τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~πρόσεξε καλά.. θα σε κάνω να σου σηκώνεται από πίσω...
Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και....
θα σε νικήσει λόγω πείρας.
τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~πρόσεξε καλά.. θα σε κάνω να σου σηκώνεται από πίσω...
μην χαλας ρε το στοματακι σου ρε νουμερο.τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~
Πως εκφραζεσαι ετσι Dark!!Κακε Αεκτζη!!!Αντε συνχαρητηρια για τον Ριμπο,μαλλον ημουν απ τους ελαχιστους γαυρους που πραγματικα γουσταρα να τον παρετε.Ηθελα να τον βλεπω και του χρονου να παιζει στην Ελλαδα.Συνχαρητηρια και ελπιζω να παρετε ακομα καλυτερους μπας και ξυπνησει και ο δικος μας ο προεδρος και κανει καμμια κινηση!Μα δεν βλέπω κανέναν οπαδό του γαύρου.μόνο τον Κούγια που έχει μπει κ γράφει όπως πάντα λαλακίες...κ το παίζει ότι είναι κ από τα μέρη μου.
Τα μέρη μου ρε έχουν άντρες με αρχήδια όχι λεούδες που φτύνουν εκεί που έγλυφαν.ʼντε πια με τον Κούγια.
και η μπουγατσα???πρόσεξε καλά.. θα σε κάνω να σου σηκώνεται από πίσω...
εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου...νομιζω οτι ακετοι ολυμπιακοι σκεφτονται σαν και εσενα!!!!!!!!!!!!Πως εκφραζεσαι ετσι Dark!!Κακε Αεκτζη!!!Αντε συνχαρητηρια για τον Ριμπο,μαλλον ημουν απ τους ελαχιστους γαυρους που πραγματικα γουσταρα να τον παρετε.Ηθελα να τον βλεπω και του χρονου να παιζει στην Ελλαδα.Συνχαρητηρια και ελπιζω να παρετε ακομα καλυτερους μπας και ξυπνησει και ο δικος μας ο προεδρος και κανει καμμια κινηση!
εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου...νομιζω οτι ακετοι ολυμπιακοι σκεφτονται σαν και εσενα!!!!!!!!!!!!
[/quoteΜακαρι!!εχω διαφορετικη αποψη φιλε μου...νομιζω οτι ακετοι ολυμπιακοι σκεφτονται σαν και εσενα!!!!!!!!!!!!
Σημ.:μα καλά,οι άσχετοι δεν ήξεραν,δεν ρώταγαν;
πήγαν κ τα έβαλαν με τον ξάδελφο τέρας;
ʼμα τον είχαν δει από κοντά,ούτε καλημέρα δεν θα του έλεγαν.Αλλά όπου φτωχός(γαύρος) κ η μοίρα του.
χαχα..και που να ξερες...πραγματικα,που να ξερες...
οποτε θες..για να μάθουμε λοιπόν
ρε τερας τα ξαναειπαμε ...........τερας μια συμβουλη...Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. ~~~
γιαυτο σου λεω.....υπαρχει λογος να ασχοληθεις..?ειμαστε εδω τοσο καιρο και εχουμε μια καλη παρειτσα!!!!!καθε τοσο το ξερεις οτι καποιοι προσπαθουν αυτο που δεν εχουν να το χαλασουν....ασε θα βαρεθουν ........nik30 μια περιγραφή μου για τον φίλο megantoine σε παρακαλώ.. κρίνω ότι δεν τρώει το φαί του..
υπόψιν δε δεν είμαι του καυγά.. μόνο άμα απαιτηθεί από την ομήγυριν.. μεγάλωσα πλέον για τέτοια (τώρα αν έβαλα μυαλό είναι μία άλλη κουβέντα)