Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21

[move] :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
UΕFΑ: «Οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ θα στηριχθούν στον Ριβάλντο»

FΙFΑ: «Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου Ριβάλντο»

«ΕL MUNDO DΕΡΟRΤΙVΟ»: «Ο Ριβάλντο ανταμώνει με τον Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ»

«SΡΟRΤS ΙLLUSΤRΑΤΕD»: «Σημαντική ενίσχυση της ΑΕΚ με τον Ριβάλντο»

«UΟL ΕSΡΟRΤΕS»: «Ο Ριβάλντο έβαλε τέλος στις ελπίδες των βραζιλιάνικων ομάδων και υπέγραψε στην ΑΕΚ»

«SΡΟRΤΙΝG LΙFΕ»: «Ο έμπειρος Ριβάλντο στην ΑΕΚ»

Α. ΛΟΘΑΝΟ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21-altec21

:bounce: :boff: :bottom: :new_shocked: :humpleg: :crazy: :blowup:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
KALIS-KALIS-KALIS KALIS-KALIS-KALIS KALIS-KALIS-KALIS KALIS-KALIS-KALIS

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ευχαριστώ και ανταποδίδω:

NIK 30-DARK-TERAS-FLASH-ALTEC 21-NIK 30-DARK-TERAS-FLASH-ALTEC 21
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ξαδέλφια αφήστε τα επινίκεια .. είναι νωρίς ακόμη.. κοιτάξτε να κάνετε καλή δουλειά στην ευρώπη (να περάσετε στους ομίλους και γιατί όχι και παραπέρα) γιατί οι γαύροι ώς συνήθως θα είναι οι καρπαζοεισπράχτορες της υπόθεσης (πάλι διψήφιος θα είναι ο αριθμός των γκόλ που θα προσθέσουν στην συλλογή τους) και μετά προσπαθήστε να σπάσετε την γαυρική παράδοση στην ελλάδα (αν και δύσκολα ξεριζώνεται).. και αυτό γιατί αν περιμένετε από εμάς ή τους βάζελους ζήσε μάη να φας τριφύλλι..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Σε ελεύθερη πτώση?

Κύριε πρόεδρε,
Το κείμενο που ακολουθεί ανήκει σ? έναν από τους συντάκτες του «Π».
Το δημοσιεύω ως βασικό, γιατί νομίζω πως πρόκειται για την πιο ΚΑΘΑΡΗ σκέψη στο θέμα Ριβάλντο.

Και εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ, νομίζω, ό,τι αισθάνεται το μεγαλύτερο μέρος των φίλων του Ολυμπιακού.

Γράφει ο καλός δημοσιογράφος:
«Ήμουν ανέκαθεν και παραμένω (ακόμα) θαυμαστής του Ριβάλντο. Λίγο η συμπάθειά μου στην Μπαρτσελόνα, λίγο τα όσα έκανε κατά καιρούς και με τη φανέλα της Βραζιλίας, με οδήγησαν να τον ανεβάσω ψηλά στην κλίμακα της προσωπικής μου εκτίμησης για τους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Πολύ ψηλά?

Είναι περιττό, βεβαίως, να αναφέρω πόσο χάρηκα όταν πριν από τρία χρόνια επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ούτε χρειάζεται να σας πω πόσο χαιρόμουν κάθε φορά που έκανε τα μαγικά του με τα ερυθρόλευκα. Το βλέπατε, εξάλλου, κάθε φορά στα εξώφυλλα του ?Π?. Δυστυχώς, όμως, όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος. Αυτό μπορούσα να το αντέξω και στην περίπτωση του Ριβάλντο.

Τα έχουμε ξαναπεί, ουδείς αναντικατάστατος. Εκείνο, όμως, που με ?χάλασε? πραγματικά είναι τα όσα ακολούθησαν του ?διαζυγίου? με τον Ολυμπιακό. Μόνο ένας τυφλός δεν θα μπορούσε να δει ότι ο Βραζιλιάνος ενεργεί με εκδικητικές τάσεις για τον Ολυμπιακό. Αφού κατέστρεψε τη φιέστα για το πρωτάθλημα, προσπάθησε να ?μουτζουρώσει?, με το έτσι θέλω, το όνομα των ?ερυθρολεύκων? διεθνώς, προτάσσοντας στη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του ότι ο Ολυμπιακός του χρωστάει 390.000 ευρώ και ότι δεν κράτησε το λόγο του στους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου.

Οι ποδοσφαιριστές στα δικά μου μάτια, που βλέπω το ποδόσφαιρο πρωτίστως ως χόμπι και δευτερευόντως ως επαγγελματικό αντικείμενο, μοιάζουν με ήρωες. Και ως τέτοιοι δεν δικαιούνται να έχουν ψεγάδια. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουν σε κάποια ?αποστολή? τους, τους λατρεύω περισσότερο όταν βλέπω ότι τα έδωσαν όλα. Ψεγάδι στο χαρακτήρα του ήρωά μου, όμως, δεν μπορώ να το συγχωρήσω. Αν βρω με πονάει και ?πέφτει? στα μάτια μου. Έχω την εντύπωση πως ο Ριβάλντο βρίσκεται σε πτώση τελευταία? Ελεύθερη? Και ο ίδιος είναι που θα πρέπει να τη σταματήσει?».

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ενταξει ρε φιλε δεν το περιμενες αυτο πλεον ο ριμπο γερασε και ειναι σε πτωση επειδη τον πηρε η αεκ αν ανανεωνε με τον θειο θα ηταν ακομα παιχταρας και χιλια δυο ακομα που θα λεγανε οι πελατες του κοκκαλη.αλλα τους ποναει επειδη τον πηρε η ομαδα που δεν εχει λεφτα......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά μάγκες χαλαρώστε.Οι όποιες σκέψεις να λάβετε σοβαρά το τι γράφει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ είναι τουλάχιστον ασεβής.

Τώρα γιατί είναι σε ''ελεύθερη πτώση'' ο Ρίμπο που ήρθε σε μια ομάδα που τουλάχιστον έχει κατι να επιδείξει στην Ευρώπη,δεν το γνωρίζω.Αλλα είπαμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ είναι αυτός κ θαυμαστές οι μαλακίες του.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και η πτωση συνεχιζεται...απο τη Μιλαν στον Ολυμπιακο..Απο τον Ολυμπιακο στην ΑΕΚ..και στα 38 του,τον βλεπω για κανα Αστερα Τριπολης...
Που περιχαρης ο προεδρος της ομαδας, θα δηλωσει"Ειναι η μεταγραφη του αιωνα για τον Αστερα!!!"

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αναδημοσιευω επισης ενα μηνυμα μου που εγραψα σε αλλο θρεντ,για να μαθετε κι εσεις,οι φιλοι της ΑΕΚ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το Ριβαλντο και τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που ηρθε στην ΑΕΚ..
Μαθετε λοιπον μερικα πραγματα..
Ο Ριβαλντο,ειχε συμβολαιο για 2+1 χρονια.Στα 2 χρονια δηλωνε οτι θα φυγει από την Ελλαδα για να κλεισει τη καριερα του στη Βραζιλια,παιζοντας έναν ακομη χρονο εκει.
Στα μεσα της σεζον 2005-2006 (περυσι),ο Κοκκαλης του δηλωνει,πως ειναι διατεθειμεν ος-αν και ο ιδιος το αποφασισει-να ενεργοποιησ ει την οψιον του +1 στο συμβολαιο του (για τη σεζον 2006-2007)και μαλιστα χωρις καμμια περικοπη στις απολαβες του και να κλεισει τη καριερα του στον Ολυμπιακο.
Ο Ριβαλντο,αφου συζητα με το αμεσο οικογενειακ ο του περιβαλλον,αποφασιζει να υπογραψει και να κλεισει τη καριερα του στην Ελλαδα.
Στα τελη του 2006 κατω από τη πιεση των εξελιξεων (αποτυχια για άλλη μια φορα στην Ευρωπη και κραξιμο από την εξεδρα για ανανεωση),ο Κοκκαλης φωναζει το Ριβαλντο και του δινει "λευκη επιταγη" να αναλαβει τις τυχες του Ολυμπιακου,μετα τη ληξη του συμβολαιου του,φερνοντας τον Λουξεμπουργ κο προπονητη και ο ιδιος να παραμεινει σαν τεχνικος διευθυντης.
Τον προτρεπει επισης να φερει την οικογενεια του στην Ελλαδα για μονιμη εγκατασταση και του υποσχετε κάθε δυνατη διευκολυνση .
Τη περιοδο ομως αυτή,γινεται ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.. .Αυτή μεταξυ Φερερ-Ριβαλντο...
Η φιλια και η αμοιβαία εκτιμηση μεταξυ τους ειναι γνωστη σε ολους (εξ ου και οι αμοιβαίες φιλοφρονησε ις και εναγκαλισμο ι στο περιθωριο του αγωνα ΑΕΚ-Ολυμπιακου).
Ο Ντεμης που γνωριζει αυτή τη σχεση,προτρεπει το Φερερ να επιδιωξει συναντηση μαζι του.Του προτεινει:α)ανανέωση συμβολαιου για 3-4 χρονια,
β)να διωξει τον Ιβιτς για να μη μπλεκεται στα ποδια του
γ)να φερει Ριμπο να παιξει 1-2 χρονια για εμπορικους και αγωνιστικου ς λογους και μετα από κοινου να συνεχισουν το χτισιμο της ΑΕΚ...
Η συναντηση γινεται και οι εξελιξεις που ακολουθουν ειναι ραγδαιες..
Ο Κοκκαλης το μαθαινει και αλλαζει πλανα..
Διωχνει Σολιντ αμεσα και προσλαμβανε ι Λεμονη,αφου τον βαζει να παραιτηθεί από τη Ξανθη,προβαλοντας εστω και καποιους γελοιους ισχυρισμους που βεβαια δεν επεισαν κανεναν.
Ο Ριμπο,που σκεφτοταν τη προταση Φερερ,βλεποντας τη προσληψη Λεμονη,αλλαζει κι αυτος τα πλανα του και δηλωνει οτι θελει να συνεχισει τη μπαλλα..
Ο Κοκκαλης που καταλαβαινε ι τι εχει γινει,εξοργιζεται και αποφασιζει να μην ανανεωσει το συμβολαιο του Ριμπο,γι αυτο αρχιζει το προσφιλες του "τρεναρισμα"...
Κατω βεβαια από τη πιεση των φιλαθλων,στο τελος υποκυπτει και κανει προταση στο Ριμπο,περισσοτερο ομως "για τα ματια του κοσμου"...Μιας και ξερει οτι τετοια προταση ΔΕΝ προκειται να αποδεχθει,αλλα και γιατι γνωριζει οτι ο Ριμπο εχει σχεδον δωσει τα χερια με Ντεμη και Φερερ..
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εσύ τώρα συμπονάς τους ΑΕΚτζήδες και τα λες αυτά ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε??? Αφήστε να παίξει ο άνθρωπος τη νέα σεζόν και μετά λέμε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ουτε ο Πουλοπουλος,ουτε το παιζω ξερολας..Ουτε θελω να παραπληροφορησω..
Σας τη μεταφερω οπως ακριβως μου τα ειπανε..
Εαν καθισετε ηρεμα και χωρις προκαταληψεις και συνδιασετε προσωπα και καταστασεις,θα δειτε οτι,η αποψη αυτη εχει καποια βαση..Τα προσωπα..τα γεγονοτα...οι ημερομηνιες..ταιριαζουν απολυτα..

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
με τα δεδομενα αυτα που σου ειπανε φτιαξανε μια ιστορια για να απενοχοποιησουν ξανα τον κοκκαλη οι γνωστοι αγνωστοι.και ο καθενας θα σου πει οτι εγω πιστευω τον ριβαλντο και οχι τον κοκκαλη τι θα του πεις τα ιδια;

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι ανανεωσε ο τζορτζεβιτς και εδιωξε τον ριβαλντο αρα καταληγουμε οτι σημαντικο ρολο παιξανε και τα λεφτα και ο κοκκαλης απο οτι φαινετε δεν θελει να του κανουν κουμαντο.προτιμησε να κρατησει τον δικο του ανθρωπο που ταυτοχρονα ειναι και ρουφιανος τον αποδυτηριων(οπως και ο παντος)παρα να κρατησει εναν επαγγελματια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μηπως λεω καποια ανακριβεια?
Εσεις δε πονηρευεστε?
Το συμβολαιο του ηταν 2+1..
Ελεγε οτι θα μεινει στον Ολυμπιακο σα τεχνικος διευθυντης και θα προωθησει,το καμπ με ταλεντα που εχει στη βραζιλια...
Ο Λεοζινιο,που προτεινε και πηγαν ανθρωποι του Ολυμπιακου να τον δουν στη Γερμανια?
Πως αλλαξε ξαφνικα ο Ριμπο γνωμη και ειπε οτι θα συνεχισει το ποδοσφαιρο?
Πως σε μια νυχτα,Λουξεμπουργκο περιμεναμε..Λεμονη εφερε?
Ο εναγκαλισμος Φερερ-Ριβαλντο?
Η συνεργασια τους στη Μπαρτσελονα?
ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ της ΑΕΚ,λιγες ωρες μετα τη συνενυτευξη τυπου του Ριμπο?
Τοσες πολλες συμπτωσεις??
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ,οτι ο Κοκκαλης βαλεται απο παντου,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ απο το αμεσο περιβαλλον του δεν εχει καταθεσει τη δικια του αποψη..
Μπορει και να ειναι ΟΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ αυτα που σας λεω...ομως ειναι πολυ ΤΕΛΕΙΑ συνδιασμενα...θα ελεγα ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ,για να μην εχουν εστω και μια μικρη δοση αληθειας..
Επιτελους,ο Κοκκαλης δεν ειναι και τοσο μαλακας ρε παιδια...
Μη τρωτε αυτα που σας πασαρουνε...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει...
Και ο Τζορτζεβιτς ειναι αλλο καπελο...Μονο και μονο,οτι στα νειατα του,ειχε προτασεις να φυγει και να παει σε μεγαλη ομαδα και τους εκλασε για τον Ολυμπιακο,ο Σωκρατης το εχει εκτιμησει..Και με ενα ποδι,συμβολαιο θα ειχε στον Ολυμπιακο του ΚΟκκαλη...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
σωστος ο φιλος και να σας θυμισω οτι τεχνικος διευθυντης προοριζοταν και ο καρεμπ. αλλα ποιος να κουνισει την καρεκλα του κυρ-σαββα;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, γνωστό το παραμύθι χρόνια τώρα. Φταίνε όλοι εκτός από τον Κόκκαλη. Αυτός έχει το αλάθητο του Πάπα, ότι λέει ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του είναι η απόλυτη αλήθεια και όποιος το αμφισβητεί είναι εχθρός του Θρύλου. Πάλι καλά που ο φίλος δεν μας είπε ότι η ...ιαματική πηγή του είναι ο κυρ-Σάββας.

Μου θυμίζει Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν αυτή η κατάσταση(αν λάβουμε μάλιστα υπόψη την προϊστορία του Σώκρατες...).  
Έχεις δίκιο...φταίει σίγουρα ο Κόκκαλης...φταίει που έσωσε τον Ολυμπιακό.φταίει για τα 10 πρωταθληματα σε 11 χρόνια,φταίει για τα 3 Ντάμπλ....φταίει...φυσικά και φταίει...ενώ ο Τζίγγερ με 1 πρωτάθλημα και 1 Ντάμπλ σε 11 χρόνια και Ντέμης και Σία που έχουν να δούν πρωτάθλημα 13 χρόνια είναι πετυχημένοι....αφήστε ρε μάγκες...τόσους παιχταράδες στον Θρύλο δεν είχαμε δεί ποτέ....Καρεμπέ,Ριβάλντο,Τζιοβάνι,Ζάχοβιτς,Ζε Ελίας,Τζόλε...εεε,ναι λοιπόν...ΦΤΑΙΕΙ!!!!
ΥΓ1. Εγώ δεν τα έχω με τους αντιπάλους μου...με τις κωλοφυλλάδες τα έχω που πρίν 3 χρόνια τον είχαν για...ένσημα και τώρα τον έχουν σαν την ''μεγαλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ''....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
ΥΓ2. Ο Σάββας είναι γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος...Τεχνικός Δντής είναι άλλο...πώς ήταν ο Ίβιτς σε εσάς...έτσι ένα πράγμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom