gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Καλώς τον πάνθηρα!Θες να μου πουλήσεις κάνα παίχτη?καλημερα γαττε
Καλώς τον πάνθηρα!Θες να μου πουλήσεις κάνα παίχτη?καλημερα γαττε
απαιχτος..Τι?Υπάρχει ακόμα αυτό?![]()
αει γαμησου ρε..
Υ.Γ εχω λιωσει με το κραξιμο που σου ριχνει ο σαπιοκοιλιας..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Γράφεις κι εκεί?Να πάω να κάνω κι εγώ λογαριασμό?απαιχτος..
δεν υπαρχει..
μοναδικος..
ρεσιταλ..
ρε μπινε τρως & συνταξεις τωρα???Με εχει κανει διασημο σε ολη την ελληνικη επικρατεια...
Μεχρι αυτογραφα μου ζητανε στον δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μπινε τρως & συνταξεις τωρα???
παρε οποιον θεςΚαλώς τον πάνθηρα!Θες να μου πουλήσεις κάνα παίχτη?![]()
Ασφαλιστικά συμβόλαια δέχεσαι?παρε οποιον θες![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε..Γράφεις κι εκεί?Να πάω να κάνω κι εγώ λογαριασμό?![]()
Αυτό με τον παπαρίωνα και τους κλώνους είναι τεράστια συκοφαντία!οχι ρε..
επισκεπτης..
το καλυτερο ειναι που μιλαει με τους κλωνους του..
ρεσιταλ λεμε..
αυτα τα κειμενα πρεπει να σωθουν..
τι γκογκολ & αρχιδια μαντολες..
![]()
παπαριωνας ρε..
τόσα χρόνια που τον έχει στο μπινελίκωμα πρέπει κάποια στιγμή ν αρχίσει να του δίνει επίδομα ανθυγιεινής και να του κολλάει και ένσημα...αει γαμησου ρε..
Υ.Γ εχω λιωσει με το κραξιμο που σου ριχνει ο σαπιοκοιλιας..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τόσα χρόνια που τον έχει στο μπινελίκωμα πρέπει κάποια στιγμή ν αρχίσει να του δίνει επίδομα ανθυγιεινής και να του κολλάει και ένσημα...
αααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα
Mαλακας ολκης εισαι σιγουρα...ευχαριστω για τα καλα σου λογια....το σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!
χλωμο....ειμαι free lancer και τα παιρνω μαυρα![]()
τελικα το κομπλεξ απεναντυ στο πετελο ειναι τεραστιων διαστασεων...και αφησε τα.....φανταζομαι σε κανα 2-3 χρονια να εμφανιστει καποιος κροισος,να γεμισει την ομαδα παιχταραδες,να ξεκινησει τα εργα στη φιλαδελφεια,να διωξει τον ακατονομαστο,να εχει την ομαδα πρωτη και να διορισει προεδρο τον κοντο!!!!!!αποθεωση στο πεταλο!!!!ολοι παλι θα τον προσκυνανε....τα τωρινα θα ξεχαστουν και καθε πεμπτη ο ενας προεδρος θα γλυφει παλι τον αλλο!!!!
Αρχίσανε να κάνουνε όνειρα τα ντεμάκια για επιστροφή του Μεσσία!Θα έρθει να τους ξανασώσει!τελικα το κομπλεξ απεναντυ στο πετελο ειναι τεραστιων διαστασεων...
Υ.Γ.Ποσο πιθανο το βρισκεις ενας σοβαρος επιχειρηματιας να βαλει προεδρο στο μαγαζι του ενα τουβλο που δεν εχει τελειωσει ουτε το γυμνασιο??
Οριστε και λιγο κουτοχορτο...Απο το καλο.. ;)Ακόμα όνειρα κάνουνε τα ντεμάκια για επιστροφή του Μεσσία!Θα έρθει να τους ξανασώσει!
Η τρύπα είναι 30 εκατ. ευρώ;Οριστε και λιγο κουτοχορτο...Απο το καλο.. ;)