nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μεραααα
απ'τη Δευτέρα βγάζεις γλώσσα? Θα ναι πολύ γλυκό το κωλαράκι σου μέχρι την ΚυριακήΧαίρομαι που διαισθάνεσαι ότι δεν θα μπορείς να το κάνεις την επόμενη εβδομάδα!
μπονζούριαααααααααααααμεραααα
Θα'ρθει κι η σειρά σου
Τα ιδια οπως πανω...στη σειρά σου βιαστικέ
Μέρααααααααααα Νικολάκη!μεραααα
Χαίρομαι που διαισθάνεσαι ότι δεν θα μπορείς να το κάνεις την επόμενη εβδομάδα!
νυστάζω πολύ και δεν ξέρω ποιόν να πρωτοβρίσω
Ελα με το κωλο και εσυ Τα ιδια οπως πανω...
απο την κυριακη και μετα θα μιλας για την γλυκια ψωλη μαςαπ'τη Δευτέρα βγάζεις γλώσσα? Θα ναι πολύ γλυκό το κωλαράκι σου μέχρι την Κυριακή
Είπαμε...ελα με το κολο και παρε μου το ψολο...ως συνήθως! :-*απ'τη Δευτέρα βγάζεις γλώσσα? Θα ναι πολύ γλυκό το κωλαράκι σου μέχρι την Κυριακή
απο την κυριακη και μετα θα μιλας για την γλυκια ψωλη μας
έτσι τραγουδούσαν και οι ξαδελφούλες σαςΕίπαμε...ελα με το κολο και παρε μου το ψολο...ως συνήθως! :-*
είδες τι καλά θα σου πάει η εβδομάδα?ε ρε πουστη μου δευτερα πρωι και μαζευτηκαν οι σκωληκες
Προς το παρόν εσύ τραγουδάς μόνο...εμείς ούτε καν ασχολούμαστε!έτσι τραγουδούσαν και οι ξαδελφούλες σας
συνεχίστε κορίτσια
χαχαχαχαχ μας μπριζωσε και μας τη λεει και απο πανωΠρος το παρόν εσύ τραγουδάς μόνο...εμείς ούτε καν ασχολούμαστε!
Αν έπαιρνες τον άλλον και γινόσουν Λυών δε θα μιλούσαμε καθόλουΠρος το παρόν εσύ τραγουδάς μόνο...εμείς ούτε καν ασχολούμαστε!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααΠρος το παρόν εσύ τραγουδάς μόνο...εμείς ούτε καν ασχολούμαστε!
Σιγά την κωλομάδα...μην γκρεμίσουμε και τις ονειρώξεις των νιόνιων!Αν έπαιρνες τον άλλον και γινόσουν Λυών δε θα μιλούσαμε καθόλου
είμαστε πελάτες χρόνια τώραπερυσι ποσο ειχαμε ερθει ρε?
μην γκρεμίσουμε και τις ονειρώξεις των νιόνιων!