SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
εδω καποτε τους ειχε παρει στο κυνηγι ο......ΒΑΙΟΣ!!!!!!ψιτ θυμασε στον τελικο που πηγε να ανεβει στην κερκιδα πως τρεχανε τα γαυρακια να κρυφτουν;
εδω καποτε τους ειχε παρει στο κυνηγι ο......ΒΑΙΟΣ!!!!!!ψιτ θυμασε στον τελικο που πηγε να ανεβει στην κερκιδα πως τρεχανε τα γαυρακια να κρυφτουν;
και βεβαια ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ!!!!!! τωρα βεβαια ειναι γνωστος με ΑΛΛΟ ονομα....Σα να ήταν χθες.
![]()
Και ΑΕΚ Νέας Φιλαδέλφειας...![]()
![]()
όπως θέλετε εσείς να μας λέτε πως φέτος καθόμαστε καναπέ, έτσι θα δέχεστε πως φέτος τον τρώτε εσείς στην Ευρώπηγιατι θυμιζεις στα παιδια ομαδες πασιγνωστες που τους εχουν ριξει απο 3 εως 5 τεμαχιακια?
οχταδες...οπως λεμε τριαδες,τετραδες,πενταδες......υπαρχει και το αλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ανεκδοτο....6ος ολυμπιοΝΙΚΗΣ,7ος ολυμπιοΝΙΚΗΣ,8ος ολυμπιοΝΙΚΗς.......όπως θέλετε εσείς να μας λέτε πως φέτος καθόμαστε καναπέ, έτσι θα δέχεστε πως φέτος τον τρώτε εσείς στην Ευρώπη
όχι και τα δικά μας δικά σας και τα δικά σας δικά σας, έτσι;
και για να το λήγουμε κιόλας. Δεν νομίζω να άκουσες κανένα Ολυμπιακό να είπε πως ήτανε περήφανα αποτελέσματα αυτά ή να βρήκε δικαιολογίες για τις ήττες αυτές;;;
Αντιθέτως από δικαιολογίες στις δικές σας τις ήττες και του ΠΑΟ κάργα....με τη σύνηθη να είναι να λέτε πως εμείς φάγαμε 5άρες και άρα δεν δικαιολογούμαστε να μιλάμε....
λέγεται στρουθοκαμηλισμός αυτό
τουλάχιστον εμείς φάγαμε 5άρες αλλά πήγαμε και σε κάτι οχτάδες
εσείς;
Ολυμπιακός: 37 ψευδοπρωταθλήματα
ΠΟΑ: 20
Τζόρτζεβιτς: 12 πουτσες στον κωλο του
αεκ: 11 + 10 κλεμενα
αν δεν σου αρέσουνε αυτά...τότε τι διάολο κόφτεσαι να βγεις ευρώπη;;;οχταδες...οπως λεμε τριαδες,τετραδες,πενταδες......υπαρχει και το αλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ανεκδοτο....6ος ολυμπιοΝΙΚΗΣ,7ος ολυμπιοΝΙΚΗΣ,8ος ολυμπιοΝΙΚΗς.......
νησια ΦΑΡΟΕ.....ΤΖΟΥΜΣΚΑΛΕΝ 43 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!Ολυμπιακός: 37 πρωταθλήματα
ΠΟΑ: 20
Τζόρτζεβιτς: 12
αεκ: 11
θα σε χάλαγε να ήσουνα εκεί τώρα,ε;;νησια ΦΑΡΟΕ.....ΤΖΟΥΜΣΚΑΛΕΝ 43 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!
ναι,αλλα συνεχιζει να παιζει...εσεις που ειστε;στο ικεα;τραγούδα.....οσο θες
αλλά σήμερα τον ήπιες
χαχαχαχ
και από ό,τι φαίνεται ούτε που το ένιωσες
ναι,αλλα συνεχιζει να τον ΠΙΝΕΙ![]()
![]()
...εσεις που ειστε;στο ικεα;
αν δεν σου αρέσουνε αυτά...τότε τι διάολο κόφτεσαι να βγεις ευρώπη;;;
αφού σε χαλάει
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ευρωπη....συμμετεχεις καπου για να βγεις ΠΡΩΤΟΣ,οχι 8ος,9ος,12ος....εγω γουσταρω που σε τρια απο τα πιο διασημα ευρωπαικα γηπεδα υπαρχει ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια μια κιτρινομαυρη σημαια...10 η ωρα στεναχωρια για την τριαρα,10 και 5 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!αν δεν σου αρέσουνε αυτά...τότε τι διάολο κόφτεσαι να βγεις ευρώπη;;;
αφού σε χαλάει
εκεί που ήσαστε τόσα χρόνια εσείςναι,αλλα συνεχιζει να παιζει...εσεις που ειστε;στο ικεα;
ρε μαλάκα...Αστον ρε φίλε ...μια φορά βγήκε κι αυτός Ευρώπη και καμαρώνει σαν το γύφτικο σκεπάρνι . Τους φουκαράδες τους λυπάμαι , ξανακύλησαν στην εσωστρέφεια απόψε. Πάρτυ με ούζα θα κάνει ο λαγός την κυριακή.
Κρίμα , και το λέω εγώ που είμαι ουδέτερος και αντικειμενικός.
ε, τότε άλλαξε ομάδαΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ευρωπη....συμμετεχεις καπου για να βγεις ΠΡΩΤΟΣ,οχι 8ος,9ος,12ος....εγω γουσταρω που σε τρια απο τα πιο διασημα ευρωπαικα γηπεδα υπαρχει ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια μια κιτρινομαυρη σημαια...10 η ωρα στεναχωρια για την τριαρα,10 και 5 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!αλλα αν αρχισουμε ετσι......απο τα 37 μειον τα πουστικα.....ζητημα αν φτασουμε στα...7!!!!!Από τα 11, αφαιρέστε τα 6 που ήταν με παίκτη ή προπονητή τον Ντούσαν, αφού τον μισείτε τόσο.