μετα κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι δεν διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες.περσυ τον εσκισε τον βαζελο ο παοκ η οχι;λες ηταν δευτερος ο παοκ..γιατι βγηκε δευτερος για πες,να ακουσω και εγω.εγω λεω επειδη ειχε καλυτερη ομαδα και απο την ΑΕΚ και απο τον οσφπ,και επαιξε απειρως καλυτερο ποδοσφαιρο και απο τους δυο.
ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν χρεη μη διακονονισμενα,εσεις εχετε 80 εκ,σε περιπτωση που το ξεχασες,εμεις κοντα στα 60,και παει λεγοντας.
αυτο με τον σαλπιγγιδη δεν το εχω καταλαβει..πηγε στην ομαδα που αγαπαει,εχοντας καλυτερες προτασεις και απο τον βαζελο,αλλα και απο το εξωτερικο.
εσενα το σκεπτικο σου δηλαδη ποιο ειναι;γιατι πηγε;ειμαι περιεργος να δω τι σκεφτεσαι.
τα οικονομικά σου είναι για πανεπιστήμιο...άστο, δεν το έχεις.
Άλλο να έχεις χρέος στην τράπεζα δανειακό και άλλο να έχεις ΟΦΕΙΛΕΣ, ΧΡΕΗ προς το δημόσιο για φόρους κλπ κλπ
Ο ΠΑΟΚ έχει ληξιπρόθεσμα χρέη που θα ΄πεπρεπε να έχει πληρώσει ΗΔΗ. Και δεν τα διακονονίζει. Όπως η ΑΕΚ είχε χρέη και μπήκε στο άρθρο 44 ένα πράγμα (όχι ακριβώς το ίδιο, αλλά για να στο δώσω να το καταλάβεις γιατί δεν σκαμπάζεις)
ΝΑΙ, είχε καλύτερη ομάδα - καμία αντίρρηση
αλλά δεν θα έπρεπε να έχει κάνει καν μεταγραφές. Θα έπρεπε να βρίσκεται στη Β Εθνική.
ο Σάλπι πήγε στην ομάδα που υποτίθεται πως τον έβριζαν οι φίλαθλοι ελέω προδοσίας...μάλιστα...
οκ, αν θες να το πιστεύεις έτσι, δεν θα σε ξυπνήσω εγώ σήμερα