Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την ΄γλιτώσαμε!
Μόνο με χρηματική ποινή,ύψους 25 χιλ.ευρώ ,για τις αλητείες των τσογλαναράδων στο Ελ Πάσο,τιμωρηθήκαμε.
Οπότε κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ θα παίξουμε με τον λαό μας-τον καλύτερο ανά την υφήλιο...και με δεδομένο το διπλάκι στο Λα Μπομπονέρα(στο ποιο;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) μιλάμε για 40.000 κόσμο θα χουμε κόντρα στον πολυμετοχικό

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Έρχεται σημερα στις 15.00 ο Μανόλο Χιμένεθ και όπως αναμένεται θα υπάρχει αρκετός κόσμος στην άφιξή του.Αμέσως μετά θα παει να υπογράψει το συμβόλαιό του και αύριο θα σηκώσει τα μανίκια...προκειμένου να μαζέψει τα ασυμάζευτα(;;)

εκπληξη παραμένει κ άγνωστο ακόμα,ποιος θα αναλάβει βοηθός του,μιας κ δεν θα αποτελέσει αυτό τον ρόλο κάποιος από το τεχνικό του επιτελείοα,αλλά μάλλον κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
Μήπως ο Τσιάρτας;;;;
Κάνω εγώ μια αφελή πρόβλεψη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Χιμένεθ φαίνεται ιδιαίτερα ορεξάτος,αυτό είναι ένα θετικό δείγμα.
Πολύ σωστά καένι τις προπονήσεις του το πρωί,αφού όπως ξέρετε όσοι αθλείστε,ο οργανισμός αντιδρά καλύτερα όταν γυμνάζεται το πρωί,και απ΄πο την άλλη θα μειωθου΄ν τα νυχτοπερπατήματα κάποιων άτακτων παικτών,μιας κ θα υπάρχει το πρωινό ξύπνημα κ η προπόνηση.
Νομίζω ότι κ ο Σάντος έκανε προπονήσεις το πρωί ή κάνω λάθος;;;
καποιος πάντως παλιός προπονητής μας έκανε προπονήσεις στις 9 το πρωί.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο Χιμένεθ φαίνεται ιδιαίτερα ορεξάτος,αυτό είναι ένα θετικό δείγμα.
Πολύ σωστά καένι τις προπονήσεις του το πρωί,αφού όπως ξέρετε όσοι αθλείστε,ο οργανισμός αντιδρά καλύτερα όταν γυμνάζεται το πρωί,και απ΄πο την άλλη θα μειωθου΄ν τα νυχτοπερπατήματα κάποιων άτακτων παικτών,μιας κ θα υπάρχει το πρωινό ξύπνημα κ η προπόνηση.
Νομίζω ότι κ ο Σάντος έκανε προπονήσεις το πρωί ή κάνω λάθος;;;
καποιος πάντως παλιός προπονητής μας έκανε προπονήσεις στις 9 το πρωί.
και εσυ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ οτι θα παρεις 1μιλιονι....να δεις ορεξη που θα ειχες.....προπονηση πρωινη,πολυ πρωινη ομως,7!!!!! το πρωι ειχε κανει 2-3 φορες ενας πολυ πολυ πολυ πολυ παληος.....ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ....ποιος???? ελα ντε.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πιάνει δουλειά σήμερα ο Μανόλο... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πιάνει δουλειά σήμερα ο Μανόλο... :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρα,τι έγινε ρε συ?? Αναθάρρησες με το νέο προπονητή???Το ρόστερ μας που είναι για κλάματα,πώς θα το διαχειριστεί,μου λες???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα,τι έγινε ρε συ?? Αναθάρρησες με το νέο προπονητή???Το ρόστερ μας που είναι για κλάματα,πώς θα το διαχειριστεί,μου λες???
το ρόστερ σας ΔΕΝ είναι όλο για κλάματα
αλλά από αμυντικό χαφ και πίσω....ξέρω κάτι ρέγγες που κλαίνε

αυτό διορθώνεται με ομαδική άμυνα όμως...
Το θέμα δεν είναι αν μπορούνε οι παίκτες σας να παίξουνε καλύτερα
το θέμα είναι αν ΘΕΛΟΥΝΕ

θεωρητικά με την έλευση νέου προπονητή αλλάζει και η ψυχολογία
προς το καλύτερο

το θέμα είναι να αποφασίσετε αν μετά τη διακοπή θα παίζει η ομάδα του Μανόλο ή θα παίζει η ομάδα του Μπάεβιτς ... και αυτό πρπει να το αποφασίσετε από τωρα
όχι αφού δείτε τα αποτελέσματα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Καλημέρα μούτσε.
Προφανώς κ αναθάρρησα,λόγω νέων ελπίδων.Με τον Μπάγεβιτς(ο οποίος θα έχει για πάντα την συμπάθειά μου),δυστυχώς δεν πήγαινε πια άλλο για πολλούς λόγους.
Ένας καλός προπονητής με ομαδική δουλειά,και να κόβει παράλληλα το μάτι του,και με ελλειπές ρόστερ μπορεί να κάνει δουλειά.Θυμίσου τον Σάντος την πρώτη χρονιά του Ντέμη,με τι ρόστερ πήγε να πάρει πρωτάθλημα και θα το έπαιρνε αν δεν υπήρχε εκίνο το περίεργο 0-1 του Ιωνικού.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και εσυ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ οτι θα παρεις 1μιλιονι....να δεις ορεξη που θα ειχες.....προπονηση πρωινη,πολυ πρωινη ομως,7!!!!! το πρωι

Θα τον πληρώσει ο φίλος σου ο Ντέμης.

Τόσα λεφτά έχει, ρε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μούτσε.
Προφανώς κ αναθάρρησα,λόγω νέων ελπίδων.Με τον Μπάγεβιτς(ο οποίος θα έχει για πάντα την συμπάθειά μου),δυστυχώς δεν πήγαινε πια άλλο για πολλούς λόγους.
Ένας καλός προπονητής με ομαδική δουλειά,και να κόβει παράλληλα το μάτι του,και με ελλειπές ρόστερ μπορεί να κάνει δουλειά.Θυμίσου τον Σάντος την πρώτη χρονιά του Ντέμη,με τι ρόστερ πήγε να πάρει πρωτάθλημα και θα το έπαιρνε αν δεν υπήρχε εκίνο το περίεργο 0-1 του Ιωνικού.

Συμφωνώ.

Ήδη θα έχει πάθει το 1ο www.aek365.gr/a-83619/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA.htm]σοκ[/url], όμως.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

τον φίλο σου τον Γιαννάκη δεν τον βλέπω καλά.
Αντί να εξελίσσεται μένει στάσιμος μην σου πω ότι οπισθοδρομεί κιόλας.
για να δούμε ο Μανόλο ποιον θα εμπιστευτεί για πορτιέρο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Για το χωράφι στο ΄΄βουνό΄΄ λες ,ε;;;
ναι το διάβασα.
πολύ πλάκα.
ευτυχώς δεν αργεί η μέρα που θαπάμε στο δικό μας προπονητικό σπίτι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θυμίσου τον Σάντος την πρώτη χρονιά του Ντέμη,με τι ρόστερ πήγε να πάρει πρωτάθλημα και θα το έπαιρνε αν δεν υπήρχε εκίνο το περίεργο 0-1 του Ιωνικού.
αλλο παραμυθι αυτο...μπρουνο αλβες-μορας-κατσουρανης-ασουνσαο-ιβιτσ(απο τα χριστουγεννα)-λυμπε 6 χρονια νεοτερος..
δεν υπαρχει ομαδα με καλυτερο αξονα στην ελλαδα ακομα και σημερα...
μην τρωτε οτι σας σερβιρουν οι φυλλαδες...
Θα τον πληρώσει ο φίλος σου ο Ντέμης.

Τόσα λεφτά έχει, ρε.
ο ντεμης δυστυχως μας αφησε φιλε...δεν μας αντεξε..
καπου θα αλλαζει δισκακια στου ψυρρη τωρα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αλλο παραμυθι αυτο...μπρουνο αλβες-μορας-κατσουρανης-ασουνσαο-λυμπε 6 χρονια νεωτερος..
δεν υπαρχει ομαδα με καλυτερο αξονα στην ελλαδα ακομα και σημερα...
μην τρωτε οτι σας σερβιρουν οι φυλλαδες...ο ντεμης δυστυχως μας αφησε φιλε...δεν μας αντεξε..
καπου θα αλλαζει δισκακια στου ψυρρη τωρα..

Νάι,παιχταράδες όντως αυτοί.
Αλλά και με Μπούρμπο,Κρασσά,Κόντη,Καπάνταη κλπ,κλπ.
αλλά είχες κ έναν προπονητή που το τότε ρόστερ ήξερε να το κουμαντάρει τέλεια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως δεν ξέρω τι λέτε εσείς ρε παιδιά,αλλά μέχρι στιγμής κρίνω ως άκρως ικανοποιητικό μην πω κ πετυχημένο το έργο του Αδαμίδη.
Από τα πρώτα φάουλ του,όπως η δήλωσή του για τον Σκόκο,μέχρι τώρα,έχει κάνει τρομερά άλματα,και το καράβι το χειρίζεται πολύ καλά.
Αν του κάτσει κ ο Μανόλο,δεν θα αργήσει η μερα που θα επευφεμηθεί ανοιχτά στο γήπεδο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Νάι,παιχταράδες όντως αυτοί.
Αλλά και με Μπούρμπο,Κρασσά,Κόντη,Καπάνταη κλπ,κλπ.
αλλά είχες κ έναν προπονητή που το τότε ρόστερ ήξερε να το κουμαντάρει τέλεια.
το  παν στη συγχρονη μπαλα ειναι οι 5 παιχτες του αξονα..
αν αυτοι ειναι πρωτου επιπεδου,ολη η ομαδα σου ειναι πρωτου επιπεδου..
τωρα με εξαιρεση τους ραφικ-σκοκκο οι λοιποι του αξονα σου δεν κανουν για επιπεδο αεκ..
συνυπολογισε τους νταντομο,γιαχιτσ,λαγο-γκεντζο(που ειναι αντιστοιχοι του μπουρμπου,καπανταη και του τζωρτζωπουλου)
και βλεπεις γιατι σε επιπεδο ροστερ ειμαστε σε χειροτερη μοιρα απο το 04...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά εκείνος ο Ρίκκα υπάρχει ακόμα σε μας;;;;
τον έχουμε δώσει πουθενά δανεικό ή έφυγε από την ομάδα εντελώς;;

Stories

Νέο!