Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειδα φως και μπηκα...αφου το/χετε ακομα ανοιχτο...κλειστε το να παει να γαμηθει....

Ρε χρηστιδη τι αγαπη ειναι πια αυτη με μας?
Σημερα εχεις ντερμπι, παλι κοντα στους αεκαρες ηρθες???
Σημερα αδελφε δεν ειμαι μαζι σου, στο λεω ευθεως...Συμπαθα με.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω σήμερα είμαι με το Χρηστίδη!!!Φάτε τα ΒΑΖΕΛΙΑ και τον αράπακλα μαζί!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:ΤΑΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ουουουουουου!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αν ειπε τις προαλλες με μας ο Σισε οτι ενιωσε σαν να τον πηδηξαν ειμαι περιεργος να δω τι θα πει σημερα!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οταν ελεγα εγω πριν καμια βδομαδα οτι το πρωταθλημα ειναι κακονισμενο εξ αρχης ποιος θα το παρει εμπαιναν οι φιλοι γαυροι εδω και ελεγαν τα δικα τους... σημερα πιστευω πως βγηκα σωστος. Μακραν η ποιο γελοια ακυρωση γκολ του βαζελου, ειχα κλασει απο τα γελια την ωρα που εβλεπα τον αγωνα... οχι οτι στεναχωριεμαι για τους λαγους για να μην πω οτι το ευχαριστηθηκα κιολας μετα τις παπαριες που ελεγαν για ευνοια της αεκ στο κυπελο... το γαμωτο ειναι ομως ρε παιδια ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? :priest:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και για να μην ξεχασω η αποθεωση ολων ηταν η δηλωση του αξιοτιμου κυριου Μαρινακη ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οταν ελεγα εγω πριν καμια βδομαδα οτι το πρωταθλημα ειναι κακονισμενο εξ αρχης ποιος θα το παρει εμπαιναν οι φιλοι γαυροι εδω και ελεγαν τα δικα τους... σημερα πιστευω πως βγηκα σωστος. Μακραν η ποιο γελοια ακυρωση γκολ του βαζελου, ειχα κλασει απο τα γελια την ωρα που εβλεπα τον αγωνα... οχι οτι στεναχωριεμαι για τους λαγους για να μην πω οτι το ευχαριστηθηκα κιολας μετα τις παπαριες που ελεγαν για ευνοια της αεκ στο κυπελο... το γαμωτο ειναι ομως ρε παιδια ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? :priest:
Oσο θα υπάρχουν τα διαπλεκόμενα ΠΟΤΕ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και για να μην ξεχασω η αποθεωση ολων ηταν η δηλωση του αξιοτιμου κυριου Μαρινακη ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο αυτό (το διδάξαμε ήθος) που είπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-ΓΤΠ είναι σαν αρρωστάκι κάνει να μου το θυμηθείς με αυτόν θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ούτε τα προσχήματα δεν κρατά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μόνο αυτό (το διδάξαμε ήθος) που είπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-ΓΤΠ είναι σαν αρρωστάκι κάνει να μου το θυμηθείς με αυτόν θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ούτε τα προσχήματα δεν κρατά
και εσυ εχεις ντεμη,νοτια,παπα,αδαμιδη να πηγαινουν με τον σταυρο στο χερι και περιμενεις να παρεις τιτλο?  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και εσυ εχεις ντεμη,νοτια,παπα,αδαμιδη να πηγαινουν με τον σταυρο στο χερι και περιμενεις να παρεις τιτλο?  :2funny:
Σιγά μην πάρω
-Αλλά μία πολύ σημαντική διαφορα που την έχω ξαναγράψει   ο χοντρός βάζει τα λεφτά και είναι και το  αφεντικό
τα τσουτσέκια οι δικοί μας είναι υπάλληλοι-διαχειριστές τεράστια η διαφορά

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα με 'μας ειναι το οτι δεν παιρνουμε μια αποφαση να ξεκινησουμε την ομαδα απο την αρχη.

Οταν το "κτιριο" εχει παθει καθιζηση,δεν το "τσιμενταρεις" συνεχως για να το σωσεις,το ριχνεις το γαμημενο και φτιαχνεις ενα γερο απ'την αρχη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το προβλημα με 'μας ειναι το οτι δεν παιρνουμε μια αποφαση να ξεκινησουμε την ομαδα απο την αρχη.

Οταν το "κτιριο" εχει παθει καθιζηση,δεν το "τσιμενταρεις" συνεχως για να το σωσεις,το ριχνεις το γαμημενο και φτιαχνεις ενα γερο απ'την αρχη...
Και ποιός θα βάλει τους παράδες για να φτιάξει το γερό κτίριο

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιός θα βάλει τους παράδες για να φτιάξει το γερό κτίριο
Μονο τα λεφτα που χαλανε για τις "ενεσεις" τσιμεντου φτανουν.

Ακου 1 μυριο ο σκοκος,ποσα εφαγε ο τζιμπουρης ? Μεταγραφες τυπου Μακος,τυπου ενσαλιβα (τι θυμηθηκα τωρα)...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω ότι η δήλωση Μαρινάκη είναι ένα καραμπινάτο παράδειγμα αλλαζονείας. Έχει γίνει της πουτάνας (αν και μακριά από την Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολο να δω τον αγώνα όλον) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ του ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (μη κατσουμε να το αναλύσουμε) έχει γίνει το έλα να δεις μετα τη λήξη με οπαδούς (αυτό δε το είδα αφού έκλεισε το κύκλωμα, αλλά το είδα σε φωτόγραφιες) να μπαίνουν μέσα, ο Μαρινάκης να σπρώχνει τον Νίνη (!!!!) και να βρίζετε με Καραγκούνη και Σισσέ, να γίνεται γενικός καταστάσεις για γέλια και για κλάμματα, και στο τέλος να βγαίνει ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ και να λέει "Σήμερα διδάξαμε ήθος"!!!!
Τέλος πάντων. Πιστεύω ότι τα ντου στην ΕΠΟ, δηλώσσεις περί "εγκλημάτων κατά της Ελλάδσος" και άλλα ωραία χαριτομένα έπιασαν χθες τόπο. Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ άξιζε τη νίκη, ο Βαλδέρβε έκανα στο β ημίχρονο πολλά λάθη (μόνο ένας άμπαλος βγάζει τον φουστέρ και βαζει Ντουντού). Το πρωτάθλημα κατά 99.9% τελείωσε και άντε και του χρόνου.
Υ.Γ1 Ο Κόκκαλης θα είναι πολύ περίφανος για τον διάδοχό του.
Υ.Γ2 Ο ΟΣΦΠ πόσες αγωνιστικές τιμωρία πρέπει να φάει, αφού έχουμε είσοδο φιλάθλων οι οποίοι ήρθαν και στα χέρια με παίχτες του ΠΑΟ;
Υ.Γ3 Ποιος θα το έλεγε ότι πριν 2 μήνες ότι ο ΟΣΦΠ με γκολ του Τζεμπύρ θα γινόταν πρωταθλητής.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μονο τα λεφτα που χαλανε για τις "ενεσεις" τσιμεντου φτανουν.

Ακου 1 μυριο ο σκοκος,ποσα εφαγε ο τζιμπουρης ? Μεταγραφες τυπου Μακος,τυπου ενσαλιβα (τι θυμηθηκα τωρα)...
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο Μάκος φέτος είναι μαζί με Δέλλα, Λύμπε και Μπλάνκο οι πιο σταθεροί παίκτες την ΑΕΚ. Αν εννοείς ότι η ΑΕΚ έπρεπε να περιμένει 6 μήνες και μετά να τον υπογράψει ως ελεύθερο, θα συμφωνήσω. Και ο Λεονάρντο δεν άξιζε όσο τα λεφτά που δωσαμε. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει παίκτης που να κοστίζει 3εκ για μεταγραφή (πλην 2-4 παικτών και φυσικά ο Τζεμπούρ δεν είναι μέσα σε αυτούς).
Έχω ξαναπεί δεν χρειάζεται να ρίξεις ένα καράβι λεφτά για να κάνεις ομάδα. Απλά χρειάζεται σοβαρό σκάουτιγκ και σωστή διαχείρηση. ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μια ομάδα με σωστή διαχείρηση και πλάνο πήγε μπροστά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στο προσεχές ματς οσφπ-ΑΕΚ θα διαιτητεύσει ο παρακάτω κύριος γκέγκέ μουνόπανα της επο

Συνημμένα

• colina.jpg
    colina.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • colina.story.jpg
    colina.story.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 14

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο Μάκος φέτος είναι μαζί με Δέλλα, Λύμπε και Μπλάνκο οι πιο σταθεροί παίκτες την ΑΕΚ. Αν εννοείς ότι η ΑΕΚ έπρεπε να περιμένει 6 μήνες και μετά να τον υπογράψει ως ελεύθερο, θα συμφωνήσω. Και ο Λεονάρντο δεν άξιζε όσο τα λεφτά που δωσαμε. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει παίκτης που να κοστίζει 3εκ για μεταγραφή (πλην 2-4 παικτών και φυσικά ο Τζεμπούρ δεν είναι μέσα σε αυτούς).
Έχω ξαναπεί δεν χρειάζεται να ρίξεις ένα καράβι λεφτά για να κάνεις ομάδα. Απλά χρειάζεται σοβαρό σκάουτιγκ και σωστή διαχείρηση. ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μια ομάδα με σωστή διαχείρηση και πλάνο πήγε μπροστά.
Eγω δεν το βλεπω απλα "παικτικα" το ζητημα.Αυτο που με ενδιαφερει υπο αυτες τις οινομικες-διοικητικες συνθηκες, ειναι το να φτιαχτει μια ομαδα με προοπτικη 5ετιας,η οποια θα διεκδικει τα παντα.Για την ΑΕΚ μιλαμε,οχι για την Λαρισα η τον Βολο...

Δελλας,Λυμπε ειναι πια "παλαιμαχοι",ο Μπλανκο ειναι ποδοσφαιριστης "παγκου" για μια μεγαλη ομαδα,οπως η ΑΕΚ.Ο Μακος επισης.
Τωρα αν κατσουμε & αναλυσουμε τους υπολοιπους παικτες,ευκολα θα δουμε οτι ειναι Β διαλογης.Φυσικα υπαρχουν παιδια με μελλον,αλλα ειναι λιγα και ετσι δουλεια δεν γινεται.
Στο 2ο σκελος για τη διαχειρηση & το σκαουτινγκ με βρισκεις απολυτα συμφωνο.Αλλα το Πλανο χρειαζεται στελεχη με γνωσεις και απο αυτα δεν εχουμε ουτε εναν... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom