Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,μέσα στο Σ/Κ ο Τσιρίλο θα απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ(ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤʼ;)για την πρόταση 1 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.

Μα καλά ο Τσιρίλο δεν είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι αν πάει σε άλλη ελλ.ομάδα,θα πρέπει να καταβάλλει στην ΑΕΚ 1 εκ.ευρώ;

ρωτάς ρε ξάδελφε που βρήκαμε λεφτά?? τόσους αγώνες πουλήσαμε φέτος.. αδηλοι πόροι..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μονο σε παο οσφπ.....
το θεμα ειναι γιατι εφυγε απο εμας...?

Φαίνεται Νίκο δεν προσέχεις όλα μου τα post.Εγραψα την προηγούμενη βδομάδα Δευτέρα ή Τρίτη ότι μετά από συνάντηση που είχα με στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ(εξαιτίας φιλικής μου σχέσης) ότι ο Τσιρίλο έφυγε λόγω χαρακτήρα.Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ομάδα με την συμπεριφορά του κ δεν τον ήθελαν πλέον από κοινού οι Φερέρ κ Ντέμης.Μάλιστα αυτό το στέλεχος μου είπε χαρακτηριστικά ότι με την συμπεριφορά που είχε ''του ταίριαζε μια ομάδα τύπου Ολυμπιακού που αφθονούν οι αληταράδες''.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τερας "ψηνεσε" για αυριο μεσημερι κατα τις 15:30 για μασα...? 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Μέτρα πόσα post έχεις κάνει κ θα στα δώσω σε κοψίδια

θα χρεωκοπήσεις.. πάντως εκείνο το γάβρο που ήταν αυτές τις μέρες μέσα θα του ξεπληρώσω κάθε post με μπουνιες, κλωτσιες ή σφαλιάρες (ότι προτιμάει)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εμένα θα με χαλούσε μεγάλε αν έπαιρνε η ΑΕΚ τα πρωταθλήματα όπως ο Κόκκαλης.Κ όπως χαλιούνται κ πολλοί Ολυμπιακοί-για υγιείς Ολυμπιακούς μιλάω κ όχι για λαμόγια-υπαλλήλους κ δολοφόνους.Επειδή είμαι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης κ όλες μου οι παρέες εύλογα είναι γαύροι,ξέρω δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που έχυν κόψει το γήπεδο κ κρατάνε μια πιο ουδέτρη στάση απέναντι στον Ολυμπιακό εξαιτίας των βρώμικων τρόπων του Κόκκαλη.
Φιλε μου,ουτε εμενα μου αρεσουν καποιες πρακτικες του Σωκρατη...εαν πιστευεις ομως οτι ΟΛΑ τα πρωταθληματα που εχει παρει η ΑΕΚ ηταν καθαρα,τοτε...σορρυ αλλα εισαι εκτος πραγματικοτητας...
Κι εγω θα ηθελα ΟΛΑ τα πρωταθληματα να παιζονται μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ ΜΟΝΟ,αλλα δυστυχως αυτη ειναι μια πρακτικη ΑΝΕΦΙΚΤΗ στην Ελλαδα του ρουσφετιου και της ρεμουλας...
Ετσι ειναι...οποιος ελεγχει τη παραγκα,θα περνει και τα πρωταθληματα...
Και εχει ο καιρος γυρισματα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν όλα τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ ήταν καθαρά,αναρωτιέσαι;
εγώ θα σου πω για τα 4 που έχω δει να παίρνει η ΑΕΚ:του 89,κ της τριετίας 91-94.Το 89 όλη την χρονιά η ΑΕΚ ήταν μπροστά στην βαθμολογία παίζοντας κ καλή μπάλλα.Είχε στην σύνθεση της Σαβέφσκι,Οκόνσκι κ΄πήρε τον τίτλο στο αλήστου μνήμης ματς-τελικός στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στο 0-1 με το γκολ του Τάκαρου του Καραγκιοζόπουλου.

Από κει κ πέρα στην τριετία 91-94 έπαιξε ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ.Ανέτρεξε στα ματς της επόχής κ δες με τι σκορ κέρδιζε η ΑΕΚ.Ήταν η ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ επί Μπάγεβιτς που το φαντεζί παιχνίδι της κ η ουσία της δεν άφηναν σε κανέναν το περιθώριο να αμφισβητεί το ποιος πρέπει να πάρει τον τίτλο.Τότε η ΑΕΚ ήταν 2 κλικ μπροστά.Σου θυμίζω παίχτες που είχε:Σαφέβσκι,Μπατίστα,Σαμπανάτζοβιτς,Μπορμπόκη,Κασάπη,Δημητριάδη,Αλεξανδρή,Τσάρτας,Κωστής κ.α.

Οπότε ΝΑΙ τουλάχιστον τα πρωταθλήματα που είδα η ΑΕΚ τα πήρε όλα δικαια.Για τα παλιότερα δεν ξέρω.Είμαι 30 χρονών κ ήμουν βρέφος όταν τα πήρε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για άλλα 2 χρόνια ανανέωσε ο Κολοσσός στην ΑΕΚ.

Σωστή κίνηση κατά την άποψή μου.Κ είναι έμπειρος παίχτης με επιθετικές αρετές κ έχει την απαιτούμενη στοιβαρότητα για να κρατά τις ισσοροπίες στα αποδυτήρια.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Για άλλα 2 χρόνια ανανέωσε ο Κολοσσός στην ΑΕΚ.

Σωστή κίνηση κατά την άποψή μου.Κ είναι έμπειρος παίχτης με επιθετικές αρετές κ έχει την απαιτούμενη στοιβαρότητα για να κρατά τις ισσοροπίες στα αποδυτήρια.

μμμ θαρώ ότι τον δικό μου ρόλο θα παίζει στα αποδυτήρια ο τύπος

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ποτέ μία φάπα δεν έβλαψε κανέναν.. αντίθετα του βάζει μυαλό.. "το ξύλο βγήκε απ τον παράδεισο"

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
1) Ριβαλντο

Η υποθεση ειναι σαν να ειναι δυο κολλητοι και ο ενας να εχει μια μουναρα γκόμενα.
 "Ρε συ Φιλιππε τι μουνι  εχει ριξει ο Ναθαναηλ?"
 "Σιγα το μουνι!"
 "Ναι αλλα πόδι!!!!"
 "Κυτταριτιδα"
 "Βυζι!!!!!!!!!!"
 "Πεσμενο ασε την εχω δει γυμνη!"
 Οταν καποια μέρα τον στειλει το Ναθαναηλ η γκομενα ορμαει σαν γυπας ο Φιλιππος και λεει σε αλλο φίλο στο τηλ

"Ασε Πετρο θα βγω σημερα με μια ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

2) παλι απο "λουφα..........." χθες που στο επεισοδιο κερδισε η ΑΕΚ την Σλαβια

"Ρε συ μηπως δεν ηταν Τσεχοι αυτοι που επαιξε η ΑΕΚ και ηταν απο το Μεταξουργειο σαν τον Κουκουλοφορο τον κατσερ απο τη Μοσαχα????"

3) Παντωες την 3ετια μεχρι και ο Σαβεφσκι ειχε πεσει να πάρει (και πήρε) ανυπαρκτο πεναλτι.

4) Ο Κολοσσος επαιξε παλια  στη Ρόδο????
  Για αυτο λέμε ο Κολοσσος της Ροδου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom