Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πρόσεξε καλά.. θα σε κάνω να σου σηκώνεται από πίσω...
τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~
          Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και....
              θα σε νικήσει λόγω πείρας.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~
          Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και....
              θα σε νικήσει λόγω πείρας.
μην χαλας ρε το στοματακι σου ρε νουμερο.
και δεν νομιζω να σε εβρισα ποτε οπως εγραψες πριν.
τωρα τα περι βλακας και τετοια κρατα τα για τον εαυτο σου καραγκιοζακο καταλαβες?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μα δεν βλέπω κανέναν οπαδό του γαύρου.μόνο τον Κούγια που έχει μπει κ γράφει όπως πάντα λαλακίες...κ το παίζει ότι είναι κ από τα μέρη μου.
Τα μέρη μου ρε έχουν άντρες με αρχήδια όχι λεούδες που φτύνουν εκεί που έγλυφαν.ʼντε πια με τον Κούγια.
Πως εκφραζεσαι ετσι Dark!!Κακε Αεκτζη!!!Αντε συνχαρητηρια για τον Ριμπο,μαλλον ημουν απ τους ελαχιστους γαυρους που πραγματικα γουσταρα να τον παρετε.Ηθελα να τον βλεπω και του χρονου να παιζει στην Ελλαδα.Συνχαρητηρια και ελπιζω να παρετε ακομα καλυτερους μπας και ξυπνησει και ο δικος μας ο προεδρος και κανει καμμια κινηση!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο μεσημερι σε ΟΛΟΥΣ.....αυριο παλι να ειμαστε καλα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πως εκφραζεσαι ετσι Dark!!Κακε Αεκτζη!!!Αντε συνχαρητηρια για τον Ριμπο,μαλλον ημουν απ τους ελαχιστους γαυρους που πραγματικα γουσταρα να τον παρετε.Ηθελα να τον βλεπω και του χρονου να παιζει στην Ελλαδα.Συνχαρητηρια και ελπιζω να παρετε ακομα καλυτερους μπας και ξυπνησει και ο δικος μας ο προεδρος και κανει καμμια κινηση!
εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου...νομιζω οτι ακετοι ολυμπιακοι σκεφτονται σαν και εσενα!!!!!!!!!!!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου...νομιζω οτι ακετοι ολυμπιακοι σκεφτονται σαν και εσενα!!!!!!!!!!!!
[/quote
Μακαρι!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για προσέχτε τώρα...Παραλαβή απογευματινής βάρδιας από KALIS.Κόσμια οι αλλόθρησκοι..
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στους φιλους μας!!!!!!αντε να πουμε καλημερα και στους κομπλεξαρες(παρτε και κανενα zandac...)
3 ακομα θελουμε..τερμα κεντρικο στην αμυνα και επιθετικο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Ριμπο-αδέλφια μου.Μετά το χθεσινό ''λέρωμα'' του θρεντ μας με γαυρίλα ,επανερχόμαστε με την καθημερινή μας ενημέρωση κ πλακίτσα μεταξύ μας.

Χαίρομαι που κοιτάμε προς Μίετσελ μεριά.Είναι ο φονιάς που ψάχνουμε.Αν πλασαριστεί κ με άλλον έναν επιθετικό ευγνωσμένης αξίας μπροστά δεν θα παινόμαστε.

Σημ.:μα καλά,οι άσχετοι δεν ήξεραν,δεν ρώταγαν;
πήγαν κ τα έβαλαν με τον ξάδελφο τέρας;
ʼμα τον είχαν δει από κοντά,ούτε καλημέρα δεν θα του έλεγαν.Αλλά όπου φτωχός(γαύρος) κ η μοίρα του.

Τέρας είσαι ο πατέρας(μας)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
assets_LARGE_t_1041_400933.JPG

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια .. επανακάμπτω σιγά σιγά δριμύτερος..

ο γαύρος εξαφανίστηκε.. όσο για τον Μίετσελ.. κάντε όρεξη.. τώρα που έρχονται εκλογές και θα μας χαριστούν τα χρέη...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Σημ.:μα καλά,οι άσχετοι δεν ήξεραν,δεν ρώταγαν;
πήγαν κ τα έβαλαν με τον ξάδελφο τέρας;
ʼμα τον είχαν δει από κοντά,ούτε καλημέρα δεν θα του έλεγαν.Αλλά όπου φτωχός(γαύρος) κ η μοίρα του.

χαχα..και που να ξερες...πραγματικα,που να ξερες...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
nik30 μια περιγραφή μου για τον φίλο megantoine σε παρακαλώ.. κρίνω ότι δεν τρώει το φαί του..

υπόψιν δε δεν είμαι του καυγά.. μόνο άμα απαιτηθεί από την ομήγυριν.. μεγάλωσα πλέον για τέτοια (τώρα αν έβαλα μυαλό είναι μία άλλη κουβέντα)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
nik30 μια περιγραφή μου για τον φίλο megantoine σε παρακαλώ.. κρίνω ότι δεν τρώει το φαί του..

υπόψιν δε δεν είμαι του καυγά.. μόνο άμα απαιτηθεί από την ομήγυριν.. μεγάλωσα πλέον για τέτοια (τώρα αν έβαλα μυαλό είναι μία άλλη κουβέντα)
γιαυτο σου λεω.....υπαρχει λογος να ασχοληθεις..?ειμαστε εδω τοσο καιρο και εχουμε μια καλη παρειτσα!!!!!καθε τοσο το ξερεις οτι καποιοι προσπαθουν αυτο που δεν εχουν να το χαλασουν....ασε θα βαρεθουν ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom