gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Βλέπω ότι επιτέλους έπιασε η δράση του καφέ!είμαστε πελάτες χρόνια τώρα
μην το ψάχνεις
Βλέπω ότι επιτέλους έπιασε η δράση του καφέ!είμαστε πελάτες χρόνια τώρα
μην το ψάχνεις
Ο πρόεδρας τους τα έλεγε από το καλοκαίρι αλλά αυτοί...Μπαααα
Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο αυτοί.
Ποια Λυών τώρα??
αυτό που με διακρίνει σαν άνθρωπο εκτός από την θεική φωνή μου, είναι που είμαι θιασώτης της αλήθειας γαμώγατεΒλέπω ότι επιτέλους έπιασε η δράση του καφέ!
στείλε σε πι μι σε παρακαλώ τη διεύθυνσή σου να σου στείλω την σακούλα με τον εμετόΚαλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Καλημέρα βρωμοσκώληκα που ζείτε μες στο χώμα.Μἀρέσετε γιατί ποτέ δεν ξεχνάτε αυτούς που μονίμως σας βάζουν κατω από τις πατούσες τους.
Έτσι ακριβώς θα μυρίσετε την ποδαρίλα που ζέχνει από τα πόδια των Αεκτζήδων και την Κυριακή.
Ο πρόεδρας τους τα έλεγε από το καλοκαίρι αλλά αυτοί...
Άρα δικαιούσαι να τραγουδάς...πριν από τα ματς!αυτό που με διακρίνει σαν άνθρωπο εκτός από την θεική φωνή μου, είναι που είμαι θιασώτης της αλήθειας γαμώγατε
στείλε σε πι μι σε παρακαλώ τη διεύθυνσή σου να σου στείλω την σακούλα με τον εμετό
σίχαμα πρωινιάτικα
με έχουν αποθανατίσει κι ολας να ουμεΆρα δικαιούσαι να τραγουδάς...πριν από τα ματς!
o 36αρης λυμπε πηγε στην εθνικη..
δε θα σχολιασω το σκεπτικο της κλησης ενος παικτη που μεχρι το γιουρο θα χει κοψει..
θα σχολιασω την αποφαση του να δεχθει...
προφανως θεωρει πως εχει τις σωματικες αντοχες να ανταπεξελθει
σε φουλ αγωνιστικο προγραμμα ως τα χριστουγεννα...
υπερεκτιμηση δυνατοτητων και ανευθυνοτητα μου κανει εμενα αυτο...
παμε στο θεμα σκοκκο τωρα...
σε περιπτωση μη ανανεωσης και απωλειας του παικτη θα μιλαμε για μαλακια μεγατονων..
ο λογος δεν ειναι οτι προκειται για τον καλυτερο μας παικτη..
προφανως τετοιοι παικτες ειναι πολυτελεια για την αθλια κατασταση μας..
ο κυριοτερος λογος ειναι η οικονομικη απωλεια ενος τετοιου ενδεχομενου..
ποσο μυαλο θελει να σκεφτεις πως τα 150 χιλιαρικα που θα δωσεις παραπανω θα τα βγαλεις στο πολλαπλασιο το καλοκαιρι απο τη σιγουρη πωληση του παικτη?πολυ μαλλον..
**με εκεινο το συμβολαιο του ραφικ τι γινεται?ακομα μεταφραζεται?
τωρα ειναι και τραυματισμενο παιδι..απλά είναι φιλότιμο κ καλό παιδί.Απλά.
τωρα ειναι και τραυματισμενο παιδι..
για αυτον ακριβως το λογο επρεπε να πει πασο ρε συ..ε καλά .Ίδια κράση τώρα με τότε;;;;
εισιτήρια γιατί να μην ζητάτε έως τώρα