Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τα παρταλια που εχετε για διοικηση πως τα αντεχετε ακομα?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τα παρταλια που εχετε για διοικηση πως τα αντεχετε ακομα?

Καλη ερωτηση... και εσεις ειχατε αντεξει για αρκετο διαστημα κατι χειροτερους  :P πχ. Βουλινος
Φενετε στις αντοχες δεν διαφερουμε και πολυ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η διοίκηση σκοπεύει να χαρίσει τον πρώτο της σκόρερ τα τελευταία 3 χρόνια και να πάρει στην θέση του έναν 26 χρονο παίκτη ονόματι ΜακΝτόναλντ ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.
Και ο Αδαμίδης δηλώνει
«Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ στα οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή». Καταρχάς έχει υποθηκέυσει την ΑΕΚ σχεδόν 2εκ το χρόνο για τον Σκόκο (1.1 εκ στην τσέπη του παίκτη και δε ξέρω πόσο βγαίνει η εφορία που του πληρώνει η ομάδα). Και κατά δεύτερον, εκτός και εάν το καλοκαίρι έρθει στην ΑΕΚ κανένας μέγιστος γκολτζής, τότε ναι υποθηκεύει το μέλλον της ΑΕΚ. Γιατί τα γκολ του Μπλανκο ΣΥΝΗΘΩΣ δίνουν και βαθμό/βαθμούς που είναι σημαντικοί (εάν δε το ξέρει) σε ένα πρωτάθλημα. Κόψε Ντάνοτο, Έντνερ. Και δώσε το συμβόλαιο τους ή μέρος του συμβολαίου τους στον Μπλάνκο......Απλά μαθηματικά φίλος

Συμφωνω σε οσα λες φιλε μου και πολυ δυσκολα βλεπω να κρατανε τον σκοκο μετα το καλοκαιρι... ισως γιαυτο και σερνετε σε κατε ματς. Το μονο που μας σωνει για να ζεσταθουν καπως οι μετοχοι (αλλα και τυχον επενδυτες) ειναι να παρουμε το κυπελο και καλη θεση στα πλευ οφ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
"Γαμάτος" παίχτης κυριολεκτικά!  :2funny:
Παντως αυτή φαίνεται ότι μια γραδισολαγνεία την έχει..

URL]]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/09-12-10/NIV4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Λες να στηνουμε καρτερι τα βραδια στο γηπεδο με τιποτα καμερες?  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τραβα να βγαλεις το μεροκαματο
να πληρωσεις τις δοσεις για το ηλιθιο και ασχημο αμαξακι σου
αντε θα σε απολυσουν και θα κλαις μετα...
τι νόημα έχει το ποστ σου;
εσύ παίρνεις αξία αν ο άλλος δεν έχει δουλειά; έχει σημασία για εσένα αν είναι άλλη ομάδα ο άλλος και χάνει τη δουλειά του;

ε,ρε μυαλά που κυκλοφορούνε....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι νόημα έχει το ποστ σου;
εσύ παίρνεις αξία αν ο άλλος δεν έχει δουλειά; έχει σημασία για εσένα αν είναι άλλη ομάδα ο άλλος και χάνει τη δουλειά του;

ε,ρε μυαλά που κυκλοφορούνε....
Φιλε σκεψου οτι τα συμπερασματα αυτα τα βγαζει μονος του... και δουλεια εχω και πολυ καλυτερα απο αλλους ειμαι οικονομικα. Ο τυπας ειναι εντελος ακυρος σε αυτα που λεει... απλα μας διασκεδαζει οποτε ποσταρει γιαυτο αστον να λεει  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/09-12-10/NIV4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Λιοντάρι πώς απο δώ?
Είδες φρέσκο γρασίδι και είπες να κάνεις μια βόλτα?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν τελικα παει ο ισμα στον βαζελο,οποιος αεκτζης τον γιουχαρει,θα ειναι πολυ μαλακας.ηδη εχει κανει πολυ υπομονη περιμενοντας την ΑΕΚ.
Αν γινει κατι τετοιο πρεπει να αρπαξουν πολλες καρπαζιες οι αμετοχοι και παρεα ο κυριος αδαμιδης...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :jerking: :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε σκεψου οτι τα συμπερασματα αυτα τα βγαζει μονος του... και δουλεια εχω και πολυ καλυτερα απο αλλους ειμαι οικονομικα. Ο τυπας ειναι εντελος ακυρος σε αυτα που λεει... απλα μας διασκεδαζει οποτε ποσταρει γιαυτο αστον να λεει  :sunglasses:
δεν νομίζω πως θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν το τι βγάζει ο άλλος και να το σχολιάζει
εκτός αν ο άλλος είναι άνεργος και ενδιαφέρεσαι να βοηθήσεις...οπότε αλλάζει
τι διάολο λογική είναι αυτή;

και πόσα κιλά μαλακίας πρέπει να κουβαλάς με το να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους ανάλογα με το τι ομάδα ποδοσφαιρική υποστηρίζουνε;; Αυτό είναι η ζωή μας;

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας πάνε σα λαό ασάλιωτα....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν τελικα παει ο ισμα στον βαζελο,οποιος αεκτζης τον γιουχαρει,θα ειναι πολυ μαλακας.ηδη εχει κανει πολυ υπομονη περιμενοντας την ΑΕΚ.

Περιμενε λογικη απο την κερκιδα εσυ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν νομίζω πως θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν το τι βγάζει ο άλλος και να το σχολιάζει
εκτός αν ο άλλος είναι άνεργος και ενδιαφέρεσαι να βοηθήσεις...οπότε αλλάζει
τι διάολο λογική είναι αυτή;

και πόσα κιλά μαλακίας πρέπει να κουβαλάς με το να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους ανάλογα με το τι ομάδα ποδοσφαιρική υποστηρίζουνε;; Αυτό είναι η ζωή μας;

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας πάνε σα λαό ασάλιωτα....
Δε διαφωνω σε αυτα που λες... απλα το συγκεκριμενο ατομο ειναι προβληματικο με ατελειωτα κομπλεξ,γιαυτο και δεν τον περνει κανεις στα σοβαρα. Φυσικα και δεν ειναι σωστο να κατηγοριοποιεις καποιον απο την ομαδα που υποστηριζει,αυτο δειχνει οτι εισαι εντελος ανεγκεφαλος και χωρις ουσια σαν ανθρωπος.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom