Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ειδα φως και μπηκα...αφου το/χετε ακομα ανοιχτο...κλειστε το να παει να γαμηθει....Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ντέρμπι έχετε σήμερις πάλι εδώ είσαι
ειδα φως και μπηκα...αφου το/χετε ακομα ανοιχτο...κλειστε το να παει να γαμηθει....Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ντέρμπι έχετε σήμερις πάλι εδώ είσαι
ειδα φως και μπηκα...αφου το/χετε ακομα ανοιχτο...κλειστε το να παει να γαμηθει....
Εγω σήμερα είμαι με το Χρηστίδη!!!Φάτε τα ΒΑΖΕΛΙΑ και τον αράπακλα μαζί!!!!!
ΥΓ:ΤΑΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ουουουουουου!!!!!
παλι το ιδιο ειπε.και σε ποιον;στον μαρινακηΑν ειπε τις προαλλες με μας ο Σισε οτι ενιωσε σαν να τον πηδηξαν ειμαι περιεργος να δω τι θα πει σημερα!!!!
Oσο θα υπάρχουν τα διαπλεκόμενα ΠΟΤΕΟταν ελεγα εγω πριν καμια βδομαδα οτι το πρωταθλημα ειναι κακονισμενο εξ αρχης ποιος θα το παρει εμπαιναν οι φιλοι γαυροι εδω και ελεγαν τα δικα τους... σημερα πιστευω πως βγηκα σωστος. Μακραν η ποιο γελοια ακυρωση γκολ του βαζελου, ειχα κλασει απο τα γελια την ωρα που εβλεπα τον αγωνα... οχι οτι στεναχωριεμαι για τους λαγους για να μην πω οτι το ευχαριστηθηκα κιολας μετα τις παπαριες που ελεγαν για ευνοια της αεκ στο κυπελο... το γαμωτο ειναι ομως ρε παιδια ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
Μόνο αυτό (το διδάξαμε ήθος) που είπεκαι για να μην ξεχασω η αποθεωση ολων ηταν η δηλωση του αξιοτιμου κυριου Μαρινακη ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!
και εσυ εχεις ντεμη,νοτια,παπα,αδαμιδη να πηγαινουν με τον σταυρο στο χερι και περιμενεις να παρεις τιτλο?Μόνο αυτό (το διδάξαμε ήθος) που είπε
-ΓΤΠ είναι σαν αρρωστάκι κάνει να μου το θυμηθείς με αυτόν θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ούτε τα προσχήματα δεν κρατά
Σιγά μην πάρωκαι εσυ εχεις ντεμη,νοτια,παπα,αδαμιδη να πηγαινουν με τον σταυρο στο χερι και περιμενεις να παρεις τιτλο?
Και ποιός θα βάλει τους παράδες για να φτιάξει το γερό κτίριοΤο προβλημα με 'μας ειναι το οτι δεν παιρνουμε μια αποφαση να ξεκινησουμε την ομαδα απο την αρχη.
Οταν το "κτιριο" εχει παθει καθιζηση,δεν το "τσιμενταρεις" συνεχως για να το σωσεις,το ριχνεις το γαμημενο και φτιαχνεις ενα γερο απ'την αρχη...
Μονο τα λεφτα που χαλανε για τις "ενεσεις" τσιμεντου φτανουν.Και ποιός θα βάλει τους παράδες για να φτιάξει το γερό κτίριο
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο Μάκος φέτος είναι μαζί με Δέλλα, Λύμπε και Μπλάνκο οι πιο σταθεροί παίκτες την ΑΕΚ. Αν εννοείς ότι η ΑΕΚ έπρεπε να περιμένει 6 μήνες και μετά να τον υπογράψει ως ελεύθερο, θα συμφωνήσω. Και ο Λεονάρντο δεν άξιζε όσο τα λεφτά που δωσαμε. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει παίκτης που να κοστίζει 3εκ για μεταγραφή (πλην 2-4 παικτών και φυσικά ο Τζεμπούρ δεν είναι μέσα σε αυτούς).Μονο τα λεφτα που χαλανε για τις "ενεσεις" τσιμεντου φτανουν.
Ακου 1 μυριο ο σκοκος,ποσα εφαγε ο τζιμπουρης ? Μεταγραφες τυπου Μακος,τυπου ενσαλιβα (τι θυμηθηκα τωρα)...
Eγω δεν το βλεπω απλα "παικτικα" το ζητημα.Αυτο που με ενδιαφερει υπο αυτες τις οινομικες-διοικητικες συνθηκες, ειναι το να φτιαχτει μια ομαδα με προοπτικη 5ετιας,η οποια θα διεκδικει τα παντα.Για την ΑΕΚ μιλαμε,οχι για την Λαρισα η τον Βολο...Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο Μάκος φέτος είναι μαζί με Δέλλα, Λύμπε και Μπλάνκο οι πιο σταθεροί παίκτες την ΑΕΚ. Αν εννοείς ότι η ΑΕΚ έπρεπε να περιμένει 6 μήνες και μετά να τον υπογράψει ως ελεύθερο, θα συμφωνήσω. Και ο Λεονάρντο δεν άξιζε όσο τα λεφτά που δωσαμε. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει παίκτης που να κοστίζει 3εκ για μεταγραφή (πλην 2-4 παικτών και φυσικά ο Τζεμπούρ δεν είναι μέσα σε αυτούς).
Έχω ξαναπεί δεν χρειάζεται να ρίξεις ένα καράβι λεφτά για να κάνεις ομάδα. Απλά χρειάζεται σοβαρό σκάουτιγκ και σωστή διαχείρηση. ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μια ομάδα με σωστή διαχείρηση και πλάνο πήγε μπροστά.