Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (12 μέλη και 27 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ετσι ακριβως ειναι
το βρηκες ιδιοφυια μου...
εγω μπαινω και κανω χαβα με τη αξιοθρηνητη ζωη σου
οχι δεν δουλευω στην λαχαναγορα
εκει στελνουμε οσους δεν πληρωνουν
παρεα με τα μαρουλια

Λαχαναγορα τα βραδια? με φουστα μπλουζα ε? σε επιασα ατιμουλη... δεν ειναι ντροπη ρε μη κολας  :2funny:
Εγινες αρης για να πουσταρεις μην ξεχνιομαστε  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με άτομα τα οποία είναι φανερό ότι  μπαίνουν για να κάνουν χαβαλέ και γράφουν σε όποιο θρεντ βρουν μπροστά τους ότι τους έρχεται στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή. Αφήστε ασχολίαστο το ότι γράφουν...Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν ασχολούμαστε με την πάρτι τους (γιατί τελικά δεν έχουν να πουν και κάτι σοβαρό) θα βαρεθούν και θα ασχοληθούν με κάτι άλλο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με άτομα τα οποία είναι φανερό ότι  μπαίνουν για να κάνουν χαβαλέ και γράφουν σε όποιο θρεντ βρουν μπροστά τους ότι τους έρχεται στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή. Αφήστε ασχολίαστο το ότι γράφουν...Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν ασχολούμαστε με την πάρτι τους (γιατί τελικά δεν έχουν να πουν και κάτι σοβαρό) θα βαρεθούν και θα ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Ασχολουμαστε καμια φορα ρε φιλε για να περασει ευχαριστα η ωρα,οπως βλεπεις καμια φορα μερικοι κανουν τζαμπα τον καραγκιοζη,οποτε τους τσιγκλας και εσυ λιγο και ριχνεις γελιο... τωρα θα μου πεις οι αλλοι τι φταινε? οκ σε αυτο εχεις δικιο,οπως το παρει κανεις.  :P

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εφυγε ο χαβιτο και σε ξεκωλιασε ο νετο
σε γαμησε τοσο γερα που ακουστηκαν οι κραυγες σας μεχρι την αγια σοφια

Οι τσόντες που έχει παίξει ο Αρούλης από τα γαμήσια που έχει φάει κατά καιρούς απότην ΑΕΚΑΡΑ κυκλοφορούν από την VTO

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε μην τρελενεσε ο τυπος ειναι προβληματικος,για να γελαμε εδω τον εχουμε ρωτα και τους αλλους να σου πουν...  ;)

Χαλαρά φίλε,
εδώ γράφουμε για την ομάδα και την ΠΛΑΚΊΤΣΑ ΜΑΣ
Αν άλλοι έχουν απωθημένα ας ρίξουν κρύο νερό στην κεφάλα τους να στανιάρουν

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Λογικο ειναι να αρπαξουν την ευκαιρια για να βγαλουν κανα φραγκο εκει στον απολλωνα,στο τελος ομως για να μην χασουν και τα λιγα θα ριξουν την τιμη,σε ολες τις δουλειες πλεον παιζουν σκληρες διαπραγματευσεις  :P

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Λογικο ειναι να αρπαξουν την ευκαιρια για να βγαλουν κανα φραγκο εκει στον απολλωνα,στο τελος ομως για να μην χασουν και τα λιγα θα ριξουν την τιμη,σε ολες τις δουλειες πλεον παιζουν σκληρες διαπραγματευσεις  :P

Αν δεν σοβαρευτούν οι μέτοχοι να φτιάξουν γήπεδο η ομάδα δεν θα βγεί από τα κόκκινα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
40000 είναι πολλά ανά παιχνίδι (αλήθεια που το έμαθες αυτό το ποσόν; Δώσε λινκ). Αν τα βάλεις κάτω είναι γύρω στα 600 χιλιάρικα το χρόνο. Πόσο είναι το μπάτζετ του Απόλλωνα που είναι στην Γ Εθνική; Δε μπορώ να ξέρω τι έδινε στο ΟΑΚΑ αλλά θεωρώ ότι γύρω στα 25 χιλιάρικα είναι σχετικά καλά. Και φυσικά εάν φτιάξουμε (κάνουμε τις επιδιορθώσεις γιατί από το καλοκαίρι του 04 δεν έχουν κάνει τίποτα) εμείς το γήπεδο θα πρέπει να γίνει και ένα καλό σκόντο (πχ ένα χρόνο τσάμπα ή κάτι τέτοιο).
Τώρα για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από όσο διαβάζω και όσο μπορώ να ξέρω ο Αδαμίδης το προσπαθεί πολύ, η πολιτεία το θέλει (για να δείξει ότι γίνονται έργα και μπας και πάρει η κατασκευαστική εταιρεία κανέναν εργάτη και να δείξει ότι έργα γίνονται) και ο Δήμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά της μαλακίες που έλεγε (ότι εάν γίνουν ήπιοι εμπορικοί χώροι θα πάρει δουλεία από τα γύρω μαγαζιά) είναι πρόθυμος να βοηθήσει. ΑΛΛΑ....Δεν είμαστε στη τριετία 2004-2007 που όλοι οι μέτοχοι είχαν λεφτά (οι περισσότεροι ήταν εφοπλιστές και όποιος ασχολείται με αυτά θα γνωρίζει ότι ήταν η περίοδος που γεννούσαν και τα κοκόρια τους) και θα μπορούσαν ποιο εύκολα να τα σπρώξουν σε ένα τέτοιο έργο. Τώρα έχουν μείνει 2, έχουν στενέψει τα πράγματα στη ναυτιλία (όχι δε πεινάνε) και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να τα σπρώξουν σε ένα εργο που θα κοστίσει γύρω στα 30 με 50 εκ ευρώ (ανάλογα με τα έργα που θα πρέπει να γίνουν).
Και φυσικά μην τρελλαθούμε, ΚΑΜΙΑ Ελληνική τράπεζα δε πρόκειται να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
40000 είναι πολλά ανά παιχνίδι (αλήθεια που το έμαθες αυτό το ποσόν; Δώσε λινκ). Αν τα βάλεις κάτω είναι γύρω στα 600 χιλιάρικα το χρόνο. Πόσο είναι το μπάτζετ του Απόλλωνα που είναι στην Γ Εθνική; Δε μπορώ να ξέρω τι έδινε στο ΟΑΚΑ αλλά θεωρώ ότι γύρω στα 25 χιλιάρικα είναι σχετικά καλά. Και φυσικά εάν φτιάξουμε (κάνουμε τις επιδιορθώσεις γιατί από το καλοκαίρι του 04 δεν έχουν κάνει τίποτα) εμείς το γήπεδο θα πρέπει να γίνει και ένα καλό σκόντο (πχ ένα χρόνο τσάμπα ή κάτι τέτοιο).
Τώρα για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από όσο διαβάζω και όσο μπορώ να ξέρω ο Αδαμίδης το προσπαθεί πολύ, η πολιτεία το θέλει (για να δείξει ότι γίνονται έργα και μπας και πάρει η κατασκευαστική εταιρεία κανέναν εργάτη και να δείξει ότι έργα γίνονται) και ο Δήμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά της μαλακίες που έλεγε (ότι εάν γίνουν ήπιοι εμπορικοί χώροι θα πάρει δουλεία από τα γύρω μαγαζιά) είναι πρόθυμος να βοηθήσει. ΑΛΛΑ....Δεν είμαστε στη τριετία 2004-2007 που όλοι οι μέτοχοι είχαν λεφτά (οι περισσότεροι ήταν εφοπλιστές και όποιος ασχολείται με αυτά θα γνωρίζει ότι ήταν η περίοδος που γεννούσαν και τα κοκόρια τους) και θα μπορούσαν ποιο εύκολα να τα σπρώξουν σε ένα τέτοιο έργο. Τώρα έχουν μείνει 2, έχουν στενέψει τα πράγματα στη ναυτιλία (όχι δε πεινάνε) και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να τα σπρώξουν σε ένα εργο που θα κοστίσει γύρω στα 30 με 50 εκ ευρώ (ανάλογα με τα έργα που θα πρέπει να γίνουν).
Και φυσικά μην τρελλαθούμε, ΚΑΜΙΑ Ελληνική τράπεζα δε πρόκειται να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο.

Αν δεν βρεθει αμεσα επενδυτης για την ομαδα τα πραγματα ειναι χλωμα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άμεσα επενδυτής; Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Πολύ δύσκολα σε τέτοιους καιρούς θα βάλει το χέρι του στην τσέπη και θα κάτσει να επενδύσει. Αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνονται επενδύσεις. Κάποιος μπορεί να τα σπρώξει στην ομάδα του για την κάβλα του (Μαρινάκης πχ) άλλος για να έχει τα φώτα απάνω του (Πατέρας, Βγενόπουλος). Αλλά επενδυτής με την πραγματική έννοια της λέξης δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Και για να προλάβω κάποιους με το χιλιοειπωμένο παραμύθι ναι και εγώ θα γούσταρα Μελισσανίδη, αλλά είμαι ρεαλιστής και λέω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να "επενδύσει" στην ομάδα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το βλέπει κανείς) με Νοτιά - Παππά θα πορευτούμε ώσπου να βρουν και αυτοί τρόπο και την κάνουν. Εκτός εάν μέσα στο 2011 τα ναύλα πιάσουν τιμές τριετιάς 2004-2007 οπότε ΜΠΟΡΕΙ να σπρώξουν και κανένα μυριάκη παραπανω στην ομάδα.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Επειδή έχω άκρες μέσα στην ΠΑΕ σε ενημερώνω ότι το ΟΑΚΑ κανει 75000 € (πολύ χρήμα!!!!)
Δυστυχώς χωρίς εμπορικούς χώρους δεν μπαίνει κανείς σε τέτοιο έργο οπότε................

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Άμεσα επενδυτής; Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Πολύ δύσκολα σε τέτοιους καιρούς θα βάλει το χέρι του στην τσέπη και θα κάτσει να επενδύσει. Αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνονται επενδύσεις. Κάποιος μπορεί να τα σπρώξει στην ομάδα του για την κάβλα του (Μαρινάκης πχ) άλλος για να έχει τα φώτα απάνω του (Πατέρας, Βγενόπουλος). Αλλά επενδυτής με την πραγματική έννοια της λέξης δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Και για να προλάβω κάποιους με το χιλιοειπωμένο παραμύθι ναι και εγώ θα γούσταρα Μελισσανίδη, αλλά είμαι ρεαλιστής και λέω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να "επενδύσει" στην ομάδα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το βλέπει κανείς) με Νοτιά - Παππά θα πορευτούμε ώσπου να βρουν και αυτοί τρόπο και την κάνουν. Εκτός εάν μέσα στο 2011 τα ναύλα πιάσουν τιμές τριετιάς 2004-2007 οπότε ΜΠΟΡΕΙ να σπρώξουν και κανένα μυριάκη παραπανω στην ομάδα.

Μόνο αν μπούμε CL μπορεί να εμφανιστεί κανένας τύπος (Χ'' ιωάννου, κ.λ.π.) και να χώσει ρευστό
Όσο για Ρέστη που ακούγεται σας λεώ από μέσα ότι είναι Μούφα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μόνο αν μπούμε CL μπορεί να εμφανιστεί κανένας τύπος (Χ'' ιωάννου, κ.λ.π.) και να χώσει ρευστό
Όσο για Ρέστη που ακούγεται σας λεώ από μέσα ότι είναι Μούφα

Αν η ομαδα παρει την κουπα και βγει εστω 3η στα play off (που θα βγει στανταρ) πιστευω οτι θα το σκεφτουν ποιο ζεστα το θεμα παπας-νοτιας...και για το γηπεδο αλλα και για προπονητη-παιχτες. ;)

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν η ομαδα παρει την κουπα και βγει εστω 3η στα play off (που θα βγει στανταρ) πιστευω οτι θα το σκεφτουν ποιο ζεστα το θεμα παπας-νοτιας...και για το γηπεδο αλλα και για προπονητη-παιχτες. ;)
Παππας και Νοτιάς δεν δίνουν φράγκο πίστεψε με

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παππας και Νοτιάς δεν δίνουν φράγκο πίστεψε με

Σε πιστευω αλλα οπως ειπα και χτες οσο ζω ελπιζω... ισως βρουν κ καναν αλλο να προσθεσουν στην παρεα τους,ποιος ξερει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς "επενδυτές". Από τον κλασσικό Μελισσανίδη, κάποιους από Κύπρο, βάλτε μέσα και τον Μπομπ "τον μάστορα" Κοζώνη. Εδώ πριν από 2-3 χρόνια κάπου είχα διαβάσει και για τον Λάτση!!!!!
Δε λέω, όσο ζούμε ελπίζουμε αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε....
Καταρχάς και κύπελλο να πάρουμε πάλι Γιουρόπα Λινκ θα βγούμε (ότι και φέτος δηλαδή), ακόμα και την 3η θέση να πάρουμε (που να με συμπαθάτε αλλά δε το έχω στάνταρακι) πάλι Γιουρόπα. Είδατε εσείς το καλοκαίρι κανέναν επενδυτή;
Είμαι πεποισμένος ότι Νοτιάς και Παππάς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ από αυτή την ιστορία. Δεν είμαι σίγουρος πως και πότε θα το κάνουν αλλά θα το κάνουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η διοίκηση σκοπεύει να χαρίσει τον πρώτο της σκόρερ τα τελευταία 3 χρόνια και να πάρει στην θέση του έναν 26 χρονο παίκτη ονόματι ΜακΝτόναλντ ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.
Και ο Αδαμίδης δηλώνει
«Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ στα οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή». Καταρχάς έχει υποθηκέυσει την ΑΕΚ σχεδόν 2εκ το χρόνο για τον Σκόκο (1.1 εκ στην τσέπη του παίκτη και δε ξέρω πόσο βγαίνει η εφορία που του πληρώνει η ομάδα). Και κατά δεύτερον, εκτός και εάν το καλοκαίρι έρθει στην ΑΕΚ κανένας μέγιστος γκολτζής, τότε ναι υποθηκεύει το μέλλον της ΑΕΚ. Γιατί τα γκολ του Μπλανκο ΣΥΝΗΘΩΣ δίνουν και βαθμό/βαθμούς που είναι σημαντικοί (εάν δε το ξέρει) σε ένα πρωτάθλημα. Κόψε Ντάνοτο, Έντνερ. Και δώσε το συμβόλαιο τους ή μέρος του συμβολαίου τους στον Μπλάνκο......Απλά μαθηματικά φίλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom