tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ναι το ξέρω.Την επόμενη φορά.
με ξεσκέπασε μια νερόβραστη Νορβηγίδα στο Οσλο...
αδημονώ... με φαγουρίζει το χέρι μου...
Ναι το ξέρω.Την επόμενη φορά.
Ενεκα ηλικίας πρέπει να προσέχεις!!!Τι τα θέλεις κι εσυ τα ταξίδια?Ελα παρέα μας να σε πάμε γ..... όπου θέλεις!!ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΗΗΗΗΗ!!!με ξεσκέπασε μια νερόβραστη Νορβηγίδα στο Οσλο...
Ενεκα ηλικίας πρέπει να προσέχεις!!!Τι τα θέλεις κι εσυ τα ταξίδια?Ελα παρέα μας να σε πάμε γ..... όπου θέλεις!!ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΗΗΗΗΗ!!!
Να την δείξεις στον πορτιέρο σου!Περπατώ περπατώ στο ΟΑΚΑ, όταν ο σκόκος δεν είναι εδώ, σκόκο σκόκο είσαι δω???
(Τελικά ήταν το μουνί.... και είχα την φαεινή ιδέα να τραβήξω φωτογραφία την φάση)
Να την δείξεις στον πορτιέρο σου!
[move]μαλακα κυρκο το παιρνεις[/move]
Δεν ξέρω αν θα τον πάρουμε, λέγεται, πως ναι.Ξεκόψτε τις κουβέντες με τα ζέλια για τον Σκόκο γιατί θα έχουμε ομορφιές...
Να έχω stand by τη σφουγγαρίστρα τότεποιος σου ειπε οτι ειναι σημαια?
ετσι και τον δωσουν εντος ελλαδος θα χυθει αιμα
Δεν ξέρω αν θα τον πάρουμε, λέγεται, πως ναι.
Άλλο έχω να πω όμως. Πότε παίκτης που δεν γουστάρει να παίξει άλλο για μια ομάδα είναι δυνατό να αποτελέσει σημαία? Αν το κάνετε από αντίδραση για τη διοίκηση και μόνο, νομίζω, έχει πολλά πιο πρόσφορα πεδία αντιπαράθεσης.
Ούτως η άλλως, συμβιβαστείτε με την αποχώρηση Σκόκο πάντως.
Σημαία δεν είναι...αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι!Ας τον κάνουνε να γουστάρει να παίξει στην ΑΕΚ αλλιώς τον μπούλο στο εξωτερικό και όχι με αστείες ρήτρες τύπου Κατσούρ!Δεν ξέρω αν θα τον πάρουμε, λέγεται, πως ναι.
Άλλο έχω να πω όμως. Πότε παίκτης που δεν γουστάρει να παίξει άλλο για μια ομάδα είναι δυνατό να αποτελέσει σημαία? Αν το κάνετε από αντίδραση για τη διοίκηση και μόνο, νομίζω, έχει πολλά πιο πρόσφορα πεδία αντιπαράθεσης.
Ούτως η άλλως, συμβιβαστείτε με την αποχώρηση Σκόκο πάντως.
πιστευω οτι τελικα θα εμπνευστει απο τον ντουσκοΣημαία δεν είναι...αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι!Ας τον κάνουνε να γουστάρει να παίξει στην ΑΕΚ αλλιώς τον μπούλο στο εξωτερικό και όχι με αστείες ρήτρες τύπου Κατσούρ!
Έχω μάθει ότι τον πιέζει να μείνει!πιστευω οτι τελικα θα εμπνευστει απο τον ντουσκο
βαλε φωτο του πολυνικη στο τοπικ "μεγαλες εμπνευστριες"Έχω μάθει ότι τον πιέζει να μείνει!