megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σε βλεπει ο αμπραμοβιτσ και τρεμει
γεια σου ρουφιανε
και αλλα πολλα ξερετε..
γεια σου ρουφιανε
και αλλα πολλα ξερετε..
http://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aek/AEK_Rivaldo23.gif[/img[/URL]]
[/quote]
re dark μην ασχολεισε...εκανα την μαλακια και ασχοληθηκα εγω και ο τερας....αστα να πανε ...ενταξει ηρθε για να προκαλεσει δεν τους ξερεις ποια...?ευτυχος που στο σαιτ υπαρχουν και καποιοι ολυμπιακοι που μπορουμε να κουβεντιασουμε...ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΡΙΜΠΟ.....τι να κανουμε τωρα...?
φιλε μου ο ντεμης το σημαντικοτερο που κανει για μενα ειναι οτι παει να καθαρισει την ομαδα απο τους αληταραδες...ειναι πολυ μεγαλη δουλεια τα τελευταια χρονια οπως ειπες αυτο που γινετε με τα διαρκειας..και προσεξε παιρνουμε διαρκειας ενω γνωριζουμε οτι δεν θα παρουμε το πρωταθλημα....φετος βεβαια ξεκιναμε λιγο ποιο αισιοδοξα..αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρος ο τιτλος αλλα εμεις εκει θα στηριξουμε την ομαδα..Ειναι παντως μοναδικο φαινομενο... εκει που πριν 3 χρονια η ομαδα σχοινοβατουσε, εχοντας παμπολλα προβληματα σημερα να πρωταγωνιστει (εστω και εξω αγωνιστικα προς το παρον), με συντονισμενες κινησεις απο πλευρας διοικησης, με budget που πλεον ξεπερνα τα 10εκ, με αξιολογους κοουτς-σκαουτερ-γυμναστες, με την αμεριστη συμπαρασταση του κοσμου. Και μαλιστα, μεσα σε αυτα τα 3 χρονια η ομαδα να εχει αξιοπρεπεστατη παρουσια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Αξιοι συγχαρητηριων λοιπον και ο Ντεμης με το team του, και ο κοσμος της ΑΕΚ.
βρε καλως την,που ησουν μικρη μου?και σε εψαχναΜα δεν βλέπω κανέναν οπαδό του γαύρου.μόνο τον Κούγια που έχει μπει κ γράφει όπως πάντα λαλακίες...κ το παίζει ότι είναι κ από τα μέρη μου.
Τα μέρη μου ρε έχουν άντρες με αρχήδια όχι λεούδες που φτύνουν εκεί που έγλυφαν.ʼντε πια με τον Κούγια.
ποσες την ημερα...????re dark μην ασχολεισε...εκανα την μαλακια και ασχοληθηκα εγω και ο τερας....αστα να πανε ...ενταξει ηρθε για να προκαλεσει δεν τους ξερεις ποια...?ευτυχος που στο σαιτ υπαρχουν και καποιοι ολυμπιακοι που μπορουμε να κουβεντιασουμε...ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΡΙΜΠΟ.....τι να κανουμε τωρα...?
"α ωραια μπηκα στο σαιτ της ΑΕΚ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑς ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΠΟΡΕΣΑ πω ρε πουστη μου ειμαι πολυ μαγκας παλι γαμησα.....αααα ναι γαμαω τους την ειπα....."ποσες την ημερα...????
κοψτες!ή βρες γκομενα!
ποσες την ημερα...????
κοψτες!ή βρες γκομενα!
παλι με καταλαβες ρε μπαγασακο.."α ωραια μπηκα στο σαιτ της ΑΕΚ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑς ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΠΟΡΕΣΑ πω ρε πουστη μου ειμαι πολυ μαγκας παλι γαμησα.....αααα ναι γαμαω τους την ειπα....."
υπαρχουν και τα βιαγκρα...και οι ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ..κόφτο αλλιώς θα σου την κόψω.. αντε %*&%&*^*^ παλιο^%$%^$^& που να μην σου ξανασηκωθεί
υπαρχουν και τα βιαγκρα...και οι ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ..