Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρεεεεε γαμώτο o hitman ακόμα να δώσει σημεία ζωής. :think:
-Χάσαμε και τον σκοτεινό  :think:
Τέσσερα πέντε παιδιά που μπορούσες να μιλήσεις και σοβαρά μαζί τους εξαφανίστηκαν  :headbang:
Σωπα ρε συ... θα ερθει η Γαμαικανος να μιλισετε για το μεγαλειο του παπΑρη  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• puke.jpg
    puke.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 13

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τα εισητηρια με μπαοκ για τον ημιτελικο ακουσατε ποτε βγαινουν? λογικα στα μεσα της επομενης βδομαδας ε?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα ναύαρχε πάλι νυχτερινό σε βάλανε  :grin:
Μπααα..Τη ματσάρα έβλεπα και μελαγχόλησα με το δικό μας το επίπεδο.Μπορεί να μου πει κάποιος ρε παιδιά πώς σκατά τρέχουν έτσι οι ξένοι?Εβλεπα χτες την Αρσεναλ με τη Μπάρτσα και τρέχαν σα διαολεμένοι πάνω κάτω.Και παίζουν και τρία ματς τη βδομάδα.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ετοιμαστειτε για Σακη Τσιολη το καλοκαιρι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπααα..Τη ματσάρα έβλεπα και μελαγχόλησα με το δικό μας το επίπεδο.Μπορεί να μου πει κάποιος ρε παιδιά πώς σκατά τρέχουν έτσι οι ξένοι?Εβλεπα χτες την Αρσεναλ με τη Μπάρτσα και τρέχαν σα διαολεμένοι πάνω κάτω.Και παίζουν και τρία ματς τη βδομάδα.....
Και τώρα ο Μήτρογλου για Σάσα
07:31 17/2/2011 - Πηγή: Sportnet
Ποδοσφαιριστή για ποδοσφαιριστή δεν αφήνει η Σάσα Μπάστα. Μετά τους Γιάννη Μανιάτη, Παναγιώτη Ταχτσίδη* (αυτές οι σχέσεις έγιναν γνωστές), η σέξι τραγουδίστρια φέρεται πλέον να κάνει παρέα με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
*Γιούρκα Σειταρίδη-Σάββα Γκέντζογλου
Το κάτω το κεφάλι τρώει το πάνω  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα παιδιά,
Μαντήλι έχει κανείς? :S

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να παραδώσουν υπογεγραμμένα τα έγγραφα πιστοποίησης πληρωμής τους (έως 31/12) οι παίκτες της ΑΕΚ.
Αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει την αδειοδότηση τόσο για το πρωτάθλημα της Super League όσο και για την Ευρώπη.
Από την πλευρά των παικτών εκφράζεται μια ανησυχία για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς καλούνται να υπογράψουν ότι έχουν πληρωθεί μέχρι και τον Δεκέμβριο, τη στιγμή που σε όλους οφείλονται χρήματα εδώ και 6, 7, 8 ή ακόμα και 9 μήνες!
Η διοίκηση της Ένωσης, μέσω του Γιώργου Κωνσταντινίδη, ενημέρωσε τους παίκτες πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχουν πληρωθεί τα χρήματα που τους οφείλονται. Στην ΠΑΕ περιμένουν έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς και από χρηματοδότηση του Παππά.
Το συνολικό ποσό, πάντως, που οφείλεται στους παίκτες είναι μεγάλο, ωστόσο είναι απαραίτητο να υπογράψουν όλοι, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.
πηγή:contra.gr

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλημέρα παιδιά,
Μαντήλι έχει κανείς? :S

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να παραδώσουν υπογεγραμμένα τα έγγραφα πιστοποίησης πληρωμής τους (έως 31/12) οι παίκτες της ΑΕΚ.
Αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει την αδειοδότηση τόσο για το πρωτάθλημα της Super League όσο και για την Ευρώπη.
Από την πλευρά των παικτών εκφράζεται μια ανησυχία για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς καλούνται να υπογράψουν ότι έχουν πληρωθεί μέχρι και τον Δεκέμβριο, τη στιγμή που σε όλους οφείλονται χρήματα εδώ και 6, 7, 8 ή ακόμα και 9 μήνες!
Η διοίκηση της Ένωσης, μέσω του Γιώργου Κωνσταντινίδη, ενημέρωσε τους παίκτες πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχουν πληρωθεί τα χρήματα που τους οφείλονται. Στην ΠΑΕ περιμένουν έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς και από χρηματοδότηση του Παππά.
Το συνολικό ποσό, πάντως, που οφείλεται στους παίκτες είναι μεγάλο, ωστόσο είναι απαραίτητο να υπογράψουν όλοι, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.
πηγή:contra.gr
Καμια φορά αναρωτιέμαι πώς κερδίζουμε με κατι ενυπωσιακές εμφανίσεις και παίρνουμε ανάσα!Ρε σεις,λέτε να είναι όλα στημένα????Τερμα,από εδώ κι εμπρός και το Κύπελλο να πάρουμε,πιστεύω ότι είμαστε ενα κλικ πριν μας βγάλουν τα σωληνάκια..Που λέει και ο φίλος Χρηστίδης... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Καμια φορά αναρωτιέμαι πώς κερδίζουμε με κατι ενυπωσιακές εμφανίσεις και παίρνουμε ανάσα!Ρε σεις,λέτε να είναι όλα στημένα????Τερμα,από εδώ κι εμπρός και το Κύπελλο να πάρουμε,πιστεύω ότι είμαστε ενα κλικ πριν μας βγάλουν τα σωληνάκια..Που λέει και ο φίλος Χρηστίδης... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Καλά, δε μπορώ να καταλάβω..τόση μπάζα από το στοίχημα, τίποτα δε μπήκε στο ταμείο?
Αχ κατακαυμένη Αεκάρα μου, πως σε κατάντησαν :'(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρεεεεε γαμώτο o hitman ακόμα να δώσει σημεία ζωής. :think:
-Χάσαμε και τον σκοτεινό  :think:
Τέσσερα πέντε παιδιά που μπορούσες να μιλήσεις και σοβαρά μαζί τους εξαφανίστηκαν  :headbang:
έχεις το μάστορα...μην παραπονιέσαι
πάντως τον Πανιώνιο θα τον πάρετε...από το προηγούμενο ματς το γυρίσατε σε στάνταρ άσους...χαχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα εισητηρια με μπαοκ για τον ημιτελικο ακουσατε ποτε βγαινουν? λογικα στα μεσα της επομενης βδομαδας ε?
πες μου τώρα πως θες να παρακολουθήσεις κι άλλη ήττα...
τι μαζόχα είναι αυτή;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...πρώτον παίζουνε και προπονούνται σε άλλα κλίματα
δεύτερον κάνουνε συνήθως καλύτερη ζωή
τρίτον κάνουνε καλύτερη προπόνηση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Κουστάκης πάντως το γάμησε το μέλλον του....
πάμε πάλι για άλλον Έλληνα επιθετικό...μπας και βγει ποτέ..
Αυτός ο Βορειοημειρώτης (Αλβανός) ο Σκούρτης που πήγε Ιταλία...λέτε να γίνει τίποτα;;;
Γιατί για την Εθνική θα μείνουμε με τον Πετρόπουλο που είναι της πλάκας

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aπό πότε ρε έγινε φίλος ο χρηστίδης  :s&m_1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aπό πότε ρε έγινε φίλος ο χρηστίδης  :s&m_1:
όλοι φίλοι είμαστε....
εκτός αν έχεις προσωπικά μαζί του
νομίζω;;;
έλεος....η ομάδα δεν κάνει τον άνθρωπο...εκτός αν είναι καμμένος κάποιος - αλλά θεωρώ πως όλοι έχουμε φίλους που υποστηρίζουνε άλλη ομάδα.
Εγώ έχω δύο κουμπάρους-ο ένας βαμμένος ΠΑΟ και ο άλλος βαμμένος ΑΕΚ - και με τους δύο πάω γήπεδο όποτε πάω
αν και θεωρώ πως στο συγκεκριμένο σάιτ δεν μπήκαμε για να γράψουμε και να διαβάσουμε τα οπαδικά θρεντ πρωτίστως....διαφωνείς μήπως;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ναύαρχε αργοπεθαίνουμε απλά ξεχάσανε να μας το πούνε    :headbang:
Ετσι προσπαθούνε να μας κρατήσουνε στην ζωή

Συνημμένα

• filizois2.jpg
    filizois2.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 15

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
όλοι φίλοι είμαστε....
εκτός αν έχεις προσωπικά μαζί του
νομίζω;;;
έλεος....η ομάδα δεν κάνει τον άνθρωπο...εκτός αν είναι καμμένος κάποιος - αλλά θεωρώ πως όλοι έχουμε φίλους που υποστηρίζουνε άλλη ομάδα.
Εγώ έχω δύο κουμπάρους-ο ένας βαμμένος ΠΑΟ και ο άλλος βαμμένος ΑΕΚ - και με τους δύο πάω γήπεδο όποτε πάω
αν και θεωρώ πως στο συγκεκριμένο σάιτ δεν μπήκαμε για να γράψουμε και να διαβάσουμε τα οπαδικά θρεντ πρωτίστως....διαφωνείς μήπως;;
Εχω προσωπικά μαζί του μου έφαγε την dasha  :2funny: :2funny: :2funny:
Εαν δεν γνωρίζεις που δεν......την πλάκα μην την παίρνεις στα σοβαρά
-Οπως έχεις διαβάσει ο χρηστίδης μαζι με άλλους δύο τρείς ολυμπιακούς έχουν το ελεύθερο και μπαίνουν και γράφουν είδες ποτέ να τους βρίζω ? .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom