gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όχι δεν χρειάζεται πάντα...Ετσι σκετα; κανενα μπινελικι δεν εχει;
Όχι δεν χρειάζεται πάντα...Ετσι σκετα; κανενα μπινελικι δεν εχει;
Τώρα το κατάλαβες?33 χρονια κοντα στην ΑΕΚ,ενα πραγμα καταλαβα......οι μεγαλυτεροι εχθροι της ΑΕΚ ειναι οι ΑΕΚΑΡΕΣ.....
ποτε δεν ειναι αργα....τωρα συνανταω ολο και περισοτερους που φτυνουν εκει που εγλειφαν και το αναποδο.....Τώρα το κατάλαβες?
. Είναι απορίας άξιο πως σε αφήνουν οι διαχειριστές εδώ μέσα να βριζεις μανάδες ελεύθερα!! Δεν σε έχει μάθει κανείς να σέβεσαι ΑΛΗΤΗ,θα τη βρούμε την άκρη όμως φίλε,εδώ είμαστε...ΟΚ πουτάνας γιε!Όποτε θες!
Γάμησε τα...ποτε δεν ειναι αργα....τωρα συνανταω ολο και περισοτερους που φτυνουν εκει που εγλειφαν και το αναποδο.....
Συνέχισε να κωλοτρίβεσαι ΜΑΛΑΚΑΚΟ!. Είναι απορίας άξιο πως σε αφήνουν οι διαχειριστές εδώ μέσα να βριζεις μανάδες ελεύθερα!! Δεν σε έχει μάθει κανείς να σέβεσαι ΑΛΗΤΗ,θα τη βρούμε την άκρη όμως φίλε,εδώ είμαστε...
. Ακόμα δεν έχω δει το pm όμως για να σε συναντήσω κοπέλα μου,έλα και περιμένω,από μαγκιά πίσω από τις λέξεις έχω χορτάσει,μην ξαναγραψεις τίποτα δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους εδώ,στείλε μηνυματακι και θ τη βρούμε μόνοι μας την άκρη! Αντε να σε χαρώ!Συνέχισε να κωλοτρίβεσαι ΜΑΛΑΚΑΚΟ!
ΟΚ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ σου έρχεται!. Ακόμα δεν έχω δει το pm όμως για να σε συναντήσω κοπέλα μου,έλα και περιμένω,από μαγκιά πίσω από τις λέξεις έχω χορτάσει,μην ξαναγραψεις τίποτα δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους εδώ,στείλε μηνυματακι και θ τη βρούμε μόνοι μας την άκρη! Αντε να σε χαρώ!
και αφησε τα.....φανταζομαι σε κανα 2-3 χρονια να εμφανιστει καποιος κροισος,να γεμισει την ομαδα παιχταραδες,να ξεκινησει τα εργα στη φιλαδελφεια,να διωξει τον ακατονομαστο,να εχει την ομαδα πρωτη και να διορισει προεδρο τον κοντο!!!!!!αποθεωση στο πεταλο!!!!ολοι παλι θα τον προσκυνανε....τα τωρινα θα ξεχαστουν και καθε πεμπτη ο ενας προεδρος θα γλυφει παλι τον αλλο!!!!Γάμησε τα...
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...και αφησε τα.....φανταζομαι σε κανα 2-3 χρονια να εμφανιστει καποιος κροισος,να γεμισει την ομαδα παιχταραδες,να ξεκινησει τα εργα στη φιλαδελφεια,να διωξει τον ακατονομαστο,να εχει την ομαδα πρωτη και να διορισει προεδρο τον κοντο!!!!!!αποθεωση στο πεταλο!!!!ολοι παλι θα τον προσκυνανε....τα τωρινα θα ξεχαστουν και καθε πεμπτη ο ενας προεδρος θα γλυφει παλι τον αλλο!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!
κλεινεις ραντεβου,βριζεις μανες,κλωνος μου εισαι ρε τρυπα???Ενεργοποιήθηκαν όλοι οι κλώνοι πάλι!
Και καταλάβανε ότι είμαι και γαύρος!Τώρα όλα εξηγούνται!κλεινεις ραντεβου,βριζεις μανες,κλωνος μου εισαι ρε τρυπα???
αει γαμησου ρε..Καλημέρα Αεκαρες
Τι?Υπάρχει ακόμα αυτό?αει γαμησου ρε..
Υ.Γ εχω λιωσει με το κραξιμο που σου ριχνει ο σαπιοκοιλιας..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..