Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
απο τετοια αλλο τιποτα.που τους θυμηθηκες ρε θεριο.αξεχαστες καμπαρτινες.
Ηταν τότε που πηγαινα ανελλιπώς..Μεσα έξω,"με χιόνια και βροχές,ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΕΚΑΡΑ οπου κι αν παίζεις θα'μαι,με την ORIGINAL μαζί και στο ΘΕΟ θα πάμε"!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ηταν τότε που πηγαινα ανελλιπώς..Μεσα έξω,"με χιόνια και βροχές,ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΕΚΑΡΑ οπου κι αν παίζεις θα'μαι,με την ORIGINAL μαζί και στο ΘΕΟ θα πάμε"!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Με τον μπανγουελ ε.Και μιλαμε τοτε οι 2 αγγλοι ειχαν καλες περγαμηνες.ο ενας ειχε ερθει 26αρης,απο την Εβερτον τοτε.Αλλα οι αγγλοι δυσκολα πιανουν εξω.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φερτε πισω τον ΡΑΜΠΕΣΑΤΡΑΝΤΑΝΑ ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με ποιον επαιζες εχθες στην ευρωπη
σημερα;
αυριο;
πηρες ματι την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ;
καληνυχτα φτωχε
Παλι πανυγυριζεις τις ισσοπαλιες εσυ?  :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι τραγικος... αντε προλαβαινεις να πεσεις Β εθνικη...  :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα λες φτωχο αλλα εσυ τραγουδας οτι δεν εχεις γκομενα δεν εχεις λεφτα... ρε δεν εισαι καλαααααααααααααααα!!!
Α και που σαι... παλι εξαφανισες ολα τα αγγουρια απο τη λαχαναγορα εμαθα  :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καληνυχτα φτωχαδακι δυσμορφο
:2funny: :2funny: :2funny:
ενα τελευταιο... χτες μετα το ματς γιατι κρυβατε τα κασκολ στα μπουφαν στα 100 μετρα μετα το χαριλαου? τοσο πολυ στη φαπα σας εχουν τα μπαοκια? μπορει αν ξαναπεσετε Β εθνικη να μην σας πειραζουν,για σκεψου το λιγο,συμφερει...  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενα τελευταιο... χτες μετα το ματς γιατι κρυβατε τα κασκολ στα μπουφαν στα 100 μετρα μετα το χαριλαου? τοσο πολυ στη φαπα σας εχουν τα μπαοκια? μπορει αν ξαναπεσετε Β εθνικη να μην σας πειραζουν,για σκεψου το λιγο,συμφερει...  :2funny: :2funny: :2funny:
φιλαρακι παοκι μου ειπε οτι τους περιμεναν στα γυρω στενα και τους πλακωσαν στις φαπες.και τρεχαν τα αρειανα.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενα τελευταιο... χτες μετα το ματς γιατι κρυβατε τα κασκολ στα μπουφαν στα 100 μετρα μετα το χαριλαου? τοσο πολυ στη φαπα σας εχουν τα μπαοκια? μπορει αν ξαναπεσετε Β εθνικη να μην σας πειραζουν,για σκεψου το λιγο,συμφερει...  :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε δεν γινονται αυτα στην θεσσαλονικη :rolleyes:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
φιλαρακι παοκι μου ειπε οτι τους περιμεναν στα γυρω στενα και τους πλακωσαν στις φαπες.και τρεχαν τα αρειανα.
και εγω απο γνωστο το εμαθα,δεν το λεω για πλακα... αλλα τι να το κανεις μια ζωη στη φαπα το εχουν εκει το σκουλικη,και αποτους ηρακληδεις τις μαζευουν συχνα τις μαπες απ οσο ξερω  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εγω απο γνωστο το εμαθα,δεν το λεω για πλακα... αλλα τι να το κανεις μια ζωη στη φαπα το εχουν εκει το σκουλικη,και αποτους ηρακληδεις τις μαζευουν συχνα τις μαπες απ οσο ξερω  :2funny:
για τους ηρακλειδεις δεν ξερω τυπε.αλλα για τα παοκια,και εχω δει,και ξερω.πεφτει τρελη φαπα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για τους ηρακλειδεις δεν ξερω τυπε.αλλα για τα παοκια,και εχω δει,και ξερω.πεφτει τρελη φαπα.
Λες απο την πολυ φαπα να εχει φρικαρει και ο τυπος εδω? γιαυτο μας τρελενει στη μαλακια?  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
και συ τι ζορι τραβας μωρη χανουμα τι κανουμε με τα παοκια...
μαγκας με ξενα αρχιδια μια ζωη
*ρε κλεισε γρηγορα το  pc  αυριο εχει πρωινο ξυπνημα για να βγει το μεροκαματο
μετα δεν θα εχεις να φας ρε μαλακα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λες απο την πολυ φαπα να εχει φρικαρει και ο τυπος εδω? γιαυτο μας τρελενει στη μαλακια?  :2funny:
αυτος τρωει φαπα απο την μανα του,οταν της ζηταει 1 ευρω για εφημεριδα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και συ τι ζορι τραβας μωρη χανουμα τι κανουμε με τα παοκια...
μαγκας με ξενα αρχιδια μια ζωη
*ρε κλεισε γρηγορα το  pc  αυριο εχει πρωινο ξυπνημα για να βγει το μεροκαματο
μετα δεν θα εχεις να φας ρε μαλακα
εσυ τις εφαγες και εισαι χορτατος?  :2funny: σου λεω για τα παοκια ρε μεγαλε γιατι Αθηνα κατεβαινετε καθε 10 χρονια με ταξι, τι φαπες να σας ριξουμε εμεις 30 ατομα που ερχεστε ολοι κ ολοι? μη μας συγκρινεις με τους δικους σας...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οριστε του την πεσαμε πολλοι και την εκανε ο τυπος... την επομενη φορα ενας ενας  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εσυ τις εφαγες και εισαι χορτατος?  :2funny: σου λεω για τα παοκια ρε μεγαλε γιατι Αθηνα κατεβαινετε καθε 10 χρονια με ταξι, τι φαπες να σας ριξουμε εμεις 30 ατομα που ερχεστε ολοι κ ολοι? μη μας συγκρινεις με τους δικους σας...
και μεις τους κανουμε ενεδρες οπως και αυτοι
αυτα ειναι ψωμοτυρι
εγω κοριτσαρα μου απο το κεντρο της πολης που ειναι η σπιταρωνα μου μεχρι του χαριλαου φοραω το μπουλτογκ στο στηθος
και παλι πισω
χρειαζονται παραπανω απο 4 ατομα για να με καταβαλουν
το πιασες κοντε-φτωχε
γιατι δεν ηρθατε οταν κατεβηκαμε στον τελικο
γιατι δωσαμε κατι ραντεβου και δεν πατησατε κοταρες
*πεσε κοιμησου ρε φτωχαδακι μου
δεν θα χεις να βαλεις μπουκια στο στομα σου αυριο

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οριστε του την πεσαμε πολλοι και την εκανε ο τυπος... την επομενη φορα ενας ενας  :2funny: :2funny: :2funny:
ο τύπος ειναι καλο παιδι, τον εχετε παρεξηγησει.
πανω στην καψα του για την ομαδα ειπα μια μαλακια, ο πρωτος ειναι?
δεν χρειαζεται να μαλωνετε ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom