Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έχει κάνει παρανομία η Κέρκυρα ?
Αν ναι, εννοείται ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει ένσταση.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση , παρά το ότι έχει γίνει κι άλλες φορές, ότι οι αρχές του ποδοσφαίρου δεν επεμβαίνουν αυτεπάγγελτα. Και το αφήνουν στην διάθεση της ομάδας το αν θα κάνει ένσταση . Τιμωρία Κέρκυρας τώρα , αν παρανόμησε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 
οι ολυμπιακοι υπέρ της ευνομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενσταση ΔΕ θα γινει για τον απλο λογο οτι στο φυλλο αγωνα του φιλικου δεν υπαρχει η κοκκινη...
η υποθεση ειναι χαμενη..το μονο που θα καταφερουν αν την κανουν θα'ναι η επικοινωνιακη ηττα...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
μπουφε με τον πανιωνιο στο γηπεδο ειχα κερδισει..
το καλαθι του μπασταρδου το καλαμποκη ειχε μπει 2 δευτερα αφου ειχε ληξει το ματσ...
αιντε ορνιο...
Ρε μη το αποπαίρνεις το παιδί, μπορεί να νομίζει ότι έχει και το μπάσκετ καθυστερήσεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.074
Πόντοι
22.785
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΧΑΣΕΙ...ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...............

υ.γ Βάζεεεεεεεεεεεεεεελα τρελήηηηηηηηηηηη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ βλέπω ότι μετά το φιάσκο Βάλνερ δεν έχει αλλάξει τίποτα!Οι ομάδες δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοιες υποθέσεις...
Παρανόμησες?Υπάρχει διοργανώτρια αρχή που θα σε τιμωρεί με συγκεκριμένη τιμωρία!
Τι παπαριές είναι αυτές?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι ενστάσεις και μαλακίες;

Δεν θα γίνουμε γαύροι εμείς.

Ο Αδαμίδης πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και να αλλάξει χορηγό.

Τον γλομπέο πρέπει να βάλει στη φανέλα.

Ένα μπουρδέλο και μισό είναι η ομάδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ποδοσφαιρικό παράδειγμα δεν έχεις? :2funny:
εχω εγω γατε ποδοσφαιρικο....
το παιχνιδι κυπελλου σερρες οσφπ οπου ο θρυλος ενω θα μπορουσε να κανει ενσταση και να περασει στην επομενη φαση (με οτι αυτο συνεπαγεται οικονομικα εισητηρια χορηγοι αλλα και τιτλο) επελεξε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ... ;) ;) ;) ;) ;)
αλλα μαλλον το εχεις ξεχασει για να ρωτας με πονηρια.... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και διορθωστε με αν κανω λαθος ...δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν εχω δει πουθενα μια δηλωση ευχαριστιας και ευγνωμοσυνης της επισημης αεκ στον ολυμπιακο για την παραχωρηση του γηπεδου
οπως και στον κοκκαλη(μιας και οπως λετε ολοι σας ειναι δικο του το καραισκακης)....
μονο του πλατινι διαβασα που ο ολυμπιακος απετρεψε την ουεφα απο ''δυσκολες'' αποφασεις εναντι της αεκ....
αν κανω λαθος και υπαρχει βαλτε λινκ και χηταω συγνωμη...
αλλα προσωπικα δεν εχω δει ακομα...και αν ειναι ετσι το θεωρω απολυτη ξευτιλα και ερχομαι και λεω τελικα μηπως ξηγηθηκανε καλα οι πανθηρες....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον γλομπέο πρέπει να βάλει στη φανέλα.
ετσι τυπε..
με προπονητη τον περσονανονγκρατα
και βοηθο του εμενα(σα γνησιος φαν του μουρινιο μονο βοηθος παω στην αρχη της καριερας μου)....
χειροτερα απο το βατραχο δεν προκειται να παμε.. :2funny: :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στην Αθήνα ο Νασούτι

Ο Αργεντίνος βρίσκεται πλέον στη χώρα μας - «Θέλω να προσφέρω άμεσα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις - Το aek365.gr ήταν εκεί... (ΦΩΤΟ)

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Κρίστιαν Νασούτι βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός πέταξε με πτήση της Alitalia από τη Ρώμη (ξεκίνησε από την Αργεντινή) στη χώρα μας και εμφανίστηκε περίπου στις 11:35 στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος (είχε φτάσει δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα). Οι πάρα πολλές αποσκευές του μαρτυρούσαν πως ήρθε για να μείνει και δεν σκοπεύει να κάνει άλλο ταξίδι για να πάρει τα πράγματα του, αφού ήδη έφτασε... αργά και χρειάζεται να δουλέψει για ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ο Αργεντίνος σέντερ μπακ τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία που μου δίνεται στην ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή για να τεθώ και στη διάθεση του προπονητή μου το συντομότερο δυνατό. Πάντα υπάρχει η φιλοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε μεγάλους παίκτες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα επανακάμψουμε μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι ήδη έτοιμος να αγωνιστώ. Έχω κάνει όλη την προετοιμασία και τις προπονήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ και μπορώ να προσφέρω άμεσα. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την ΑΕΚδεν δίστασα να την προτιμήσω και να έρθω στην Ελλάδα. Υπήρχε πρόβλημα με τους Τούρκους γιατί αθέτησαν τη συμφωνία που είχαμε κάνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου». Ο Νασούτι ήταν ευδιάθετος και πλέον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχω εγω γατε ποδοσφαιρικο....
το παιχνιδι κυπελλου σερρες οσφπ οπου ο θρυλος ενω θα μπορουσε να κανει ενσταση και να περασει στην επομενη φαση (με οτι αυτο συνεπαγεται οικονομικα εισητηρια χορηγοι αλλα και τιτλο) επελεξε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ... ;) ;) ;) ;) ;)
αλλα μαλλον το εχεις ξεχασει για να ρωτας με πονηρια.... ;) ;)
Με τον Βάλνερ γιατί δεν το έκανε ο ανώτερος αυτός σύλλογος που δεν νοιάζεται για τα λεφτά και τους τίτλους? :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει τα εξής:

1) Το παιχνίδι Κέρκυρα - ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας,

2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη. Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων. Το θέμα για εμάς έχει λήξει.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρ'όλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα.

------------------------------------------------------------------------------------
well played adamides....
η υποθεση ηταν χαμενη ουτως ή αλλως...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει τα εξής:

1) Το παιχνίδι Κέρκυρα - ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας,

2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη. Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων. Το θέμα για εμάς έχει λήξει.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρ'όλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα.

------------------------------------------------------------------------------------
well played adamides....
η υποθεση ηταν χαμενη ουτως ή αλλως...

ε βέβαια ρε μαλάκες ποιά ένσταση ρε χανούμια? αφού δε γράφτηκε στο φύλο αγώνα ο΄πότε αυτοδικαίως δε θεωρείται τιμωρία. ουστ..που θέλετε να πάρετε πούστικα το ματσ..που δεν αξίζατε...

εσείς κι ο γαύρος μονο..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε βέβαια ρε μαλάκες ποιά ένσταση ρε χανούμια? αφού δε γράφτηκε στο φύλο αγώνα ο΄πότε αυτοδικαίως δε θεωρείται τιμωρία. ουστ..που θέλετε να πάρετε πούστικα το ματσ..που δεν αξίζατε...

εσείς κι ο γαύρος μονο..
ρε πυροτουβλε,με την τραβεστω για αβαταρ,ειδες να γινεται καμια ενσταση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom