Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μην του βάζεις δύσκολα
η ιστορία έγινε πέρσι
τι έγινε πέρσι;;;;;;;;
πρώτος ο ΠΑΟ και δεύτερος ποιος;;;;;;
ο ΠΑΟ-Κ
και πάμε στα οικονομικά...
πόσα χρόνια θα έχει ακόμα ο ΠΑΟΚ χρεος ΜΗ διακανονισμένο και θα κάνει μεταγραφές και κανείς δεν θα μιλάει;;;;
χμ...ο Σάλπι έφυγε από τον ΠΑΟ και πού πήγε;;;; εκεί που τον έβριζαν πήγε;; Γιατί;;;
μετα κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι δεν διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες.περσυ τον εσκισε τον βαζελο ο παοκ η οχι;λες ηταν δευτερος ο παοκ..γιατι βγηκε δευτερος για πες,να ακουσω και εγω.εγω λεω επειδη ειχε καλυτερη ομαδα και απο την ΑΕΚ και απο τον οσφπ,και επαιξε απειρως καλυτερο ποδοσφαιρο και απο τους δυο.
ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν χρεη μη διακονονισμενα,εσεις εχετε 80 εκ,σε περιπτωση που το ξεχασες,εμεις κοντα στα 60,και παει λεγοντας.
αυτο με τον σαλπιγγιδη δεν το εχω καταλαβει..πηγε στην ομαδα που αγαπαει,εχοντας καλυτερες προτασεις και απο τον βαζελο,αλλα και απο το εξωτερικο.
εσενα το σκεπτικο σου δηλαδη ποιο ειναι;γιατι πηγε;ειμαι περιεργος να δω τι σκεφτεσαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λάθος
ο ΠΑΟ δεν έβαλε γκολ από ευκαιρία
απευθείας φάουλ ήταν που ο Τσιρίλος έσκυψε
αλλά δεν έχει σημασία αυτό

κανείς δεν έλεγε πως ο ΠΑΟΚ χάρισε τους παίκτες!!
αντιθέτως, όλοι λέγαμε πως ο ΠΑΟ τους παρα-πλήρωσε για να έχει πιο...ευνοϊκό πρόγραμμα...
και εκ του αποτελέσματος κρινόμενο...ήταν πιο ευνοϊκό....
δεν ηταν πιο ευνοικο το προγραμμα.αμφισβητεις οτι τα διοικητικα προβληματα σε οσφπ και ΑΕΚ τον βοηθησαν να παρει ανετα το πρωταθλημα;μας αρεσει δεν μας αρεσει,περυσι ηταν καλυτερος απο ολους ο βαζελος.βλεπεις φετος που εχουν αυτοι διοικητικα προβληματα,και εσεις ειστε οκ,ποσο ανετα το πατε.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εσυ δεν μας ειπες τα διακανονισμένα σου πόσα ειναι.
Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις, τα γνωριζω και εγώ.
Μου αρεσει που μιλατε για τα χρεοι των ομαδων λες και ειστε στα ΔΣ και ξερετε 100% τι παιζει... εδω δεν ξερουν καλα καλα οι ιδιοι τι χρωστανε  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μετα κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι δεν διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες.περσυ τον εσκισε τον βαζελο ο παοκ η οχι;λες ηταν δευτερος ο παοκ..γιατι βγηκε δευτερος για πες,να ακουσω και εγω.εγω λεω επειδη ειχε καλυτερη ομαδα και απο την ΑΕΚ και απο τον οσφπ,και επαιξε απειρως καλυτερο ποδοσφαιρο και απο τους δυο.
ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν χρεη μη διακονονισμενα,εσεις εχετε 80 εκ,σε περιπτωση που το ξεχασες,εμεις κοντα στα 60,και παει λεγοντας.
αυτο με τον σαλπιγγιδη δεν το εχω καταλαβει..πηγε στην ομαδα που αγαπαει,εχοντας καλυτερες προτασεις και απο τον βαζελο,αλλα και απο το εξωτερικο.
εσενα το σκεπτικο σου δηλαδη ποιο ειναι;γιατι πηγε;ειμαι περιεργος να δω τι σκεφτεσαι.
τα οικονομικά σου είναι για πανεπιστήμιο...άστο, δεν το έχεις.
Άλλο να έχεις χρέος στην τράπεζα δανειακό και άλλο να έχεις ΟΦΕΙΛΕΣ, ΧΡΕΗ προς το δημόσιο για φόρους κλπ κλπ
Ο ΠΑΟΚ έχει ληξιπρόθεσμα χρέη που θα ΄πεπρεπε να έχει πληρώσει ΗΔΗ. Και δεν τα διακονονίζει. Όπως η ΑΕΚ είχε χρέη και μπήκε στο άρθρο 44 ένα πράγμα (όχι ακριβώς το ίδιο, αλλά για να στο δώσω να το καταλάβεις γιατί δεν σκαμπάζεις)
ΝΑΙ, είχε καλύτερη ομάδα - καμία αντίρρηση

αλλά δεν θα έπρεπε να έχει κάνει καν μεταγραφές. Θα έπρεπε να βρίσκεται στη Β Εθνική.
ο Σάλπι πήγε στην ομάδα που υποτίθεται πως τον έβριζαν οι φίλαθλοι ελέω προδοσίας...μάλιστα...
οκ, αν θες να το πιστεύεις έτσι, δεν θα σε ξυπνήσω εγώ σήμερα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Νοτιάς απο το america θα αγοράσει τo mcdonalds  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Burger Kings rules λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (για όσους ξέρουν από καλό μπέργκερ)
Όσο για τον Μακντόναλτ αυτό λέω. Πόσο καλύτερος παίκτης είναι από τον Μπλάνκο κάποιος που έχει να σκοράρει 2 ολόκληρα χρόνια στο ΒΕΛΓΙΚΟ πρωτάθλημα. Και να πείς ότι δε παίζει; 11 εμφανίσεις έχει κάνει φέτος. Δε ξέρω φυσικά τα λεπτά συμμετοχής του. Αν κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 150 χιλιάρικα το χρόνο τότε θα μας έχουν πιάσει ΜΑΛΑΚΕΣ.....
Υ.Γ Διαβάζοντας τώρα παλιότερα πόστ μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη για ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι....θα είμαι πιο προσεκτικός τις άλλες φορέ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τα οικονομικά σου είναι για πανεπιστήμιο...άστο, δεν το έχεις.
Άλλο να έχεις χρέος στην τράπεζα δανειακό και άλλο να έχεις ΟΦΕΙΛΕΣ, ΧΡΕΗ προς το δημόσιο για φόρους κλπ κλπ
Ο ΠΑΟΚ έχει ληξιπρόθεσμα χρέη που θα ΄πεπρεπε να έχει πληρώσει ΗΔΗ. Και δεν τα διακονονίζει. Όπως η ΑΕΚ είχε χρέη και μπήκε στο άρθρο 44 ένα πράγμα (όχι ακριβώς το ίδιο, αλλά για να στο δώσω να το καταλάβεις γιατί δεν σκαμπάζεις)
ΝΑΙ, είχε καλύτερη ομάδα - καμία αντίρρηση

αλλά δεν θα έπρεπε να έχει κάνει καν μεταγραφές. Θα έπρεπε να βρίσκεται στη Β Εθνική.
ο Σάλπι πήγε στην ομάδα που υποτίθεται πως τον έβριζαν οι φίλαθλοι ελέω προδοσίας...μάλιστα...
οκ, αν θες να το πιστεύεις έτσι, δεν θα σε ξυπνήσω εγώ σήμερα
και εμεις εχουμε τετοιες οφειλες,αλλα πραγματικα,μην περιμενεις να γινει κατι..κοιτα,αν ειχαμε πραγματικα κρατος με αρχιδια,τοτε και εσυ παλιοτερα θα επρεπε να παιζεις γ εθνικη,εγω δ,ο παο,γ,και ουτω καθεξης.
πραγματικα θελω να μαθω γιατι πηγε ο σαλπι στον παοκ,αν οχι γιατι τον αγαπαει.ξυπνησε μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Burger Kings rules λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (για όσους ξέρουν από καλό μπέργκερ)
Όσο για τον Μακντόναλτ αυτό λέω. Πόσο καλύτερος παίκτης είναι από τον Μπλάνκο κάποιος που έχει να σκοράρει 2 ολόκληρα χρόνια στο ΒΕΛΓΙΚΟ πρωτάθλημα. Και να πείς ότι δε παίζει; 11 εμφανίσεις έχει κάνει φέτος. Δε ξέρω φυσικά τα λεπτά συμμετοχής του. Αν κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 150 χιλιάρικα το χρόνο τότε θα μας έχουν πιάσει ΜΑΛΑΚΕΣ.....
Υ.Γ Διαβάζοντας τώρα παλιότερα πόστ μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη για ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι....θα είμαι πιο προσεκτικός τις άλλες φορέ.
οταν λες θα κοστισει τι εννωεις;θα τον πληρωσουμε,η θα πληρωσει αυτος για να παιξει στην ΑΕΚ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ηταν πιο ευνοικο το προγραμμα.αμφισβητεις οτι τα διοικητικα προβληματα σε οσφπ και ΑΕΚ τον βοηθησαν να παρει ανετα το πρωταθλημα;μας αρεσει δεν μας αρεσει,περυσι ηταν καλυτερος απο ολους ο βαζελος.βλεπεις φετος που εχουν αυτοι διοικητικα προβληματα,και εσεις ειστε οκ,ποσο ανετα το πατε.
και σε αυτό είσαι λάθος
πέρσι ήταν καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, όχι ο ΠΑΟ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και σε αυτό είσαι λάθος
πέρσι ήταν καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, όχι ο ΠΑΟ
οταν μια ομαδα κατεβαινε στην αθηνα και χανει απο ολους με κατω τα χερια χωρις καν να παλεψει,δεν μπορεις να την πεις καλυτερη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μιας και λεμε για τον παοκ,μολις το ρουφηξε στη Ν.Σμυρνη...  :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εμεις εχουμε τετοιες οφειλες,αλλα πραγματικα,μην περιμενεις να γινει κατι..κοιτα,αν ειχαμε πραγματικα κρατος με αρχιδια,τοτε και εσυ παλιοτερα θα επρεπε να παιζεις γ εθνικη,εγω δ,ο παο,γ,και ουτω καθεξης.
πραγματικα θελω να μαθω γιατι πηγε ο σαλπι στον παοκ,αν οχι γιατι τον αγαπαει.ξυπνησε μας.
ο Σάλπι δεν είχε καλύτερη προσφορά από εξωτερικό
είχε μόνο ΜΙΑ προσφορά
όλα λιανά;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σώπα ρε αδελφέ μια χαρα είναι τα γραπτά σου.
-Στο bourdela έχουμε κατι ανορθόγραφους που βάζεις τα γραπτά τους στο googletranslate και αντι να στα μεταφράσει σου γράφει η γλώσσα που διαλέξατε δεν υπάρχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο Σάλπι δεν είχε καλύτερη προσφορά από εξωτερικό
είχε μόνο ΜΙΑ προσφορά
όλα λιανά;
:S :S ειχαν παιχτες πολυ μικροτερης αξιας απο τον σαλπιγγιδη προσφορες και δεν ειχε αυτος..μα σκεφτεσαι αυτα που λες;ειχε προσφορες απο γερμανια,απλα συμφωνησε πολυ γρηγορα να επιστρεψει στον παοκ.μα γιατι επιμενεις τοσο,ποιος ηταν δηλαδη ο λογος να επιστρεψει,για πες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λες να μας πληρώνει κιόλας για να παίξει ο Μακ; Εάν η διοίκηση είχε λίγο παραπάνω μυαλό θα έπαιζε αυτό το σενάριο. Λες να είναι κανένας καλώς μπαλαδόρος να μη τον έχουν πάρει χαμπάρι κανείς στην Ευρώπη και να είμαστε εμείς οι τυχεροί. Αν και μεταξύ μας η μεταγραφή αυτή -εάν τελικά γίενι- μου θυμίζει λίγο Football Manager 2011 (παίζω μανιωδός και κατάφερα το 2015 να σηκώσω και την κούπα με τα μεγάλα αυτια με την ΑΕΚ) στο οποίο ο Εντνερ τον πρώτο χρόνο έβαλε 21 γκολ και τον μοσχοπούλησα στη Έβερτον για 3κ ευρουδάκια.
Και καλύτερη ομάδα πέρσυ για μένα ήταν ο ΠΑΟΚ με δεύτερο τον Άρη. Εγώ τουλάχιστον έβλεπα ομάδες με αρκετά πλάνα ανάπτυξης. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε, ο ΟΣΦΠ ήταν ο χειρότερος που μπορω να θυμιθώ και το μόνο πλάνο του ΠΑΟ ήταν η μπάλα στον Σισσέ και αν σκοράρει έχει καλώς αλλιώς.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν μια ομαδα κατεβαινε στην αθηνα και χανει απο ολους με κατω τα χερια χωρις καν να παλεψει,δεν μπορεις να την πεις καλυτερη.
άσχετο εντελώς
το καλύτερος ορίζεται από το αν έχει σχέδιο στο γήπεδο, καλό προπονητή, καλούς παίκτες, ομοιογενές σύνολο, αν παίζει καλύτερη μπάλα και αν έχεισταθερή διοίκηση

πέρσι όλες οι άλλες οι ομάδες δεν τα είχανε ΟΛΑ αυτά, ούτε ο ΠΑΟ
το μοναδικό που είχε ο ΠΑΟ ήταν ο ΣΙΣΕ
και έφτανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom