη. Η 1η ηταν στη φιεστα και η 2η τοτε που σας εκαναν το ντου τα ματ μεσα στην 4 και αδειασε σε 5 λεπτα... 1-1 το σκορ αν θυμασε σεζον 1994-95.φετος τελειωνω τα προνηπια
Τουμπα εγω δυο φορες εχω σκασει μυτη. Η 1η ηταν στη φιεστα και η 2η τοτε που σας εκαναν το ντου τα ματ μεσα στην 4 και αδειασε σε 5 λεπτα... 1-1 το σκορ αν θυμασε σεζον 1994-95.
http://[URL unfurl="true"]www.gifsoup.com/view/90254/paok-o.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο ειναι μερα ρε συ... εκεινο που ειμουν εγω ηταν στις 9 το βραδυ ο αγωνας... αλλο ντου αυτο :2funny: