alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φουστα μπλουζα λαχαναγορα!!! φερτε τα σκουληκια για πισοκολητα!!!ετσι ακριβως καρκινιαρη
τραβα γαμησου τωρα μωρη φτωχοπουστα
φουστα μπλουζα λαχαναγορα!!! φερτε τα σκουληκια για πισοκολητα!!!ετσι ακριβως καρκινιαρη
τραβα γαμησου τωρα μωρη φτωχοπουστα
Μπα οχι για πολυ,σε καμια ωριτσα παει για μπανιο...
καλη τηλεθεαση αυριο μαλακαρεφουστα μπλουζα λαχαναγορα!!! φερτε τα σκουληκια για πισοκολητα!!!
καλη τηλεθεαση αυριο μαλακαρε
τι γελας βρε ηλιθιο χανουμι
καλη τηλεθεαση αυριο μαλακαρε
τι γελας βρε ηλιθιο χανουμι
σε γαργαλαει καμια μαυρικη ψωλη στο λαιμο οπως τον αλλον τον ΤΕΡΕΛ
μπραβο χαρηκες τωρα;
αντε γρηγορα να κανεις την ενεση σου
ανορθογραφη φτωχοπουστα
μια ζωη στον πατο
εγω στην θεση σου θα αυτοκτονουσα
ειναι πουσταρα σκουλικη αριανος τον κολο του ξυριζει ο γαμαικανος!!!μπραβο χαρηκες τωρα;
αντε γρηγορα να κανεις την ενεση σου
ανορθογραφη φτωχοπουστα
μια ζωη στον πατο
εγω στην θεση σου θα αυτοκτονουσα
βρε αντε τραβα γαμησου που θα ασχοληθω με σενα...Δε σπουδάζω, μπορείς να ρωτήσεις τον tomcat00 και το Βολταίρο. Eίμαστε όλοι αγράμματοι μπροστά σου
Αν τώρα τα "καλύτερα" είναι η Φιλολογία του Αμάν Παραλίγο Θεολογία (ΑΠΘ), τι να σου πω..ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ και πάλι ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ να μη σε καρπαζώνει και ο γέρος σου που είσαι στόκος
εμεις θα σε γαμαμε και εσυ θα προσκυνας στην λαχαναγορα τσουτσουνια θα ρουφας!!!βρε αντε τραβα γαμησου που θα ασχοληθω με σενα...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εγω μπουφο εβγαλα 17800 και ηταν πρωτη μου επιλογη
εκανα μεταπτυχιακο στην γλωσσολογια στο Πανεπιστημιο του Göttingen
που θα το ζηλευες παρα πολυ
και ασχολουμε με την νυχτα
γιατι εγω ρε αστειε δεν θα γινω υπαλληλακος ποτε σαν και εσενα
να δουλευω για τον κωλο αλλων
την καταλαβες την κατωτεροτητα σου
συρε και γαμησου τωρα
με διασκεδαζεις παντως να το ξερεις....
Πραγματικά ΑΗΤΤΗΤΟΣ!!!!
εγω δεν σπουδασα προκειμενου να εργαστω πανω σε αυτοΩς γνωστόν, κάθε σοβαρός επιστήμονας που σέβεται τον εαυτό του και τις σπουδές του συνεχίζει για post-doc* στα παγκοσμίου φήμης πολιτιστικά ιδρύματα της ΜΠουγατσεύουσας, τουυυυυ Σιααααρκκκκ και του Βουοουουυοοοογκκκκ....
* Γίνεται μπάρμαν ή μπουφετζής, το "όνειρο" κάθε νέου
απο μικρο παιδακι γουσταρεις να τον τρως γιαυτο πηγες και εγινες σκουλικι αριανος!!!εγω δεν σπουδασα προκειμενου να εργαστω πανω σε αυτο
αλλα γιατι το γουσταρα πραγματικα
σαν και σενα φτωχοπουστα ειμαι
οτι και να κανεις στο πουστονησο
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ
βαλτο καλα στο σκατομυαλο σου
α...και που σαι ουτε μπουφετζης ειμαι ουτε μπαρμαν
αντε τελος
καλο βραδυ μωρο μου
και αν ειναι κλειστα η λαχαναγορα κει μεσα ενα σκουλικη γαμιετε στα κρυφα !!!Δουλεύει η λαχαναγορά τη νύχτα;
Das ist genuch
Άκου ο "φιλόλογος" στο, μέτριο προς λιγότερο μέτριο (να μην το αδικούμε), Gottingen...
εσυ θα μας πεις τις σπουδες σου;Δουλεύει η λαχαναγορά τη νύχτα;
Das ist genuch
Άκου ο "φιλόλογος" στο, μέτριο προς λιγότερο μέτριο (να μην το αδικούμε), Gottingen...