Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς, οι περισσότεροι από τους παίχτες της ομάδας μας έχουν ψυχολογία κομπάρσου, δεν αντέχουν την πίεση του πρωταθλητισμού.

Νομίζω ότι αυτό φαίνεται πλέον καθαρά.

Αρκετοί είναι χαμηλής ποιότητας, αυτό φάνηκε και σήμερα.

Αλλά όλοι, με εξαίρεση 1-2 ίσως, είναι γεννημένοι κομπάρσοι, δεν έχουν ψυχολογία πρωταθλητή.

Το πρότζεκτ είναι καταδικασμένο, ό,τι και να κάνει ο Μανόλο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα.

Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ αυτός ο άνθρωπος.

Κανονικά, με αυτά τα λιμά που έχουμε, ένας Τενές, ένας Καραγεωργίου ή ένας Χάβος θα ήταν ό,τι αξίζαμε.

Δυστυχώς.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Kάποτε θα ήταν έκπληξη....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γιατι ρε απογοητευεστε? η ομαδα ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ συνεχως στα παιχνιδια με τους μικρους.....απο τα 3 του μπεου στα 2 του μακαρου.....στο επομενο εκτος θα φερουμε χ,και μετα οταν θα ειμασστε περιπου 20 βαθμους απο τον πρωτο θα κανουμε το 15 στα 15.......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τωρα που υπαρχει ψυχραιμια οσο αφορα το ματς σας μεσα στην Τουμπα
παιδια παιζει να ηταν η χειροτερη ομαδα που περασε φετος απο την Τουμπα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα που υπαρχει ψυχραιμια οσο αφορα το ματς σας μεσα στην Τουμπα
παιδια παιζει να ηταν η χειροτερη ομαδα που περασε φετος απο την Τουμπα
με την ιδια ψυχραιμια,
ο παοκ παιζει να ταν ο χειροτερος γηπεδουχος που μας υποδεχθηκε μετα το συμπολιτη του...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
@Voss Warlord 21 - 21/11/2010 22:08

Γεννηθηκα το 81,εχω περασει πολλ αμε την ΑΕΚ και καλα και κακα.
Παντα ημουν εκει,οχι ομως με διαρκειας(αυτο το "εμαθα")στην μετα Ντεμη εποχη.
Δεν πηγαινα σε τοσο πολλα εκτος εδρας αλλα σε αρκετα.Στα εντος απο το 96 και μετα πρεπει να εχασα ματς οταν ημουν φανταρος.
Μενω Κορυδαλλο,το 99%των φιλων μου ειναι γαυροι,εκτος απο τον Γιαννακη αλλα αυτον τον πηραν τα ξενα(παντρευτηκε ΣΟυηδια).
Ερωτευτηκα,βρηκα γκομενες,αλλαξα γκομενες,δουλειεις,αλλες δουλειεις,ονειρα,ελπιδες,χαρα,γελια πικρες.Μια ζωη σαν την ζωη ολων.Η διαφορα μου ομως με ολους τους αλλους,ειναι η αγαπη για την ΑΕΚ.Παντα,πισω απο ολα ηταν η ΑΕΚ.Παντα μπροστα απο ολα ηταν η ΑΕΚ.Πολαλ βλεπω πισω μου οταν κοιταω,αλλα κυριως ΑΕΚ.Θα σκεφτω μια γκομενα,θα σκεφτω τα "βυ...ια της,τον κ...ο της και θα πω"αα με αυτην ημουν τοτε με Ντεμη και Κωστη,με Παθιακακη η με Σαντος.ΕΙμαι ερωτευμενος με την ΑΕΚ.Την Λατρευω.Ζω για την ΑΕΚ.Ουτε Οριτζιναλ ουτε τιποτα οργανωμενο αλλα ΠΑΝΤΑ πιστος στρατιωτης της.ΠΑΝΤΑ.Σαν πολλους απο εσας που διαβαζετε τι γραφω.(οχι οτι δεν εχω κανει εκδρομες με οριτζιναλ,η δεν εχω φιλους οριτζιναλιστες αλλα και απο τα Πατησια).
Ολα ομως τελειωνουν.Και εγω επειδη δεν μπορω να μοιραστω αυτο το τελος στο γηπεδο μας,επειδη το ΟΑΚΑ δεν ειναι σπιτι μου θα το πω εδω.Αδερφια εγω ποια τελειωσα,αλλη ΑΕΚ αγαπησα.ΑΥτο ειναι ενα ψεμα,ειναι μεθαδωνη για την πρεζα μου.Δεν ειναι ΑΕΚ.Και εγω δεν ειμαι ποια ερωτευμενος.Και ξερετε πως καταλαβα οτι τωρα ειναι το τελος?Γιατι δεν απογοητευτικα,γιατι δεν στναχωρηθηκα,γιατι δεν αγωνιουσα.Και τι ειναι ενας ερωτας χωρις παθος?Εστω και με "αρνητικα"συναισθηματα?Ειναι κατι κενο.Τα λεω μπερδεμενα ειμαισ τον κοσμο μου τωρα,αλλα πιστευω οτι καταλαβαινετε τι εννοω.Να ειστε καλα,παντα καλα.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
ΥΓ Φυσικα καταλαβαινετε οτι δεν ειναι η ηττα...δεν ειναι αυτη η ηττα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.873
Πόντοι
42.697
κλαψ! λυγμ!
http://[URL unfurl="true"]www.easypedia.gr/el/images/local/b/b0/Νίκος_Ξανθόπουλος.png[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_aREXcLBEJ68/R111WFfthkI/AAAAAAAAAHo/Wk1kF151xDA/s320/Odysseia3eriz.jpg

@Voss Warlord 21 - 21/11/2010 22:08

Γεννηθηκα το 81,εχω περασει πολλ αμε την ΑΕΚ και καλα και κακα.
Παντα ημουν εκει,οχι ομως με διαρκειας(αυτο το "εμαθα")στην μετα Ντεμη εποχη.
Δεν πηγαινα σε τοσο πολλα εκτος εδρας αλλα σε αρκετα.Στα εντος απο το 96 και μετα πρεπει να εχασα ματς οταν ημουν φανταρος.
Μενω Κορυδαλλο,το 99%των φιλων μου ειναι γαυροι,εκτος απο τον Γιαννακη αλλα αυτον τον πηραν τα ξενα(παντρευτηκε ΣΟυηδια).
Ερωτευτηκα,βρηκα γκομενες,αλλαξα γκομενες,δουλειεις,αλλες δουλειεις,ονειρα,ελπιδες,χαρα,γελια πικρες.Μια ζωη σαν την ζωη ολων.Η διαφορα μου ομως με ολους τους αλλους,ειναι η αγαπη για την ΑΕΚ.Παντα,πισω απο ολα ηταν η ΑΕΚ.Παντα μπροστα απο ολα ηταν η ΑΕΚ.Πολαλ βλεπω πισω μου οταν κοιταω,αλλα κυριως ΑΕΚ.Θα σκεφτω μια γκομενα,θα σκεφτω τα "βυ...ια της,τον κ...ο της και θα πω"αα με αυτην ημουν τοτε με Ντεμη και Κωστη,με Παθιακακη η με Σαντος.ΕΙμαι ερωτευμενος με την ΑΕΚ.Την Λατρευω.Ζω για την ΑΕΚ.Ουτε Οριτζιναλ ουτε τιποτα οργανωμενο αλλα ΠΑΝΤΑ πιστος στρατιωτης της.ΠΑΝΤΑ.Σαν πολλους απο εσας που διαβαζετε τι γραφω.(οχι οτι δεν εχω κανει εκδρομες με οριτζιναλ,η δεν εχω φιλους οριτζιναλιστες αλλα και απο τα Πατησια).
Ολα ομως τελειωνουν.Και εγω επειδη δεν μπορω να μοιραστω αυτο το τελος στο γηπεδο μας,επειδη το ΟΑΚΑ δεν ειναι σπιτι μου θα το πω εδω.Αδερφια εγω ποια τελειωσα,αλλη ΑΕΚ αγαπησα.ΑΥτο ειναι ενα ψεμα,ειναι μεθαδωνη για την πρεζα μου.Δεν ειναι ΑΕΚ.Και εγω δεν ειμαι ποια ερωτευμενος.Και ξερετε πως καταλαβα οτι τωρα ειναι το τελος?Γιατι δεν απογοητευτικα,γιατι δεν στναχωρηθηκα,γιατι δεν αγωνιουσα.Και τι ειναι ενας ερωτας χωρις παθος?Εστω και με "αρνητικα"συναισθηματα?Ειναι κατι κενο.Τα λεω μπερδεμενα ειμαισ τον κοσμο μου τωρα,αλλα πιστευω οτι καταλαβαινετε τι εννοω.Να ειστε καλα,παντα καλα.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
ΥΓ Φυσικα καταλαβαινετε οτι δεν ειναι η ηττα...δεν ειναι αυτη η ηττα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια.Καλημέρα αεκάρες(επίτηδες όπως βλέπετε το α μικρό).

ΣΚΟΤΑΔΙ-ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ.

Το χθεσινό ματς ούτε καν μπήκα στον κόπο να το παρακολουθήσω.Ήμουν σίγουρος για την εξέλιξή του.Μάλιστα έλεγα ότι με μια ισοπαλία θα είμαστε τυχεροί.

Εν πολλοίς θα συμφωνήσω με το ποστ του Χίτμαν πιο πάνω.
Πριν κάν μπω στο σάιτ κ διαβάσω την πίκρα και την απογοήτευση θα σας πω ότι είχα κλείσει για το Σάββατο να πάω για ράφτινγκ στον Λούσιο.όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ.
ΠΟΙΟΣ;;
Ε Γ Ω.Ναι Ε Γ Ω δεν θα μαι στο γήπεδο με τον γαύρο αυτό το Σάββατο,που ξέρετε τι καλέσματα κάνω συνεχεια από δω μέσα είτε παίζουμε με τον γαύρο,είτε μετον Εργοτέλη,είτε με την Κάτω Τραχανοπλαγιά.
Και ξέρετε γιατί δεν θα παω;;;
όχι για το ενδεχόμενο να κατεβάσουμε το γνωστό συνοθύλευμα και να διασύρεται η ομάδα από την πολύ καλή,ομολογουμένως,ομάδα του γαύρου,πράγμα που στην παρούσα φαντάζει ως το πιθανότερο,αλλα΄δεν θα πάω επειδή θα εκνευριστώ τα μέγιστα αν τους δω να τα δίνουν όλα και τελικά να κερδίσουν τον γαύρο.
Δηλαδή,λες και μας νοιάζει μόνο,Μ Ο Ν Ο,τα ντέρμπι και από κει αντίο ζωή.Να γίνουμε δηλαδή σαν τα αρειανά που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κερδίσουν τον μπαοκ άντε και τις γριές,και μετά ας πέσουν και Β'Εθνική.
Οπότε μάζεψα τους κολλητούς,έκλεισα ένα ωραίο ράφτινγκ,θα πάμε μετά να φάμε κ τα μπριτζολάκια μας να πιούμε και τα τσίπουρα μας,όμορφα και ωραία.
Α και όσοι με ξέρετε και θέλετε να πάτε το Σάββατο γήπεδο,μπορώ να σας διαθέσω το διαρκείας μου αν θέλετε...και με τις υγείες σας.

Το ποτήρι το ήπια όλο μέχρι τον πάτο και δεν έχει πιο κάτω.

Καλή σας ημέρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θα μπω κάν στον κόπο να αναλύω το αλαλούμ παικτών,προπονητή κλπ,κλπ,τι κάνουν καλά και τι όχι.Αυτά είναι για ομάδες και ομάδα η ΑΕΚ στην παρούσα δεν είναι

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μετα και τα χθεσινα χαλια διαβασα προσεκτικα τα σχολια αλλων Αεκτζηδων και θα μου επιτρεψετε να πω και εγω τη γνωμη μου με πολυ λιγα λογια...
Εγω παρακολουθω την ΑΕΚ πολλα χρονια (απο εποχη Παπαιωαννου).Η ΑΕΚ ειναι ιδεα και ο κοσμος της παντα ηταν πολυ διαφορετικος απο τις αλλες ομαδες. Γι αυτο ποτε δεν ηταν πολος ελξης μεγαλοαπατεωνων (Κοσκωτας, Σαλιαρελης, .....κλπ)που ηθελαν αφ΄ενος μεν ομαδες για να εξυπηρετουν δικα τους συμφεροντα αλλα και συγχρονως αφελεις οπαδους που να μπορουν να τους ταιζουν κουτοχορτο και αυτοι να χοροπηδανε απο τη χαρα τους παιρνοντας πετσινους τιτλους.Για αυτο και πολεμηθηκε με πολλους τροπους. Το ευτυχημα ηταν οτι παλια ειχε παραγοντες που αγαπουσαν την ομαδα ηταν ικανοι και τιμιοι (Μπαρλος , Αρκαδης κλπ), κοσμο που τους στηριζε και ετσι χωρις λεφτα μπορουσαν και μεγαλουργουσαν.
Στο δια ταυτα τωρα. Οι καιροι περασαν, και οπως η κοινωνια μας παει απο το κακο στοχειροτερο το ιδιο εγινε και στην ΑΕΚ. Μπηκαν ανθρωποι μεσα αλλοι για να επωφεληθουν, αλλοι ηταν ανικανοι κοκ (δεν γραφω ονοματα για να μην υπαρχουν εριδες). Οι φιλαθλοι μας χωριστηκαν και καποιοι οργανωμενοι ειλικρινα δεν ξερω τι ρολο βαρανε. Ετσι μικρυνε η ΑΕΚ παντου. Ενω παλια οι αντιπαλοι το μονο που ειχαν στο μυαλο τους ηταν να φανε οσο το δυνατον λιγοτερα γκολ τωρα εχουμε γινει πελατες του Πανιωνιου,της Καβαλας κοκ. Μολις βλεπουν οι αντιπαλοι μας και ψηλωνουν.......
Τα 3/4 απο τους παιχτες που εχουμε (για να μην πω ολοι) πριν λιγα χρονια δεν θα παιζανε ουτε στο παιδικο της ΑΕΚ. Οχι τη φανελα της ΑΕΚ να σηκωσουν δεν μπορουν αλλα ουτε της Πανω Ραχουλας. Εμεις ομως αντι να δουμε που ειναι το προβλημα βριζαμε τον Μπαγιεβιτς (για αλλα θεματα συμφωνω αλλα για τεχνικα θεματα διαφωνω), υπονοουμενα γαι τον Χιμενεθ (κακο στησιμο ομαδας κλπ) και σε κανα μηνα και αυτος ασχετος θα βγει κοκ..
Το θεμα για μας ειναι .... εγκαταλειπουμε την ομαδα οπως εγινε στο μπασκετ και ειδαμε την καταντια μας που δεν εχει επιστροφη, ή ειμαστε κοντα? ο καθενας αποφασιζει...............

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Το ποτήρι το ήπια όλο μέχρι τον πάτο και δεν έχει πιο κάτω.

Καλή σας ημέρα.
Λυπάμαι αλλά νομίζω έχει μείνει και άλλο δηλητήριο στο ποτήρι για να πιούμε.
Κάθε φορά λέμε ότι δεν πάει παρακάτω η ξεφτίλα και η ντροπή και σε λίγο ανακαλύπτουμε ότι έχει ακόμα πολύ βάθος ο πάτος του βαρελιού.Ντροπή και πάλι ντροπή σε αυτούς που κρατάνε αιχμάλωτο τον δικέφαλο αετό

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μέσα σε όλα κερδίσαμε τον Ηλυσιακό με καμμιά 25αριά πόντους στο μπάσκετ το Σάββατο,αν και νομίζω ότι σε κανα-δυο χρόνια ΑΕΚ στο μπάσκετ δεν θα υπάρχει :headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό το παλικάρι ο Χιμένεθ θα έχει ήδη αρχίσει να σκυλομετανιώνει που είπε το ναι.

Έχω την εντύπωση πάντως ότι, αρχικά τουλάχιστον, υποτίμησε την ποιότητα των ομάδων του πρωταθλήματος.

Θεώρησε δηλαδή, λογικά σκεφτόμενος και προερχόμενος από το καλύτερο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης, ότι οι παίχτες του είναι καλύτεροι από τους παίχτες των μικρότερων ομάδων.

Εκεί ακριβώς την πάτησε, νομίζω. Γι' αυτό εχθές είπε το προφανές, ότι "δεν είμαστε ανταγωνιστικοί".

Ο Χιμένεθ είναι δυνατό χαρτί. Αν δεν τον βοηθήσει όμως η διοίκηση, με κάποιες μεταγραφές, δεν γίνεται τίποτα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Ο Χιμένεθ είναι δυνατό χαρτί. Αν δεν τον βοηθήσει όμως η διοίκηση, με κάποιες μεταγραφές, δεν γίνεται τίποτα.
Οσο βοήθησαν τον μπάγιεβιτς άλλο τόσο θα βοηθήσουν και τον manolo γαμώ τους ανύπαρκτους γαμώ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Δέν έχετε αναρωτηθεί για τον σκόκο και για τον τζιμπούρη αν και έχουν πολύ καλές προσφορές για ανανέωση δεν υπογράφουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom