Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  με τετοιους όρους προβλεπω τον Ριμπο να ποστάρει στο "Ελαδα τι σου ζηταει, τι σου προσφερει"

Οσο για το πεναλτι δεν τοι ειπα οτι εκρινε κανα τίτλο αλλα για τον ποδοσφαιριστη που έπεσε (Τόνι Σαβεφσκι)!!!!

μιλαμε για Παιχτη και με τροπους θυμαμαι σε παιχνιδι που ηθελε να πάρει κιτρινη καρτα επι 20 λεπτα, φαουλ σκληρο δεν εκανε, φανελες δεν τραβαγε στο 88 πηρε καρτα για καθυστερηση σε φαουλ (να σφυρα ο διαιτητης να του κάνει νοημα ο Τονι στο τελος την εφαγε και χειροκρόταγε όλο το γήπεδο)

Οσο για Ριβαλντο δεν ειναι επιτυχια της ΑΕΚ οτι τον πήρε ειναι μια ακομα τραγικη αποτυχία του βαζελου

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε pipinomaniac και εγώ γάβρος είμαι. Το ποστ σου βγάζει λίγο εμπάθεια. Μεγάλη διπλωματική νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Τέσπα. Οι απαντήσεις δίνονται επί της ουσίας, ό,τι και να λέμε εδώ. Ας απαντήσει ο Κόκκαλης στο πεδίο το μεταγραφικό

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε pipinomaniac και εγώ γάβρος είμαι. Το ποστ σου βγάζει λίγο εμπάθεια. Μεγάλη διπλωματική νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Τέσπα. Οι απαντήσεις δίνονται επί της ουσίας, ό,τι και να λέμε εδώ. Ας απαντήσει ο Κόκκαλης στο πεδίο το μεταγραφικό
που ειαι εσυ ρε?
γιατι χαθηκες...?
νομιζω οτι ο πιπιν.... κανει πλακιτσα!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
που ειαι εσυ ρε?
γιατι χαθηκες...?
Πολλά έξοδα σε τάνες όσο έμπαινα στο σάιτ. Αραίωσα για το καλό της τσέπης μου. Πώς και δεν μπήκα σε κλινική bourdelaποτοξίνωσης...

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τι ασχολεισται ρε παιδια με το αεκακι ,τους υπαλληλους κλπ κλπ. Εδω η Παναθα πηρε κουπα και εσεις ακομα πεζεται το καβλι σας?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πολλά έξοδα σε τάνες όσο έμπαινα στο σάιτ. Αραίωσα για το καλό της τσέπης μου. Πώς και δεν μπήκα σε κλινική bourdelaποτοξίνωσης...
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!βλεπω οι  του σαιτ σε λιγο να βγαζουν "μπουρδελοδανειο..." παλι καλα που το πηρε ο βαζελος ...ε?  ;) ;)

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
για να σας το πω με τους ορους τους δικουs σας, η κουπα στο μπασκετ που πηραμε, ειναι σαν να εχεις γαμησει το κορυφαιο city tour. Εσεις εδω στην ελλαδα (μενω ελλαδα=ολυμπιακος) ασχολεισται με το ποιος θα γαμησει την Μαλαμω με το 1 δοντι.

ΠΑΟ uber Alles

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
για να σας το πω με τους ορους τους δικουs σας, η κουπα στο μπασκετ που πηραμε, ειναι σαν να εχεις γαμησει το κορυφαιο city tour. Εσεις εδω στην ελλαδα (μενω ελλαδα=ολυμπιακος) ασχολεισται με το ποιος θα γαμησει την Μαλαμω με το 1 δοντι.

ΠΑΟ uber Alles
Ξέρεις ποιά αθλήματα παίζονται με τα χέρια...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Υπάρχει λύση germaon, να κάνεις παρέα με το savala και το vaso... :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ξαδελφε ολα οκ?εχω αρχισει και πειναω.....?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οκ ξάδελφε .. και εγώ .. υπομονή.. μιά ώρα και κάτι έμεινε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
που ειαι εσυ ρε?
γιατι χαθηκες...?
Ελατε ρε μαγκες..!!!Πλακιτσα εκανα!!Για να γελασουμε λιγακι...!!!
Γιατι?Ο Σωκρατες πληρωνει μετρητα??!!
Βεβαια-οπως και να το κανουμε-εχει μια παραπανω οικονομικη ανεση...
Ας οψονται οι επιχειρησεις του που απο τοτε που πηρε το θρυλο,εχουν γιγαντωθει..
Εκανε και "το κολπο grosso" με τα μελη...Μια χαρα ειναι αυτος...Και ο Ντεμης...Και ο Τζιγκερ..!!!Οσο υπαρχουν κοροιδα να πληρωνουν εισιτηριο για να πηγαινουν στα ελληνικα γηπεδα,να παρακολουθησουν αυτο το αθλημα που "μοιαζει με ποδοσφαιρο"...Ολα ΟΚ!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα στα ενωσίτικα και μη αδέλφια που επισκέπτονται το thread μας.Γύρισα χθες αφού εξόντωσα τα ποντίκια και σήμερα είμαι στας επάλξεις.Πώς πήγε η μάσα χθες?Αναστέναξαν τα πιάτα?Που είναι το Teras?Έσκασε από το πολύ φαί?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.115
Πόντοι
12.056
Kαλημερα αντμιραλ!!!!!! :dancing: :dancing:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα και σε σένα,οι δύο μας είμαστε μέσα,τα βασικά μέλη κοιμούνται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom