Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να γυρίσουμε λίγο στα μεταγραφικά... έχουμε πάρει γύρω στους 7-8 παίκτες αν θυμάμαι καλά... πολύ γερουσία βλέπω όμως ρε γαμώτο. Έτσι δεν είναι? ʼντε να σε βγάλουν για 1-2 χρόνια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.084
Πόντοι
12.056
Ποσο μαλακες πρεπει να ειναι αυτοι που κουβενταζουν με τον Γρανιτσα  :jerking: :jerking:
Τον ανθρωπο που γκρεμισε το σπιτι μας!!!!!! :tickedoff: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για να γυρίσουμε λίγο στα μεταγραφικά... έχουμε πάρει γύρω στους 7-8 παίκτες αν θυμάμαι καλά... πολύ γερουσία βλέπω όμως ρε γαμώτο. Έτσι δεν είναι? ʼντε να σε βγάλουν για 1-2 χρόνια.

Από τους 8 που αναφέρεις μόνο ο Ρίμπο είναι 35(που ουσιαστικά αντικαθιστά τον Έμερσον) κ ο Αρουμπαμαρένα που είναι 32.Οι άλλοι όλοι είναι κάτω των 27.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια φίλοι και οχτροί .. καλό μήνα σε όλους .. ρε σεις μου τα πρήξατε με τους καυγάδες σας για τον Ρίμπο.. εντάξει καλή μεταγραφή κάνατε μην το παρατραβάτε όμως..

αντε και τον Ζιτάν τώρα ... χεχεχε

εμείς σκοπεύουμε να ενεργοποιήσουμε Κούδα,Ασλανίδη και Φουντουκίδη..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αντε γιατί πρίν τα κοψίδια θα σας ρίξω μερικές χαιδευτικές.. χρειάζομαι άσκηση για να μου ανοίξει η όρεξη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελικά ξάδελφε κοψιδομαχία ή μεζεδοπωλείο;
Γιατί αν πάμε για κοψίδια,να παραγγείλω κανά κοπάδι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει..προτιμώ τα μεζέδια από τα κοψίδια..
αλλά τις χαιδευτικές δεν θα τις γλυτώσετε.. έτσι για το καλό καλοκαίρι.. και για να επιβεβαιώσω ότι παραμενω τέρας...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει..προτιμώ τα μεζέδια από τα κοψίδια..
αλλά τις χαιδευτικές δεν θα τις γλυτώσετε.. έτσι για το καλό καλοκαίρι.. και για να επιβεβαιώσω ότι παραμενω τέρας...
μεζεδια dark!!!!!!γιατι θα μας ριξει περισσοτερες αν δεν του κανουμε το χατιρι......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες ο εμπεντε δεν κανει για ΑΕΚ..? η υπαρχει συμφωνια να μην παιρνουμε παχτες απο βαζελο..?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kατ'εμέ κάνει κ πολύ μάλιστα.Αν μείνει ο Σόρε τον θεωρώ πολύ καλή επιλογή για δεύτερο τερματοφύλακα,να μην σου πω ότι κ σαν πρώτη δεν τον φοβάμαι.Αλλά πότε έκοβε το μάτι των βάζελων για να κόψει κ τώρα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια ενωσίτες.Σήμερα το απόγευμα θα πάρω άδεια από το forum γιατί θα πάω Λουτράκι.Πείτε κανένα τυχερό νούμερο και που ξέρετε,μπορεί να συνεισφέρω να αγοράσουμε κανένα παίκτη!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια ενωσίτες.Σήμερα το απόγευμα θα πάρω άδεια από το forum γιατί θα πάω Λουτράκι.Πείτε κανένα τυχερό νούμερο και που ξέρετε,μπορεί να συνεισφέρω να αγοράσουμε κανένα παίκτη!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τι θα πας να κάνεις στο Λουτράκι;
να σκοτώσεις γαυροπόντικα;
Μπουα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλά... είτε ζεις σε άλλο πλανήτη είτε έχεις πλήρη άγνοια από ποδόσφαιρο γενικότερα. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, όποιος κατάλαβε έχει καλώς! Όποιος δεν... και πάλι έχει καλώς!
Αν εννοεις οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι οι χειροτερες στην Ευρωπη και ΜΟΝΟ με αυτο το τροπο(και οι 11 πισω),μπορουν να παρουν αποτελεσμα,τοτε...
Ναι,ζω σε αλλο πλανητη,γιατι εχω περισσοτερες απαιτησεις απο την ομαδα μου,απο οτι εχεις εσυ απο τη δικια σου..
Εμενα μου αρεσει η μπαλλα παιζεται με τα ποδια και οχι με το κωλο...
Αγαπαω το ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας που οι παικτες μπαινουν μεσα για να προσφερουν πρωτα απο ολα θεαμα και οχι να θυσιαζουν τα παντα στο βωμο του αποτελεσματος..
Βεβαια στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...Δε καρδιζει αυτος που παιζει καλυτερα αλλα αυτος που βαζει τη μπαλλα στο πλεχτο..
pipinomaniac sorry αλλα πρεπει να εισαι 18χρονος η ΑΜΠΑΛΟΣ..
τα 2 ματς με αγιαξ που λες,ο αγιαξ ηταν μικρότερη ομαδα και απο τον τωρινό παόκ..ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ!

και αν εισαι αντρα;ς πες καθαρα:απο τα 11 πρωταθλήματα ΑΞΙΖΑΝ τα 3 η ΑΕΚ και τα 4 ο ΠΑΟ?
Ειπαμε...στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...
Μπορει ο Ολυμπιακος να μην αξιζε και κανενα απο τα 10,ομως στο τελος,ΑΥΤΟΣ γραφτηκε στην ιστορια σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..
Και η ΑΕΚ επρεπε να φαει 6 απο τη Μιλαν,ομως στο τελος η ιστορια εγραψε 1-0...
Ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο...
Και στο κατω κατω,αφου εσενα σε ενδιαφερει πανω απο ολα το αποτελεσμα,κι ας παιζει η ομαδα σου ποδοσφαιρο για λυπηση,θα σε χαλουσε να εχεις παρει ΕΣΥ τα 10,πληρωνοντας οπως ο Κοκκαλης?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,μέσα στο Σ/Κ ο Τσιρίλο θα απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ(ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤʼ;)για την πρόταση 1 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.

Μα καλά ο Τσιρίλο δεν είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι αν πάει σε άλλη ελλ.ομάδα,θα πρέπει να καταβάλλει στην ΑΕΚ 1 εκ.ευρώ;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,μέσα στο Σ/Κ ο Τσιρίλο θα απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ(ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤʼ;)για την πρόταση 1 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.

Μα καλά ο Τσιρίλο δεν είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι αν πάει σε άλλη ελλ.ομάδα,θα πρέπει να καταβάλλει στην ΑΕΚ 1 εκ.ευρώ;
μονο σε παο οσφπ.....
το θεμα ειναι γιατι εφυγε απο εμας...?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν εννοεις οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι οι χειροτερες στην Ευρωπη και ΜΟΝΟ με αυτο το τροπο(και οι 11 πισω),μπορουν να παρουν αποτελεσμα,τοτε...
Ναι,ζω σε αλλο πλανητη,γιατι εχω περισσοτερες απαιτησεις απο την ομαδα μου,απο οτι εχεις εσυ απο τη δικια σου..
Εμενα μου αρεσει η μπαλλα παιζεται με τα ποδια και οχι με το κωλο...
Αγαπαω το ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας που οι παικτες μπαινουν μεσα για να προσφερουν πρωτα απο ολα θεαμα και οχι να θυσιαζουν τα παντα στο βωμο του αποτελεσματος..
Βεβαια στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...Δε καρδιζει αυτος που παιζει καλυτερα αλλα αυτος που βαζει τη μπαλλα στο πλεχτο..Ειπαμε...στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...
Μπορει ο Ολυμπιακος να μην αξιζε και κανενα απο τα 10,ομως στο τελος,ΑΥΤΟΣ γραφτηκε στην ιστορια σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..
Και η ΑΕΚ επρεπε να φαει 6 απο τη Μιλαν,ομως στο τελος η ιστορια εγραψε 1-0...
Ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο...
Και στο κατω κατω,αφου εσενα σε ενδιαφερει πανω απο ολα το αποτελεσμα,κι ας παιζει η ομαδα σου ποδοσφαιρο για λυπηση,θα σε χαλουσε να εχεις παρει ΕΣΥ τα 10,πληρωνοντας οπως ο Κοκκαλης?

Εμένα θα με χαλούσε μεγάλε αν έπαιρνε η ΑΕΚ τα πρωταθλήματα όπως ο Κόκκαλης.Κ όπως χαλιούνται κ πολλοί Ολυμπιακοί-για υγιείς Ολυμπιακούς μιλάω κ όχι για λαμόγια-υπαλλήλους κ δολοφόνους.Επειδή είμαι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης κ όλες μου οι παρέες εύλογα είναι γαύροι,ξέρω δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που έχυν κόψει το γήπεδο κ κρατάνε μια πιο ουδέτρη στάση απέναντι στον Ολυμπιακό εξαιτίας των βρώμικων τρόπων του Κόκκαλη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
5.000 Posts!!!!να τα δεκαχιλιάσουμε......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom