Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σωστο πολυ σωστο αυτο.αλλα καποιοι καταντανε γραφικοι σε καποιες περιπτωσεις.εμενα με εχουν στην μπουκα γιατι τους εχω βγαλει στην φορα καποια πραγματα οπως για το Καραισκακη,για το ξεπλυμα με την Ζιμενς,και αλλα διαφορα.Η μαλακια ειναι οτι δεν καθονται να το ψαξουν.Παρα μονο λενε οτι δεν εγινε ετσι και τερμα.Το αλλο το κουφο ειναι οτι καλως η κακως σε καποια παιχνιδια ο οσφπ εχει παρει καποια σφηριγματα που δεν ηταν.οπως και ο βαζελος.Ε ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα παραδεχτουν,ναι,δεν ηταν πεναλτυ.Οι περισσοτεροι θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο,και θα λενε ναι ηταν.τελευταιο παραδειγμα το πεναλτυ της Τριπολης. :think:
είπαμε....
εσύ είσαι κουφέτο....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αν σας χαλαει να λενε αληθειες για την ομαδα σας,η δεχτειτε το η αλαξτε ομαδα.απλο το πραγμα.

Όπως τα δέχεσαι εσύ για τη χανούμα, άλλο τόσο τα δεχόμαστε και οι γαύροι.
Με τους βάζελους δεν τραβάς και μεγάλο ζόρι συνήθως... :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Όπως τα δέχεσαι εσύ για τη χανούμα, άλλο τόσο τα δεχόμαστε και οι γαύροι.
Με τους βάζελους δεν τραβάς και μεγάλο ζόρι συνήθως... :rolleyes:
τι ακριβως δεν εχω δεχτει για την ΑΕΚ;με τους βαζελους τι ζορι να τραβηξω ρε τυπε,ουτε αλαζονες ειναι,ουτε προσπαθουν σε φασεις που εχουν ευνωηθει να σε βγαλουν τρελο.Ακομη και εσυ,και αν κανω λαθος συγχωρησε με,επεμενες οτι το πεναλτυ που πηρατε με τον Αστερα ηταν καθαρο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι ακριβως δεν εχω δεχτει για την ΑΕΚ;με τους βαζελους τι ζορι να τραβηξω ρε τυπε,ουτε αλαζονες ειναι,ουτε προσπαθουν σε φασεις που εχουν ευνωηθει να σε βγαλουν τρελο.Ακομη και εσυ,και αν κανω λαθος συγχωρησε με,επεμενες οτι το πεναλτυ που πηρατε με τον Αστερα ηταν καθαρο...
Εδω και για το πεναλτι του παπουτσελη καθαρο μας το εβγαζαν αυτοι...  :2funny: :2funny: :2funny: στον αστερα σε χαλασε???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εδω και για το πεναλτι του παπουτσελη καθαρο μας το εβγαζαν αυτοι...  :2funny: :2funny: :2funny: στον αστερα σε χαλασε???
ενταξει δεν ειναι ολοι ετσι.ειναι και καποιοι με καθαρη ματια.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ενταξει δεν ειναι ολοι ετσι.ειναι και καποιοι με καθαρη ματια.
οσον αφορα τους γαυρους καθαρη ματια εχουν 1 στους 10 ... οι βαζελοι ειναι καπως περισοτεροι 3/10 ας πουμε αυτοι που λενε τα πραγματα με το ονομα τους...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Το 44, το καράβι που κάνατε καλοκαιρινό, το Βόλο που επίσης τον κάνατε καλοκαιρινό σε συνεργασία με τους μπαογκτζήδες, τα ντου στον Μπάγεβιτς, τις σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο, τα εμετικά συνθήματα κατά της γυναίκας του κλπ. Αυτά σκέφτηκα πρόχειρα και αναφέρομαι μόνο στα τελευταία χρόνια...

ΚΑΜΙΑ ομάδα δε διεκδικεί φωτοστέφανο.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα στο 2ο γύρο δεν το είδα, δεν έχω νόβα. Από τους αντιολυμπιακούς διάβασα ότι δεν ήταν, από τους ολυμπιακούς ότι έπνιξε άλλο νωρίτερα. Ούτε που είδα βίντεο με τις φάσεις, στεναχώρια μου για τη διαιτησία.

Οι βάζελοι δεν είναι αλλαζόνες, το μάθαμε κ'αυτό σήμερα. :2funny: :2funny: :2funny:
dynasteia_red_duckling_pao.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το 44, το καράβι που κάνατε καλοκαιρινό, το Βόλο που επίσης τον κάνατε καλοκαιρινό σε συνεργασία με τους μπαογκτζήδες, τα ντου στον Μπάγεβιτς, τις σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο, τα εμετικά συνθήματα κατά της γυναίκας του κλπ. Αυτά σκέφτηκα πρόχειρα και αναφέρομαι μόνο στα τελευταία χρόνια...

ΚΑΜΙΑ ομάδα δε διεκδικεί φωτοστέφανο.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα στο 2ο γύρο δεν το είδα, δεν έχω νόβα. Από τους αντιολυμπιακούς διάβασα ότι δεν ήταν, από τους ολυμπιακούς ότι έπνιξε άλλο νωρίτερα. Ούτε που είδα βίντεο με τις φάσεις, στεναχώρια μου για τη διαιτησία.

Οι βάζελοι δεν είναι αλλαζόνες, το μάθαμε κ'αυτό σήμερα. :2funny: :2funny: :2funny:
dynasteia_red_duckling_pao.jpg
τι απο ολα αυτα δεν εχω παραδεχτει;ειπα οτι δεν μπηκε η ΑΕΚ στο 44;η οτι δεν ηταν σκανδαλο το οτι ο εκτιμητης του δημοσιου,εχασε τον δρομο;για ολα τα υπολοιπα,εγω ειμαι αυτος που βριζει συνεχως τους οργανωμενους και την οριτζιναλ.και η απαντηση ειναι οτι δεν εχω ρεσπεκτ για τους οργανωμενους....μα πως να εχω οταν γαμανε τα παντα συνεχως.παραλιγο να παιξει η ομαδα χωρις κοσμο στον ημιτελικο με τον Παοκ,για μερικους μαλακες που μπουκαραν μεσα.το εχω ξαναγραψει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μιας ομάδας η οποία κυριαρχει (εννοώ έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα, κύπελλα κτλπ) σε ένα άθλημα είναι φυσικό να γίνονται αλλαζόνες.
Και δε θα πω για άλλες ομάδες και άλλους. Θα πω για τον ευατό μου. Όταν η ΑΕΚ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει το τρίτο σερί ήμουν αλλαζόνας (ήμουν βέβαια και 17 χρονών τότε). Θυμάμαι αακόμα τους καυγάδες με τον αδερφό μου που Ολυμπιακός μου έλεγε για τα φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια που τα κλείσαμε και που αντί να παίξουμε τα 10 λεπτά που είχαν απομείνει παίξαμε ολόκληρο το παιχνίδι κατόπιν αποφάσεως της ΕΠΟ και πως ο Τίγρης είχε κάνει τα κόλπα του κτλπ. Το μόνο που του έλεγα εγώ ήταν μαλακίες και πως με την ομάδα που έχει θα αργούσε πολύ να δει πρωτάθλημα. Και οι βάζελοι επί κυριαρχίας του Καπετάνιου αλλαζόνες ήταν (σαν και πως δεν είναι τώρα στο μπάσκετ; ). Και φυσικό είναι οι Ολυμπιακοί όταν έχουν κάνει το αμίμητο 13 στα 15 (ή πόσο είναι) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟ, ΣΠΡΩΞΙΜΟ Η ΌΧΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ή ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΣ είναι φυσικό να είναθι αλλαζώνες. Κακό; Εάν είσαι έφηβος ή στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 για μένα όχι. Αν όμως κοντεύεις να πατήσεις τα 30 ή τα έχεις ξεπεράσει είναι ανυσηχιτικό.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πάλι ΑΕΚΤΖΗ μιουτάρατε.
-Τι θα γίνει ρε με σας mods admins έλεος δηλαδή
-Μόνο εμείς σας ενοχλούμε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τι εγινε ρε ποιος μιουταριστικε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μιας ομάδας η οποία κυριαρχει (εννοώ έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα, κύπελλα κτλπ) σε ένα άθλημα είναι φυσικό να γίνονται αλλαζόνες.
Και δε θα πω για άλλες ομάδες και άλλους. Θα πω για τον ευατό μου. Όταν η ΑΕΚ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει το τρίτο σερί ήμουν αλλαζόνας (ήμουν βέβαια και 17 χρονών τότε). Θυμάμαι αακόμα τους καυγάδες με τον αδερφό μου που Ολυμπιακός μου έλεγε για τα φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια που τα κλείσαμε και που αντί να παίξουμε τα 10 λεπτά που είχαν απομείνει παίξαμε ολόκληρο το παιχνίδι κατόπιν αποφάσεως της ΕΠΟ και πως ο Τίγρης είχε κάνει τα κόλπα του κτλπ. Το μόνο που του έλεγα εγώ ήταν μαλακίες και πως με την ομάδα που έχει θα αργούσε πολύ να δει πρωτάθλημα. Και οι βάζελοι επί κυριαρχίας του Καπετάνιου αλλαζόνες ήταν (σαν και πως δεν είναι τώρα στο μπάσκετ; ). Και φυσικό είναι οι Ολυμπιακοί όταν έχουν κάνει το αμίμητο 13 στα 15 (ή πόσο είναι) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟ, ΣΠΡΩΞΙΜΟ Η ΌΧΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ή ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΣ είναι φυσικό να είναθι αλλαζώνες. Κακό; Εάν είσαι έφηβος ή στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 για μένα όχι. Αν όμως κοντεύεις να πατήσεις τα 30 ή τα έχεις ξεπεράσει είναι ανυσηχιτικό.
η αλλαζονια ΠΟΤΕ και σε καμμια φαση της ζωης δεν ειναι καλος συμβουλος....ΠΟΤΕ....απλα αν εισαι πιο μικρος ισως να εχεις ενα μικρο δικαιολογητικο....ο αλλαζονας ειναι εκτος πραγματικοτητας....υποτιμαει...και οποιος υποτιμαει συχνα βρισκεται προ (δυσαρεστων) εκπληξεων....αλλο ο χαβαλες και η πλακα με αντιπαλους οπαδους και αλλο να πιστευεις πραγματικα καποια πραγματα....
παντα ομως βασει καποιων συγκυριων μπορεις να προβλεψεις καποια πραγματα ,να προσδιορισεις κατα καποιον τροπο το μελλον....
καποιες καταστασεις δινουν ενα στιγμα...μεχρι εκει...συγκεκριμενα για την μπαλλα....δυσκολοι καιροι...αλλα ολα δειχνουν καλυτερο μελλον σε μας...δειχνουν....δεν ξερει κανεις ΠΟΤΕ....
αυτο να το πεις δεν ειναι αλλαζονια...αλλα παντα πρεπει να πηγαινει μπροστα ο σεβασμος για τον αντιπαλο...
θελω οσο τιποτα να ερθει σημερα ασσος....τον πιστευω ...αλλα αν μου πεις να παω να ριξω κανα δυο χαρτια στον ασσο απλα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ  ;) ;)

Υ.Γ.ναυαρχε με τιμας με αυτα που ειπες και δεν ξερω κατα ποσο τα αξιζω :grin: :grin: :grin:
Υ.Γ.1 τα σεβη μου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom