Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
απαντα ευθεως....γελασες με τα καραγκιοζιλικια;;;ναι η οχι;;;;''εναποθεσε το μπουκαλι''...
αφου ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε τι ψαχνετε ρε μαλακες να βρειτε....υπαρχει κανεις που δεν κοιταει το συμφερον της ομαδος του αλλα τον νοιαζει το ''καλο του ποδοσφαιρου'' ;;;;
το οτι οι δικηγοροι των ομαδων λενε αυτες τις μαλακιες ειναι γνωστο,δεν το μαθαινουμε πρωτη φορα.αλλα απο το να υποννοεις οτι συνομοτισε το συμπαν για να παιξουν Δελλας και τζεμπουρ ακουγεται αστειο,ειδικα με την ΑΕΚ που δεν ελεγχει κανενα κυκλωμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το οτι οι δικηγοροι των ομαδων λενε αυτες τις μαλακιες ειναι γνωστο,δεν το μαθαινουμε πρωτη φορα.αλλα απο το να υποννοεις οτι συνομοτισε το συμπαν για να παιξουν Δελλας και τζεμπουρ ακουγεται αστειο,ειδικα με την ΑΕΚ που δεν ελεγχει κανενα κυκλωμα.
το ποιος ελεγχει και τι και αν καποιος ελεγχει κατι η οχι αστο να το κρινουν οι πραξεις και τα γεγονοτα...το να φωναζετε μονο οταν οι ''αδικιες'' ευνοουν τον ολυμπαικο ειναι η μιση αληθεια και ειναι αδερφιστικο....
εσεις εχετε ανακαλυψει ''κυκλωμα'' και μαλιστα οτι αυτο εξυπηρετει τον ολυμπιακο....οταν βρισκοσαστε προ αδιεξοδου γιατι αυτο το δηθεν κυκλωμα που ελεγχει ο θρυλος εξυπηρετει εσας το ριχνετε στην τρελλη με αοριστιες οτι εσεις δεν οριζετε κυκλωμα και μαλακιες....
εγω ξερω οτι εγω που ελεγχω το κυκλωμα ειμαι πολυ μαλακας να μην μπορω να υπερασπιστω τα συφεροντα μου και ενω στο μεταξυ μας δεν επρεπε να παιξουν κωστακης τρομοκρατης και κολοσσος θα ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και οι τρεις.....
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες...δεν ξερω τι ελεγχει και ποιος...αυτο που ξερω ειναι οτι εγινε ενα σκανδαλο...κατι παρομοιο με τα επεισοδια στην καλιθεα που φυσικα επρεπε να τιμωρηθεις με κεκλεισμενων και εφαγες ποινη χαδι....αλλα εξακολουθεις να κλαις για τον κακο ολυμπιακο που ελεγχει το ''κυκλωμα''
εμενα σου ξαναλεω στα αρχιδια μου....και ποιος ειμαι ξερω και που παω και τι ψαχνω να βρω....αλλοι ειναι αλλου γιαλλου και ζουν σε εικονικες πραγματικοτητες....
καποιοι που ενω κατηγορουν καποιους για ντου σε αποδυτηρια διαιτητων και για κριτικη διαιτησιας την επομενη βδομαδα κανουν ακριβως το ιδιο... ;) ;) ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κάθεσαι ρε χρηστίδη και ανοίγεις διάλογο με το μεγαλύτερο troll των αθλητικών... :jerking:
Γράφτον στα πελέ σου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καποιοι που ενω κατηγορουν καποιους για ντου σε αποδυτηρια

:offtopic:
Και μετά απορούσαν ορισμένοι γιατί τον ήπιαν οι γερμανοί.

http://[URL unfurl="true"]www.straitstimes.com/STI/STIMEDIA/image/20101020/merkel.jpg[/img[/URL]]

:offtopic:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κάθεσαι ρε χρηστίδη και ανοίγεις διάλογο με το μεγαλύτερο troll των αθλητικών... :jerking:
Γράφτον στα πελέ σου.
να μιλαει για τρολαρισμα ο ιπποτης της αγαμιας,ο σερ του δεν ξερω τι θα πει γυναικα,ε δεν το περιμενα...ρε παπαρα βγαινεις σε καθε τοπικ των αθλητικων και ποσταρεις κατι ασχετες φωτο,και λες ολο μαλακιες,αλλα λες εμενα τρολ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Καλημέρα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ φίλοι μου (ακούστε το σύνθημα όσο πιο δυνατά γίνεται)
  :headbang2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Για να δούμε..... ;)

Συνημμένα

• ora.jpg
    ora.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • score.jpg
    score.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 12

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ευτυχως για σας, υπαρχει ενας απο σας που εχει αρχιδια και λεει τα πραγματα οπως εχουν
αποτελεσματα μεσα στη βουλγαρια τα τελευταια 3 χρονια..
07-08..0-4(ακομα σταζει ο πατος σου)
08-09..1-1 και στα πλει-οφ 0-1
09-10...0-1 και στα πλει-οφ 1-0..
και ρωτω ρε παοκακι,υστερα απο 3 χρονια θυμηθηκες αυτο το θρεντ;
τοσα χρονια που ο σβερκος σου εχει κοκκινησει απο τη φαπα που εισαι;
**για τα ματσ με εμενα γηπεδουχο δε μιλω καν...η τελευταια σου νικη χανεται στα βαθη των αιωνων και ας παιζω 7 χρονια σε ουδετερη εδρα...
ελεος πια με τον καθε πουθενα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαλακα μαστερ,σοβαρο διαλογο με οπαδους του γαυρου;
εβγα καμια βολτα παταγια καλυτερα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αποτελεσματα μεσα στη βουλγαρια τα τελευταια 3 χρονια..
07-08..0-4(ακομα σταζει ο πατος σου)
08-09..1-1 και στα πλει-οφ 0-1
09-10...0-1 και στα πλει-οφ 1-0..
και ρωτω ρε παοκακι,υστερα απο 3 χρονια θυμηθηκες αυτο το θρεντ;
τοσα χρονια που ο σβερκος σου εχει κοκκινησει απο τη φαπα που εισαι;
**για τα ματσ με εμενα γηπεδουχο δε μιλω καν...η τελευταια σου νικη χανεται στα βαθη των αιωνων...
ελεος πια με τον καθε πουθενα...

Μην ασχολείσαι με τον τυρογαλά.

Έκαναν 3 νίκες συνεχόμενες και ονειρεύονται πρωτάθλημα.  :jerking:

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την προπονητάρα που έχουν στον πάγκο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ολα δειχνουν πως την αλλη κυριακη θα παιξουμε κομπλε μετα απο καιρο..

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παμε στα δικα μας αν δεν ερθει 2 την κυριακη θα αρχισει παλι μουρμουρα και λεω εγω τωρα μηπως ειναι λαθος μερικοι παιχτες και οχι ο ντουσαν-μανολο που εκανε λαθος με τον παοκ οπως κατεβασε την ομαδα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Είχα γράψει με 2 νίκες με παοκ και καβάλα είμαστε μέσα στους στόχους μας.
Με δύο ήττες τώρα αντίο ζωή.
Ξαναμανα θα επανασχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά  :jerking: :jerking: :jerking:
Με αυτά τα υλικά αυτό τα φαγητό μπορείς να φτιάξεις (άνοστο,άγευστο κτλ.)
Υπομονή κάνω manolo να δώ την ΑΕΚ να παίζει όπως εσύ θέλεις τον Δεκέμβριο.
Υγ.προς κον Παππά και κον Νοτιά και κον Πουροκαπνίζοντα για να ασχοληθείται σοβαρά με την ΑΕΚΑΡΑ για πόσο καιρό ακόμα θέλετε να προκαλεί οίκτο.Σας ευχαριστώ που δεν θα μου απαντήσετε γιατί τα έργα σας( :jerking:) καλύπτουν την ερώτηση μου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Να μην το ξεχάσω ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟτώρα........
Είναι πολύ ακριβώς θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα .......
Θα καταφέρετε να μειώσετε και τις ζημίες που έχετε στους ισολογισμούς σας [size=20pt]Γαμώ το ξεσταύρι σας μουνόπανα[/size]

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom