Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
nik30 μια περιγραφή μου για τον φίλο megantoine σε παρακαλώ.. κρίνω ότι δεν τρώει το φαί του..

υπόψιν δε δεν είμαι του καυγά.. μόνο άμα απαιτηθεί από την ομήγυριν.. μεγάλωσα πλέον για τέτοια (τώρα αν έβαλα μυαλό είναι μία άλλη κουβέντα)
σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον,ομως μου αρεσουν οι γυναικες.αρα κρατα την περιγραφη για τον εαυτο σου..
οσο για το πως ειμαι εγω και το πως εισαι εσυ..ο καθενας πισω απο τον υπολογιστη μπορει να ισχυριστει οτι θελει..αλλα καμμια φορα δεν ξερεις..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσο για περιγραφη τι να πω....εχει νοημα....? το οτι πληρωνεις 3 θεσεις στο γηπεδο και στο αεερτοπλανο....ε σορυυ το μεταγωγικο εννοω...τα λεει ολα......αλλα δεν εχει νοημα τα ειπαμε και πριν.....

υ.γ. θελω ρε μαγκα μια "μαχη" εσενα  με τον σονυπ sta κοψιδια....και τον λογ/σμο να πληρωσει ο dark...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιαυτο σου λεω.....υπαρχει λογος να ασχοληθεις..?ειμαστε εδω τοσο καιρο και εχουμε μια καλη παρειτσα!!!!!καθε τοσο το ξερεις οτι καποιοι προσπαθουν αυτο που δεν εχουν να το χαλασουν....ασε θα βαρεθουν ........
μα καλα ποσο χαζοσ μπορει να ειναι καποιος για να πιστευει αυτα που λες??νομιζεις οτι ζηλευω την διαδικτυακη παρεα σας????χαχαχ
ρε σοβαρεψου!εγω μπαινω μεσα για να χαβαλεδιασω τωρα αν εσυ βγαζεις συμπερασματα ειναι δικο σου θεμα,ειλικρινα δεν με ενδιαφερει ουτε η γνωμη σου ουτε εσυ..
παντως να ειστε καλα ρε παλικαρια,και εσυ και το τερας και ο σκοτεινος
ειλικρινα με κανετε και ξεχνιεμαι λιγακι και γελαω
εχτε πολυ πλακα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν ξάδελφε σαν προχθές εάλω η πόλις και σαν χθές εάλω ο αποστόλης (εγώ) όπερ έδει παντρεύτηκα προ αμνημονεύτων ετών.. by the way τώρα τελευταία αισθάνομαι ένα κενό στο στομάχι οπότε πάσα ιδέα περί κοψιδίων με βρίσκει σύμφωνο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τις καλυτερες ευχες μου....αλλα αυτη η μαχη θα ειναι επικη!!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και επειδη ο σονυπ ειναι κρητη και δεν μπορει και για εχει λιγο ενδιαφερων λεω απο την μια να ειμαι εγω και ο dark  και  απο την αλλη εσυ....βεβαια δεν ειναι .......δικαιο....θα επρεπε εμεις να εχουμε αλλον εναν!!!!!!αλλα οκ..θα κανονιστει..

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες προσοχη μονο...  μην τα φατε ολα στα κοψιδια και δεν μεινουν για διαρκειας...
(για να μην ξεχνιομαστε κιολας)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παναγις τα διαρκειας ειναι δρομολογημενα....εμεις στηριζουμε την ομαδα ανεξαρτητα με τα "κρατικα" πρωταθληματα.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο ξάδελφος θέλει 4 αρνιά μόνος του.

Πάντως για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για το δέμας του ξαδέλφου,έχω δει πολλούς τεράστιους αλλά ο ξάδελφος τους ξεπερνάει όλους.Πραγματικά δεν έχω δει πιο μεγαλόσωμο άνθρωπο στην ζωή μου.Φέρνει,αν μου επιτρέπεις καλέ μου ξάδελφε,πιο πολύ σε βροντόσαυρο παρά σε άνθρωπο(με την καλή έννοια).Μάλλον όταν πηγαίνει σε ταβέρνες ο ξάδελφος μετά δεν πρέπει να έχουν αποθέματα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.Ακούγεται δε στην πιάτσα των χασαποταβέρνων ότι όταν πηγαίνει ο ξάδελφος για φαϊ αυτό γίνεται κατόπιν προηγούμενης συννενόησης του με τους ταβερνιάρηδες,προκειμένου την λήψη αποθεμάτων :grin:

όσο δε για τους γραφικούς δικηγόρους της ομάδας των δολοφόνων,εμείς ευχαριστούμε που μας επισκέπτεται γιατί μας βγάζει από την ρουτίνα κ αποδεικνύει πόσο εμπαθής μπορεί να γίνεις ακόμα κ από τους δικούς σου τους οπαδούς.Έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία εδώ μέσα να τον χλευάζουν κ οι ''δικοί΄΄του.Μέχρι κ αυτός που τον έκανε promotion εξαφανίστηκε περιέργως το παλληκαράκι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αρα dark ειναι τελειος αδικο εμεις εναντιων του....?ποσους ακομα χρειαζομαστε....?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πιο δίκαιο θα ήταν ένας λόχος εναντίον του.Πάντως αν θες να το διαπιστώσεις κ μόνος σου,προτείνω την άλλη βδομάδα συνάντηση στα βλάχικα μετά του φίλτατου ξαδέρφου για κοψιδομαχία κ κουβέντα.Οπότε το φτιάχνουμε αν γουστάρετε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το πιο δίκαιο θα ήταν ένας λόχος εναντίον του.Πάντως αν θες να το διαπιστώσεις κ μόνος σου,προτείνω την άλλη βδομάδα συνάντηση στα βλάχικα μετά του φίλτατου ξαδέρφου για κοψιδομαχία κ κουβέντα.Οπότε το φτιάχνουμε αν γουστάρετε.
εγω μεσα ειμαι!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μέσα και γώ .. αλλά μεταξύ μας γιατί χασαποταβέρνα και όχι σε κανένα μεζεδοπωλείο??? με μεγαλύτερη ποικιλία .. να χτυπήσωμεν και καμμία ρακί, τσίπουρο τσικουδιά ουζο κλπ....οχι δηλαδή ότι μου κακοπέφτει κανένα δίκιλο παιδάκια σε συνδυασμό με κοκορέτσι και για καπάκι ψητό κατσίκι..

αλλά ρε παιδάκι μου ρακί με μιδοπίλαφο, γαριδούλες, τυροκαφτερή, μελιτζάνα σαλάτα, τουρσί τσίρο κλπ συναφή και θεσπέσια εδέσματα είναι το κάτι άλλο..

δεν φέρνω τον γιό μου μαζί διότι θα εκλείψει το κοπάδι.. βελτιωμένη ποικιλία τέρατος βλέπεις

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και παρεπιμπτόντως μέσα Ιουνίου σκοπεύω να παρασκευάσω τσίρους για προσωπική ανάλωση(για όσους δεν γνωρίζουν το ξερό σκουμπρί που τρώγεται με ούζο,λάδι ξύδι και άνιθο) από φίλους (και ενίοτε από εχθρούς) ΄δέχομαι παραγγελίες

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μέσα και γώ .. αλλά μεταξύ μας γιατί χασαποταβέρνα και όχι σε κανένα μεζεδοπωλείο??? με μεγαλύτερη ποικιλία .. να χτυπήσωμεν και καμμία ρακί, τσίπουρο τσικουδιά ουζο κλπ....οχι δηλαδή ότι μου κακοπέφτει κανένα δίκιλο παιδάκια σε συνδυασμό με κοκορέτσι και για καπάκι ψητό κατσίκι..

αλλά ρε παιδάκι μου ρακί με μιδοπίλαφο, γαριδούλες, τυροκαφτερή, μελιτζάνα σαλάτα, τουρσί τσίρο κλπ συναφή και θεσπέσια εδέσματα είναι το κάτι άλλο..

δεν φέρνω τον γιό μου μαζί διότι θα εκλείψει το κοπάδι.. βελτιωμένη ποικιλία τέρατος βλέπεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι θα εχει το κυριος μενου.......? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες προτασεις για μαγαζια τερας...με πμ εννοειτε....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Μεζεδοπωλείο;τι να σου κάνει ρε ξάδελφε εσένα το μεζεδωπολείο.Πρέπει να πάμε κάπου που να είναι 3-4 μαζεμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν.Απο Δευτέρα το συζητάμε ρε.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια ελεος.σταματηστε αυτα τα κολληματα με τις ομαδες και τα post  για τις ομαδες σας.
και εμεις γουσταρουμε τις ομαδες μας αλλα δεν κανουμε ετσι.
χανουμε τισ τελευταιες καταχορησεις αναγνωστων με τα post για τις ομαδες.ηρεμηστε.το πρωταθλημα τελειωσε. απο σεπτεμβρη παλι.πατε αλλου να συζητησετε για τις ομαδες σας

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια ελεος.σταματηστε αυτα τα κολληματα με τις ομαδες και τα post  για τις ομαδες σας.
και εμεις γουσταρουμε τις ομαδες μας αλλα δεν κανουμε ετσι.
χανουμε τισ τελευταιες καταχορησεις αναγνωστων με τα post για τις ομαδες.ηρεμηστε.το πρωταθλημα τελειωσε. απο σεπτεμβρη παλι.πατε αλλου να συζητησετε για τις ομαδες σας
εισαι off topik!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασε που το παλικαρι για εσας τα ελεγε.... :2funny: :2funny: :2funny: να σταματησετε εσεις τα "δικα σας" και να ξαναξεκινησετε τον σεπτεμβρη.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
to ξερω ρε σαβαλα...πλακιτσα του κανω...ολοι αδελφια ειμαστε αλλωστε !!!καποιοι ειναι βεβαια αρχικομπλεξαρες και ψαχνουν λογο  υπαρξης αλλα τι να κανουμε...το σαιτ ειναι ανοικτο σε ολους και δινει το δικαιωμα στον καθενα να εκτιθετε.... 
οπως παντα καυστικος σε ολα του...χαχαχα
ποσο φαινεται πως σας ενοχλει η παρουσια του πρωταθλητη..
γιαυτο και εγω θα ειμαι να στα χωνω κ σενα και στους αλλους!
πες κ αλλα εχει γελιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom