DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
+ απειρο!!!
και εγω ΑΕΚΤΖΗΣ και Πειραιωτης!!!
Είμαστε δυο,είμαστε τρεις,είμαστε χίλιοιδεκατρείς.
+ απειρο!!!
και εγω ΑΕΚΤΖΗΣ και Πειραιωτης!!!
Καλα μην παιρνεις και πολυ αερα... Ακους εκει 1013...!!
Θα ζήσουμε μαγικές στιγμές πάλι το καλοκαίρι αν δεν αλλάξει κάτι στα διοικητικά!Η πλάκα είναι ότι την παρουσιάζουν και για μεγάλη επιτυχία την ενδεχόμενη επιστροφή του Λύμπε!Τι θα τον κανετε αυτον...? Θα φυγει καποιος απο τους Τζιμπουρ - Μπλανκο?
Καλη αναπαλαιωση λοιπον...!
ο οποιος λυμπε ειναι 35 πλεον..ξερω γατε εσυ θες τον ντεμη πισω αλιως δεν θα ησυχασεις.αλλα θα μας βρεις μπροστα σου.Θα ζήσουμε μαγικές στιγμές πάλι το καλοκαίρι αν δεν αλλάξει κάτι στα διοικητικά!Η πλάκα είναι ότι την παρουσιάζουν και για μεγάλη επιτυχία την ενδεχόμενη επιστροφή του Λύμπε!
Μόνο αν φτιάξει γήπεδο στον Πορδδύ και παραγγείλει νέο τραγουδάκι από τον Φοίβο!Είμαι απαιτητικός aekτζής εγώ!ο οποιος λυμπε ειναι 35 πλεον..ξερω γατε εσυ θες τον ντεμη πισω αλιως δεν θα ησυχασεις.αλλα θα μας βρεις μπροστα σου.
Αν ισχύει αυτό...θα είναι καλή κίνηση!
Η ηλικία δεν είναι απαγορευτική...ειδικά για αμυντικό!Και μόνο η εμπειρία του από το Γαλλικό πρωτάθλημα αρκεί για να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση!Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ελεύθερο παίχτη με συμβόλαιο 500άρι όταν τώρα σκας 800 για τον Μαιστό!Παικταράς ήταν. Αλλά πλέον είναι 30 χρονών και αν διαβάσεις το ρεπορτάζ που έβαλες στο λινκ προέρχεται από μία σεζόν (δεν ξέρω αν υπήρχε τραυματισμός ή κάτι άλλο) με μόλις 6 συμμετοχές. Με αυτά τα δεδομένα, κρατάω μικρό καλάθι για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν έρθει βέβαια...
Τι γελάς ρε?Πουλάς Μαιστό...παίρνεις Ταυλαρίδη και σου μένει και μια 300άρα στο παντελόνι!ερχεται
το ερχεται παει σε πολλους..Τι γελάς ρε?Πουλάς Μαιστό...παίρνεις Ταυλαρίδη και σου μένει και μια 300άρα στο παντελόνι!
Το γυρίσαμε σε Μπάγερν τώρα?
Εντάξει είπαμε ΑΝ ισχύει!!!το ερχεται παει σε πολλους..
σε τιγρη
σε λυμπε
σε μανατζερ σκοκκο
σε ΤΑΥΛΑριδη
σε aerosmith
σε νεα εποχη...
υ.γ.μια συμπαθεια στους γερμανους την ειχα παντα,αλλα πιο πολυ ξεροχυσα με το κλαμα του τσιχλα...
σε 4 μερες 2 κηδειες..παει η <<καλοδουλεμενη ομαδα του προπονητη>>.
εξηγεις λιγο τον χαρακτηρισμο βλακας?αυτα ειναι για να αγορασει κανας βλακας διαρκειας