Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι δεν εκανε μανουρα ο προεδρας σας τοτε ο μαγκας?κολληταρι του daddy ειναι ....αδελφα σωματεια....
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το δικο σας σωματειο ειναι αδελφη σωματειο..τωρα για τα αλλα,δεν νομιζω να ειναι αδελφα.αφου τους καρφωσαμε κιολας,οπως και εσας σε λιγες μερες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γιατι δεν εκανε μανουρα ο προεδρας σας τοτε ο μαγκας?κολληταρι του daddy ειναι ....αδελφα σωματεια....

άλλα είναι τα κολλητάρια μάστορα.Κολλητάρια από πιτσιρίκια όταν έπαιζαν μαζί με τα χρυσά κουβαδάκια που τους είχαν αγοράσει οι πατεράδες τους για να παίζουν στις παραλίες,ήταν και είναι τα δυο μουσάτα παιδοβούβαλα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
άλλα είναι τα κολλητάρια μάστορα.Κολλητάρια από πιτσιρίκια όταν έπαιζαν μαζί με τα χρυσά κουβαδάκια που τους είχαν αγοράσει οι πατεράδες τους για να παίζουν στις παραλίες,ήταν και είναι τα δυο μουσάτα παιδοβούβαλα
στο οριο ειναι τωρα να τα σπασουν εξαλλου ο δικος μας τα λεφτα τα κανε μονος του δεν ειναι 12587896 γενιες εφοπλιστης να ναι αργοσχολος.στη λιγκα η συμμαχια ειναι αλλοιως ομως...τον δικο μας τον στηριζουν οι μικροι μονο γιατι τους εξασφαλισε πακετα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
περυσι εβαζαν και στοιχημα οτι ο σκοκο εχει κλεισει στον ζελα
για τοσο νουμερα μιλαμε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
στο οριο ειναι τωρα να τα σπασουν εξαλλου ο δικος μας τα λεφτα τα κανε μονος του δεν ειναι 12587896 γενιες εφοπλιστης να ναι αργοσχολος.στη λιγκα η συμμαχια ειναι αλλοιως ομως...τον δικο μας τον στηριζουν οι μικροι μονο γιατι τους εξασφαλισε πακετα

Kάτσε ρε μάστορα,γιατί μόνος του;;;
δεν διαφωνώ ότι μπορεί όταν ανέλαβε τις επιχειρήσεις του πατέρα του-να τις επέκτεινε.Αλλά αν δεν ήταν ο πατέρας του εφοπλιστής και είχε την βάση και το υπόβαθρο να τις επεκτείνει,πώς θα τις επέκτεινε;;;
πουλώντας κουλούρια ή ότι άλλο είχε αποφασίσει να κάνει;;;
ο πατέρας του είχε λεφτά-πολλά λεφτά,και ήταν από τα πιο γνωστά και τρανταχτά ονόματα της Πειραϊκής κοινωνίας.Είχε δηλαδή το παιδοβούβαλο ένα υπόβαθρο σημαντικό να συνεχίσει.Μέχρι κ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε βγει ο ΄πατέρας του.
Εξαλλου μην ξεχνάς το ρητό που λέει ότι ΄΄η αρχη είναι το ήμισυ του παντός΄΄ και την αρχή την είχε έτοιμη ο Βαγγελάκης

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
περυσι εβαζαν και στοιχημα οτι ο σκοκο εχει κλεισει στον ζελα
για τοσο νουμερα μιλαμε

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι έχει δίκιο ο γαυρούλης με το κιλοτάκι στο άβαταρ.

Ο γαύρος έχει πληθώρα μεσοεπιθετικών. Τι να τον κάνει; Αντίθετα, ο Βάζελος χρειάζεται πολύ περισσότερο έναν τέτοιο παίχτη.

Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει στην ΑΕΚ, αν και βαθύτατα πιστεύω ότι πρόκειται για μεγάλο παρτάκια. Έχει καταλάβει τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα και κάνει πλάκα. Τα ίδια θα κάνει και αν ανανεώσει. Μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα. Αραχτός και λάιτ θα είναι. Θα παίζει 15-20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι και μετά θα περπατάει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1.ΠΑΟΚτσής είμαι
2.Από τους 40-50 που πηγαν στη Σουρωτή δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις όλους τους ΠΑΟκτσήδες όπως και εγώ απο του 20 που δέρναν έναν παππού όλους τους ΑΕΚτσήδες.
3.Ότι και να λέμε δεν βγαίνει άκρη. Ο οπαδός είναι τυφλός, όλα στην ομάδα του τα βλέπει σωστά και στους άλλους στραβά. Είναι νόμος αυτός.

Σωστή τοποθέτηση.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Kάτσε ρε μάστορα,γιατί μόνος του;;;
δεν διαφωνώ ότι μπορεί όταν ανέλαβε τις επιχειρήσεις του πατέρα του-να τις επέκτεινε.Αλλά αν δεν ήταν ο πατέρας του εφοπλιστής και είχε την βάση και το υπόβαθρο να τις επεκτείνει,πώς θα τις επέκτεινε;;;
πουλώντας κουλούρια ή ότι άλλο είχε αποφασίσει να κάνει;;;
ο πατέρας του είχε λεφτά-πολλά λεφτά,και ήταν από τα πιο γνωστά και τρανταχτά ονόματα της Πειραϊκής κοινωνίας.Είχε δηλαδή το παιδοβούβαλο ένα υπόβαθρο σημαντικό να συνεχίσει.Μέχρι κ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε βγει ο ΄πατέρας του.
Εξαλλου μην ξεχνάς το ρητό που λέει ότι ΄΄η αρχη είναι το ήμισυ του παντός΄΄ και την αρχή την είχε έτοιμη ο Βαγγελάκης
ο παππους του ειχε πολλα πακετα λλα τα χε χασει....οταν ανελαβε ο δικος μας ηταν για φουντο η ιστορια...αυτος το γυρισε...ειχαν πολλα πακετα σαν οικογενεια αλλα με πολεμους κλπ εμφυλιους τα χαν χασει σχεδον ολα...ηταν το στορυ για παπαλα, πολλα χρεη..ξερω πολλα πραγματα ειδικα στο χωρο της ναυτιλιας και απο πολλες πηγες..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο πατέρας του όμως ,ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν εφοπλιστής,διόλου ευκαταφρόνητος.Από τον πατέρα του βρήκε ότι βρήκε και το συνέχισε.
Ο Μιλτιάδης ο Μαρινάκης ο αείμνηστος,δεν ήταν διόλου αμελητέα ποσότητα στη ναυτιλία.Κάνω λάθος;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποσώς με απασχολεί,πόσα παίρνει η μιλφ,αν την πληρώνει ο Νοτιάς,ο Βοριάς ή η ΠΑΕ.
Το ζήτημα είναι ότι επιτέλους η ομάδα απέκτησε προπονητικό κέντρο -κάτι που χρόνια αποτελούσε καημό,ένα έργο ίσως πιο σημαντικό και από το γήπεδο.
Οι παίκτες και οι προπονητές δεν φοβούνται τα πρωτοβρόχια,τα χιόνια και τα αγιάζια που έκαναν το χωράφι στο βουνό να φαίνεται πιο χωράφι.
Επιτέλους οι παίκτες προπονούνται σε ανθρώπινες εγκαταστάσεις,χωρίς τον φόβο τραυματισμών,και δεν θα ντρέπεται κανένας άνθρωπος της ΠΑΕ να
και ποια ειναι η μαλακια;
σε λιγο δε θα χει μεινει σοβαρος παικτης να προπονειται στο "υπερσυγχρονο-διαστημικο-μισοτελειωμενο" προπονητηριο του "ευεργετη" νοτια..
και το χορταρι των ακαδημιων του αγιαξ να χεις,αμα το παταει ο αργυριου,ο γιαχιτσ και ο νταντομο γαμα το...
καλυτερα να βοσκαν κατσικια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
και ποια ειναι η μαλακια;
σε λιγο δε θα χει μεινει σοβαρος παικτης να προπονειται στο "υπερσυγχρονο-διαστημικο-μισοτελειωμενο" προπονητηριο του "ευεργετη" νοτια..
και το χορταρι των ακαδημιων του αγιαξ να χεις,αμα το παταει ο αργυριου,ο γιαχιτσ και ο νταντομο γαμα το...
καλυτερα να βοσκαν κατσικια...

άλλο αυτό στο οποίο δεν θα διαφωνήσω επί της παρούσης.
αλλά όσον αφορά το προπονητικό,είναι ένα έργο πνοής για την ομάδα,που αποκτάει μία άλλη βάση για να κάνει κα΄τι καλύτερο.
Τουλάχιστον θα μειωθούν οι τραυματισμοί που είχαν να κάνουν με το προπονητικό στο βουνό,που χρόνια υφίσταντο και κοπαναγαμε το κεφάλι μας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καταρχάς δεν είπα ποτέ ότι είμαι Καμινιώτης.
Πασαλιμανιώτης είμαι,και είμαι περήφανος που και ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ.
καλα...εσυ μπορει να εισαι περηφανος...το πασαλιμανι το ρωτας αν ειναι περηφανο που δηλωνεις εσυ πασαλιμανιωτης;;;εεεεε ;;:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ βγάλαμε βάζελο δήμαρχο,σε μένα θα κολλήσει το Πασαλιμάνι;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το 35%του Πειραϊκού πληθυσμού.
Κάπου 53.000 ψήφισαν την δεύτερη Κυριακη.
Λες κ βγάζαμε δήμαρχο στο Αγρίνιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορω με λογια να περιγραψω την καβλα του να απολαμβανω τις ιδιες υστεριες και τις ιδιες πανω κατω μαλακιες που χρησιμοποιουσατε για τον πρακτορα ακριβως τα ιδια να λετε και για τον βαγγελαρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα σας γαμαω χωρις σαλιο μια ζωη...ειτε με πρακτορα ειτε με βαγγελη ειτε δεν ξερω με ποιον αλλο θα ειμαι ο εφιαλτης σας...θα ψαχνετε να βρειτε αν ο προεδρος μου βαραει τη γυναικα του αν γαμαει,αν δεν γαμαει,αν τρωει αν δεν τρωει,τι τρωει ,ποτε χεζει ,ποτε κατουραει...
ζουσατε περιμενοντας να πεθανει ο αλλος απο την γαμημενη αρρωστια...σας προλαβε,πασαρισε στον αλλο 43 χρονων....εχει πορεια...θα βρειτε οτι επειδη ειναι ντρος θα πεθανει απο καρδια και οτι εχει στεφανιαια και τα ρεστα...θα ποσταρετε εκτιμησεις απο νοσοκομεια δικων σας ανθρωπων οτι την βγαζει δεν την βγαζει....
ρε μαλακες οτι και να γινει θα μεινετε αεκακια....μια ζωη θα σας εχω στην πρεζα............
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην πυροβολείτε τον Αργυρίου.

Έχει καλά στοιχεία ο μικρός.

Χρειάζεται βελτίωση σίγουρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η θέση του πλάγιου μπακ είναι μια θέση που "μαθαίνεται".

Το παιδί έχει και ταχύτητα και πόδια.

Άμα δουλέψει, μπορεί σε λίγο καιρό να είναι αγνώριστος.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω με λογια να περιγραψω την καβλα του να απολαμβανω τις ιδιες υστεριες και τις ιδιες πανω κατω μαλακιες που χρησιμοποιουσατε για τον πρακτορα ακριβως τα ιδια να λετε και για τον βαγγελαρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα σας γαμαω χωρις σαλιο μια ζωη...ειτε με πρακτορα ειτε με βαγγελη ειτε δεν ξερω με ποιον αλλο θα ειμαι ο εφιαλτης σας...θα ψαχνετε να βρειτε αν ο προεδρος μου βαραει τη γυναικα του αν γαμαει,αν δεν γαμαει,αν τρωει αν δεν τρωει,τι τρωει ,ποτε χεζει ,ποτε κατουραει...
ζουσατε περιμενοντας να πεθανει ο αλλος απο την γαμημενη αρρωστια...σας προλαβε,πασαρισε στον αλλο 43 χρονων....εχει πορεια...θα βρειτε οτι επειδη ειναι ντρος θα πεθανει απο καρδια και οτι εχει στεφανιαια και τα ρεστα...θα ποσταρετε εκτιμησεις απο νοσοκομεια δικων σας ανθρωπων οτι την βγαζει δεν την βγαζει....
ρε μαλακες οτι και να γινει θα μεινετε αεκακια....μια ζωη θα σας εχω στην πρεζα............
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να γαμήσεις, βρε [size=40pt]ΜΑΛΑΚΑ![/size]

Μια ζωή το πουλί σου θα παίζεις.

Γύφτο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τι να γαμήσεις, βρε [size=40pt]ΜΑΛΑΚΑ;[/size]

Μια ζωή το πουλί σου θα παίζεις.

Γύφτο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κοιτα ρε νουμερο μη σπασεις κανενα πληκτρο και ξεβαψει το νυχι....
μια ζωη στην πρεζα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• 338503.jpg
    338503.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 12

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μαρινάκης τι κοιτάει στην πιο πάνω φώτο;;;
αν η κοιλιά του Κόκκαλη είναι μεγαλύτρη από την δικιά του;;;

εμ δεν είναι.Τουλάχιστον ο Κόκκαλης είναι κ 70 χρονών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom