Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ψάχνωντας στο νετ έπεσα σε κάτι βίντεο και μου ήρθε η ιδέα να ανεβάσω κάποια βιντεάκια (ε ξέρω εάν έχουν ξανανέβει στις 4300 σελίδες). Ξεκινάω με τον αρχικό λόγο που έγινα ΑΕΚ.
1983 μόλις έχουμε έρθει οικογενειακός στην Αθήνα και ο πατέρας μου (ΑΕΚτζής και αυτός) με πάει γήπεδο. Νέα Φιλαδέλφεια. Ούτε 7 χρονών και η όλη ατμόσφαιρα περίεργη και εντυπωσιακή για μένα. Έξω απο το στάδιο μυρωδιές φωνές και ο Δικέφαλος παντού και το έμβλημα στο ΣΤΑΔΙΟ ΑΕΚ....Μέσα 20 και πλεον χιλιάδες κόσμος. Πανικός. Βγαίνουν οι ομάδες....Χαμός πανικός πιο πολύ κοιτούσα τον κόσμο παρά το παιχνίδι. Πρώτη φορά που έβγλεπα τον πατέρα μου να φωνάζει (πρέπει να ήταν και η πρώτη φορά που τον ακουσα να βρίζει "αλάξτε παιχνίδι ρε μαλακεεεεες¨). Κάποια στιγμή βάζει γκολ η ΑΕΚ και όλος ο κόσμος φωνάζει "ποιός ποίος; Ο Μαύρος ο θεός". Αυτό ήταν....Με την παιδική αφέλεια σκέφτηκα "αφού παίζει ο θεός στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα". Και από τότε σχεδόν30 χρόνια είμαι ΑΕΚ.... και ευχαριστώ τον πατέρα μου που οπαδικά σκεφτόμενος (και ίσως και εγωιστικά αφού ο πρωτότοκος του γιος έγινε Ολυμπιακός) με πήγε στα 7 μου γήπεδο....και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θ(ε)ωμα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εχω προσωπικά μαζί του μου έφαγε την dasha  :2funny: :2funny: :2funny:
Εαν δεν γνωρίζεις που δεν......την πλάκα μην την παίρνεις στα σοβαρά
-Οπως έχεις διαβάσει ο χρηστίδης μαζι με άλλους δύο τρείς ολυμπιακούς έχουν το ελεύθερο και μπαίνουν και γράφουν είδες ποτέ να τους βρίζω ? .........
δεν το έγραψα μωρέ για σένα....
γενική θεώρηση είναι
το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό-όχι προς εσένα

μπαϊ δε γουέι...εγώ έχω το ελεύθερο να γράφω ή να σταματήσω να μπαίνω;;;
όχι για να ξέρω πού είμαι ανεπιθύμητος δηλαδής...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολλοί του καταλογίζουν πολλά. Εγώ πιστέυω ότι η αγάπη του για την ομάδα ήταν είναι και θα είναι αδιαμφισβήτητη και ότι λάθη έκανε δεν ήταν ηθελημένα... Μη ξεχνάμε ότι για σχεδόν 10 χρόνια ήταν το παράδειγμα του ότι τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα. Για πάντα στο μυαλό μου το σκαρφάλωμα στη σκεπαστή και ο πανυγηρισμός.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δεν το έγραψα μωρέ για σένα....
γενική θεώρηση είναι
το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό-όχι προς εσένα

μπαϊ δε γουέι...εγώ έχω το ελεύθερο να γράφω ή να σταματήσω να μπαίνω;;;
όχι για να ξέρω πού είμαι ανεπιθύμητος δηλαδής...
:s&m_1: Aφού το ξέρεις ότι είσαι μέσα στους τρείς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η φωτογραφία του Μανωλά να πιάνει από τον λαιμό τον παίκτη του Ολυμπιακού είναι για τους ΑΕΚτζήδες ότι και για τους ολυμπιακούς η φωτλο του Τζιοβάνι να είναι καβάλα στον Κυριάκο....Απλά μοναδική

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aπό πότε ρε έγινε φίλος ο χρηστίδης  :s&m_1:
Όταν κάποιος μπαινει στο thread μας τον κόβεις τι καπνό φουμάρει από τη συμπεριφορά του.Πχ Βάλε το Χρηστίδη και το Γαμαικανό...Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά,μετα από 5 χρόνια εδώ μέσα,ελάχιστες φορές έχω βγει από τα ρούχα μου και σέβομαι αυτούς που με σέβονται...Να φανταστείς ότι μέχρι και με τον Pleasuregiver ειχαμε νορμάλ συνομιλίες.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όταν κάποιος μπαινει στο thread μας τον κόβεις τι καπνό φουμάρει από τη συμπεριφορά του.Πχ Βάλε το Χρηστίδη και το Γαμαικανό...Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά,μετα από 5 χρόνια εδώ μέσα,ελάχιστες φορές έχω βγει από τα ρούχα μου και σέβομαι αυτούς που με σέβονται...Να φανταστείς ότι μέχρι και με τον Pleasuregiver ειχαμε νορμάλ συνομιλίες.....
:thumbsup:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τελικα μαθαμε ποτε βγαινουν τα εισητηρια για τον πρωτο ημιτελικο???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστο πολυ σωστο αυτο.αλλα καποιοι καταντανε γραφικοι σε καποιες περιπτωσεις.εμενα με εχουν στην μπουκα γιατι τους εχω βγαλει στην φορα καποια πραγματα οπως για το Καραισκακη,για το ξεπλυμα με την Ζιμενς,και αλλα διαφορα.Η μαλακια ειναι οτι δεν καθονται να το ψαξουν.Παρα μονο λενε οτι δεν εγινε ετσι και τερμα.Το αλλο το κουφο ειναι οτι καλως η κακως σε καποια παιχνιδια ο οσφπ εχει παρει καποια σφηριγματα που δεν ηταν.οπως και ο βαζελος.Ε ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα παραδεχτουν,ναι,δεν ηταν πεναλτυ.Οι περισσοτεροι θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο,και θα λενε ναι ηταν.τελευταιο παραδειγμα το πεναλτυ της Τριπολης. :think:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
σωστο πολυ σωστο αυτο.αλλα καποιοι καταντανε γραφικοι σε καποιες περιπτωσεις.εμενα με εχουν στην μπουκα γιατι τους εχω βγαλει στην φορα καποια πραγματα οπως για το Καραισκακη,για το ξεπλυμα με την Ζιμενς,και αλλα διαφορα.Η μαλακια ειναι οτι δεν καθονται να το ψαξουν.Παρα μονο λενε οτι δεν εγινε ετσι και τερμα.Το αλλο το κουφο ειναι οτι καλως η κακως σε καποια παιχνιδια ο οσφπ εχει παρει καποια σφηριγματα που δεν ηταν.οπως και ο βαζελος.Ε ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα παραδεχτουν,ναι,δεν ηταν πεναλτυ.Οι περισσοτεροι θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο,και θα λενε ναι ηταν.τελευταιο παραδειγμα το πεναλτυ της Τριπολης. :think:

Καλά με το διαιτητή  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: να δεις τι θα πάρει ο Γαύρος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τρείς δεν υπέγραψαν ποιοί να είναι άραγε  :2funny:
Η ΑΕΚ έστειλε τα έγγραφα και πλέον πρέπει να καλύψει όλες τις οφειλές του 2010 έως τις 31 Μαρτίου
Στα χέρια των ανθρώπων της UEFA βρίσκονται ήδη τα έγγραφα αδειοδότησης που συμπλήρωσε η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης έστειλαν τον φάκελο με τα υπογεγραμμένα από τους ποδοσφαιριστές χαρτιά και πλέον εκκρεμούν μόνο τρεις περιπτώσεις. Στην ΠΑΕ θεωρούν πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν υπογράψει τουλάχιστον ακόμα δύο παίκτες ή ίσως και οι τρεις και έτσι θα στείλουν συμπληρωματικό φάκελο για να κλείσουν την υπόθεση.
Ακόμα και κάποιος από τους ποδοσφαιριστές να μην υπογράψει η ΑΕΚ, στην παρούσα φάση, δεν θα έχει πρόβλημα καθώς το συγκεκριμένο έγγραφο αποτελεί μια απλή αναγνώριση οφειλών. Το σημαντικό είναι η Ένωση να έχει καλύψει όλες τις οφειλές του 2010 έως τις 31 Μαρτίου. Η ΑΕΚ δεν πρέπει, μέχρι τότε, να οφείλει ούτε ευρώ από τα χρωστούμενα της περασμένης χρονιάς στους παίκτες της για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Πηγή:aek365.gr

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το αλλο το κουφο το μαθατε;Η ΑΕΚ πληρωνε για τον  Τζεμπουρ 4.700 ενοικιο στο σπιτι που του ειχε παραχωρησει!ο γαυρος δε δεχτηκε να του πληρωνει αυτο το ποσο και του προτεινε αλλο σπιτι και ο "επαναστατης" δεν δεχτηκε.και συμφωνησαν να τα δινουν μισα μισα.Ακου 55 χιλιαδες περιπου για να μενει ο Τζεμπουρ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
το αλλο το κουφο το μαθατε;Η ΑΕΚ πληρωνε για τον  Τζεμπουρ 4.700 ενοικιο στο σπιτι που του ειχε παραχωρησει!ο γαυρος δε δεχτηκε να του πληρωνει αυτο το ποσο και του προτεινε αλλο σπιτι και ο "επαναστατης" δεν δεχτηκε.και συμφωνησαν να τα δινουν μισα μισα.Ακου 55 χιλιαδες περιπου για να μενει ο Τζεμπουρ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:new_shocked: Είχε και την νανά τάλατα μέσα στον εξοπλισμό το σπίτι?  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το ενοικιο σας πειραξε? εδω δωσαμε ποσα λεφτα στον νιονιο για τη μεταγραφη και μολις εξοφλησαμε τον αφησαμε ελευθερο  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Νέα πρόταση όταν εμείς το κρίνουμε
Στέλεχος της ΠΑΕ τονίζει ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Μπλάνκο όμως δεν βιάζεταιΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ
www.aek365.gr/a-105772/nea-protash-otan-emeis-to-krinoume.htm]http://www.aek365.gr/a-105772/nea-protash-otan-emeis-to-krinoume.htm[/url]
ολοι μαλακες ειναι... οχι μονο αυτος που το ειπε. ολοι θελουν απο ενα χερι ξυλο και δρομο απο την ομαδα,το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε ποιος θα αναλαβει μετα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
το ενοικιο σας πειραξε? εδω δωσαμε ποσα λεφτα στον νιονιο για τη μεταγραφη και μολις εξοφλησαμε τον αφησαμε ελευθερο  :2funny:
και το ενοίκιο μόνο την Αρκάδη δεν του δώσαμε  να του κάνει αέρα στα παπάρια :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και το ενοίκιο μόνο την Αρκάδη δεν του δώσαμε  να του κάνει αέρα στα παπάρια :grin:
και να πεις οτι εβγαλε τα λεφτα του... ενα γκολ με τον βαζελο και ακομα ενα με τον αστερα (επι δωνη) βοηθησαν την ομαδα... ασε που εκανε ανω κατω τις προπονησεις περσυ στη φαση με τον σκοκο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και να πεις οτι εβγαλε τα λεφτα του... ενα γκολ με τον βαζελο και ακομα ενα με τον αστερα (επι δωνη) βοηθησαν την ομαδα... ασε που εκανε ανω κατω τις προπονησεις περσυ στη φαση με τον σκοκο.
Τί ξύλο τί κουτουλιές ωραία ατμόσφαιρα  :grin:

Συνημμένα

• kourkouti-aek-scocco-djebbour-1.jpg
    kourkouti-aek-scocco-djebbour-1.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom