hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
βρεθηκε κανενα ματσ που να στηθηκε υπερ του ΠΑΟ?
βρεθηκε κανενα ματσ που να στηθηκε υπερ του ΠΑΟ?
παρακολουθηθηκε κανενα τηλεφωνο;;;;;;
χρηστιδης; ρε μαλακα ...αφου με ξερεις...παμε εγω εδω ειμαι.....
η μονη λυση...στο καλο τα λεμε...
**την κανω,καλο απογευμα!
Το έχω πει δέκα χιλιάδες φορές!Σωστά τιμωρήθηκε αλλά ο Κρόκους έχασε την ευκαιρία να φανεί μάγκας...
Όπως και ότι για εμένα δεν υπάρχουν ηθικά πρωταθλήματα και τέτοιες παπαριές!
H Παράγκα υπήρχε και σκούξε όσο θες...και για να μην μπερδευουμε την τσαπου με την ρτσαβου εγω δεν ισχυριζομαι οτι αυτα τα 15 χρονια ο θρυλος δεν εχει παρει σφυριγματα....
εγω αυτο που υποστηριζω ειναι οτι δεν υπηρχε καμμια παραγκα δηλ. κανενα συστημα που επι τουτου εστηνε ματς υπερ θρυλου...
αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ....ακριβως τα ιδια λεμε....H Παράγκα υπήρχε και σκούξε όσο θες...
Ο "κοκκαλιάρης" είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση που έστηνε ολόκληρες κατηγορίες εις το όνομα του θρύλου,ή καλύτερα του "θείου"...
H Παράγκα υπήρχε και σκούξε όσο θες...
Ο "κοκκαλιάρης" είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση που έστηνε ολόκληρες κατηγορίες εις το όνομα του θρύλου,ή καλύτερα του "θείου"...
με μια διαφορά,εσύ ισχυρίζεσαι οτι δεν λειτουργούσε υπερ του ολυμπιακού...αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ....ακριβως τα ιδια λεμε....
Ουτε εσύ έκανες μπανια ε????Εσείς πέσατε κατηγορίες επειδή χάρη στον Αναστόπουλο πήρατε ισοπαλία από το βάζελο, η οποία του στοίχισε το πρωτάθλημα.
Να μην του ξανακάνετε τσιμπούκια να σας κοουτσάρει, που μιλάτε για κόκκινη παράγκα!!!
δεν υπαρχει θεος τελικα...αει γαμηθειτε ΖΩΑ...νησαφι πια!
καλυτερα να μην παιρναμε τιποτα πραγματικα...δεν υπαρχει θεος τελικα...αει γαμηθειτε ΖΩΑ...νησαφι πια!
αραξε ρε....καλυτερα να μην παιρναμε τιποτα πραγματικα...
βατραχε ψοφα ρε σκατοπουστα να ξεβρωμισει ο τοπος...
εχει γεμισει η ομαδα με τα σαπακια σου..
**τα υπολοιπα μπινελικια το βραδυ που θα ξαναμπω..
Αλλο λέει παικταρά μου,έχει βαρεθεί να μαζέυει τα αποφάγια του γαύρου...αραξε ρε....
15 τελικες ειχε η ομαδα...
τι ηθελες να εκανε αλλο
απλα ειχατε ατυχια...
ε μαλον σε αλλη χωρα ζουσες εσυ...η διαβαζεις μονο πρωταθλητη..δεν εξηγηται αλλιως.και για να μην μπερδευουμε την τσαπου με την ρτσαβου εγω δεν ισχυριζομαι οτι αυτα τα 15 χρονια ο θρυλος δεν εχει παρει σφυριγματα....
εγω αυτο που υποστηριζω ειναι οτι δεν υπηρχε καμμια παραγκα δηλ. κανενα συστημα που επι τουτου εστηνε ματς υπερ θρυλου...
εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να διαβαζεις εσυ ΜΟΝΟ ωρα και σκορλαιβ;;;ε μαλον σε αλλη χωρα ζουσες εσυ...η διαβαζεις μονο πρωταθλητη..δεν εξηγηται αλλιως.
Αλλο λέει παικταρά μου,έχει βαρεθεί να μαζέυει τα αποφάγια του γαύρου...
ο μεγαλυτερος μιζαδορος ολων των εποχων,ξαναχτυπησε..δεν υπαρχει θεος τελικα...αει γαμηθειτε ΖΩΑ...νησαφι πια!