Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν τελικα παει ο ισμα στον βαζελο,οποιος αεκτζης τον γιουχαρει,θα ειναι πολυ μαλακας.ηδη εχει κανει πολυ υπομονη περιμενοντας την ΑΕΚ.
προσπαθείτε σαν ομάδα πολύ πάντως.
πέρσι προσπαθούσατε να δώσετε το Σκόκο στον ΠΑΟ. άλλαξαν οι διοικήσεις και χάλασε το γλυκο...
φέτος προσπαθείτε με τον Μπλάνκο...
κάποια στιγμή θα σας πετύχει

αλλά γενικώς οι παίκτες είναι επαγγελματίες.....δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θα έπρεπε να εναποθέσουν την τύχη της τσέπης τους στα αισθήματα των φιλάθλων, ειδικά όταν τα αισθήματα αυτά τους υπαγορεύουνε να πεινάσουνε αλλά να δουλεύουνε σα σκυλιά για το αποτέλεσμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Περιμενε λογικη απο την κερκιδα εσυ...
για τον ισμαελ,πιστευω οτι οχι μονο θα υπαρξει λογικη,αλλα και θα χειροκροτηθει,οπου και να παει.μπορει να ειναι αμπαλος εντελως,αλλα ματωνει την φανελα σε καθε ματς,και δινει παντα το 100%.και θα μπορουσε ηδη να εχει κλεισει αλλου,αλλα περιμενει την ΑΕΚ,για αλλες 3 μερες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
τι νόημα έχει το ποστ σου;
εσύ παίρνεις αξία αν ο άλλος δεν έχει δουλειά; έχει σημασία για εσένα αν είναι άλλη ομάδα ο άλλος και χάνει τη δουλειά του;

ε,ρε μυαλά που κυκλοφορούνε....
Τώρα κατάλαβες ότι η κοινωνία μας είναι γεμάτη απο χαιρέκακους.
-Δεν με ενδιαφέρει να ανέβω στο δικό σου επίπεδο όσο με ενδιαφέρει να κατεβάσω εσένα στο δικό μου και ακόμα παρακάτω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε διαφωνω σε αυτα που λες... απλα το συγκεκριμενο ατομο ειναι προβληματικο με ατελειωτα κομπλεξ,γιαυτο και δεν τον περνει κανεις στα σοβαρα. Φυσικα και δεν ειναι σωστο να κατηγοριοποιεις καποιον απο την ομαδα που υποστηριζει,αυτο δειχνει οτι εισαι εντελος ανεγκεφαλος και χωρις ουσια σαν ανθρωπος.  :sunglasses:
αν ήταν μόνο ένας θα ήμαστε οκ, έλα που είναι περισσότεροι όμως...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
προσπαθείτε σαν ομάδα πολύ πάντως.
πέρσι προσπαθούσατε να δώσετε το Σκόκο στον ΠΑΟ. άλλαξαν οι διοικήσεις και χάλασε το γλυκο...
φέτος προσπαθείτε με τον Μπλάνκο...
κάποια στιγμή θα σας πετύχει

αλλά γενικώς οι παίκτες είναι επαγγελματίες.....δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θα έπρεπε να εναποθέσουν την τύχη της τσέπης τους στα αισθήματα των φιλάθλων, ειδικά όταν τα αισθήματα αυτά τους υπαγορεύουνε να πεινάσουνε αλλά να δουλεύουνε σα σκυλιά για το αποτέλεσμα...
κανεις λαθος,ποιο πολυ ενδιαφερθηκε ο γαυρος για τον σκοκο παρα ο βαζελος.εκανε μια προταση παντως,που αποριφτηκε  ασυζητητι.προσπαθεια εγινε για ομαδες του εξωτερικου οχι για εδω.σου ειπα να μην διαβαζεις βλακωδεις εφημεριδες,εσυ εκει,συνεχιζεις να πιστευεις τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που σας σερβιρουν.ωριμασε λιγο ρε.τα ιδια σας ελεγαν και για τον παοκ,για μελιση και χριστοδουλοπουλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανεις λαθος,ποιο πολυ ενδιαφερθηκε ο γαυρος για τον σκοκο παρα ο βαζελος.εκανε μια προταση παντως,που αποριφτηκε  ασυζητητι.προσπαθεια εγινε για ομαδες του εξωτερικου οχι για εδω.σου ειπα να μην διαβαζεις βλακωδεις εφημεριδες,εσυ εκει,συνεχιζεις να πιστευεις τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που σας σερβιρουν.ωριμασε λιγο ρε.τα ιδια σας ελεγαν και για τον παοκ,για μελιση και χριστοδουλοπουλο.
εγώ στο είπα από πέρσι
δεν διαβάζω εφημερίδες
εγώ τις πληροφορίες μου τις έχω από μέσα όποτε έχω
ο Κρόκους ούτε που ασχολήθηκε - ήταν σε φάση απο επενδυσης, όχι να βάλει χρήματα
υπήρχε ΗΔΗ συμφωνία με τον ΠΑΟ με τον ΠΑΤΕΡΑ
και το είχα πει από πέρσι πως χαλούσε η συμφωνία ΜΟΝΟ εάν άλλαζε η διοίκηση. Και σου μιλάω για συμφωνία ήδη από το Δεκέμβρη. Αλλάξανε όμως οι διοικήσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και τι ακριβώς μας λέγανε για Μελίσση και Χριστοδουλόπουλο;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να τα πάρω από την αρχή
Κατααρχάς το πλέιμπόι στην ελλάδα το βλέπω στο επόμενο τεύχος του να έχει φωτογραφίες της γυναίκας του Ντρπιπς (γαμώ τον γλωσσοδέτη για επόνημο του...Άντε να το προφέρεις αν κάνεις μεταδώσεις) και το βλπεω για σολντ άουτ κίολας. Επίσης να με συμπαθάτε αλλά τη γκόμενα αυτή εγώ θα τη γαμούσα και στη μέση της Κηφισίας και σε ώρα αιχμής και στα @@ μου κιόλας οι περαστικοί.
Η κίνηση υπογραφής του παίκτη είναι πολύ έξυπνη. Σολντ άουτ σε κάθε παιχνίδι βλέπω στην ριζούπολη και θα ξεπουλάνε και κυάλια λέμε. Όλα τα μάτια στραμένα πάνω της θα είναι (ποιος το γαμάει το παιχνίδι τώρα λέμε). Να μη πω ότι βλέπω την ΑΕΚ να χρεώνει τη νόβα για κάθε δευτερόλεπτο που θα την δείχνει!!!!!
Στα σοβαρά τώρα. Δε ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ανυσηχεί ο Μανωλάς ή κατά πόσο ο παίκτης είναι ο αντικαταστάτης του Νασούτι. Εκτός και εάν στην ΑΕΚ τα έχουν χάσει τελείως και δώσουν σχεδόν 1εκ για τον Νασούτι συν το τι συμβόλαιο θα ζητήσει. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ε τότε ναι η διοίκηση αυτύ θα είναι πολύ επικίνδυνη.
Πάμε στα του Μπλάνκο. Ναι δεν είναι μπαλαδόρος. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει τίποτε άλλο πλην από μια σπάνια  (για τα ελληνικά γήπεδα) εκτελεστικη ικανότητα, μπορεί και μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρια. Κατά ένα τρόπο θυμίζει λίγο τον Μπίλ τον Δημητριαδη στα καλά του. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος σοβαρός ΑΕΚτζής να τον γιουχάρει σε όποια ομάδα και αν πάει. Γιατί πολύ απλά δεν "πουλάει" την ομάδα. Η ομάδα τον πουλάει.Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί Πιστεύω πως όταν βλέπει τον Γκερέιρο να παίρνει 600 χιλιάρικα (και 8α τα παίρνει για άλλα 2 χρόνια περίπου), όταν βλέπει ανύπαρκτους παίκτες (Εντνερ πχ) να μη προσπαθεί η ομάδα να τους απομακρύνει (για άγνωστους λόγους) και έρχεται σε αυτόν ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 550 χιλιάρικα μαξ (από την στιγμή που ο ανύπαρκτος εδώ και 2 μήνες περιπατητής Σκόκο παίρνει 1.1 εκ) ε ναι ρε γαμώτο μου, η ομάδα πουλάει τον Μπλάνκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για να θυμιθώ άλλον ΞΕΝΟ παίκτη που μάτωνε για την φανέλα και το πάλευε πρέπει να πάω πίσω στον Σαβέφσκι. Για εμένα τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ. Παίκτες μαχητές, που θα τρέχουν και θα παίζουν σε όποια θέση και εάν τους βάλει ο προπονητής και δε θα πούν και κουβέντα. ΙΣΩΣ ο Χιμένεθ να έπρεπε να πατήσει λίγο πόδι. Πάντως αυτός ο αντι-Μπλανκο ο ΜακΝτοναλντ δε πρέπει να πολύλέει.
Εγώ πάντως όταν με το καλό γυρίσω Ελλάδα και τύχει να πάω σε ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ και ο Μπλάνκο παίζει με τον ΠΑΟ δεν πρόκειται να τον βρίσω. Για να μη πω ότι παίζει να χειροκροτήσω και γκολ του εναντίον της ΑΕΚ!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να τα πάρω από την αρχή
Κατααρχάς το πλέιμπόι στην ελλάδα το βλέπω στο επόμενο τεύχος του να έχει φωτογραφίες της γυναίκας του Ντρπιπς (γαμώ τον γλωσσοδέτη για επόνημο του...Άντε να το προφέρεις αν κάνεις μεταδώσεις) και το βλπεω για σολντ άουτ κίολας. Επίσης να με συμπαθάτε αλλά τη γκόμενα αυτή εγώ θα τη γαμούσα και στη μέση της Κηφισίας και σε ώρα αιχμής και στα @@ μου κιόλας οι περαστικοί.
Η κίνηση υπογραφής του παίκτη είναι πολύ έξυπνη. Σολντ άουτ σε κάθε παιχνίδι βλέπω στην ριζούπολη και θα ξεπουλάνε και κυάλια λέμε. Όλα τα μάτια στραμένα πάνω της θα είναι (ποιος το γαμάει το παιχνίδι τώρα λέμε). Να μη πω ότι βλέπω την ΑΕΚ να χρεώνει τη νόβα για κάθε δευτερόλεπτο που θα την δείχνει!!!!!
Στα σοβαρά τώρα. Δε ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ανυσηχεί ο Μανωλάς ή κατά πόσο ο παίκτης είναι ο αντικαταστάτης του Νασούτι. Εκτός και εάν στην ΑΕΚ τα έχουν χάσει τελείως και δώσουν σχεδόν 1εκ για τον Νασούτι συν το τι συμβόλαιο θα ζητήσει. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ε τότε ναι η διοίκηση αυτύ θα είναι πολύ επικίνδυνη.
Πάμε στα του Μπλάνκο. Ναι δεν είναι μπαλαδόρος. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει τίποτε άλλο πλην από μια σπάνια  (για τα ελληνικά γήπεδα) εκτελεστικη ικανότητα, μπορεί και μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρια. Κατά ένα τρόπο θυμίζει λίγο τον Μπίλ τον Δημητριαδη στα καλά του. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος σοβαρός ΑΕΚτζής να τον γιουχάρει σε όποια ομάδα και αν πάει. Γιατί πολύ απλά δεν "πουλάει" την ομάδα. Η ομάδα τον πουλάει.Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί Πιστεύω πως όταν βλέπει τον Γκερέιρο να παίρνει 600 χιλιάρικα (και 8α τα παίρνει για άλλα 2 χρόνια περίπου), όταν βλέπει ανύπαρκτους παίκτες (Εντνερ πχ) να μη προσπαθεί η ομάδα να τους απομακρύνει (για άγνωστους λόγους) και έρχεται σε αυτόν ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 550 χιλιάρικα μαξ (από την στιγμή που ο ανύπαρκτος εδώ και 2 μήνες περιπατητής Σκόκο παίρνει 1.1 εκ) ε ναι ρε γαμώτο μου, η ομάδα πουλάει τον Μπλάνκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για να θυμιθώ άλλον ΞΕΝΟ παίκτη που μάτωνε για την φανέλα και το πάλευε πρέπει να πάω πίσω στον Σαβέφσκι. Για εμένα τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ. Παίκτες μαχητές, που θα τρέχουν και θα παίζουν σε όποια θέση και εάν τους βάλει ο προπονητής και δε θα πούν και κουβέντα. ΙΣΩΣ ο Χιμένεθ να έπρεπε να πατήσει λίγο πόδι. Πάντως αυτός ο αντι-Μπλανκο ο ΜακΝτοναλντ δε πρέπει να πολύλέει.
Εγώ πάντως όταν με το καλό γυρίσω Ελλάδα και τύχει να πάω σε ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ και ο Μπλάνκο παίζει με τον ΠΑΟ δεν πρόκειται να τον βρίσω. Για να μη πω ότι παίζει να χειροκροτήσω και γκολ του εναντίον της ΑΕΚ!!!
απλή λογική φυσιολογικού ανθρώπου, αποστασιοποιημένου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
α, και τι ακριβώς μας λέγανε για Μελίσση και Χριστοδουλόπουλο;;;;
οτι τους χαρισαν στον βαζελο,και θα γινει τωρα οφη του βορρα ο παοκ και διαφορα τετοια.αυτο που ξερω ειναι οτι τους καταξεσκισαν οικονομικα,για τους 2 παιχτες,συν οτι τους πηδηξαν οπου τους βρηκαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ειδικά αυτό με την Κηφισίας...δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μαζί σου....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οτι τους χαρισαν στον βαζελο,και θα γινει τωρα οφη του βορρα ο παοκ και διαφορα τετοια.αυτο που ξερω ειναι οτι τους καταξεσκισαν οικονομικα,για τους 2 παιχτες,συν οτι τους πηδηξαν οπου τους βρηκαν.
Ε οχι και τους πηδηξαν... φετος στα 2 μεταξυ τους ματσακια που τα βαζελια καιγονταν για τη νικη μια χαρα τους εκατσαν  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να τα πάρω από την αρχή
Πάμε στα του Μπλάνκο. Ναι δεν είναι μπαλαδόρος. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει τίποτε άλλο πλην από μια σπάνια  (για τα ελληνικά γήπεδα) εκτελεστικη ικανότητα, μπορεί και μυρίζεται το γκολ από μίλια μακρια. Κατά ένα τρόπο θυμίζει λίγο τον Μπίλ τον Δημητριαδη στα καλά του. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος σοβαρός ΑΕΚτζής να τον γιουχάρει σε όποια ομάδα και αν πάει. Γιατί πολύ απλά δεν "πουλάει" την ομάδα. Η ομάδα τον πουλάει.Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί Πιστεύω πως όταν βλέπει τον Γκερέιρο να παίρνει 600 χιλιάρικα (και 8α τα παίρνει για άλλα 2 χρόνια περίπου), όταν βλέπει ανύπαρκτους παίκτες (Εντνερ πχ) να μη προσπαθεί η ομάδα να τους απομακρύνει (για άγνωστους λόγους) και έρχεται σε αυτόν ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 550 χιλιάρικα μαξ (από την στιγμή που ο ανύπαρκτος εδώ και 2 μήνες περιπατητής Σκόκο παίρνει 1.1 εκ) ε ναι ρε γαμώτο μου, η ομάδα πουλάει τον Μπλάνκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για να θυμιθώ άλλον ΞΕΝΟ παίκτη που μάτωνε για την φανέλα και το πάλευε πρέπει να πάω πίσω στον Σαβέφσκι. Για εμένα τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ. Παίκτες μαχητές, που θα τρέχουν και θα παίζουν σε όποια θέση και εάν τους βάλει ο προπονητής και δε θα πούν και κουβέντα. ΙΣΩΣ ο Χιμένεθ να έπρεπε να πατήσει λίγο πόδι. Πάντως αυτός ο αντι-Μπλανκο ο ΜακΝτοναλντ δε πρέπει να πολύλέει.
τι να λεει ρε αδελφε ο μακντοναλντ!ειναι σεντερ φορ που εχει να σκοραρει 2 χρονια!!!σιγουρα και εγω θα τον χειροκροτησω τον μπλανκο,ειτε του βαζελου φορεσει την φανελα,ειτε του γαυρου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Ο Νοτιάς απο το america θα αγοράσει τo mcdonalds  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε οχι και τους πηδηξαν... φετος στα 2 μεταξυ τους ματσακια που τα βαζελια καιγονταν για τη νικη μια χαρα τους εκατσαν  :sunglasses:
οταν μια ομαδα με μια μονο ευκαιρια βαζει γκολ,και η αλλη ομαδα χανει τα αχαστα,σαρονωντας τον αντιπαλο,δεν θα ελεγα οτι εκατσε να χασει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην του βάζεις δύσκολα
η ιστορία έγινε πέρσι
τι έγινε πέρσι;;;;;;;;
πρώτος ο ΠΑΟ και δεύτερος ποιος;;;;;;
ο ΠΑΟ-Κ
και πάμε στα οικονομικά...
πόσα χρόνια θα έχει ακόμα ο ΠΑΟΚ χρεος ΜΗ διακανονισμένο και θα κάνει μεταγραφές και κανείς δεν θα μιλάει;;;;
χμ...ο Σάλπι έφυγε από τον ΠΑΟ και πού πήγε;;;; εκεί που τον έβριζαν πήγε;; Γιατί;;;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μην του βάζεις δύσκολα
η ιστορία έγινε πέρσι
τι έγινε πέρσι;;;;;;;;
πρώτος ο ΠΑΟ και δεύτερος ποιος;;;;;;
ο ΠΑΟ-Κ
και πάμε στα οικονομικά...
πόσα χρόνια θα έχει ακόμα ο ΠΑΟΚ χρεος ΜΗ διακανονισμένο και θα κάνει μεταγραφές και κανείς [size=30pt]δεν θα μιλάει;;;;[/size]
χμ...ο Σάλπι έφυγε από τον ΠΑΟ και [size=30pt]πού πήγε;;;;[/size] εκεί που τον έβριζαν πήγε;; [size=30pt]Γιατί;;;[/size]

Βρε αγωνία!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οταν μια ομαδα με μια μονο ευκαιρια βαζει γκολ,και η αλλη ομαδα χανει τα αχαστα,σαρονωντας τον αντιπαλο,δεν θα ελεγα οτι εκατσε να χασει.
Οκ αλλα δεν επαιξαν και με το ιδιο παθος του προημιτελικου με γαυρο... και ποιος σου λεει οτι αν γινοταν το 1-1 μετα απο λιγο παλι με μια φαση δεν θα γινοταν το 1-2? ολα σχετικα ειναι.  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λάθος
ο ΠΑΟ δεν έβαλε γκολ από ευκαιρία
απευθείας φάουλ ήταν που ο Τσιρίλος έσκυψε
αλλά δεν έχει σημασία αυτό

κανείς δεν έλεγε πως ο ΠΑΟΚ χάρισε τους παίκτες!!
αντιθέτως, όλοι λέγαμε πως ο ΠΑΟ τους παρα-πλήρωσε για να έχει πιο...ευνοϊκό πρόγραμμα...
και εκ του αποτελέσματος κρινόμενο...ήταν πιο ευνοϊκό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom