Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σε βλεπει ο αμπραμοβιτσ και τρεμει
γεια σου ρουφιανε
και αλλα πολλα ξερετε..

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ρε τερας στο λεει ο νικ κατι ξερει αυτος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα παρακαλέσω τους οπαδούς της ομάδας των δολοφόνων να ασχολήθούν με τα δικά τους θρεντ κ να μην μας επισκέπτονται.
Εδώ δεν είναι φαρμακείο.Για το στομαχάκι τους που τους πονεί στο φαρμακείο για ZANTAC.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
re dark μην ασχολεισε...εκανα την μαλακια και ασχοληθηκα εγω και ο τερας....αστα να πανε ...ενταξει ηρθε για να προκαλεσει δεν τους ξερεις ποια...?ευτυχος που στο σαιτ υπαρχουν και καποιοι ολυμπιακοι που μπορουμε να κουβεντιασουμε...ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΡΙΜΠΟ.....τι να κανουμε τωρα...?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ειναι παντως μοναδικο φαινομενο... εκει που πριν 3 χρονια η ομαδα σχοινοβατουσε, εχοντας παμπολλα προβληματα σημερα να πρωταγωνιστει (εστω και εξω αγωνιστικα προς το παρον), με συντονισμενες κινησεις απο πλευρας διοικησης, με budget που πλεον ξεπερνα τα 10εκ, με αξιολογους κοουτς-σκαουτερ-γυμναστες, με την αμεριστη συμπαρασταση του κοσμου. Και μαλιστα, μεσα σε αυτα τα 3 χρονια η ομαδα να εχει αξιοπρεπεστατη παρουσια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Αξιοι συγχαρητηριων λοιπον και ο Ντεμης με το team του, και ο κοσμος της ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
re dark μην ασχολεισε...εκανα την μαλακια και ασχοληθηκα εγω και ο τερας....αστα να πανε ...ενταξει ηρθε για να προκαλεσει δεν τους ξερεις ποια...?ευτυχος που στο σαιτ υπαρχουν και καποιοι ολυμπιακοι που μπορουμε να κουβεντιασουμε...ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΡΙΜΠΟ.....τι να κανουμε τωρα...?

Μα δεν βλέπω κανέναν οπαδό του γαύρου.μόνο τον Κούγια που έχει μπει κ γράφει όπως πάντα λαλακίες...κ το παίζει ότι είναι κ από τα μέρη μου.
Τα μέρη μου ρε έχουν άντρες με αρχήδια όχι λεούδες που φτύνουν εκεί που έγλυφαν.ʼντε πια με τον Κούγια.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι παντως μοναδικο φαινομενο... εκει που πριν 3 χρονια η ομαδα σχοινοβατουσε, εχοντας παμπολλα προβληματα σημερα να πρωταγωνιστει (εστω και εξω αγωνιστικα προς το παρον), με συντονισμενες κινησεις απο πλευρας διοικησης, με budget που πλεον ξεπερνα τα 10εκ, με αξιολογους κοουτς-σκαουτερ-γυμναστες, με την αμεριστη συμπαρασταση του κοσμου. Και μαλιστα, μεσα σε αυτα τα 3 χρονια η ομαδα να εχει αξιοπρεπεστατη παρουσια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Αξιοι συγχαρητηριων λοιπον και ο Ντεμης με το team του, και ο κοσμος της ΑΕΚ.
φιλε μου ο ντεμης το σημαντικοτερο που κανει για μενα ειναι οτι παει να καθαρισει την ομαδα απο τους αληταραδες...ειναι πολυ μεγαλη δουλεια τα τελευταια χρονια οπως ειπες αυτο που γινετε με τα διαρκειας..και προσεξε παιρνουμε διαρκειας ενω γνωριζουμε οτι δεν θα παρουμε το πρωταθλημα....φετος βεβαια ξεκιναμε λιγο ποιο αισιοδοξα..αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρος ο τιτλος αλλα εμεις εκει θα στηριξουμε την ομαδα..

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μα δεν βλέπω κανέναν οπαδό του γαύρου.μόνο τον Κούγια που έχει μπει κ γράφει όπως πάντα λαλακίες...κ το παίζει ότι είναι κ από τα μέρη μου.
Τα μέρη μου ρε έχουν άντρες με αρχήδια όχι λεούδες που φτύνουν εκεί που έγλυφαν.ʼντε πια με τον Κούγια.
βρε καλως την,που ησουν μικρη μου?και σε εψαχνα
τα μερη σου που ειναι ρε,εκει στην προσφυγια???
λεγε ρε φουσκωτακο αντε που εισαι κ σε εψαχνα
οσο για το απο που ειμαι στο εχω ξαναπει ρε ψευτο-κορωνα,εισαι ο τελευταιος που με νοιαζει απο που πιστευεις οτι ειμαι

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποσες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:την ημερα...????
κοψτες!ή βρες γκομενα!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αντε να δουμε και με το τερμα τι θα γινει..αν και ακουγετε εντονα για μαλαρτζ....μετα εναν καλο κεντρικο στην αμυνα και εναν(η και 2) μπροστα και ειμαστε οκ νομιζω..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποσες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:την ημερα...????
κοψτες!ή βρες γκομενα!
"α ωραια μπηκα στο σαιτ της ΑΕΚ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑς ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΠΟΡΕΣΑ πω ρε πουστη μου ειμαι πολυ μαγκας παλι γαμησα.....αααα  ναι γαμαω τους την ειπα....."

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
"α ωραια μπηκα στο σαιτ της ΑΕΚ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑς ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΠΟΡΕΣΑ πω ρε πουστη μου ειμαι πολυ μαγκας παλι γαμησα.....αααα  ναι γαμαω τους την ειπα....."
παλι με καταλαβες ρε μπαγασακο..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κοπέλια άντε να ξεκολήσουμε με τις μονολεκτικές αντιπαραθέσεις. Πάμε 3 σελλίδες τώρα το ίδιο βιολί. Θα έλεγα επιστροφή ο καθένας στο "Σπίτι" του άμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom