Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλά, αυτή η Ομόνοια είναι καταραμένη...
ούτε με χειρουργείο δεν φεύγει από τον πάγκο της...χαχαχαχα
κι αυτός όπως η Λετ(ο)-ίσια του ΠΑΟ που θα ερχότανε μόνο για τον ΟΣΦΠ....για την τσελσυ,ναι...ανυπαρκτος..
για την αεκ που κρεμεται 3 χρονια απο τα αρχιδια του 30+ καφε,ειναι μια χαρα!!!!
ούτε με χειρουργείο δεν φεύγει από τον πάγκο της...χαχαχαχα
είπαμε....ξαφνικά λεφτά υπάρχουνε
βρηκαμε και εμεις μια ζιμενς να ξεπλενει το βρωμικο χρημα.....είπαμε....ξαφνικά λεφτά υπάρχουνε
οπότε ή πρέπει να σας πούνε γιατί δεν υπήρχανε πριν .... και βρέθηκαν τώρα
ή γιατί υπάρχουνε τώρα και πότε θα φανεί το έλλειμα χρημάτων...
μάστορα....αν τη βρήκατε κακώςβρηκαμε και εμεις μια ζιμενς να ξεπλενει το βρωμικο χρημα.....
Σαχα, Αργυριου, Δελλας, Γκεντζογλου, Λαγος, Ντιοπ, Καφες, Μακος, Σκοκο, Εντερ, Μπλανκο
οποτε να υποθεσω οτι εσυ δεν χαρηκες τα προηγουμενα πρωταθληματα που πηρατε με τις επιχορηγησεις της ζιμενς...μάστορα....αν τη βρήκατε κακώς
κι αν τη βρήκατε και χαίρεσαι τότε ακόμα χειρότερα ....
εγώ δεν χαίρομαι καθόλου
έχω πει πολλές φορές πως τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ σωματεία δεν πρέπει να χρηματοδοτούνται από τους φιλάθλους εκτός από το εισιτήριο. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι αυτοί που ξεπλένουνε χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου σε όποια κωλοομάδα και να είναι
είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε ΠΑΟ είτε ΑΕΚ.
στα αρχίδια μου
κι αυτό το λέω πολύ καιρό....
την ίδια ώρα που όλοι ζητούσανε μεταγραφές και ο κόσμος λυσσάει από την πείνα
Αυτό το πιστεύεις τώρα ?οποτε να υποθεσω οτι εσυ δεν χαρηκες τα προηγουμενα πρωταθληματα που πηρατε με τις επιχορηγησεις της ζιμενς...
συγνωμη αλλα αυτον τον παιχτη ποτε δεν τον χωνεψα.μπορει να το εχει το γκολ,αλλα απο μπαλα ο ανθρωπος ειναι ασχετος.μπορει να κανει λαθος πασα σε αποσταση εκατοστων.Για να δούμε ,θα πιάσει ο Μπλανκο την ευκαιρία;;
ΦΥΣΙΚΑ!!!ειναι δεδομενο.ποτε κατερευσε ο κοκκαλης και ο ολυμπιακος θυμασαι?μηπως οταν βγηκε στο φως το σκανδαλο ζιμενς;λεω,μηπως...ρε σεις...τοσο κουτοχορτο πια;γιατι απο την μια στιγμη στην αλλη βρεθηκε ο κοκκαλης χωρις ρευστο;ελα μην κανετε τους μαλακες,εσας τους 2 δεν σας εχω για χαζους.Αυτό το πιστεύεις τώρα ?
αστο αστο,απολαυσε τα ματς,απο το καναπε.Καλά αστο ...βαριέμαι να κάνω τέτοια συζήτηση
Π.Σ. πιο πιθανό είναι να φύγουνε κι άλλοι μετά από 1-2 χρόνια και εσείς να ψάχνετε τρόπο να μην πέσετε από τα χρέη πάλιβρηκαμε και εμεις μια ζιμενς να ξεπλενει το βρωμικο χρημα.....
αστο αστο,απολαυσε τα ματς,απο το καναπε.
μεγάλη συζήτηση και δεν είσαι άτομο να μιλήσουμε σοβαράοποτε να υποθεσω οτι εσυ δεν χαρηκες τα προηγουμενα πρωταθληματα που πηρατε με τις επιχορηγησεις της ζιμενς...
από το να στρώνω κώλο...προτιμώ να βλέπω τσόντα από τον καναπέαστο αστο,απολαυσε τα ματς,απο το καναπε.