nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλες γιορτες σε ολους με υγεια
θα παρουμε κυπελο φετος
Μεγαλοβδομάδα που να κρατά 16 χρόνια πρωτη φορά βλέπω!!!Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κ προσωπική ευτυχία στον καθένα.
Άντε να ρθει κ για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ η ανάσταση.
14 ναυαρχε.μην ξεχνας το κλεμενο του 08.Μεγαλοβδομάδα που να κρατά 16 χρόνια πρωτη φορά βλέπω!!!
Με το προπονητικο αδερφια τι εγινε.
Κολλησαμε παλι?
Έγινα γαύρος,Πειραιώτης γαρ.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.
ΤΙ?????
για συνελθε.....
Πρωταπριλιά ήταν.Πάει πέρασε.
Μια μέρα ας γίνω κ γω γαύρος.Εξάλλου τι Πειραιώτης είμαι;
όταν πατάς το πόδι σου εδώ να προειδοποιείς να ενεργοποιούμε τα αντισεισμικάεγω και που πατάω το πόδι μου εκει πέρα με πιάνει κάτι, μια αηδια να το πω, ευτυχώς δεν γίνεται συχνα
όταν πατάς το πόδι σου εδώ να προειδοποιείς να ενεργοποιούμε τα αντισεισμικά
εγω και που πατάω το πόδι μου εκει πέρα με πιάνει κάτι, μια αηδια να το πω, ευτυχώς δεν γίνεται συχνα
+ απειρο!!!Δεν έχεις δίκιο.Μπορεί δυστυχώς να κατακλυζόμαστε από γαύρους,αλλά παραμένουμε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας,διατηρούμε ακόμα την έννοια της γειτονιάς,βλέπουμε θάλασσα,και έχουμε κόσμο ΑΚΟΜΑ,μαγκιόρικο με την καλή έννοια κ με μπέσα.
Δεν έχεις δίκιο.Μπορεί δυστυχώς να κατακλυζόμαστε από γαύρους,αλλά παραμένουμε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας,διατηρούμε ακόμα την έννοια της γειτονιάς,βλέπουμε θάλασσα,και έχουμε κόσμο ΑΚΟΜΑ,μαγκιόρικο με την καλή έννοια κ με μπέσα.