Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και μεις τους κανουμε ενεδρες οπως και αυτοι
αυτα ειναι ψωμοτυρι
εγω κοριτσαρα μου απο το κεντρο της πολης που ειναι η σπιταρωνα μου μεχρι του χαριλαου φοραω το μπουλτογκ στο στηθος
και παλι πισω
χρειαζονται παραπανω απο 4 ατομα για να με καταβαλουν
το πιασες κοντε-φτωχε
γιατι δεν ηρθατε οταν κατεβηκαμε στον τελικο
γιατι δωσαμε κατι ραντεβου και δεν πατησατε κοταρες
*πεσε κοιμησου ρε φτωχαδακι μου
δεν θα χεις να βαλεις μπουκια στο στομα σου αυριο
μετα ξυπνησες η ειδες κ αλλο ονειρο? κατεβηκες σε ενα τελικο ε? αντε μεχρι να γερασεις μπορει να ξαναδεις και κανα τιτλο (στην Β εθνικη ενοειτε... να μην ξεχνιομαστε)!!! τεσερεις τεσερεις τους περνεις εσυ αχορταγη εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο τύπος ειναι καλο παιδι, τον εχετε παρεξηγησει.
πανω στην καψα του για την ομαδα ειπα μια μαλακια, ο πρωτος ειναι?
δεν χρειαζεται να μαλωνετε ετσι
σιγα μην το κανω σοβαρα ρε μεγαλε... χαβαλε κανω με τον μαλακα να περασει η ωρα... χαζευω και το ματσακι γελαω και με δαυτον  :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
σιγα μην το κανω σοβαρα ρε μεγαλε... χαβαλε κανω με τον μαλακα να περασει η ωρα... χαζευω και το ματσακι γελαω και με δαυτον  :P
ελα βρε γαμησου τελειωμενε
απορω πως δεν εχεις πεσει στην πρεζα ακομη με την οικονομικη σου κατασταση

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα βρε γαμησου τελειωμενε
απορω πως δεν εχεις πεσει στην πρεζα ακομη με την οικονομικη σου κατασταση
την ιδια κασετα παιζεις,οκ γελασαμε με αυτη βαλε και καμια αλλη τωρα... μου θες και μπλουζα με μπουλντογκ... εγω κατι για ασπρα φανελακια εμαθα  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
την ιδια κασετα παιζεις,οκ γελασαμε με αυτη βαλε και καμια αλλη τωρα... μου θες και μπλουζα με μπουλντογκ... εγω κατι για ασπρα φανελακια εμαθα  :2funny: :2funny: :2funny:
την μπουλτογκαρα την βαζω ΠΑΝΤΟΥ
και αν σου βασταει λουγκρε ελα να μου την βγαλεις
το ασπρο φανελακι οταν κανω σεξ
το καταλαβες;
εκτος το οτι εισαι και παμφτωχος εισαι και καθυστερημενος

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το καταλαβες;
καθε ποτε κανεις σεξ? καθε φορα που περνεις τιτλο στη Β???  :2funny: :2funny: :2funny: τζαμπα διασκεδαση εισαι λεμε!!! ΔΩΣΕ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το καταλαβες;
γαμαικανε μου ειπε ενα παοκι οτι σε εσπρωχνε μια βραδυα και ματωσες.ειναι αληθεια ρε μαλακα;ματωνουν μωρε τα παλικαρια;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
o μεγαμανεικανος με την μπουλντογκ μπλουζα του και το αγορι του στο γηπεδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
o μεγαμανεικανος με την μπουλντογκ μπλουζα του και το αγορι του στο γηπεδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την αλλη βδομαδα που θα ρθεις σαλονικη
θες μουνι να σε βρω η κανα αραπη
να γουσταρει η κωλαρα σου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
την αλλη βδομαδα που θα ρθεις σαλονικη
θες μουνι να σε βρω η κανα αραπη
να γουσταρει η κωλαρα σου
βλεπω εχεις απ ολα τα κονε... και αραπη ε? μωρε μπραβο! και σε ειχα για ποιο σοφτ αδερφουλα αλλα εκδηλοθηκες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
βλεπω εχεις απ ολα τα κονε... και αραπη ε? μωρε μπραβο! και σε ειχα για ποιο σοφτ αδερφουλα αλλα εκδηλοθηκες.  :2funny: :2funny: :2funny:
με -ω βρε ζωο αγραμματο
ποσο τουβλο εισαι βρε πρεζακια
ειπαμε λαου λαου την πρεζα
δεν σε φταιμε εμεις που εισαι παμφτωχος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• rabe1.jpg
    rabe1.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • d23764fc4e4cd8a942bbc0f40356b236.jpg
    d23764fc4e4cd8a942bbc0f40356b236.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 15

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με -ω βρε ζωο αγραμματο
ποσο τουβλο εισαι βρε πρεζακια
ειπαμε λαου λαου την πρεζα
δεν σε φταιμε εμεις που εισαι παμφτωχος
δεν βαρεθηκες να πο(υ)σταΑρης ακομα? τωρα το εγραψα καλα? ε φανταστικο σκουλικη... αντε στον αραπη σου τωρα και ασε μας στην υσηχια μας... και μην ξεχασεις το ασπρο φανελακι ε?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλησπέρα ναύαρχε πάλι νυχτερινό σε βάλανε  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτος ειναι!!! μεγαλη μορφη !!!  :2funny:
Μεγάλη μορφή και μεγάλη κοιλιά  :2funny:. Είχανε στενάξει τα σουβλατζίδικα στο μοναστηράκι με την πάρτη του.Δεν προλαβαίνανε τα κεμπάπ δέκα δέκα τα έτρωγε ο πούστης  :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κάτι μας είπες τώρα manolo εμείς χρόνια τώρα μπορούμε  :headbang:
«Ετσι δεν μπορώ να συνεχίσω!»
Η «βόμβα» του Μανόλο Χιμένεθ που… ταρακούνησε συθέμελα τα Σπάτα και «πάγωσε» τους παίκτες της ΑΕΚ

Δεν είναι λίγοι που θεωρούν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι από τα ελάχιστα «υγιή» πράγματα, πάνω στα οποία μπορεί να στηριχθεί η ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της. Η προσπάθεια της για την επιστροφή στις εποχές του καλού ποδοσφαίρου και των επιτυχιών. Σίγουρα μόνος του ο Ισπανός τεχνικός δεν φτάνει. Θέλει επένδυση από τους μετόχους, σωστές επιλογές από την διοίκηση και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες. Αυτήν την στιγμή ο Χιμένεθ ξέρει ότι αυτός και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να κάνουν τον κόσμο και πάλι περήφανο μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ από τα πλέι οφ.

Ο Χιμένεθ όμως δεν είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια κάποιων παικτών του. Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα προσωπικά λάθη κάποιων εξ’ αυτών έχουν φέρει ήττες που έχουν καταδικάσει την ΑΕΚ σε τεράστια και πρωτοφανή διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός προπονητής στην ομιλία του στα Σπάτα… πέταξε και μία βόμβα. Εκεί που «πάγωσαν» όλοι οι παίκτες.

«Αν συνεχίσετε έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω εγώ εδώ μαζί σας. Θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο... Αν αλλάξετε και κάνετε αυτά που λέω και συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας, όλα θα πάνε καλά να ξέρετε. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε κάποια πράγματα, να τα εξηγούμε και στο παιχνίδι να κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. Δεν γίνεται! Στην άμυνα κάνουμε πολλά λάθη. Εκεί έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια. Δεν μπορεί ο Καράμπελας να είναι ο μοναδικός που παίζει σωστή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια, με ισορροπία και να ξέρει πότε μπορεί να ανέβει και πότε όχι. Και αυτός κάποιες φορές κάνει λάθη, αλλά πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί σωστά» είπε και οι παίκτες έμειναν «παγωμένοι» με αυτό που είπε ο Χιμένεθ και ύστερα σε πηγαδάκια ερμήνευαν τα όσα είπε.
πηγή:aek365.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom