ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ρε,δεν πάτε στα thread σας οι αλλόθρησκοι,χριστουγενιάτικα??Το καφενείο έκλεισε για σήμερα..Αντε μπραβο,μας τα ζαλίζετε επί ώρες....
ναυαρχούκο.....τλικά ο μπόμπ σφουγγαράκης μούφα είναι ρε ή αλήθεια....γιατί με ταομόλογα και τα χρεωγραφα...βρώμα η δουλειά μου μυρίζεται.....Ρε,δεν πάτε στα thread σας οι αλλόθρησκοι,χριστουγενιάτικα??Το καφενείο έκλεισε για σήμερα..Αντε μπραβο,μας τα ζαλίζετε επί ώρες....
"Εν οιδα ότι ουδέν οίδα"..Μέχρι τώρα τουλάχιστον επικρατεί ομίχλη...ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ????ναυαρχούκο.....τλικά ο μπόμπ σφουγγαράκης μούφα είναι ρε ή αλήθεια....γιατί με ταομόλογα και τα χρεωγραφα...βρώμα η δουλειά μου μυρίζεται.....
Δεν βλεπω να προλαβαινουμε καπετανιε..."Εν οιδα ότι ουδέν οίδα"..Μέχρι τώρα τουλάχιστον επικρατεί ομίχλη...ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ????
μηπως μας δουλευει;;τι να πουμε...Δεν υπήρξε ενδιαφέρον απο κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα για να αγοράσει και κατ'επέκταση να μεταδώσει ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα την συνέντευξη του bob.
Ωραία μέχρι εδώ.
Ο Bob όμως ο οποίος έδειξε statment της allianz ασφαλιστικής 95.000.000 dollars και ουχί (γαμώ το κέρατο μου εγγυητική σοβαρής τραπέζης)
δεν είπε ο κροίσος:- Ελάτε ρε στο αμέρικα ένα συνεργείο για την συνέντευξη και τα έξοδα δικά μου,
αλλά έκλεισε συμφωνία τζάμπα με το sport24.gr.
Πρόσεχε ρε bob μην ξοδεύεις τόσα λεφτά για την αγάπηση σου την ΑΕΚ.
ΥΓ. Να κάνουμε έναν έρανο ρε bob να σου πάρουμε ένα καινούργιο κοστουμάκι γιατί αυτό πάλιωσε ρε σύ και μου σπαράζει η καρδιά έτσι συνέχεια που σε βλέπω να το φοράς.
Α ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 0
ο μπομπ μας δουλευει τελικα οσοι ειδαν τη συνεντευξη καταλαβαινουν
σωπα ρε φιλε τι ειναι ο κοζωνης να τους πληρωσει το συνεργειο κιολας.ξερεις ποσα εβγαλε το σπορ24 απο τα συνεχη κλικ των αεκτζηδων;και γιατι να δωσει τα λεφτα του,ξερει αν θα του δωσουν την αεκ;ναι ρε φιλε δεν εχει λεφτα ο ανθρωπος να παρει αλλο κοστουμι.ημαρτον ρε με τους πολυαεκτζηδες εδω μεσα.Δεν υπήρξε ενδιαφέρον απο κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα για να αγοράσει και κατ'επέκταση να μεταδώσει ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα την συνέντευξη του bob.
Ωραία μέχρι εδώ.
Ο Bob όμως ο οποίος έδειξε statment της allianz ασφαλιστικής 95.000.000 dollars και ουχί (γαμώ το κέρατο μου εγγυητική σοβαρής τραπέζης)
δεν είπε ο κροίσος:- Ελάτε ρε στο αμέρικα ένα συνεργείο για την συνέντευξη και τα έξοδα δικά μου,
Πρόσεχε ρε bob μην ξοδεύεις τόσα λεφτά για την αγάπη σου την ΑΕΚ.
ΥΓ. Να κάνουμε έναν έρανο ρε bob να σου πάρουμε ένα καινούργιο κοστουμάκι γιατί αυτό πάλιωσε ρε σύ και μου σπαράζει η καρδιά έτσι συνέχεια που σε βλέπω να το φοράς.
ναι ρε διομιδη..δεν εχει να πληρωσει το συνεργειο να του παρει μαι συνεντευξη....Δεν υπήρξε ενδιαφέρον απο κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα για να αγοράσει και κατ'επέκταση να μεταδώσει ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα την συνέντευξη του bob.
Ωραία μέχρι εδώ.
εσυ τα φταις ολα ρε.φαγωθηκες το 2004 να φερεις τον ντεμη να τωρα τι τραβαμε.ντεμακι.ναι ρε διομιδη..δεν εχει να πληρωσει το συνεργειο να του παρει μαι συνεντευξη....
τι αλλο θα ακουσουμε γαμω το ντεμοτεχνειο μου ΓΑΜΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ τα φταις ολα ρε.φαγωθηκες το 2004 να φερεις τον ντεμη να τωρα τι τραβαμε.ντεμακι.
κατσε να σε περιλαβει ο gatto αυριο
με αποκαλυψες
Εάν είναι αλήθεια όσα λέει ο Bob δεν ξέρω να πώ?Δεν υπήρξε ενδιαφέρον απο κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα για να αγοράσει και κατ'επέκταση να μεταδώσει ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα την συνέντευξη του bob.
Ωραία μέχρι εδώ.