Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το παρήγορο θα είναι κάποιοι εδώ που κατηγορούν να το κάνουν από άγνοια,γιατί αν όχι,υπάρχει μόνο μια κατηγορία ακόμα:εκείνοι που τους εκοψε το μεροκαματακι και από τότε βάλθηκαν να τον φάνε! Μη λέμε πιο πολλά,όσοι ξέρουν καλά θα κάνουν να μην απαντήσουν αλλά να κάνουν την αυτοκριτική τους,το τονίζω ξανά μόνο όσοι ξέρουν!!!  Πάντα φιλικά και με μεγάλη αγάπη μόνο στην ΑΕΚΑΡΑ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το παρήγορο θα είναι κάποιοι εδώ που κατηγορούν να το κάνουν από άγνοια,γιατί αν όχι,υπάρχει μόνο μια κατηγορία ακόμα:εκείνοι που τους εκοψε το μεροκαματακι και από τότε βάλθηκαν να τον φάνε! Μη λέμε πιο πολλά,όσοι ξέρουν καλά θα κάνουν να μην απαντήσουν αλλά να κάνουν την αυτοκριτική τους,το τονίζω ξανά μόνο όσοι ξέρουν!!!  Πάντα φιλικά και με μεγάλη αγάπη μόνο στην ΑΕΚΑΡΑ
Ναι..Μου κοψε ο κοντος το μεροκαματο...Αναγκη τον ειχα τον παπαρα...
Ε ρε τι ακουμε και δεν καραφλιαζουμε αποψε...Αλλη μια συνεντευξη να δωκει ο μπομπ θα τιγκαρει ο τοπος απο δαυτα.. :jerking:
Υ.Γ.η αγνοια ειναι ευτυχια φιλε...δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να νομιζεις οτι ξερεις,και να ξερεις τα παπαρια μου...Περαστικα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι..Μου κοψε ο κοντος το μεροκαματο...Αναγκη τον ειχα τον παπαρα...
Ε ρε τι ακουμε και δεν καραφλιαζουμε αποψε...Αλλη μια συνεντευξη να δωκει ο μπομπ θα τιγκαρει ο τοπος απο δαυτα.. :jerking:
Πες του ΜΑΛΑΚΑ ότι από τα 200-250 άτομα σήμερα ήταν ελάχιστοι από την original!Και ότι τα μισά συνθήματα ήταν εναντίον του χαφιέ!Άντε να τελειώνει κι αυτή η καραμέλα ότι μόνο η κακιά original τον πολεμάει και όλοι οι άλλοι τον αγαπάνε!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τα μεγαλυτερα εγκληματα του κοντου ειναι.....σταματησε το δεκαρικακι καπελο στα εισιτηρια των οργανωμενων,εκοψε σχεσεις με τον εκδοτη-ατζεντη,δεν ηθελε αντιπροεδρο τον χατζηχρηστο κλπ κλπ,και βεβαια αυτος γκρεμισε το γηπεδο,εφερε τον βατραχο πισω,κουβαλησε αρτσε-ματσε κλπ,εφτασε την ομαδα 11η,πουλησε παιχτες για 300χιλιαρικα,σε λιγο καιρο θα αποκαλυφθει οτι ηταν πισω και απο τους ζαφειροπουλους,γιδοπουλους,τροχαναδες,σκλαβενιτηδες,αλογομουρηδες,μακηδες οι κωλοτουμπες οψιμοι ΑΕΚΑΡΕΣ ηταν παντα η αδυναμια σας....καποτε λεγαμε οτι θα κρεμασουμε τον τροχανα στον προβολεα,μολις τους τα ακουμπησε,οπου συναντηθουνε,δημητρη μου,κυρ μιχαλη μου ειναι,οταν ο νικολαου πηγε σαν γιατρος στον κοκκαλη θυμηθηκαν οτι ηταν <<προισταμενη>>,οταν ηταν αχυρανθρωπος των αγγλων τον εβριζαν,τωρα που κανει κριτικη ειναι καλος,μεχρι και τον στελιο καποτε εβριζε ολο το γηπεδο οτι πουλαει τα παιχνιδια στον καπετανιο,τωρα που και αυτος κριτικαρει τον κοντο τα ξεχασανε....Το να βριζεις οποιον εχει αλλη γνωμη ειναι πολυ ευκολο,να παρουσιαζεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ αποδειξη οτι καποιος ειναι λαμογιο,ειναι το δυσκολο......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τα μεγαλυτερα εγκληματα του κοντου ειναι.....σταματησε το δεκαρικακι καπελο στα εισιτηρια των οργανωμενων,εκοψε σχεσεις με τον εκδοτη-ατζεντη,δεν ηθελε αντιπροεδρο τον χατζηχρηστο κλπ κλπ,και βεβαια αυτος γκρεμισε το γηπεδο,εφερε τον βατραχο πισω,κουβαλησε αρτσε-ματσε κλπ,εφτασε την ομαδα 11η,πουλησε παιχτες για 300χιλιαρικα,σε λιγο καιρο θα αποκαλυφθει οτι ηταν πισω και απο τους ζαφειροπουλους,γιδοπουλους,τροχαναδες,σκλαβενιτηδες,αλογομουρηδες,μακηδες οι κωλοτουμπες οψιμοι ΑΕΚΑΡΕΣ ηταν παντα η αδυναμια σας....καποτε λεγαμε οτι θα κρεμασουμε τον τροχανα στον προβολεα,μολις τους τα ακουμπησε,οπου συναντηθουνε,δημητρη μου,κυρ μιχαλη μου ειναι,οταν ο νικολαου πηγε σαν γιατρος στον κοκκαλη θυμηθηκαν οτι ηταν <<προισταμενη>>,οταν ηταν αχυρανθρωπος των αγγλων τον εβριζαν,τωρα που κανει κριτικη ειναι καλος,μεχρι και τον στελιο καποτε εβριζε ολο το γηπεδο οτι πουλαει τα παιχνιδια στον καπετανιο,τωρα που και αυτος κριτικαρει τον κοντο τα ξεχασανε....Το να βριζεις οποιον εχει αλλη γνωμη ειναι πολυ ευκολο,να παρουσιαζεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ αποδειξη οτι καποιος ειναι λαμογιο,ειναι το δυσκολο......
Ναι γι' αυτό ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ γιατί καρφώνεσαι ΠΟΥΣΤΑΚΙ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βγήκε και ο Βασιλάκης από Καματερό τώρα!Αυτός στροφάρει πιο πολύ....

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το ότι η άγνοια είναι ευτυχία στο επιστρέφω 100%, όταν υπάρχει άλλη άποψη και δεν έχουμε απάντηση είναι εύκολο να πούμε τον άλλο πουστακι και να τελειώσει το θέμα,τέλος πάντων θα πιεστω αλλά δεν θα ξαναπαντησω σε κανένα μήνυμα για δυο λόγους,1) η βλακεία είναι ανίκητη και 2) ...και πιο σημαντικό δεν θέλω να μαλωνω με αδέλφια αεκτζηδες χωρίς ουσιαστικό λόγο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΠΩ πω με εκανες σκονη με την σοβαροτητα των επιχειρηματων σου...
Δεν χρειάζονται επιχειρήματα για ΒΛΑΚΕΣ σαν κι εσένα!Αν μπορούσες να καταλάβεις θα το είχες κάνει εδώ και χρόνια...μέχρι τότε παραμυθιάσου ότι ο ΧΧ ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος και ότι ο αγαπητικός σου δεν ασχολήθηκε με τον τύπο!  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενεργοποιήθηκαν όλοι οι κλώνοι πάλι! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το ότι η άγνοια είναι ευτυχία στο επιστρέφω 100%, όταν υπάρχει άλλη άποψη και δεν έχουμε απάντηση είναι εύκολο να πούμε τον άλλο πουστακι και να τελειώσει το θέμα,τέλος πάντων θα πιεστω αλλά δεν θα ξαναπαντησω σε κανένα μήνυμα για δυο λόγους,1) η βλακεία είναι ανίκητη και 2) ...και πιο σημαντικό δεν θέλω να μαλωνω με αδέλφια αεκτζηδες χωρίς ουσιαστικό λόγο!
Δεν θα γράφουμε συνέχεια τα ίδια επειδή εσύ  είσαι ΖΩΟ!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν χρειάζονται επιχειρήματα για ΒΛΑΚΕΣ σαν κι εσένα!Αν μπορούσες να καταλάβεις θα το είχες κάνει εδώ και χρόνια...μέχρι τότε παραμυθιάσου ότι ο ΧΧ ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος και ότι ο αγαπητικός σου δεν ασχολήθηκε με τον τύπο!  :2funny:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια....το σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ευχαριστω για τα καλα σου λογια....το σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!
Γιατί βλέπεις κανέναν?Και η κωλοτούμπα δεν είναι πάντοτε κακή...το ΚΟΛΛΗΜΑ είναι το κακό!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τον νικολαιδη δεν συμφωνω,εκανε μαλακιες και εγκληματα.αλλα δεν εκλεψε οπως λενε.για ολους τους αλλους ειμαι απολυτα συμφωνος φιλε.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν θα γράφουμε συνέχεια τα ίδια επειδή εσύ  είσαι ΖΩΟ!
.                                                      Στείλε μου pm Αν θες να με δεις από κοντά να με πεις ζώο,εντάξει καλή μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom