Terrell Castle
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θες και γηπεδο μωρη φτωχοπουστα
βαλε αυριο μωρη λουγκρα να δεις την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
Eφτά. Σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις
θες και γηπεδο μωρη φτωχοπουστα
βαλε αυριο μωρη λουγκρα να δεις την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
Eφτά. Σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/27-12/resized/laxanagora23_533_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τωρα εγινες ο καστλ μωρη πουσταρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολο αραπηδες βαζεις...
γουσταρεις μαυρα γυμνασμενα αγορια ε;
ξεκωλακι μου εσυ....
Τωρα εγινες ο καστλ μωρη πουσταρα
ολο αραπηδες βαζεις...
ξεκωλακι μου εσυ....
Τωρα εγινες ο καστλ μωρη πουσταρα
ολο αραπηδες βαζεις...
ξεκωλακι μου εσυ....
τα ιδια και τα ιδια βαζεις μωρη αγραμματη παλιοπουστα τους ελεους."Ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου φωτιά"
αυτος βγαζει αγρια γουστα με οσους εχουν το ονομα terrell
Γνωστη ψωλαρπαχτρα ...αλλα και ασχημοπουστα...τυπε..δεν βρισκει καυλι και μας ζαλιζει τα αρχιδια ο ζητουλας..αυτος βγαζει αγρια γουστα με οσους εχουν το ονομα terrell
μιλαμε για μεγαλη ανωμαλαρα...
αυτος βγαζει αγρια γουστα με οσους εχουν το ονομα terrell
μιλαμε για μεγαλη ανωμαλαρα...
Γνωστη ψωλαρπαχτρα ...αλλα και ασχημοπουστα...τυπε..δεν βρισκει καυλι και μας ζαλιζει τα αρχιδια ο ζητουλας..
μα τι πουσταρα εισαι εσυ...Εσένα, αγάμητε με το άσπρο φανελάκι μινέρβα, σε σκίζουν όλες οι Ενώσεις Κων/πολιτών. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,
Φιλόλογε
Ρε μαλακα τωρα σοβαρα..καλα ασπρος δεν σε γαμαει κανενας ..αλλα ουτε τα πακια στο λονδινο δεν στον δινουν?δυστηχια εισαι πραγματικα σε λυπαμαι...Ορίστε και ο :
1) Θεματοθέτης του "εσείς ξυρίζετε την οπή σας;" και
2) Γνωστός πουτσόδουλος των θεμάτων με τα τραβέλια...
Ρε μαλακα τωρα σοβαρα..καλα ασπρος δεν σε γαμαει κανενας ..αλλα ουτε τα πακια στο λονδινο δεν στον δινουν?δυστηχια εισαι πραγματικα σε λυπαμαι...
μα τι πουσταρα εισαι εσυ...
σταματα λιγακι το κωλογαμησι
και μετα παλι το ξαναρχιζεις
θα χεζεις στα βρακια σου χωρις να το παρεις χαμπαρι
αγραμματε...
Στη λαχαναγορα παει μπας και ψωνιστει ρε... που τα ειδες εσυ τα ραδικια?Το βρήκες το εδάφιο των Βυζαντινών καλογέρων που μας ανέφερες για τη λέξη "Ο ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ"
Πίσω στη λαχαναγορά, να πουλήσεις ραδίκι...
εγω ειμαι σιγουρος. πνευματικα αναπηρεΤο βρήκες το εδάφιο των Βυζαντινών καλογέρων που μας ανέφερες για τη λέξη "Ο ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ"
Πίσω στη λαχαναγορά, να πουλήσεις ραδίκι...
Ντοροθυυυυυυυυυυυ..Πες μου τα μυστικά σου, πώς ΞΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΗ ΣΟΥ δηλαδή, ώστε να κάνουν ουρές τα Πάκια στην Πάτρα για να περάσουν απέναντι στο νησί να σε
Κόντε δυσλεκτικέ
ετσι ακριβως καρκινιαρηΡε μην ασχολειστε με τον καμμενο εκτος αν εχετε ορεξη... ειναι το καταληλο ατομο για να σου φτιαξει την διαθεση με τις παπαρολογιες του. Αφου δεν ασχολειτε κανεις μαζι του στον εξω κοσμο μπαινει εδω και περιμενει να πει τα δικα του.
Μπα οχι για πολυ,σε καμια ωριτσα παει για μπανιο...Ρε μην ασχολειστε με τον καμμενο εκτος αν εχετε ορεξη... ειναι το καταληλο ατομο για να σου φτιαξει την διαθεση με τις παπαρολογιες του. Αφου δεν ασχολειτε κανεις μαζι του στον εξω κοσμο μπαινει εδω και περιμενει να πει τα δικα του.
Ντοροθυυυυυυυυυυυ..