- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Την κυριακή μάλλον ανασταίνεται ο πεθαμένος![]()
ή κηδεύεται ;)
Την κυριακή μάλλον ανασταίνεται ο πεθαμένος![]()
μην τους λες δύσκολες λέξεις....Vamos bien
το να πάνε αγκαλίτσα σαν τις σουλιώτισες αποκλείεται δηλαδή, ε;;;ή κηδεύεται ;)
σκεψου και το χειροτερο....ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.....είπαμε...προτιμούμε να καθόμαστε και να κοιτάμε παρά να μας πιπώνουνε
καλα εσεις καντε το καθηκον σας και χαστε απο τον αρη,και ασε τις μεγαλες ομαδες που παιζουν ευρωπη.Την κυριακή μάλλον ανασταίνεται ο πεθαμένος![]()
ΜΕΓΑΛΕΣ ευρωπαικες ομαδες.....μολντε,ααλμποργκ,χερενβεν,μακαμπι.......καλα εσεις καντε το καθηκον σας και χαστε απο τον αρη,και ασε τις μεγαλες ομαδες που παιζουν ευρωπη.
γιατι θυμιζεις στα παιδια ομαδες πασιγνωστες που τους εχουν ριξει απο 3 εως 5 τεμαχιακια?ΜΕΓΑΛΕΣ ευρωπαικες ομαδες.....μολντε,ααλμποργκ,χερενβεν,μακαμπι.......
ααααααααααα ναι? εγω ετσι στη τυχη τις εγραψα.....γιατι θυμιζεις στα παιδια ομαδες πασιγνωστες που τους εχουν ριξει απο 3 εως 5 τεμαχιακια?
το να πάνε αγκαλίτσα σαν τις σουλιώτισες αποκλείεται δηλαδή, ε;;;
αυτος που τις τρωει μπας και ειναι ο αντωνακης?![]()
Πόσο προφητικό ...![]()
λες τις να τις φατε;ελα ρε μην χεζεσαι...δεν θα ξαναγραψει τεσσαρα πιστευω...![]()
Πόσο προφητικό ...![]()
Πως είπες, τις τρώει πάλι το αλάνι;;;αυτος που τις τρωει μπας και ειναι ο αντωνακης?
και την ρεαλ δραπετσωνας,μη τη ξεχνας.εδω που τα λεμε τα μπασταρδα του 6ου στολου καπου εχουν δικιο.....ξερεις τι ειναι να εχεις τετοια ομαδαρα,αβρααμ,πουστερ,μπιραλαχ,μπαγασα,παντελη,μητρο καραμητρο.....και να παιζεις με καβαλα,αστερα,σερρες και καθε τεταρτη φιλικο στο ρεντη με σπιθα νικαιας,νεους δραπετσωνας,θυελλα κορυδαλλου...
ψιτ θυμασε στον τελικο που πηγε να ανεβει στην κερκιδα πως τρεχανε τα γαυρακια να κρυφτουν;Πως είπες, τις τρώει πάλι το αλάνι;;;
![]()
να εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ!!!!! δεν υπαρχει τετοια ομαδα.....ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ μοσχατου,ναι!!!!!και την ρεαλ δραπετσωνας,μη τη ξεχνας.
δεν το έχω βιώσει ποτέ φίλε μου ... επομένως δεν μπορώ και να το σκεφτώσκεψου και το χειροτερο....ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.....
ψιτ θυμασε στον τελικο που πηγε να ανεβει στην κερκιδα πως τρεχανε τα γαυρακια να κρυφτουν;
να εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ!!!!! δεν υπαρχει τετοια ομαδα.....ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ μοσχατου,ναι!!!!!![]()
![]()
![]()