Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το  παν στη συγχρονη μπαλα ειναι οι 5 παιχτες του αξονα..
αν αυτοι ειναι πρωτου επιπεδου,ολη η ομαδα σου ειναι πρωτου επιπεδου..
τωρα με εξαιρεση τους ραφικ-σκοκκο οι λοιποι του αξονα σου δεν κανουν για επιπεδο αεκ..
συνυπολογισε τους νταντομο,γιαχιτσ,λαγο-γκεντζο(που ειναι αντιστοιχοι του μπουρμπου,καπανταη και του τζωρτζωπουλου)
και βλεπεις γιατι σε επιπεδο ροστερ ειμαστε σε χειροτερη μοιρα απο το 04...

ισως είναι ευκαιρία να αξιοποιηθεί ο Γκερέιρο,ο μόνος στην ομάδα με καθετη πασα,ο οποίος κακώς παροπλίστηκε χωρίς να του δωθούν ευκαιρίες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω ημουν που εβριζα(δικαιως) τον αδαμιδη για τη δηλωση περι σκοκκο..
ο αδαμιδης με τα οπλα που διαθετει κανει οτι καλυτερο μπορει....
η υποθεση του ανικαταστατη του σιχαμερου προδοτη επιβεβαιωσε τις υποψιες μου..
τελικα αποδεικνυεται ενας πολυ καλος διαχειριστης,που καταλαβαινει τη σημασια της θεσης που βρισκεται και αφουγκραζεται τον κοσμο...
δεν κανει δημοσιες σχεσεις σαν καποιους αλλους απιθανοπουλους..

** ο ελληνας λαμπαρντ κατα τον κυριο σπυροπουλο της εξεδρας( :jerking: :jerking:)
ειναι δανεικος στο ολ.βολου..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως δεν ξέρω τι λέτε εσείς ρε παιδιά,αλλά μέχρι στιγμής κρίνω ως άκρως ικανοποιητικό μην πω κ πετυχημένο το έργο του Αδαμίδη.
Από τα πρώτα φάουλ του,όπως η δήλωσή του για τον Σκόκο,μέχρι τώρα,έχει κάνει τρομερά άλματα,και το καράβι το χειρίζεται πολύ καλά.
Αν του κάτσει κ ο Μανόλο,δεν θα αργήσει η μερα που θα επευφεμηθεί ανοιχτά στο γήπεδο.

Ο Αδαμίδης αποδεικνύεται η καλύτερη μεταγραφή των αμετόχων.

Αν τον είχαν φέρει 2 χρόνια πριν, τώρα θα ήμασταν αλλού...

Είχε δίκιο ο Bad Indian, όταν τα έγραφε πέρυσι...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ο ρικα εχει αγοραστει 600 χιλιαρικα απο την ξανθη και ειναι δανεικοσ στον βολο,ειχε ενα τραυματισμο αλλα εδω και πανω απο ενα χρονο ειναι δανεικοσ ελεοσ ασ κοιταξει καποιοσ να γυρισει πισω ο βατραχοσ τον εστειλε γιατι δεν ηταν επιλογη του ο παλιοκαριολησ ο κομπλεξικοσ γαμω το σπιτι του που εχει βαφτισει μπακ τον λαγο και τον γιαχιτσ που εδιωξε περσι τον τζιμπουρ και τον εντινιο και αφησε την ομαδα χωρισ φορ που εκανε τον πρωτο μασ σκορερ να παιζει παντου λεσ και ειναι τοροσιδησ που εφαγε τον γκερειρο που εκανα πλουσιο τον σκορδα,πηρε τον καραμπελα που δεν κανει προπονηση αν δεν εχει παει κομοτηριο γαμω τα σπιτια τουσ

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι χαρουμενοσ μονο για εναν λογο γιατι δεν υπαρχει νικολαιδησ και μπαγιεβιτσ ειμαι 32 χρονων και λατρησ παλιωσ των συγκεκριμενων αλλα εζησα απο κοντα τισ φασεισ και μονο εμετο μου φερνουν πια,δεν θελω αεκτζηδεσ στην αεκ επαγγελματιεσ παικτεσ προπονητη και διοικηση που να θελει να τα κονομισει μονο αυτο πρεπει ετσι οπωσ δουλευουν και οι αλλοι πετιχυμενοι βαρεθηκα πια πρεπει και μεισ να σταματησουμε αυτην την ειδολολατρια ακομα και για τον χιμενεθ αφηστε να κανει εργο και μετα ασ τον κρινουμε τη αεροδρομια και μαλακιεσ τη ειμαστε νερτσσσ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
XΙτμαν ασε τους τσακωμους και τις φιλονικιες και ελα να μας πεις κανα στανταρακι απο διπλα ;-)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τον φίλο σου τον Γιαννάκη δεν τον βλέπω καλά.
Αντί να εξελίσσεται μένει στάσιμος μην σου πω ότι οπισθοδρομεί κιόλας.
για να δούμε ο Μανόλο ποιον θα εμπιστευτεί για πορτιέρο
Πρώτος τον εκραξα...Και εδώ και μπροστά του.Και ξέρεις τι μου είπε? "Δεν έχουμε κίνητρο,η πορεία μας είναι προδιαγεγραμμένη" και τέτοιες μαλακίες.Και του αντα παντώ "Έκατσες στο συμβόλαιό σου Γιαννάκη κι ελπίζεις σε μια καλή μεταγραφή μέσω μανατζαραίου για να τελειώσεις οριστικά με το ποδόσφαιρο"....Δυστυχώς αυτό πιστεύω..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πρώτος τον εκραξα...Και εδώ και μπροστά του.Και ξέρεις τι μου είπε? "Δεν έχουμε κίνητρο,η πορεία μας είναι προδιαγεγραμμένη" και τέτοιες μαλακίες.Και του αντα παντώ "Έκατσες στο συμβόλαιό σου Γιαννάκη κι ελπίζεις σε μια καλή μεταγραφή μέσω μανατζαραίου για να τελειώσεις οριστικά με το ποδόσφαιρο"....Δυστυχώς αυτό πιστεύω..
ακου το μαλακιστηρι..θεμα κινητρου ειναι οτι τρωει οτι παει μεσα?
μαλλον θεμα ανικανοτητας ειναι...
**με τα χαλια που χει συντομα θα τελειωσει απο το επαγγελματικο ποδοσφαιρο...
το παρον συμβολαιο θα ναι και το τελευταιο του..
XΙτμαν ασε τους τσακωμους και τις φιλονικιες και ελα να μας πεις κανα στανταρακι απο διπλα ;-)
τι να παιξουμε σημερα ρε?
κατι γυναικεια εχει :2funny:
κρατα καβατζες για την τριτη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

έλα μωρέ που είναι θέμα κινήτρου.Πάντα στο έλεγα ότι ο Αραμπατζής δεν είναι για πολλά-πολλά κ είναι κάτω του μετρίου.Πάντα μου προκαλούσε ανασφάλεια.1000 φορές ο Σάχα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τη συμπεριφορά του Σκόκο καθώς και τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσει ο Χιμένεθ.

Σήμερα, είπε στους παίχτες ότι σε θέματα αγωνιστικής - και εξωαγωνιστικής - πειθαρχίας θα είναι αυστηρός.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ειμαι χαρουμενοσ μονο για εναν λογο γιατι δεν υπαρχει νικολαιδησ και μπαγιεβιτσ ειμαι 32 χρονων και λατρησ παλιωσ των συγκεκριμενων αλλα εζησα απο κοντα τισ φασεισ και μονο εμετο μου φερνουν πια,δεν θελω αεκτζηδεσ στην αεκ επαγγελματιεσ παικτεσ προπονητη και διοικηση που να θελει να τα κονομισει μονο αυτο πρεπει ετσι οπωσ δουλευουν και οι αλλοι πετιχυμενοι βαρεθηκα πια πρεπει και μεισ να σταματησουμε αυτην την ειδολολατρια ακομα και για τον χιμενεθ αφηστε να κανει εργο και μετα ασ τον κρινουμε τη αεροδρομια και μαλακιεσ τη ειμαστε νερτσσσ
Τα είπες όλα... :thumbsup:
Με την διαφωνία όμως ότι δεν θα τσουβαλιάσουμε και θα αποκλείσουμε όλους τους παλιούς ΑΕΚτζήδες επειδή δύο από αυτούς φάνηκαν τουλάχιστον σκάρτοι...όποιος πονάει την ομάδα και μπορεί να την ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ είναι καλοδεχούμενος!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και η δικιά του πορεία προδιαγεγραμμένη είναι με τέτοια μυαλά...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Αδαμίδης αποδεικνύεται η καλύτερη μεταγραφή των αμετόχων.

Αν τον είχαν φέρει 2 χρόνια πριν, τώρα θα ήμασταν αλλού...

Είχε δίκιο ο Bad Indian, όταν τα έγραφε πέρυσι...
Καλά το πάει για μπροστινός...μην περιμένετε βέβαια να ψηφιστεί ποτέ μάνατζερ της χρονιάς! :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γειά σου γάτε αλεπού που τον παίρνεις που και που

πήρες betadine γαμώ το ξεσταύρι μου?

stratigosss

Σεβαστός