hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
o δερμιτζινιο ποσα σας πληρωνει ρε?δηλαδή ξερά 725.000 γιατί μπόνους δεν πρόκειται να δεί..
o δερμιτζινιο ποσα σας πληρωνει ρε?δηλαδή ξερά 725.000 γιατί μπόνους δεν πρόκειται να δεί..
Οριακά πάει και δεν πάει για παρέλαση αυτός!o δερμιτζινιο ποσα σας πληρωνει ρε?
λογικα θα τη φαει και απο τον αγαπητικο του περσονα την αλλη κυριακη..γαμησε τα...Οριακά πάει και δεν πάει για παρέλαση αυτός!
Μετά από αυτό το ματς πάντως θα έχουμε λογικά απόλυση...λογικα θα τη φαει και απο τον αγαπητικο του περσονα την αλλη κυριακη..γαμησε τα...
αρχισε τις αποχωρησεις παλι ο τοντωρας μπας και πιεσει καταστασεις..
δερμιτζακη ή τοντωρα?Μετά από αυτό το ματς πάντως θα έχουμε λογικά απόλυση...
θελεις αποτελεσμα στο ναο;;;
last yearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
πρόσεχε μόνο μην ζητάς μετά κρεμούλα για το κωλί σου
Αρης και Μπαοκ....
οι μονοφθαλμοι και οι τυφλοί της σουπερλίγκας ...γι αυτὀ κ κερδισε ο μονοφθαλμος....
κοπρίτη ετοιμάσου
Σκαάσε γέρο.
Και κοίτα να ΄πάρετε κανά ματςς γιατί πολύ κοντά στην ζωνη του υποβιβασμού είστε
αντε τραβα να φας φιδε
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καταρχάς το Χαριλαόυ δεν είναι νἆός.
Ναός ένας ἠταν κ δεν υπάρχει πια.
Κατά δευτερον ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑΟ,γιατί και ανώτερος σου είμαι και συνηθίζω να σου παίρνω αποτελέσματα
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ψάρωσα..
...όπως και ότι το χεις καβαλημένο το καλάμι...
καπετανιο,χιτμανακο και γκατουλι:Πάλι βγάζεις γλώσσα!ΠΑΛΙ κανεις τα ίδια λάθη με πέρυσι...Μπορεί να είμαστε για τα μπαζα αλλά..εσύ ΠΟΥ ξέρεις πότε θα γυρίσει ο τροχός????Παρεκτρέπεσαι για άλλη μια φορά...
Μιλάς για κάτι συγκεκριμένο??αυτό πάντως σίγουρα δεν ήταν τυχαίο
Σ'εμένα απευθύνεσαι??
ως αρειανός...ναι.
τίποτα επί προσωπικού.
Τώρα που μου έδωσες να καταλάβω πως το'χεις το 2πλό για πλάκα γιατί είσαι υπερομάδα,κάνω την πάπια..