Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ε βέβαια ρε μαλάκες ποιά ένσταση ρε χανούμια? αφού δε γράφτηκε στο φύλο αγώνα ο΄πότε αυτοδικαίως δε θεωρείται τιμωρία. ουστ..που θέλετε να πάρετε πούστικα το ματσ..που δεν αξίζατε...

εσείς κι ο γαύρος μονο..
Παρακαλέστε κι άλλο αδελφές του ελέους να επιστρέψει ο Πατέρας να κάνει κουμάντο στο παρασκήνιο για να πάρετε κάναν αντρίκειο τίτλο ακόμα! :2funny:
ΟΥΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε πυροτουβλε,με την τραβεστω για αβαταρ,ειδες να γινεται καμια ενσταση?
Και να γινότανε ένσταση...η συντριπτική πλειοψηφία θα ήταν εναντίον αυτής της κίνησης!Αυτή είναι η διαφορά μας...φυσικά θα υπήρχανε και οι γνωστοί κωλοτούμπες που θα το επικροτούσαν!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και να γινότανε ένσταση...η συντριπτική πλειοψηφία θα ήταν εναντίον αυτής της κίνησης!Αυτή είναι η διαφορά μας...φυσικά θα υπήρχανε και οι γνωστοί κωλοτούμπες που θα το επικροτούσαν!
αυτο που λεει ο πυροτουβλος ειναι σωστο και ο χω πει απο το πρωι..
ενσταση ΔΕ θα γινει για τον απλο λογο οτι στο φυλλο αγωνα του φιλικου δεν υπαρχει η κοκκινη...
η υποθεση ειναι χαμενη..το μονο που θα καταφερουν αν την κανουν θα'ναι η επικοινωνιακη ηττα...
αν η καρτα ειχε γραφτει στο φυλλο αγωνα ηταν αλλη συζητηση..
με δεδομενες τις συνθηκες,καλα εκανε ο αδαμιδης..

**σε τετοιες κραχτες περιπτωσεις πρεπει να επεμβαινει αυταπαγγελτα η ομοσπονδια,και οχι να τρωγονται μεταξυ τους οι ομαδες..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτο που λεει ο πυροτουβλος ειναι σωστο και ο χω πει απο το πρωι..αν η καρτα ειχε γραφτει στο φυλλο αγωνα ηταν αλλη συζητηση..
με δεδομενες τις συνθηκες,καλα εκανε ο αδαμιδης..

**σε τετοιες κραχτες περιπτωσεις πρεπει να επεμβαινει αυταπαγγελτα η ομοσπονδια,και οχι να τρωγονται μεταξυ τους οι ομαδες..
Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα και ούτε με ενδιαφέρει!Θα ήταν τεράστια κωλοτούμπα να κάνεις ένσταση...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266

Συνημμένα

• 3256.jpg
    3256.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εχω εγω γατε ποδοσφαιρικο....
το παιχνιδι κυπελλου σερρες οσφπ οπου ο θρυλος ενω θα μπορουσε να κανει ενσταση και να περασει στην επομενη φαση (με οτι αυτο συνεπαγεται οικονομικα εισητηρια χορηγοι αλλα και τιτλο) επελεξε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ... ;) ;) ;) ;) ;)

Αν συνεχίζαμε Κύπελλο πέρσι, θα κινδυνεύαμε με υποβιβασμό στο τέλος.

Εγώ βλέπω ότι μετά το φιάσκο Βάλνερ δεν έχει αλλάξει τίποτα!Οι ομάδες δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοιες υποθέσεις...
Παρανόμησες?Υπάρχει διοργανώτρια αρχή που θα σε τιμωρεί με συγκεκριμένη τιμωρία!
Τι παπαριές είναι αυτές?
Θεωρείς δηλαδή ότι καλώς έπραξε ο θείος;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
εχω εγω γατε ποδοσφαιρικο....
το παιχνιδι κυπελλου σερρες οσφπ οπου ο θρυλος ενω θα μπορουσε να κανει ενσταση και να περασει στην επομενη φαση (με οτι αυτο συνεπαγεται οικονομικα εισητηρια χορηγοι αλλα και τιτλο) επελεξε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ... ;) ;) ;) ;) ;)
αλλα μαλλον το εχεις ξεχασει για να ρωτας με πονηρια.... ;) ;)
παλι τα ψεμματα αρχισες? αυτη η μαλακια με τους 6+5 ποιανει μονο σε αγωνες που παιζουν ομαδες β+γ εθνικης μεταξυ τους για τον ιδιο λογο ειχε δικαιωθει ο εθνικος αστερας προπερσι που εκανε το ιδιο με τις σερρες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θεωρείς δηλαδή ότι καλώς έπραξε ο θείος;
Τα λέγαμε και τότε...για εμένα όχι δεν έπραξε καλώς!Είχε μια χρυσή ευκαιρία να αποτινάξει από πάνω του ένα μέρος της βρωμιάς που του καταλογίζεται για αυτά που είχε κάνει όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια και να κερδίσει την συμπάθεια κάποιων ουδέτερων!Προτίμησε ένα ακόμα πρωταθληματάκι και τα φράγκα ώστε να βγάλει κουτσά στραβά άλλη μια χρονιά χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη...την κατάρρευση έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να την αποτρέψει όπως φάνηκε λίγο αργότερα!
Απλά λέω ότι για αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει σαφέστατος κανονισμός που θα εφαρμόζεται από την διοργανώτρια αρχή!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Με τον Βάλνερ γιατί δεν το έκανε ο ανώτερος αυτός σύλλογος που δεν νοιάζεται για τα λεφτά και τους τίτλους? :2funny:
ετσι...εσυ γιατι βλεπεις μονο τα κακα και οχι τα καλα;;;
και εξαλλου η ερωτηση ηταν για ποδοσφαιρο και σε αυτην απαντησα...
αν εσυ προβαλλεις ΜΟΝΟ αυτα που σε συμφερουν ειναι δικαιωμα σου...
αλλα αμα εχεις αρχιδια πρεπει οπως οταν κραζεις καποιον οταν κατα την γνωμη σου κανει κατι ανηθικο ετσι και να τον επιβραβευεις οταν κανει κατι ''ηθικο'' και μαγκικο...
το κραξιμο για το ανηθικο το ειδα ...
την επιβραβευση για το ηθικο (για το παιχνιδι με τις σερρες λεω) θα το δω;;;;
για να αποδειξεις οτι εισαι ανιδιοτελης και μαγκας;;;
σε περιμενω... ;) ;) ;) ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ βλέπω ότι μετά το φιάσκο Βάλνερ δεν έχει αλλάξει τίποτα!Οι ομάδες δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοιες υποθέσεις...
Παρανόμησες?Υπάρχει διοργανώτρια αρχή που θα σε τιμωρεί με συγκεκριμένη τιμωρία!
Τι παπαριές είναι αυτές?
:thumbsup:
Πες τα ρε Γάττε. Τόσο απλό

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να τελειωνουμε επιτελους με αυτο το μαλακισμενο θεμα...
απο χτες λεω οτι ειναι επικοινωνιακο τρυκ της παε αεκ για να ριξει σταχτη στα ματια...
ανακινησανε ενα θεμα που ξερανε οτι δεν επροκειτο να δικαιωθουνε σε καμμια περιπτωση μιας και ο παιχτης ειχε αντικατασταθει και δεν ειχε γραφτει στο φυλλο αγωνα αποβολη και η κερκυρα τελειωσε το ματς με [size30pt]11[/size] παιχτες ....
βαμλανε τα παπαγαλακια να διαρρευσουν οτι σκεφτονται για ενσταση και αφου εγινε τζογος για ενα θεμα που δεν υφιστατο το παιξανε εκ του ασφαλους μαγκες και γενναιοψυχοι....
αρχιδια καπαμα δηλαδη...
αφου δεν σκεφτεσαι να κανεις ενσταση γιατι το αφηνεις να διαρρεει;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ετσι...εσυ γιατι βλεπεις μονο τα κακα και οχι τα καλα;;;
και εξαλλου η ερωτηση ηταν για ποδοσφαιρο και σε αυτην απαντησα...
αν εσυ προβαλλεις ΜΟΝΟ αυτα που σε συμφερουν ειναι δικαιωμα σου...
αλλα αμα εχεις αρχιδια πρεπει οπως οταν κραζεις καποιον οταν κατα την γνωμη σου κανει κατι ανηθικο ετσι και να τον επιβραβευεις οταν κανει κατι ''ηθικο'' και μαγκικο...
το κραξιμο για το ανηθικο το ειδα ...
την επιβραβευση για το ηθικο (για το παιχνιδι με τις σερρες λεω) θα το δω;;;;
για να αποδειξεις οτι εισαι ανιδιοτελης και μαγκας;;;
σε περιμενω... ;) ;) ;) ;)
Πες μου πρώτα γιατί είχατε διαφορετική στάση στις δύο περιπτώσεις και άσε τα ματάκια! ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και βεβαια το σωστο ειναι αυτο που λετε ολοι...
να επεμβαινει αυτεπαγγελτα η διοργανωτρια αρχη σε οσους παρανομουν και να επιβαλλει τις ποινες που λεει ο κανονισμος...
τα αλλα ειναι μαλακιες....ενστασεις και μαλακιες....
φυσικα και θα κανω ενσταση..εταιρια αν το θες ειμαι...το δικο μου συμφερον ειναι κοντρα στο δικο σου..τι να λεμε τωρα...θα αφησω δηλαδη τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ να τα παρει η αεκ ενω ο νομος μου δινει το δικαιωμα να τα παρω εγω;;;;
ας προσεχει αυτος που κανει τις μαλακιες και οχι εγω που διεκδικω τα νομιμα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πες μου πρώτα γιατί είχατε διαφορετική στάση στις δύο περιπτώσεις και άσε τα ματάκια! ;)
εγω δικηγορος κανενος δεν ειμαι  αλλα ειναι προφανες οτι ειναι τα λεφτα στη μεση...
στην περιπτωση του πρωταθληματος με τα πακετα του τσαμπιονς λιγκ ειναι πολλα τα πακετα για να τα κανεις δωρο στην αεκ....παρα πολλα...
τα αλλα φθυσικα και οχι...
και μετα για να ειμαι σε ενα χωρο οπυ κινουνται εταιριες γενναιοψυχος θα πρεπει καποιος να μου υπογραψει σε ενα χαρτι οτι ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ (ΔΗΛ. Η ΑΕΚ) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ...
τι ψαχνεις τωρα;;;εσυ μου υπογραφεις σε χαρτι οτι αν ηταν η ενωση στη θεση του θρυλου δεν θα εκανε το ιδιο;;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και βεβαια το σωστο ειναι αυτο που λετε ολοι...
να επεμβαινει αυτεπαγγελτα η διοργανωτρια αρχη σε οσους παρανομουν και να επιβαλλει τις ποινες που λεει ο κανονισμος...
τα αλλα ειναι μαλακιες....ενστασεις και μαλακιες....
φυσικα και θα κανω ενσταση..εταιρια αν το θες ειμαι...το δικο μου συμφερον ειναι κοντρα στο δικο σου..τι να λεμε τωρα...θα αφησω δηλαδη τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ να τα παρει η αεκ ενω ο νομος μου δινει το δικαιωμα να τα παρω εγω;;;;
ας προσεχει αυτος που κανει τις μαλακιες και οχι εγω που διεκδικω τα νομιμα...
Συμφωνώ...αυτή είναι μια συνεπή στάση!
Η πουστιά είναι το να προσπαθείς να την πεις στους οπαδούς άλλης ομάδας όταν πάει να κάνει κάτι παρόμοιο καθώς και το να θεωρείς μαγκιά αυτό που έκανες στο κύπελλο (δεν ξέρω λεπτομέρεις και αν ήταν παρόμοια περίπτωση) που δεν έχει μαρουλάκι και είναι και υποβαθμισμένος θεσμός...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στην πρώτη περίπτωση θέλαμε απλά να υπερασπιστούμε τους νόμους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το δικαίωμα οι τίτλοι να κερδίζονται νόμιμα , με κάποιους κανόνες
Στη δεύτερη περίπτωση ,και εμείς ξεφτιλιστήκαμε γιατί πέσαμε στη λαϊκίστικη λούμπα του "δεν είναι αντρίκια η ένσταση"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στην ερωτηση μου δεν απαντησες ...
οπως κραζεις το ανηθικο στην περιπτωση της καλαμαριας τοσο ευκολα και με προθυμια αντιστοιχα λες μπραβο και επικροτεις το ηθικο στην περιπτωση των σερρων;;;;
περιμενω....
με αγωνια.. :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην πρώτη περίπτωση θέλαμε απλά να υπερασπιστούμε τους νόμους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το δικαίωμα οι τίτλοι να κερδίζονται νόμιμα , με κάποιους κανόνες
Στη δεύτερη περίπτωση ,και εμείς ξεφτιλιστήκαμε γιατί πέσαμε στη λαϊκίστικη λούμπα του "δεν είναι αντρίκια η ένσταση"
Καλά το πρώτο άστο!Χεσμένους τους έχετε τους νόμους χρόνια τώρα αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και δεν θα βγάλουμε άκρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom