studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτο ειναι μερα ρε συ... εκεινο που ειμουν εγω ηταν στις 9 το βραδυ ο αγωνας... αλλο ντου αυτο
δεν θυμαμαι αλλο ντου στην τουμπα
σπανια γινονται
Αυτο ειναι μερα ρε συ... εκεινο που ειμουν εγω ηταν στις 9 το βραδυ ο αγωνας... αλλο ντου αυτο
1-1 ηταν το τελικο σκορ, ειχε προηγηθει η αεκ με τον κωστη και ισοφαρισε ο παοκ με εναν ολλανδο (δεν μου ερχετε στο μυαλο το ονομα του). περιπου στο 70 του αγωνα μπηκαν τα ματ στην 4 και εγινε ο χαμος. μετα συνεχιστικαν τα επεισοδια μεταξυ οπαδων και ματ για πανω απο 1 ωρα εξω απο το γηπεδο.δεν θυμαμαι αλλο ντου στην τουμπα
σπανια γινονται
1-1 ηταν το τελικο σκορ, ειχε προηγηθει η αεκ με τον κωστη και ισοφαρισε ο παοκ με εναν ολλανδο (δεν μου ερχετε στο μυαλο το ονομα του). περιπου στο 70 του αγωνα μπηκαν τα ματ στην 4 και εγινε ο χαμος. μετα συνεχιστικαν τα επεισοδια μεταξυ οπαδων και ματ για πανω απο 1 ωρα εξω απο το γηπεδο.
Μπραβο αυτος... με φαουλ το ειχε βαλει και εληξε ετσι 1-1. Ηταν η χρονια που παιξαμε στο πρωτο τσαμπιονς λιγκ με μιλαν,αγιαξ κτλ ειχαμε και δημητρη σαραβακο στην 11δαο φαν ροι?
δεν το θυμαμαι αυτο που λες ομως
Μπραβο αυτος... με φαουλ το ειχε βαλει και εληξε ετσι 1-1. Ηταν η χρονια που παιξαμε στο πρωτο τσαμπιονς λιγκ με μιλαν,αγιαξ κτλ ειχαμε και δημητρη σαραβακο στην 11δα
Οσο θα βγαινουμε 3οι 4οι καθε χρονο νεο αιμα μην περιμενεις... δε λες παλι καλα που υπαρχουμε και εμεις?Ε ρεεεεεεεεε!!!! μαζευτήκαμε πάλι στο θρέντ
Κανα νεό αίμα υπάρχει
Τελικα η βροχη σταματησε και το ματς θα γινει κανονικα. Αντε παλι θα χορτασουμε θεαμα
Οσο θα βγαινουμε 3οι 4οι καθε χρονο νεο αιμα μην περιμενεις... δε λες παλι καλα που υπαρχουμε και εμεις?
Ε ρεεεεεεεεε!!!! μαζευτήκαμε πάλι στο θρέντ
Κανα νεό αίμα υπάρχει
Καλυτερα γιατι θα στεναχωρηθεις... θα σκασει μουρη ο μακης με τους μπραβους αποψε και θα παρει Χ μεσα στην καυτη τουμπα.δεν μπορω να παω και στο γηπεδο γαμω την γριπη μου
Η1Ν1δεν μπορω να παω και στο γηπεδο γαμω την γριπη μου
Καλυτερα γιατι θα στεναχωρηθεις... θα σκασει μουρη ο μακης με τους μπραβους αποψε και θα παρει Χ μεσα στην καυτη τουμπα.
Παπαδοπαιδι... μπας και εχει καμια σχεση με τον παπα γαμω τον πειραια?τον παω τον αγαπουλη
Παπαδοπαιδι... μπας και εχει καμια σχεση με τον παπα γαμω τον πειραια?
Aφου είσαι και συ πολύ πιθανόν!!!μπορει... με κολλησε η κορη μου και σε αυτην περασε
λες να την πληρωσω εγω?
Του τα ειχε σκασει χοντρα του Τεο οταν ηταν στην αεκ... παρεα επιναν τους καφεδες που κοστιζε 150 ευρω ο εναςο μακαρος ειναι κατηγορια μονος του
αγγαλια με με τον ζαγορ θα το δει το παιχνιδι
σε ολα του παοκ ερχεται στην τουμπα