Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
33 χρονια κοντα στην ΑΕΚ,ενα πραγμα καταλαβα......οι μεγαλυτεροι εχθροι της ΑΕΚ ειναι οι ΑΕΚΑΡΕΣ.....

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΟΚ πουτάνας γιε!Όποτε θες!
.                                                                 Είναι απορίας άξιο πως σε αφήνουν οι διαχειριστές εδώ μέσα να βριζεις μανάδες ελεύθερα!! Δεν σε έχει μάθει κανείς να σέβεσαι ΑΛΗΤΗ,θα τη βρούμε την άκρη όμως φίλε,εδώ είμαστε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
.                                                                 Είναι απορίας άξιο πως σε αφήνουν οι διαχειριστές εδώ μέσα να βριζεις μανάδες ελεύθερα!! Δεν σε έχει μάθει κανείς να σέβεσαι ΑΛΗΤΗ,θα τη βρούμε την άκρη όμως φίλε,εδώ είμαστε...
Συνέχισε να κωλοτρίβεσαι ΜΑΛΑΚΑΚΟ!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Συνέχισε να κωλοτρίβεσαι ΜΑΛΑΚΑΚΟ!
. Ακόμα δεν έχω δει το pm όμως για να σε συναντήσω κοπέλα μου,έλα και περιμένω,από μαγκιά πίσω από τις λέξεις έχω χορτάσει,μην ξαναγραψεις τίποτα δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους εδώ,στείλε μηνυματακι και θ τη βρούμε μόνοι μας την άκρη! Αντε να σε χαρώ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
. Ακόμα δεν έχω δει το pm όμως για να σε συναντήσω κοπέλα μου,έλα και περιμένω,από μαγκιά πίσω από τις λέξεις έχω χορτάσει,μην ξαναγραψεις τίποτα δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους εδώ,στείλε μηνυματακι και θ τη βρούμε μόνοι μας την άκρη! Αντε να σε χαρώ!
ΟΚ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ σου έρχεται!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και αφησε τα.....φανταζομαι σε κανα 2-3 χρονια να εμφανιστει καποιος κροισος,να γεμισει την ομαδα παιχταραδες,να ξεκινησει τα εργα στη φιλαδελφεια,να διωξει τον ακατονομαστο,να εχει την ομαδα πρωτη και να διορισει προεδρο τον κοντο!!!!!!αποθεωση στο πεταλο!!!!ολοι παλι θα τον προσκυνανε....τα τωρινα θα ξεχαστουν και καθε πεμπτη ο ενας προεδρος θα γλυφει παλι τον αλλο!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και αφησε τα.....φανταζομαι σε κανα 2-3 χρονια να εμφανιστει καποιος κροισος,να γεμισει την ομαδα παιχταραδες,να ξεκινησει τα εργα στη φιλαδελφεια,να διωξει τον ακατονομαστο,να εχει την ομαδα πρωτη και να διορισει προεδρο τον κοντο!!!!!!αποθεωση στο πεταλο!!!!ολοι παλι θα τον προσκυνανε....τα τωρινα θα ξεχαστουν και καθε πεμπτη ο ενας προεδρος θα γλυφει παλι τον αλλο!!!!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο μπομπ παλι μαλακιες ελεγε πιστευω πως θελει να κανει στην ελλαδα επενδυσεις και ψαχνετε για να γινει γνωστος

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.773
Πόντοι
12.056
Καλημέρα Αεκαρες  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories