Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
1-1 στο 89 με τον νεο πανιωνιο,δικαιο για μενα το αποτελεσμα.δεν ξερω αν ισχυει το οτι εχουμε κλεισει τον Κοντοε,αλλα ελπιζω να ειναι αληθεια.παμε παρακατω.

Τι παρακάτω ρε αδελφέ;;;;
όλο παρακάτω πάμε.Και το μόνο παρακάτω,είναι να πηγαίνουμε ολοένα κ πιο κάτω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι παρακάτω ρε αδελφέ;;;;
όλο παρακάτω πάμε.Και το μόνο παρακάτω,είναι να πηγαίνουμε ολοένα κ πιο κάτω.
παλι καλα που δεν προλαβαινουμε να πεσουμε  :grin:
μην σκας,του χρονου θα ερθει ο τιγρης (πλακα κανω) και θα παρουμε του παραχρονου το τσαμπιονς λιγκ  :2funny:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
1-1 στο 89 με τον νεο πανιωνιο,δικαιο για μενα το αποτελεσμα.δεν ξερω αν ισχυει το οτι εχουμε κλεισει τον Κοντοε,αλλα ελπιζω να ειναι αληθεια.παμε παρακατω.
Δλδ υπονοεις οτι εγινε "αβαβα" η δουλεια για να παρουμε Κοντοε ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δλδ υπονοεις οτι εγινε "αβαβα" η δουλεια για να παρουμε Κοντοε ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.Ελεύθερος μένει ο Κοντοές το καλοκαίρι.Τι να το κα΄νουμε αβαβά.Και σιγά μην το κάνουμε αβαβά με τους πουσταράδες που χάρισαν τον Μανιάτη(ενώ τους δίναμε γη και ύδωρ),που έσκαψαν το γήπεδο τους για να μην παίξουμε κ που ανέβασαν τα εμετικά πανό.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ευθανασία τώρα !!!
Τραβήξτε τα γαμημένα τα σωληνάκια τώρα !!!!
Αργοπεθαίνει!!!!!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.Ελεύθερος μένει ο Κοντοές το καλοκαίρι.Τι να το κα΄νουμε αβαβά.Και σιγά μην το κάνουμε αβαβά με τους πουσταράδες που χάρισαν τον Μανιάτη(ενώ τους δίναμε γη και ύδωρ),που έσκαψαν το γήπεδο τους για να μην παίξουμε κ που ανέβασαν τα εμετικά πανό.
Μη σκας ρε Σκοτεινε,αφου δεν υπαρχει ουτε αρχη ουτε τελος στην ομαδα,ειδικα φετος.
Πως να 'ρθει ο Μανιατης και ο καθε Μανιατης αφου δεν εχει αξιοπιστια η ομαδα διοικητικα & οικονομικα.To fat boy εχει φραγκα & δυναμη ασε που ειναι χουλιγκανος πρωτης γραμμης...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μη σκας ρε Σκοτεινε,αφου δεν υπαρχει ουτε αρχη ουτε τελος στην ομαδα,ειδικα φετος.
Πως να 'ρθει ο Μανιατης και ο καθε Μανιατης αφου δεν εχει αξιοπιστια η ομαδα διοικητικα & οικονομικα.To fat boy εχει φραγκα & δυναμη ασε που ειναι χουλιγκανος πρωτης γραμμης...

έπαψα να σκάω πια.Αν δεν σκάνε οι ίδιοι οι παίκτες που είναι η δουλειά τους,θα σκάσω εγώ;;;;
πια κατάντησε κουραστικό να σκάω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε καληνύχτα σας αδέλφια.Τέλειωσε άλλη μια ονειρεμένη(ποδοσφαιρικά) Κυριακή.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γαμωτο,εδω και κανα δυο χρονια ειχα παψει να ασχολουμαι με το "αθλημα", απλα  οταν μπορουσα εβλεπα τα ματσακια και τελος.
Ειχα πει να μη μπω καν σ' αυτο το θρεντ,για να μην αναλυω στο μυαλο μου & στεναχωριεμαι.
Τωρα μου  μπαινει ξανα το "μικροβιο" και... :headbang: :headbang:

Δεν εχουμε σωτηρια,δεν υπαρχει διοικηση και χρημα.
Τι να λεμε τωρα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γαμωτο,εδω και κανα δυο χρονια ειχα παψει να ασχολουμαι με το "αθλημα", απλα  οταν μπορουσα εβλεπα τα ματσακια και τελος.
Ειχα πει να μη μπω καν σ' αυτο το θρεντ,για να μην αναλυω στο μυαλο μου & στεναχωριεμαι.
Τωρα μου  μπαινει ξανα το "μικροβιο" και... :headbang: :headbang:

Δεν εχουμε σωτηρια,δεν υπαρχει διοικηση και χρημα.
Τι να λεμε τωρα.
Κάτσε ρε αδελφέ στην ησυχία σου θες να ξανακυλήσεις  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αντε ρε χαριλαε φλωρακι απο δω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ένταση με τη λήξη
Online 23:27 20/2
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Ένταση επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ο Δημήτρης Σιόβας είπε τη φράση «τώρα πέστε κάτω Αεκάκια», η οποία προκάλεσε την οργή όσων την άκουσαν, αρκετοί από τους οποίους ήταν οπαδοί που βρίσκονταν κοντά.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλο Χιμένεθ μιλούσε σε έντονο ύφος στον Σίτο Ριέρα για τη γροθιά του Ισπανού εκτός φάσης στον καφέ, ενώ έντονο διάλογο είχαν και ο Τραϊανός Δέλλας με τον Τάκη Λεμονή.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μώραλης: «Υπερβολικός ο Τζόρβας»
Τζόρβας: «Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι»
Προπόνηση και πλάνα στους... -20
Παπαδόπουλος: «Δεν είναι καταστροφικό»
Κωστένογλου: «Πολύτιμος βαθμός»
Γκαλίτσιος: «Είμαστε καλύτεροι»
Τραυματίας ο Γιάχιτς
«Πολιορκία» στην ΕΡΤ
williamhill.com
Ένταση με τη λήξη
ΣΧΕΤΙΚΑ

* Group therapy με οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Την ένταση «συμπλήρωσαν» οι φραστικές αντεγκλήσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού των «κυανέρυθρων» και με τον Γρηγόρη Μάκο, πλην όμως τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της αποστολής του Πανιωνίου αποχώρησαν όλοι μαζί για το πούλμαν, υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, προφανώς για το... φόβο των Ιουδαίων, αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είχαν φύγει από το ΟΑΚΑ για να μιλήσουν με τους παίκτες.

Οι «κυανέρυθροι», πάντως, δεν απέφυγαν το... κράξιμο από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι τα έβαλαν κυρίως με τον Ριέρα για το χτύπημα στον Καφέ, αλλά και με τον Σιόβα για όσα (φέρεται να) είπε μετά τη λήξη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ματς δε το είδα, κουρασμένος από τη δουλεία και σήμερα το πρωί συνάντηση, γαμώ τους σχιστομάτηδές μου μέσα. Αλλά πάλι καλά που κάτι φίλοι μου έστειλαν μύνημα. Ένα από αυτά έγραφε "η ομάδα δε βλεπόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι πίσω για να προστατέψουν το γκολ. Ο Ριέρα έπρεπε να αποβληθεί. Εκτέλεσε ο Μήτρογλου. Καμιά ψυχή κανένα πάθος από τους παίκτες....".
Δε ξέρω εάν ο προπονητής και οι παίκτες έχουν παραδώσει τα όπλα βλέποντας την όλη κατάσταση και πως δεν υπάρχει τρόπος ανατροπής του όλου κλίματος. Δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η αρρώστια. Δε πιστεύω σε αλχημείες. Όταν ο υπολογιστής μου έχει πρόβλημα του κάνω ένα γαμημένο φορμάτ και ξαναρχίζω από την αρχή. Αυτό χρειάζεται και η ΑΕΚ. Ένα φορμάτ και φτου και από την αρχή. Και όποιος είναι πραγματικός ΑΕΚτζης μένει οι άλλοι τον πούλο και στο μπαούλο. Και ας έρθει ο τίγρης ο λιοντάρης ή όποιο άλλο αιλουροειδές του ζωικού βασιλείου.
Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο θα βρεθούν άνθρωποι να τα σπρώξουν ΠΑΛΙ στην ομάδα. Και φυσικά χρειάζεται μια προσωπικότητα να συσπειρώση τους πάντες, όπως ο Ντέμης το 2004. Και επιτέλους όποιος έρθει ή μείνει να βγαίνει και να λέει την αλήθεια στον κόσμο. "Μάγκες δε πάμε για πρωτάθλημα φέτος και για τα επόμενα Χ χρόνια. Μετά βλέπουμε".
Αν από το καλοκαίρι και μετά συνεχίσουμε με αυτό το παραμύθι δε ξέρω που θα σταματήσει η κατρακύλα. Ελπίζω μετά από 2 χρόνια που θα γυρίσω μόνιμα (ελπίζω) ελλάδα τα πράγματα για την ομάδα να είναι καλύτερα.
Υ.Γ Διομίδη είχες γράψει (εάν δε κάνω λάθος) για αγορά μετοχών. Είμαι μέσα. Εάν έχεις κάποιες πληροφορίες στείλε μου πμ ή γράψε εδώ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέλφια μου καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
Μας πίκρανες αλλά ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες
Ντου στο σπίτι του Τοροσίδη!
Άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην πολυκατοικία που διαμένει ο Βασίλης Τοροσίδης και προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην πυλωτή!
Μετά τα γκαζάκια στη Superleague, την επίθεση στον βοηθό Σπύρο Τρύφωνα, ήρθε η "επίσκεψη" από αγνώστους στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη να δώσει συνέχεια στην... παράνοια που ξεκίνησε μετά την λήξη του ντέρμπι το Σάββατο.
Οι άγνωστοι προξένησαν φθορές στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην πυλωτή στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αμυντικός του Ολυμπιακού.
Επιπλέον έγραψαν απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του στους τοίχους. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να πάει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.
πηγή:sport24.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom