Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγινε μαλακία..Εξω ο Σκόκο με φορείο,εκτός με τους βάζελους την Κυριακή....Όταν χάνεις τον πιο ποιοτικό σου παίκτη, πάνω που προσπαθείς να ανακάμψεις,ε, τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για γκαντεμιά συν όλα τα άλλα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
κατσε ρε,δεν ξερουμε ακομη αν θα ειναι εκτος με τον βαζελο.να βαλει τζεμπουρ επειγοντως,και να μαζεψει τα πραγματακια του ο αμπαλανκο οπως ειναι.να παει στον βαζελο,του τον χαριζουμε.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Mου κανει μεγαλη εντυπωση, μηδεν ποιοτητα ρε πουστη και απο τους δυο!!!!   Λες και βλεπω μπαλα γειτονιας...

Και το εχω και οβερ!!!!!  Ενας ποιοτικος παιχτης υπηρχε στον αγωνιστικο χωρο.... Και αυτος τραυματιστηκε.   Να δω ποιος θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια τωρα??  

Λουκακου... Τρομακτικο ταλεντο ακουω τοσα χρονια, οτι ειναι ετοιμος για μεγαλη ομαδα...   Και εγω βλεπω απλα ενα παρταλι αμπαλο, :2funny: :2funny: απλα πολυ δυνατος και τπτ παραπανω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Mου κανει μεγαλη εντυπωση, μηδεν ποιοτητα ρε πουστη και απο τους δυο!!!!   Λες και βλεπω μπαλα γειτονιας...

Και το εχω και οβερ!!!!!  Ενας ποιοτικος παιχτης υπηρχε στον αγωνιστικο χωρο.... Και αυτος τραυματιστηκε.   Να δω ποιος θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια τωρα??  

Λουκακου... Τρομακτικο ταλεντο ακουω τοσα χρονια, οτι ειναι ετοιμος για μεγαλη ομαδα...   Και εγω βλεπω απλα ενα παρταλι αμπαλο, :2funny: :2funny: απλα πολυ δυνατος και τπτ παραπανω
ασε παιχταρα μου,βλεπε ολυμπιακο εσυ,την πανδαισια του ποδοσφαιρου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γιατι διαφωνεις σε κατι απο αυτα που γραφω?  Τι σχεση μπορει να εχει φετος ο Ολυμπιακος σε [size=20pt]ποιοτητα[/size] απο τα δυο παρταλια που βλεπω στο γηπεδο τωρα...??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν αυτος ειναι ο νεος ντρογκμπα,γω ειμαι ο διαδοχος του γιουρι γκελερ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι διαφωνεις σε κατι απο αυτα που γραφω?  Τι σχεση μπορει να εχει φετος ο Ολυμπιακος σε [size=20pt]ποιοτητα[/size] απο τα δυο παρταλια που βλεπω στο γηπεδο τωρα...??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε ευχαριστω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Συνημμένα

• KANAPES.jpg
    KANAPES.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 13

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
που καταντησατε και εσεις να βλεπετε τους αλλους να παιζουν,και εσεις να τον παιζετε....δεν πειραζει μην κλαις...ερχονται ακομη χειροτερες μερες για εσας...θα σκασει το μπαμ...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγω θα παιξω παντως.

ολοι τον σισε ψάχνουν,αμα το εχει παρει χαμπαρι ο μανολο και του πετάξει 2 πανω του ,τον εσβησε.αυτο βεβαια ειναι στην θεωρια,εχει ο βαζελος και αλλους παιχτες που μπορουν να κανουν την ζημια..θα δουμε!!!!ολοι γήπεδο παιδια  :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
που καταντησατε και εσεις να βλεπετε τους αλλους να παιζουν,και εσεις να τον παιζετε....δεν πειραζει μην κλαις...ερχονται ακομη χειροτερες μερες για εσας...θα σκασει το μπαμ...
Vamos bien

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Την κυριακή μάλλον ανασταίνεται ο πεθαμένος