Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε aektzis τον Καρεμπε τον εφαγε ο Ριμπο...Πιο πολυ εμπιστευοταν τον Ριβαλντο ο Σωκρατης γι αυτο δεν περπατησε του Καρεμπε...
Φιλε μου PX75 θα σου το θεσω αλλιως...Ολοι οι προεδροι κανουν λαθη...
Ομως παροτι ειμαι Ολυμπιακος,οταν ακουω μεριδα φιλαθλων της ΑΕΚ να βριζει το Ντεμη,με πιανει αηδια...
Οτι μικρο-λαθη και να κανει,ΠΡΕΠΕΙ να γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια της ΑΕΚ...
Τη πηρε διαλυμενη και μεσα σε 3 χρονια εφερε και Ριβαλντο..
Και ο Σωκρατης πηρε τον Ολυμπιακο διαλυμενο και τον εφτασε να εχει παρει 10 στα 11..
Δεν ειναι αχαριστια να ψαχνουμε να βρουμε ψεγαδι για να τους βρισουμε??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θες να μου πεις οτι ολα ξεκινησαν με το Κοκκαλη για τη καταντια του ελλεηνικου ποδοσφαιρου?
Μηπως ξεχασες το "καπετανιο" και τους Καρρα-Ψωμιαδη-Μελισσανιδη που κυκλοφορουσανε στα γηπεδα με πιστολια?Τοτε ηταν ολα ροδινα?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε για την ομάδα σου ο Κόκκαλης δε φταίει σε τίποτα. Μακάρι να ταν ΑΕΚτζής. Φταίει όμως για την ολοκληρωτική κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το στρατό κάφρων που δημιούργησε, την αλαζονεία του, τις νίκες που στέρησε σε τόσες άλλες ομάδες, την απόλυτη κατρακύλα, αναξιοπιστία, διαφθορά και σαπίλα του χειρότερου πρωταθλήματος στην Ευρώπη.
Έλα ρε φίλε....τί είναι αυτά που γράφεις?Κατρακύλα...φταίει που οι άλλοι δεν ρίχνουν χρήμα?Μην τρελλαθούμε....θα μπορούσε και στο μπάσκετ...αλλά εκεί οι Γιαννακοπουλαίοι ρίχνου χοντρά πακέτα...μην βλέπουμε το δέντρο...υπάρχει και δάσος ποιό πίσω....αλλά δεν θυμάμαι ποιά 10ετία το Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ψηλά και δεν ήταν τελευταίο....δεν θυμάμαι επίσης πότε η Ελλάδα δεν είχε κάφρους...δεν θυμάμαι επίσης ότι όλες οι μεγάλες ομάδες + τις 2 της Θεσ/νίκης να μην είχαν κάφρους....όσο για την αναξιοπιστία....τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού ήταν αξιόπιστο?Τώρα αν θές να είναι αξιόπιστο με το να μην παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα που επενδύει όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλους παίχτες...πάω πάσο....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ωχ μην ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση...Μη συκγρίνεις τις 2 εποχές, που παίζαμε την καλύτερη μπάλα και παίρναμε στον πόντο τα πρωταθλήματα. όταν ο Τσουκαλάς έβγαινε στο κανάλι με άμεση ή έμμεση χρηματοδότηση του Σόκρατες με μπανάνες μετά το ματς στη Ριζούπολη και έκανε τον πίθηκο κοροιδεύοντας τον Ολιζαντέμπε ή όταν έλεγε πα να πιω ΝΤΑ ΠΙΠΑ ή όταν οι μισοί από τη σφαγή πριν μήνες δούλευαν σε εταιρείες του δε φταίει;;;;;όταν η ΑΕΚ απαγορεύεται να νικήσει δια νόμου τον ολυμπιακό; Τέλος πάντων,,,ευτυχώς που υπάρχει η Ευρώπη όπου ακόμα και μετά από 10 συνεχείς παρουσίες καταφέρνει ο ΟΣΦΠ και μας δικαιώνει...
Φίλε την ομάδα του 98 που έφτασε στους 8 του C.L και έχασε με γκόλ της Γιούβε στο 85(1-1) εσείς δεν την είχατε...γνώμη μου....με το Nta Pipa δεν το ξέρεις καλά το θέμα...υπήρχε πρώτα μπουκάλι κρασί του Τζίγγερ με όνομα...''Παράγκα''...το Nta Pipa ήταν απάντηση του ''Πρωταθλητή'' και έμεινε....δεν ξέρω αν απαγορεύεται να κερδίσει η ΑΕΚ πάντως φέτος π.χ,σε 2 αγώνες με 10 παίχτες ο Ολυμπιακός δεν τα καταφέρατε....στην ισοβαθμία που παίχτηκε το πρότελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ(4-3) και πήρατε 2 πέναλντι από τον Κύρο σας έφταιγε ο Κόκκαλης που χάσατε?Ή κάποιος...Φερούζεμ???Για την Ευρώπη που λές και εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι...ειδικά όταν βλέπουμε τις επιτυχίες τών άλλων Ελληνικών ομάδων....φιλικά....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ενω οι αλλες ομαδες ΑΕΚ,ΠΑΟ,τα τελευταια 3 χρονια κανουν συνεχεια πορειες ε?
Ο ΠΑΟ τρωει περισσοτερα και απο τον Ολυμπιακο,και η ΑΕΚ,για να νικησει τη Μιλαν,πρεπει να κλεισει τα ματια του ο Θεος?
Γιατι αν εισαι περηφανος ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ που κερδισε η ΑΕΚ,τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ και εχεις ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ απαιτησεις απο την ομαδα σου...
Ο γνησιος ΑΕΚΤΖΗΣ θα ηθελε να δει την ομαδα του τουλαχιστον στο ΟΑΚΑ,να μπει η ομαδα του μεσα και να πιασει τη Μιλαν και τη καθε Μιλαν απο το λαιμο..Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο...να μη την αφησει να παρει ανασα...Να κανει 20 ευκαιριες..
Οχι να καθονται και οι 11 πισω,να χανει η Μιλαν τα αχαστα..να εχει 3 δοκαρια και στο τελος αφου γλυτωσες απο κωλοφαρδια τη συντριβη να το βαζεις με μια αντεπιθεση..
Το σκορ ιδιο..1-0..αλλα αλλη η γλυκα του να βλεπεις την ομαδα σου να πεταει και αλλο να περιοριζεται σε παθητικο ρολο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και επειδή ρίχνεις χρήμα, απαγορεύεται να χάσεις;;;;ʼΛλο να ρίχνεις χρημα στην ομάδα κι άλλο να πηδάς τις υπόλοιπες...
Βλέπεις,αν ασχολείσε με ποδόσφαιρο,ότι σε τελικούς του C.L φτάνουν ομάδες με μπάτζετ πάνω απο 200.000.000 ?....τώρα αν εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει μπάτζετ 45.000.000 ? και εσείς τα μισά υπάρχει μια κάποια διαφορά...σκέψου πως παίζεις π.χ με την Τσέλσι...στους 10 αγώνες αν πάρεις ισοπαλία θα είσαι ευχαριστημένος...και νίκη να πάρεις αυτό θα γίνει 1 φορά....
Υ.Γ.Pipinomaniac δώστου το cd με τον αγώνε με τον ʼγιαξ...τότε που το 5-0 έμεινε 1-0....και ο ʼγιαξ δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Βλέπεις,αν ασχολείσε με ποδόσφαιρο,ότι σε τελικούς του C.L φτάνουν ομάδες με μπάτζετ πάνω απο 200.000.000 ?....τώρα αν εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει μπάτζετ 45.000.000 ? και εσείς τα μισά υπάρχει μια κάποια διαφορά...σκέψου πως παίζεις π.χ με την Τσέλσι...στους 10 αγώνες αν πάρεις ισοπαλία θα είσαι ευχαριστημένος...και νίκη να πάρεις αυτό θα γίνει 1 φορά....
Υ.Γ.Pipinomaniac δώστου το cd με τον αγώνε με τον ʼγιαξ...τότε που το 5-0 έμεινε 1-0....και ο ʼγιαξ δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα....
Με το βολ-πλανε του Αλεξανδρη..
Εχω και το 2-0 με τον Αγιαξ στη παραταση επι Αναστοπουλου...ΤΟΤΕ επαιζαν μπαλλα οι ελληνικες ομαδες...
Τωρα και οι 11 πισω...κανουμε το σταυρο μας...βου-ντου...και οτι βρεξει ας κατεβασει...

Επισκέπτης
Ο γνησιος ΑΕΚΤΖΗΣ θα ηθελε να δει την ομαδα του τουλαχιστον στο ΟΑΚΑ,να μπει η ομαδα του μεσα και να πιασει τη Μιλαν και τη καθε Μιλαν απο το λαιμο..Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο...να μη την αφησει να παρει ανασα...Να κανει 20 ευκαιριες..

Καλά... είτε ζεις σε άλλο πλανήτη είτε έχεις πλήρη άγνοια από ποδόσφαιρο γενικότερα. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, όποιος κατάλαβε έχει καλώς! Όποιος δεν... και πάλι έχει καλώς!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pipinomaniac sorry αλλα πρεπει να εισαι 18χρονος η ΑΜΠΑΛΟΣ..
τα 2 ματς με αγιαξ που λες,ο αγιαξ ηταν μικρότερη ομαδα και απο τον τωρινό παόκ..ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ!

και αν εισαι αντρα;ς πες καθαρα:απο τα 11 πρωταθλήματα ΑΞΙΖΑΝ τα 3 η ΑΕΚ και τα 4 ο ΠΑΟ?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ενω οι αλλες ομαδες ΑΕΚ,ΠΑΟ,τα τελευταια 3 χρονια κανουν συνεχεια πορειες ε?
Ο ΠΑΟ τρωει περισσοτερα και απο τον Ολυμπιακο,και η ΑΕΚ,για να νικησει τη Μιλαν,πρεπει να κλεισει τα ματια του ο Θεος?
Γιατι αν εισαι περηφανος ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ που κερδισε η ΑΕΚ,τοτε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ και εχεις ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ απαιτησεις απο την ομαδα σου...
Οχι να καθονται και οι 11 πισω,να χανει η Μιλαν τα αχαστα..να εχει 3 δοκαρια και στο τελος αφου γλυτωσες απο κωλοφαρδια τη συντριβη να το βαζεις με μια αντεπιθεση..
Το σκορ ιδιο..1-0..αλλα αλλη η γλυκα του να βλεπεις την ομαδα σου να πεταει και αλλο να περιοριζεται σε παθητικο ρολο..

Μα, άμα έχω τέτοια ομάδα ώστε να πιάνω τη Μίλαν και την κάθε Μίλαν από το λαιμό, τότε το μεγαθήριο είμαι ΕΓΩ και το CL θα το πάρω ΕΓΩ... :rockon:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε πιπινομανιακ την ιστορια σου θα μπορουσα να την πιστεψω αν ειχα στο μυαλο μου τον κοκκαλη σαν εναν τιμιο κ ξηγημενο ανθρωπο που επειδη ειδε οτι ο ριβαλντο του εκανε μπινια αφου συναντηθηκε (οπως λες) με τον φερερ τον εκανε στην ακρη για τον λεμονη! ομως μου φαινεται πιο λογικο μετα κ την αποτυχημενη εμπιστοσυνη που εδειξε στον σολιντ ο κοκαλης οταν ο ριβαλντο του προτεινε κατι ακριβο κ ρισκαδορικο (λουξεμπουργο κ παιχτες βραζιλιανους δικουσ του) που παλι θα χρειαζοταν εμπιστοσυνη, προτιμησε να παει στην δοκιμασμενη λυση του λεμονη (επεκταση του συμβολαιου του) που προφανως ειναι του χεριου του κ θα τον γλειφει κιολας!επισης μπερδευεσαι γιατι η αλλαγη στασης του κοκκαλη φανηκε με την επεκταση του συμβολαιου του λεμονη που ηταν εξαμηνο στην αρχη κ οχι με την προσληψη του! αλλιως αν ειναι οποως τα λες επρεπε απ ην αρχη να μην εχει εξαμηνο ο λεμονης! τοτε (στην επεκταση του συμβολαιου) φανηκε πως ο κοκκαλης δεν θα ακολουθησει τα οσα προτειν ο ριβαλντο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ καλό μήνα αδέλφια μου.Βλέπω ότι η νυχτερινή βάρδια είχε μεγάλη μάχη,την οποία κ την κέρδισε επάξια.Νομίζω Νίκο ότι περισσεύουμε πια εδώ μέσα.Έχουμε αδέλφια που χειρίζονται τα θέματα μια χαρά.

Πάντως επειδή διάβασα κ ακουσα πολλούς χλευασμούς για την αγορά του Ρίμπο στην ΑΕΚ έχω να πω τα εξής:
*για μας που ανεβαίναμε κάθε Κυριακή με το τρενάκι στην Φιλαδέλφεια
*για μας που είχαμε την σκεπαστή όχι δεύτερο μας σπίτι,αλλά πρώτο
*για μας που τρώγαμε μεσημεριανό Κυριακής στο γνωστό γυράδικο
*για μας που βλέπαμε παλιότερα τον Μαύρο κ πιο πρόσφατα τους Κωστή,Ντέμη να καρφώνουν τους αλλόθρησκους
*για μας που βλέπαμε τα λαμόγια,κ τους τυχάρπαστους κ τυχοδιώκτες να παιρνούν από την ΑΕΚ για να την απομυζήσουν χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα
*για μας που μέχρι πριν 3 χρόνια δεν ξέραμε αν θα παίζαμε στην Γ' ή στην Α' Εθνική
*για μας που τότε πριν από αυτά τα 3 χρόνια που αναφέρω παραλίγο να πάρω τον τίτλο με τους Μπούρμπο & Κρασσά
*για μας που πήραμε διαρκείας την επομένη του 0-1 με τον Ιωνικό
*για μας που βλέπω η ομάδα να έχει υγεία & όραμα
*για μας που βλέπω κάτι πολύ μεγάλο να γεννιέται κ που θα αφήσει εποχή όχι μόνο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
*για μας που θα κάνουμε ότι παιρνάει από το χέρι μας αγωνιστικά κ μόνο για να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη...

...ο Vitor Borba Ferreira Rivaldo, ο γέρος που είναι αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ κ αποτελεί το εφαλτήριο για να φύγουμε εντελώς από το τέλμα της τελευταίας δεκατριετίας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχ!!!!καλα τα λες dark!!!!!περρισευουμε...? εμεις(τα χανουμια..) ειμαστε απλοι στρατιωτες!!!!!δεν θελουμε αξιωματα και τιτλους ειμαστε ρομαντικοι.....εχουμε ονειρα και οραματα εχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ αλλα και μελον........δεν θελουμε σικε τιτλους..δεν γιναμε ΑΕΚ επειδη θα μας διοριζουν "πρωταθλητες.." εχουμε κανει τις μαλακιες μας αλλα εχουμε τα αρχιδια να τις παραδεχομαστε και να τις κατακρινουμε....13 χρονια...χωρις τιτλο...? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!! θα φτιαξουμε καλη ομαδα θα φτιαξουμε καλη εξεδρα και τα αλλα θα ερθουν μονα τους....μακρια απο εμας να μεινουνε οι μαχαιροβγαλτες και οι απατεωνες!!!!αν υπαρχουν στην ομαδα δωσε ποδι ντεμη.....

αυτα και πολλα ακομα μας εκαναν ΑΕΚ !!!!!ΑΥΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ....ΜΕΛΟΝ!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.078
Πόντοι
12.056
Kαλημερα στους φιλους μου  :dancing: :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
goalnews_LARGE_t_1041_401695_type11182.jpg

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μπορει ο παραπανω κυριος να πραγματοποιησει τα ονειρα των οπαδων του παο..?

βαζελοι συνελθετε....!!!!χρειαζομαστε δυνατο παναθηναικο!!!!!!
γεια σου ρε μουτσε........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συνάντηση οργανωμένων-Γρανίτσα
Online 23:07 31/5
Συνάντηση με τον Γιάννη Γρανίτσα είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα, είχαν το βράδι της Πέμπτης (31/5), οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Τα μέλη της «Original» δεσμεύτηκαν ότι και φέτος θα προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην ΑΕΚ, μέσω της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας.

Επιπλέον οι οργανωμένοι ενημέρωσαν τον Γρανίτσα ότι έχουν έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες, που σκέφτονται να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα και θέλουν να αναμιχθούν στα διοικητικά της ΚΑΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom