Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εξηγεις λιγο τον χαρακτηρισμο βλακας?
οποιος αγορασει-στηριξει τη διοικηση αυτη απο εδω και στο εξης και το πραξει συνειδητα ειναι συνυπευθυνος στην πανιωνιοποιηση και στον εξευτελισμο της αεκ..
αν δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι βλακας._

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:
ελα να το πεις στον πατερα μου που παει γηπεδο απο το 70 και εχει διαρκειας
και να του πεις οτι εξυπνος εισαι εσυ που δεν πατας και θελεις το καλο της ΑΕΚ
δηλαδη το να παρει καποιος διαρκειας γιατι τον συμφερει οικονομικα το κανει για το κακο της ΑΕΚ? 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Λύμπε ηγέτης με την έννοια του όρου δεν μπορεί να γίνει.Το να βοηθάει στα αποδυτήρια παίρνοντας έναν ρόλο ηγετικό,ίσως και να μπορεί και να το κάνει,μιας κ τα 2 τελευταία χρόνια έλλειπε κάτι τέτοιο από την ομάδα.

Ηγέτης σε αυτή την ομάδα έτσι όπως την βλέπω,μόνο ο Σκόκο μπορεί,αλλά θα μας την κάνει για άλλες πολιτείες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:jerking: :jerking:
ελα να το πεις στον πατερα μου που παει γηπεδο απο το 70 και εχει διαρκειας
και να του πεις οτι εξυπνος εισαι εσυ που δεν πατας και θελεις το καλο της ΑΕΚ
δηλαδη το να παρει καποιος διαρκειας γιατι τον συμφερει οικονομικα το κανει για το κακο της ΑΕΚ? 

ΑΨΟΓΟΣ.
Και ο δικός μου πατέρας είναι 70 και παίρνει καθε χρόνο διαρκείας,άσχετα αν σπάνια πατάει.
Και το διαρκείας δεν το παίρνεις μόνο για να βοηθάς την ομάδα.Βοηθάς και τον εαυτό σου,αν ειδικά είσαι από αυτούς που πάνε τακτικά στο γήπεδο.Μηδέν ταλαιπωρία,δεν στήνεσαι σε ουρές,πας ότι ώρα θες,ξέρεις πάντα ποια είναι η θέση σου,και δεν εξαρτιέσαι από το που θα σε ρίξουν αν πάρεις απέξω εισιτήριο,και επιπλέον σου ρχεται και πιο οικονομικά ειδικά αν είσαι από αυτούς που πανε τακτικά,και πάρεις διαρκείας σε κάποιες από τις σχετικά φτηνές θύρες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οποιος αγορασει-στηριξει τη διοικηση αυτη απο εδω και στο εξης και το πραξει συνειδητα ειναι συνυπευθυνος στην πανιωνιοποιηση και στον εξευτελισμο της αεκ..
αν δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι βλακας._

Εσύ μπρε τα λες αυτά,που όταν σε ρωτάω αν έρχεσαι γήπεδο,λες ναι γιατί είναι ΄΄ΑΝΙΑΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ΄΄,κατά τα λεγόμενά σου;;;
εγώ από κατι τέτοιους σαν κ σένα συνεχίζω να παίρνω θάρρος κ εξακολουθώ να πηγαίνω γήπεδο,παρόλα τα σκατά,που τρώμε...ειδικά φέτος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ διαρκείας θα σκεφτώ να σταματήσω να παίρνω όταν πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα,δηλαδή ΠΟΤΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω πηγα 15 φορες φετος και εσκασα 6-7 κατοσταρικα
μακαρινα τα ειχα μαζεμενα να καθαριζα με 5

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking:
δινοντας εστω και ενα ευρω σε αυτους τους ανθρωπους συμβαλλω στη διαπομπευση που υφισταται η αεκ τον τελευταιο 1.5 χρονο(με δ.σ των 2 ατομων,με διαψευσεις και διαπραγματευσεις για πωληση του καλυτερου σου παικτη στους απαταιωνιους,με προεδρους γλαστρες,με μετοχους που κανουν ειδηση το γεγονος οτι πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους,με το κρυφτο που παιζουνε με τον προδοτη με,με,με,με,με)....
μια ειναι η λυση για να φυγει η χολερα...ουτε ευρω.
δυστυχως ομως ο αεκτζης δε μαθαινει..
περσυ τετοιο καιρο ειχε βγει η βασιλιαδου απ'την αμερικη και ελεγε πως θα βγει μπροστα
ο αγνος αεκτζης
18.5 χιλιαδες διαρκειας και τα αποτελεσματα φετος τα'δαμε....
κρυφτο και δουλεμα...

για να δουμε ποσοι θα τσιμπησουν φετος στο πλανο του αδαμιδη..
θα κλεισει τρυπα 9Μ,θα παρει παικτες,θα μειωσει το μπατζετ και θα χτυπησουμε τιτλο!!(μεχρι τον οκτωβρη)....
καλη αγορα.
υ.γ.γηπεδο θα πηγαινω και του χρονου χωρις διαρκειας.θα μου'ρθει ενα 100ρικακι παραπανω αλλα δε γαμιεται...μπροστατζα στα πουσταρια δε θα δωκω ομως.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω πηγα 15 φορες φετος και εσκασα 6-7 κατοσταρικα
μακαρινα τα ειχα μαζεμενα να καθαριζα με 5

Να ένα,ΒΑΣΙΚΟ,επιχίρημα του να πάρει κανείς διαρκείας.Εγώ έχω παέι σε 12 μέχρι τώρα ματς,και σίγουρα θα πάω σε άλλα 4.
Αν πήγαινα χωρίς διαρκείας σε αυτά,θα εσκαγα 16Χ20=320 ευρά στην 4 που είμαι.
Φέτος με την έκπτωση καθάρισα με 240.Και πάω ότι ώρα θέλω,ξέρω ποια είναι η θέση μου,και ξέρω και ποιους έχω γύρω μου.Βασικά τους ίδιους έχω χρόνια.Και τα σκας μια κ έξω.όχι συνέχεια οπότε να το σκέφτεσαι κάποια φορά αν θα πας.Όλο τον χρόνο νομίζω ότι παώ τζάμπα,μιας κ όταν τα έσκασα τον Ιούνη ήδη το χω ξεχάσει και να το μετανιώσω ,τα λεφτά μου πίσω δεν τα παίρνω.Μπουαααααααααααχααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κι η δική σου η περίπτωση ανίατη ειναι :grin: :2funny:

Χρόνια τώρααααααα.Εδώ γεννήθηκα μέσα στο Πασαλιμάνι,και είμαι Αεκτζής από την πρώτη μερα που ξεπετάχτηκα,όπότε η αρρώστια μου είναι από τις πλέον ανίατες.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ok
ειναι βλακας αυτος που θα δωσει 300 και πανεξυπνος εσυ που θα δωσεις 500

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Χρόνια τώρααααααα.Εδώ γεννήθηκα μέσα στο Πασαλιμάνι,και είμαι Αεκτζής από την πρώτη μερα που ξεπετάχτηκα,όπότε η αρρώστια μου είναι από τις πλέον ανίατες.

είμαι πολύ περίεργη γι' αυτό πως έγινε, αλλά για να πάρω απάντηση μάλλον θα πρεπει να βρω τον πατέρα σου να τον ρωτήσω μιας και αυτός ΑΕΚτζης είναι απ' οτι κατάλαβα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ok
ειναι βλακας αυτος που θα δωσει 300 και πανεξυπνος εσυ που θα δωσεις 500

ρε δεν το κατάλαβες ποιος είναι;
ο λογιστής της ΠΑΕ είναι.Έτσι λεέι για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου,για να πηγαίνουν να παίρνουν απέξω εισιτήρια,μιας κ θα χει περισσότερα έσοδα η ομάδα.
Μπουααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
είμαι πολύ περίεργη γι' αυτό πως έγινε, αλλά για να πάρω απάντηση μάλλον θα πρεπει να βρω τον πατέρα σου να τον ρωτήσω μιας και αυτός ΑΕΚτζης είναι απ' οτι κατάλαβα

Το μήλο κατω από την μηλιά...αλλά δεν επηρεάστηκα καθόλου από το φιλικό και σχολικό μου περιβάλλον στο να αλλαξοπιστήσω,παρόλο που πέρασα δύσκολα μαθητικά χρόνια...ελέω ΑΕΚ.Και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking:
δινοντας εστω και ενα ευρω σε αυτους τους ανθρωπους συμβαλλω στη διαπομπευση που υφισταται η αεκ τον τελευταιο 1.5 χρονο(με δ.σ των 2 ατομων,με διαψευσεις και διαπραγματευσεις για πωληση του καλυτερου σου παικτη στους απαταιωνιους,με προεδρους γλαστρες,με μετοχους που κανουν ειδηση το γεγονος οτι πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους,με το κρυφτο που παιζουνε με τον προδοτη με,με,με,με,με)....
μια ειναι η λυση για να φυγει η χολερα...ουτε ευρω.
δυστυχως ομως ο αεκτζης δε μαθαινει..
περσυ τετοιο καιρο ειχε βγει η βασιλιαδου απ'την αμερικη και ελεγε πως θα βγει μπροστα
ο αγνος αεκτζης
18.5 χιλιαδες διαρκειας και τα αποτελεσματα φετος τα'δαμε....
κρυφτο και δουλεμα...

για να δουμε ποσοι θα τσιμπησουν φετος στο πλανο του αδαμιδη..
θα κλεισει τρυπα 9Μ,θα παρει παικτες,θα μειωσει το μπατζετ και θα χτυπησουμε τιτλο!!(μεχρι τον οκτωβρη)....
καλη αγορα.
υ.γ.γηπεδο θα πηγαινω και του χρονου χωρις διαρκειας.θα μου'ρθει ενα 100ρικακι παραπανω αλλα δε γαμιεται...μπροστατζα στα πουσταρια δε θα δωκω ομως.
Λίγα λες...τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ΑΕΚ έχουνε γίνει νωρίτερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom