Να τα πάρω από την αρχή
Κατααρχάς το πλέιμπόι στην ελλάδα το βλέπω στο επόμενο τεύχος του να έχει φωτογραφίες της γυναίκας του Ντρπιπς (γαμώ τον γλωσσοδέτη για επόνημο του...Άντε να το προφέρεις αν κάνεις μεταδώσεις) και το βλπεω για σολντ άουτ κίολας. Επίσης να με συμπαθάτε αλλά τη γκόμενα αυτή εγώ θα τη γαμούσα και στη μέση της Κηφισίας και σε ώρα αιχμής και στα @@ μου κιόλας οι περαστικοί.
Η κίνηση υπογραφής του παίκτη είναι πολύ έξυπνη. Σολντ άουτ σε κάθε παιχνίδι βλέπω στην ριζούπολη και θα ξεπουλάνε και κυάλια λέμε. Όλα τα μάτια στραμένα πάνω της θα είναι (ποιος το γαμάει το παιχνίδι τώρα λέμε). Να μη πω ότι βλέπω την ΑΕΚ να χρεώνει τη νόβα για κάθε δευτερόλεπτο που θα την δείχνει!!!!!
Στα σοβαρά τώρα. Δε ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ανυσηχεί ο Μανωλάς ή κατά πόσο ο παίκτης είναι ο αντικαταστάτης του Νασούτι. Εκτός και εάν στην ΑΕΚ τα έχουν χάσει τελείως και δώσουν σχεδόν 1εκ για τον Νασούτι συν το τι συμβόλαιο θα ζητήσει. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ε τότε ναι η διοίκηση αυτύ θα είναι πολύ επικίνδυνη.
Πάμε στα του Μπλάνκο. Ναι δεν είναι μπαλαδόρος. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει τίποτε άλλο πλην από μια σπάνια (για τα ελληνικά γήπεδα) εκτελεστικη ικανότητα, μπορεί και μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρια. Κατά ένα τρόπο θυμίζει λίγο τον Μπίλ τον Δημητριαδη στα καλά του. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος σοβαρός ΑΕΚτζής να τον γιουχάρει σε όποια ομάδα και αν πάει. Γιατί πολύ απλά δεν "πουλάει" την ομάδα. Η ομάδα τον πουλάει.Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί Πιστεύω πως όταν βλέπει τον Γκερέιρο να παίρνει 600 χιλιάρικα (και 8α τα παίρνει για άλλα 2 χρόνια περίπου), όταν βλέπει ανύπαρκτους παίκτες (Εντνερ πχ) να μη προσπαθεί η ομάδα να τους απομακρύνει (για άγνωστους λόγους) και έρχεται σε αυτόν ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 550 χιλιάρικα μαξ (από την στιγμή που ο ανύπαρκτος εδώ και 2 μήνες περιπατητής Σκόκο παίρνει 1.1 εκ) ε ναι ρε γαμώτο μου, η ομάδα πουλάει τον Μπλάνκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για να θυμιθώ άλλον ΞΕΝΟ παίκτη που μάτωνε για την φανέλα και το πάλευε πρέπει να πάω πίσω στον Σαβέφσκι. Για εμένα τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ. Παίκτες μαχητές, που θα τρέχουν και θα παίζουν σε όποια θέση και εάν τους βάλει ο προπονητής και δε θα πούν και κουβέντα. ΙΣΩΣ ο Χιμένεθ να έπρεπε να πατήσει λίγο πόδι. Πάντως αυτός ο αντι-Μπλανκο ο ΜακΝτοναλντ δε πρέπει να πολύλέει.
Εγώ πάντως όταν με το καλό γυρίσω Ελλάδα και τύχει να πάω σε ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ και ο Μπλάνκο παίζει με τον ΠΑΟ δεν πρόκειται να τον βρίσω. Για να μη πω ότι παίζει να χειροκροτήσω και γκολ του εναντίον της ΑΕΚ!!!