Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην πυροβολείτε τον Αργυρίου.

Έχει καλά στοιχεία ο μικρός.

Χρειάζεται βελτίωση σίγουρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η θέση του πλάγιου μπακ είναι μια θέση που "μαθαίνεται".

Το παιδί έχει και ταχύτητα και πόδια.

Άμα δουλέψει, μπορεί σε λίγο καιρό να είναι αγνώριστος.
αμα/αν και οποτε..
αυτη τη στιγμη δεν ειναι ουτε για να συμπληρωνει 18αδα...
εμφυτο ταλεντο παντως(μανωλας,παπασταθοπουλος κλπ) δε φαινεται να εχει...
ο πιτσιρικας που παιζει αριστερα στον παοκ ειναι πολυ καλυτερος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά λέγε ότι θες,εγώ μαζί σου.Ηλίθιες φώτο που μου προκαλούν στενοχώρια και αηδία μην ανεβάζεις μόνο,σε παρακαλώ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμα/αν και οποτε..
αυτη τη στιγμη δεν ειναι ουτε για να συμπληρωνει 18αδα...
εμφυτο ταλεντο παντως(μανωλας,παπασταθοπουλος κλπ) δε φαινεται να εχει...
ο πιτσιρικας που παιζει αριστερα στον παοκ ειναι πολυ καλυτερος...

Πάντως, μια που λέμε για πλάγια μπακ, μήπως θα έπρεπε ο Χιμένεθ να δοκιμάσει και τον Μανωλά;

Μπορεί να είναι καλύτερος από τον Γιάχιτς ή τον Πατσατζόγλου όπως έχει γίνει.

Να θυμίσω ότι ο Φερέρ τον Παπασταθόπουλο τον είχε βάλει να παίξει και πλάγιο μπακ. Και στη Μίλαν τον δοκίμασαν, αλλά δεν τράβηξε.

Ο Μανωλάς είναι γρήγορος και έχει κάποια τεχνική. Ίσως θα ήταν μια λύση, με δεδομένες τις ελλείψεις που έχουμε.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω με λογια να περιγραψω την καβλα του να απολαμβανω τις ιδιες υστεριες και τις ιδιες πανω κατω μαλακιες που χρησιμοποιουσατε για τον πρακτορα ακριβως τα ιδια να λετε και για τον βαγγελαρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα σας γαμαω χωρις σαλιο μια ζωη...ειτε με πρακτορα ειτε με βαγγελη ειτε δεν ξερω με ποιον αλλο θα ειμαι ο εφιαλτης σας...θα ψαχνετε να βρειτε αν ο προεδρος μου βαραει τη γυναικα του αν γαμαει,αν δεν γαμαει,αν τρωει αν δεν τρωει,τι τρωει ,ποτε χεζει ,ποτε κατουραει...
ζουσατε περιμενοντας να πεθανει ο αλλος απο την γαμημενη αρρωστια...σας προλαβε,πασαρισε στον αλλο 43 χρονων....εχει πορεια...θα βρειτε οτι επειδη ειναι ντρος θα πεθανει απο καρδια και οτι εχει στεφανιαια και τα ρεστα...θα ποσταρετε εκτιμησεις απο νοσοκομεια δικων σας ανθρωπων οτι την βγαζει δεν την βγαζει....
ρε μαλακες οτι και να γινει θα μεινετε αεκακια....μια ζωη θα σας εχω στην πρεζα............
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και αναρωτιόμουν, γιατί έχω φαγούρα? Τώρα εξηγείται...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το μέλλον του ΄΄υδραυλικού΄΄ στην ομάδα μας.

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Καλημέρα παιδιά καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ!!! Τι κάνετε? Μετά την καταστροφή της Τούμπας με τις δυο κόκκινες του Κάκου με πειραματική άμυνα πάμε στην Καβάλα....Νασούτι-Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας με Αργυρίου Νταντόμο στα άκρα....Άντε να δούμε! Τουλάχιστον θα ξεκινήσει ο Λύμπε με Μπλάνκο μπροστά και θα είναι και ο Σκόκο στον πάγκο!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως, μια που λέμε για πλάγια μπακ, μήπως θα έπρεπε ο Χιμένεθ να δοκιμάσει και τον Μανωλά;

Μπορεί να είναι καλύτερος από τον Γιάχιτς ή τον Πατσατζόγλου όπως έχει γίνει.

Να θυμίσω ότι ο Φερέρ τον Παπασταθόπουλο τον είχε βάλει να παίξει και πλάγιο μπακ. Και στη Μίλαν τον δοκίμασαν, αλλά δεν τράβηξε.

Ο Μανωλάς είναι γρήγορος και έχει κάποια τεχνική. Ίσως θα ήταν μια λύση, με δεδομένες τις ελλείψεις που έχουμε.
σορρυ ,αλλα διαφωνω καθετα...σε ροστερ με 2,5 στοπερ δε γινεται να πας το ενα δεξια...
επιπλεον ο μικρος ειναι τανκ...με λιγη δουλεια θα γινει το στοπερ "κιλλερ" που θελε ο φαδερ :grin:
πολυ πιο δυνατος απο τον παπασταθοπουλο και εξισου γρηγορος...αν παει σε καμια ιταλια/αγγλια και βελτιωσει τις τοποθετησεις του
θα το δεις στο πληρες φασμα των δυνατοτητων του...
προσωπικα θεωρω πως η αλλαγη θεσης θα ναι εγκλημα για την καριερα αυτου του παιδιου..
Καλημέρα παιδιά καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ!!! Τι κάνετε? Μετά την καταστροφή της Τούμπας με τις δυο κόκκινες του Κάκου με πειραματική άμυνα πάμε στην Καβάλα....Νασούτι-Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας με Αργυρίου Νταντόμο στα άκρα....Άντε να δούμε!
τι να δουμε;
παιξε οβερ να βγαλεις μεροκαματο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και τι έγινε;;
από την αρχή της χρονιάς σε κάθε ματς,με πειραματική ενδεκάδα παίζουμε

tiramolas69

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ποα τι ειναι παλι ρε αρχων της ανικανοτητας;Βασιλια της αγαμιας;Πατριαρχη των πεοκρουστηδων πασης της γης;
μπορω να σου ''εναποθεσω'' ενα καβλι στον κωλο οπως ''εναποθεσε'' το μπουκαλι ο κολοσσος πισω απο τον παγκο;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πλακα εχετε ρε ρομπες....γιαυτο μη μιλατε για κανεναν αλλο....για να ακουσω τωρα ποιος εχει τα αρχιδια να κραξει την αεκ  με τις μαλακιες που παιχτηκανε στον αθλητικο δικαστη προκειμενου να παιξει ο κολοσσος με εμας(σταρχιδια μας βασικα εμεις αυτο θελουμε αλλα λεμε τωρα για τα ''μαγειρεματα'' )
οσο δε για την μη αποβολη τζιμπουρ;;;;μηπως για βαναυσο παιχνιδι θα ετρωγε απο δυο και πανω και δεν θα επασιζε ουτε αυτος με εμας;;;;
ξαναλεω εμενα στα παπαρια μου...εγω πληρεις σας θελω και αμα μπορω ας κερδισω....απλα θελω να δω ολους εσας τους ηθικους που σας ενοχλει ο ανηθικος ολυμπιακος τι θα πειτε....
αποθεσε το μπουκαλι πισω απο τον παγκο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και τοτε ρε μαλακα γιατι τον αποβαλλες;;;;τι ειπατε;;;αν τον ρωτησε αυτο ο δικαστης;;;;μπαααααα.δεν νομιζω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπορω να σου ''εναποθεσω'' ενα καβλι στον κωλο οπως ''εναποθεσε'' το μπουκαλι ο κολοσσος πισω απο τον παγκο;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πλακα εχετε ρε ρομπες....γιαυτο μη μιλατε για κανεναν αλλο....για να ακουσω τωρα ποιος εχει τα αρχιδια να κραξει την αεκ  με τις μαλακιες που παιχτηκανε στον αθλητικο δικαστη προκειμενου να παιξει ο κολοσσος με εμας(σταρχιδια μας βασικα εμεις αυτο θελουμε αλλα λεμε τωρα για τα ''μαγειρεματα'' )
οσο δε για την μη αποβολη τζιμπουρ;;;;μηπως για βαναυσο παιχνιδι θα ετρωγε απο δυο και πανω και δεν θα επασιζε ουτε αυτος με εμας;;;;
ξαναλεω εμενα στα παπαρια μου...εγω πληρεις σας θελω και αμα μπορω ας κερδισω....απλα θελω να δω ολους εσας τους ηθικους που σας ενοχλει ο ανηθικος ολυμπιακος τι θα πειτε....
αποθεσε το μπουκαλι πισω απο τον παγκο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και τοτε ρε μαλακα γιατι τον αποβαλλες;;;;τι ειπατε;;;αν τον ρωτησε αυτο ο δικαστης;;;;μπαααααα.δεν νομιζω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχετε κλασει μεντες ρε κουφαλες απο τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε αγαμητοπουλε,η ΑΕΚ ελεγχει διαιτησιες,αθλητικη δικαιοσυνη,τα παντα ολα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχετε κλασει μεντες ρε κουφαλες απο τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε αγαμητοπουλε,η ΑΕΚ ελεγχει διαιτησιες,αθλητικη δικαιοσυνη,τα παντα ολα.
απαντα ευθεως....γελασες με τα καραγκιοζιλικια;;;ναι η οχι;;;;''εναποθεσε το μπουκαλι''...
αφου ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε τι ψαχνετε ρε μαλακες να βρειτε....υπαρχει κανεις που δεν κοιταει το συμφερον της ομαδος του αλλα τον νοιαζει το ''καλο του ποδοσφαιρου'' ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom