Επισκέπτης
Για να γυρίσουμε λίγο στα μεταγραφικά... έχουμε πάρει γύρω στους 7-8 παίκτες αν θυμάμαι καλά... πολύ γερουσία βλέπω όμως ρε γαμώτο. Έτσι δεν είναι? ʼντε να σε βγάλουν για 1-2 χρόνια.
Για να γυρίσουμε λίγο στα μεταγραφικά... έχουμε πάρει γύρω στους 7-8 παίκτες αν θυμάμαι καλά... πολύ γερουσία βλέπω όμως ρε γαμώτο. Έτσι δεν είναι? ʼντε να σε βγάλουν για 1-2 χρόνια.
μεζεδια dark!!!!!!γιατι θα μας ριξει περισσοτερες αν δεν του κανουμε το χατιρι......ο καλός μύλος όλα τα αλέθει..προτιμώ τα μεζέδια από τα κοψίδια..
αλλά τις χαιδευτικές δεν θα τις γλυτώσετε.. έτσι για το καλό καλοκαίρι.. και για να επιβεβαιώσω ότι παραμενω τέρας...
Καλημέρα αδέλφια ενωσίτες.Σήμερα το απόγευμα θα πάρω άδεια από το forum γιατί θα πάω Λουτράκι.Πείτε κανένα τυχερό νούμερο και που ξέρετε,μπορεί να συνεισφέρω να αγοράσουμε κανένα παίκτη!!!!
Αν εννοεις οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι οι χειροτερες στην Ευρωπη και ΜΟΝΟ με αυτο το τροπο(και οι 11 πισω),μπορουν να παρουν αποτελεσμα,τοτε...Καλά... είτε ζεις σε άλλο πλανήτη είτε έχεις πλήρη άγνοια από ποδόσφαιρο γενικότερα. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, όποιος κατάλαβε έχει καλώς! Όποιος δεν... και πάλι έχει καλώς!
Ειπαμε...στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...pipinomaniac sorry αλλα πρεπει να εισαι 18χρονος η ΑΜΠΑΛΟΣ..
τα 2 ματς με αγιαξ που λες,ο αγιαξ ηταν μικρότερη ομαδα και απο τον τωρινό παόκ..ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ!
και αν εισαι αντρα;ς πες καθαρα:απο τα 11 πρωταθλήματα ΑΞΙΖΑΝ τα 3 η ΑΕΚ και τα 4 ο ΠΑΟ?
μονο σε παο οσφπ.....Ο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα,μέσα στο Σ/Κ ο Τσιρίλο θα απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ(ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤʼ;)για την πρόταση 1 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.
Μα καλά ο Τσιρίλο δεν είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι αν πάει σε άλλη ελλ.ομάδα,θα πρέπει να καταβάλλει στην ΑΕΚ 1 εκ.ευρώ;
Αν εννοεις οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι οι χειροτερες στην Ευρωπη και ΜΟΝΟ με αυτο το τροπο(και οι 11 πισω),μπορουν να παρουν αποτελεσμα,τοτε...
Ναι,ζω σε αλλο πλανητη,γιατι εχω περισσοτερες απαιτησεις απο την ομαδα μου,απο οτι εχεις εσυ απο τη δικια σου..
Εμενα μου αρεσει η μπαλλα παιζεται με τα ποδια και οχι με το κωλο...
Αγαπαω το ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας που οι παικτες μπαινουν μεσα για να προσφερουν πρωτα απο ολα θεαμα και οχι να θυσιαζουν τα παντα στο βωμο του αποτελεσματος..
Βεβαια στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...Δε καρδιζει αυτος που παιζει καλυτερα αλλα αυτος που βαζει τη μπαλλα στο πλεχτο..Ειπαμε...στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει δικαιοσυνη...
Μπορει ο Ολυμπιακος να μην αξιζε και κανενα απο τα 10,ομως στο τελος,ΑΥΤΟΣ γραφτηκε στην ιστορια σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..
Και η ΑΕΚ επρεπε να φαει 6 απο τη Μιλαν,ομως στο τελος η ιστορια εγραψε 1-0...
Ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο...
Και στο κατω κατω,αφου εσενα σε ενδιαφερει πανω απο ολα το αποτελεσμα,κι ας παιζει η ομαδα σου ποδοσφαιρο για λυπηση,θα σε χαλουσε να εχεις παρει ΕΣΥ τα 10,πληρωνοντας οπως ο Κοκκαλης?