το οτι οι δικηγοροι των ομαδων λενε αυτες τις μαλακιες ειναι γνωστο,δεν το μαθαινουμε πρωτη φορα.αλλα απο το να υποννοεις οτι συνομοτισε το συμπαν για να παιξουν Δελλας και τζεμπουρ ακουγεται αστειο,ειδικα με την ΑΕΚ που δεν ελεγχει κανενα κυκλωμα.
το ποιος ελεγχει και τι και αν καποιος ελεγχει κατι η οχι αστο να το κρινουν οι πραξεις και τα γεγονοτα...το να φωναζετε μονο οταν οι ''αδικιες'' ευνοουν τον ολυμπαικο ειναι η μιση αληθεια και ειναι αδερφιστικο....
εσεις εχετε ανακαλυψει ''κυκλωμα'' και μαλιστα οτι αυτο εξυπηρετει τον ολυμπιακο....οταν βρισκοσαστε προ αδιεξοδου γιατι αυτο το δηθεν κυκλωμα που ελεγχει ο θρυλος εξυπηρετει εσας το ριχνετε στην τρελλη με αοριστιες οτι εσεις δεν οριζετε κυκλωμα και μαλακιες....
εγω ξερω οτι εγω που ελεγχω το κυκλωμα ειμαι πολυ μαλακας να μην μπορω να υπερασπιστω τα συφεροντα μου και ενω στο μεταξυ μας δεν επρεπε να παιξουν κωστακης τρομοκρατης και κολοσσος θα ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και οι τρεις.....
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες...δεν ξερω τι ελεγχει και ποιος...αυτο που ξερω ειναι οτι εγινε ενα σκανδαλο...κατι παρομοιο με τα επεισοδια στην καλιθεα που φυσικα επρεπε να τιμωρηθεις με κεκλεισμενων και εφαγες ποινη χαδι....αλλα εξακολουθεις να κλαις για τον κακο ολυμπιακο που ελεγχει το ''κυκλωμα''
εμενα σου ξαναλεω στα αρχιδια μου....και ποιος ειμαι ξερω και που παω και τι ψαχνω να βρω....αλλοι ειναι αλλου γιαλλου και ζουν σε εικονικες πραγματικοτητες....
καποιοι που ενω κατηγορουν καποιους για ντου σε αποδυτηρια διαιτητων και για κριτικη διαιτησιας την επομενη βδομαδα κανουν ακριβως το ιδιο... ;) ;) ;)